Give me More!

  • | Annica

IMG_4199

Alltså visst vill man alltid ha lite mer än det man har. Bara lite lite. Även om man är nöjd med det man har så suktar nog nästan alla efter något som kan ge en lite mer. Jag undrar om det var så Maria tänkte när hon skapade More produkterna.

More produkterna vad är då det kanske ni undrar?

Jo, Maria Åkerberg har skapat ett par produkter i sin  hudvårdsserie som hon kallar ”More”.

Night Creme More

Precis nyligen lanserades det senaste tillskottet i serien; Night Cream More. Jag har haft förmånen att testa denna i några veckor. Utan att överdriva så  känns namnet mycket passande. More.. ja precis så.. den ger liksom huden lite mer.

Älskar när nattprodukter känns som de ger lite mer. Natten är ju den tiden då huden regenereras och då vill man verkligen ha en produkt som är proppad med godsaker som hjälper huden med just det.

Night Cream More är så klart svensk och ekologisk som alla andra Marias produkter.  Den är mjuk och rik, nästan lite balmig i konsistensen vilket jag verkligen älskar.  Den känns som ett mjukt täcke på huden utan på något sätt bli fet eller kladdig.
IMG_4202

 

Detta är en anti-age nattcreme som verkar fuktbevarande och även passar på en känslig hud. Detta är intressant mina vänner.

Rätt ofta kan anti-age produkter vara för aktiverade för de med känslig hud. Rätt ofta upplever jag också att anti-age produkter mest ger mer fett men inte så mycket fukt.  Här har vi något väldigt bra. Night Cream More  verkar anti-age, funkar på känslig hud ger riklig näring och verkar återfuktande. Det gillar jag verkligen! Sensai har en serie som heter HydraChange som är lite lika i sitt tänk, just detta med fett/fukt och känslig hud i kombo med anti-age.

IMG_4203

Jag upplever att den lite slätar ut huden. Ni kommer känna det direkt vid appliceringen. Det är något med konsistensen.

Den är så klart fylld med naturliga och närande ingredienser som Havtornsolja, Apelsinolja, Rosolja och Mynta.Den är även rik på antioxidanter, fettsyror och C-vitamin som stärka upp skyddsbarriären i huden under natten.

Den doftar friskt apelsin och mynta. Lite sommar för mig.. skolmogna apelsiner och mynta från trädgården..mmmm.

Mynta är dessutom uppfriskande och lätt svalkande samt har antiseptisk effekt. Används mot huvudvärk och muskelvärk. Passar alltså utmärkt för mig som har spänningshuvudvärk och ofta får det under natten.

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

40 svar till “Give me More!”

  • (40) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sarah skriver:

    Hej!
    Funderar på att klicka hem denna serien. Undrar dock vilken ålder som räknas som mogen? Är 35 och har väl börjat få lite skrattrynkor. Normal hud, mer torr nu när det börjar bli kallt..

    • annica skriver:

      Hej Sarah, Tillståndet mogen är lite ”löst” kan man milt sagt säga. Du gör därför helt rätt i att fråga när du känner dig osäker. Är du 35år och känner att huden börjar förändras så kan du absolut välja den serien. Den är riktigt härlig. Ett tips är att kolla in More Masken också, den gillar jag. kram Annica

  2. Elisabeth skriver:

    Låter som en helt perfekt julklapp till mamsen :)! Är det för tidigt att tänka julklappar 😉 ?

    • annica skriver:

      Hej Elisabeth, Klart det inte är för tidigt. Kan tala om att det är jul om bara 11 veckor!!!! Det är ju ingenting…. Hur trist är det inte att köpa allt sista veckan. De bästa klapparna blir ofta det man köper tidigt och mer planerat.

      kram och trevlig helg! Annica

  3. Johanna skriver:

    Hej, vad ska man ha för färg på Exuviance foundation om man har By Terry Sheer Expert i nummer 2 neutral beige?

    Den MÅ-krämen ser så himla mysig ut!
    Kram

  4. Charlotte skriver:

    Hejsan Annica 🙂
    Det finns så många mineralpuder och jag vet inte vilken av dessa puder nedan som jag ska beställa.

    Såg att By Terry hyaluronic Hydra Powder vunnit en hel del priser för bästa puder, bästa bas mm. Denna sudda ut linjer och minskar porstorleken samt att den är lyster givande?

    Glominera,l Luxe Setting powder verkar också super, bygger mycket på lyster?
    Suddar den också ut rynkor och gör porerna mindre synliga? det stå inget om det.

    Sensai har en som heter Loose Powder som mattar ner.

    Ja Annica, vilken av dessa ska man välja, jättesvårt, alla verkar jättebra.

    Kan man använda Sensai, Silky Highlighting om man använder någon av dessa mineralpuder ovan, några av pudrerna har en lyster givande effekt .

    Tacksam för dina tips och råd 🙂
    Mvh
    Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Charlotte, Förstår att det inte alltid är lätt att välja. Herregud, jag har dem framför mig dagligen och kan ändå ha svårt att pick one ; ) Jag tänker att om du vill bli supermatt så väljer du Sensai, Vill du bara ha en produkt som fixerar jämnar ut så väljer du By Terry. Glos ger samma effekt som By Terrys men tillför mer lyster, så sätt om du vill få direkt glow. Hoppas att det klarnar nu vilken som passar just dig bäst – alla är bra!

      kram Annica

      • Charlotte skriver:

        Hej Igen
        Tack Annica för ditt snabba svar 🙂
        Då står det mellan By Terry och Glo mineral luxe setting powder.
        Fint med lyster framåt alla tillställningar och juletider 🙂

        Vilken av dessa hade du valt, såg ett inslag från hudspecialisen där du användt Luxe setting som fixering 🙂
        Är det någon skillnad på finishen av dessa 2.

        mvh
        Charlotte

  5. Madeleine skriver:

    Hej!
    Håller verkligen med om att Night Cream More är en riktigt härlig kräm. Jag upplever också att den slätar ut huden och har faktiskt provat att ha den dagtid under mineralpuder, ger en riktigt fin yta! Men i längden kanske inte det är bra, den är kanske för rik för att användas dagtid? Vilken ingrediens är det som ger dån fin yta tro?
    Hälsningar Madeleine

  6. Frida skriver:

    Hej Annica! Jag undrar om du har något tips på en bra punktbehandling när man får en sån där stor röd envis finne som vägrar ge med sig? det kliar i fingrarna att få operera lite själv, men den här gången ska jag försöka låta bli, det blir ju alltid värre….Jag använder annars produkter från paulas Choice, och jag älskar dom!
    Kram från Frida

  7. Anna skriver:

    Hej Annika ! Jag skulle behöva komma i kontakt med dig för att få hjälp med mina döttrar 12 och 13 år gammal. Ena skulle behöva lite sminktips och lära sig hur man sminker sig. Andra tjejen har fått tonårsfinnar som vi kämpar mot under väldigt lång tid. Nu känner jag att vi skulle behöva träffa en riktig specialst som kan bl a hjälpa oss att hitta rätt bland alla hudvårdsprodukter och smink. Vänligen hör av dig till mig så vi kan bestämma tid och datum som passar dig bäst . Hälsar Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, hörde att tjejerna hjälpt dig via vår avdelning för kundrelationer. Tyvärr hur gärna jag än skulle vilja så har jag inte tiden och möjligheten att ge personlig guidning på det sättet. Tiden är knapp och jag skulle behöva 48h på mitt dygn som företagsledare : ) Lovar att tjejerna kan hjälpa dig på ett fint sätt, de har enorm kunskap och finns där för dig.

      kram Annica

  8. erika skriver:

    Hej !

    Jag skulle verkligen behöva något som doftar och ger sinnesro till natten. Har svårt att somna då jag inte mår så bra för tillfället psykiskt och vaknar ofta och länge på natten och ligger och tänker. Skulle verkligen behöva någon balm eller liknande till ansiktet som man kunde använda som nattkräm till ansiktet och liksom fyllas av lugn när man andades in den. Så får den ju gärna ha hudvårdande verkan med fukt och antiage. Har du något bra förslag då? Tack på förhand

  9. Emelie skriver:

    Låter intressant! Kan detta funka för en hud med tendens till PD? Har inte kraftiga uppblossningar längre men får det av vissa produkter. Men min hud är superduper torr nu och jag har väldigt mycket fina linjer och torrhetslinjer efter eksem. Vågar jag testa denna? 🙂
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Emelie, Det är en ganska aktiv creme så den hade jag inte valt. PD är speciellt då det stundtals inte fungerar vad man än lägger på. Känns huden ändå stabil så att den klarar en creme så hade jag valt den här:

      http://skincity.se/sv/product/2735/babor-neuro-sensitive-intensive-cream-rich

      kram Annica

      • Emelie skriver:

        Tack för svar! Jag har babor’s neuro sensitive intensive calming cleanser som jag använder morgon och kväll och den har funkat bra! Ingen speciell reaktion till den som jag kan få. den jämnar ut min hudton lite. Men sen blev jag också rekommenderad babor neuro sensitive intensive calming cream, och den krämen gjorde min hy totalt galen! Det blev jätterött när jag la på den och jag fick massaa knottror (pd knottror) och kontaktade hon jag hade pratat med på skincity och hon tyckte jag skulle testa i någon dag till men om jag fick rodnad så skulle jag sluta. Jag testade den i kanske 4 dagar men det blev bara värre av den krämen. Men konstigt nog så kan jag använda rengöringen? Tror du att denna som du skrev kan funka för mig? Och varför reagerar jag bara på krämen? 🙂 Kram

        • annica skriver:

          Hej Emelie, Jag skulle inte testa den här cremen för den är inte anpassad för känslig hud utan i första hand passar den en mogen och normal hud. Aldrig hört om någon som reagerat på Neuro sensetive så förmodar att din hud är extremt reaktiv. Svårt att säga vad du skulle kunna ha istället om du inte vet vad du är allergisk mot. Rent krasst kan man reagera på precis vad som helst och man kan vara allergisk mot en extremt lugnande ingrediens. Jag hade kolla t upp med en läkare vad det är din hud inte gillar. Testat K Ceutic från Dermaceutic. Det är en riktig räddare i nöden : )

          kram Annica

          • Emelie skriver:

            Jag har varit till läkare i ett år och försökt få någon diagnos och blivit utskriven massa olika krämer för några månader sen och även gått på antibiotika i ett år utan resultat. Har gjort allergitest och fick inget svar på det så jag var inte allergisk mot något ämne. Men eftersom jag har haft kraftiga eksem på samma ställe av ansiktet under en låång period och använt väldigt starka krämer bl.a starka kortisoner och antibiotika krämer+tabletter. Sen efter det så ledde det till perioral dermatit som jag fortfarande kämpar med. Och jag blev jätteglad när babor rengöringen funkar så jag undrar om det finns någon kräm som är lik rengöringen med ingridenserna eller hur den verkar på huden? K ceutic har jag testat och usch den var hemsk på mig! 1 minut efter jag la på den så fick jag utslag, eksem, pd.. Även testat ultracalming. Men om det finns någon kräm som du tänker på eller som kanske kan funka så vill jag gärna veta! För det läkaren sa till mig var att jag skulle hitta en bra hudvård som funkar för mig och vända mig till en hudterapeut:) Kramar

          • annica skriver:

            Hej Emelie, Hade du testat den här cremen? Det är från samma serie som rengöringen: http://skincity.se/sv/product/2734/babor-neuro-sensitive-intensive-calming-cream

            En riktig räddare i nöden : ) och super för de riktigt känsliga.

            kram Annica

  10. Cecilia skriver:

    Hej!
    Verkar vara en lämplig kräm på den kallare årstiden . Funkar den med lätt rosacea och i kombination med PC. Använder idag PC Barrier moisturiser . Eller finns det någon annan bra PC kräm som passar mig bättre?

  11. Eva skriver:

    Hej Annica!
    De flesta verkar ha problem med torr hy, själv ser det ut som jag har ett smörpaket i ansiktet långt innan lunch.
    Är 45 år och tycker inte jag borde ha så fet hy.
    Har prövat med fuktmask 2 ggr i veckan för tänkte att det kunde vara så att jag egentligen är torr, men dagen efter skiner jag ännu mer.
    Använder BP serum+creme Paradoxe, Clinical Super 3 och Cleasing foam.
    Vet inte om jag har fet hy eller egentligen är torr eller kan det vara så att jag har fel produkter?

  12. Lotta skriver:

    Maria Åkerbergs produkter bara ger mer och mer tycker jag. Från att inte alla ha varit så sugen på dem, så är det flera jag inte vill vara utan. Vill inte vara utan hennes papayapeeling!
    Ta hand om dig!
    Kram!

  13. Diana skriver:

    Åh den här har jag hört en del om, ska vara jättebra, måste helt klart prova den!

  14. Malin skriver:

    Hej Annika!
    Jag köpte nyligen Beautée pacifiques serum paradoxe och super 3booster efter rekommendation från dig 🙂 serumet känns fantastiskt på huden men jag bet inte riktigt om super3 boostern fyller någon funktion. Jag vet att man inte bör kombinera produkter från olika märken, men jag tvättar mig nu med Peter Thomas Roths anti Aging Cleansing gel och använder dagkräm från Beautée pacifique. Jag har problem med finnar och kvisslor på tinningar och käkben och jag är nyfiken på paulas choice hydralight cleanser och toner samt hydralight shine free daily mineral complex spf 30. Tror du att jag kan kombinera tvätt, toner och dagkräm från PC med serum och super3 booster från Beautée pacifique? Jag har inte råd att byta ut alla produkter på en gång och förpackningarna är nästan fulla fortfarande.
    Tack snälla du på förhand!
    Kramar från Malin

    • annica skriver:

      Hej Malin, Alla produkter behöver tid så resultatet från Super3 booster kan absolut komma. Minst 3 månader ska du använda den sedan kan man utvärdera. Använd den separat (ej serum under med denna creme) till natten som en nattcreme. I övrigt bör det fungera fint med de produkter du kikat på från PC. kram Annica