Scrolla för att läsa mer

Intervju Vecko-Revyn

veckorevyn
Idag bjuder jag på en artikel som JUST NU finns ute i detta nummer av veckorevyn.  Ni vet vid det här laget att tidningarna alltid kortar ner och jag skriver alltid mycket så här på bloggen bjuder jag på the full version av artikeln. De ville ha massa info om hur vi jobbar på Skincity men det kom inte med dock får ni nu det här:=). ENJOY!

Vad bör en bra hudvårdsrutin alltid innehålla? Vad är basen för alla?

Grunden för en god hudhälsa och därmed också en balanserad hud med vacker lyster är det man gör varje dag. Den dagliga hudvårdsrutinen är avgörande för att få fin hud. En optimal daglig rutin bör bestå av; rengöring, serum, dagcreme med solskydd (minst 25) /nattcreme och ögoncreme. Man bör även lägga till en peeling och mask 1-2gånger per vecka.

Känner man att man gärna vill ta hand om din hud men tycker att göra alla stegen ovan känns för långt och krångligt och dyrt. Se då till att du åtminstone har en rengöring, serum och dagcreme med minst SPF25, året om.

Superviktigt är också att de produkter du har passar din hudtyp. Annars kommer du inte att få de resultat du vill ha. Dyrast är inte alltid är bäst. Riktigt billigt brukar dock inte heller hålla högkvalitet. För att vara säker at du får både bra och rätt produkter rekommenderar jag dig att ta hjälp av en hudterapeut. En hudterapeut är proffs på hudvård och använder alltid det bästa marknaden har att erbjuda. En hudterapeut kan hjälpa dig att välja ut produkter som passar just din hudtyp. Att gå till en hudterapeut kan vara både dyrt och många känner sig obekväma. Jag har utvecklat ett hudtest på min hudvårdsbutik Skincity., som hjälpt då många att få ordning på sin hud. Det tar bara ett par minuter att göra testet och man kan även ladda upp en bild på sin hud. När vi får in ett hudtest så gör vi en professionell rekommendation och sänder ett komplett hudvårdsprogram anpassat efter personens specifika behov och ålder direkt till din mailbox. Hudtestet på Skincity.se är helt kostnadsfritt och vi garanterar svar inom 48h.

Det som är unikt med hur vi jobbar på skincity förutom hudtestet i sig är att vi har hela 40 professionella hudvårdsmärken att välja mellan för att den som frågar oss om råd eller gör vårt hudtest ska få så bra och precis rekommendation som möjligt. Ofta om man går till en salong så har salongen kanske endast ett eller två märken att välja på. Har man sen frågor angående sin rekommendation kan man både maila, ringa och chatta med våra hudterapeuter 6 dagar i veckan.

Vad är dina tips för att göra en ”salongsbehandling” på sig själv hemma? Hur ska man gå till väga? Ge gärna produkttips.

En riktigt härlig ”hemma-treat” är att först göra en exoliering med en syra på huden. En syra exoliering är en modern typ av peeling och som istället för korn som man masserar runt på huden eliminerar gamla torra och trist hudceller. Huden blir ultramjuk och får så fin lyster.

Efter man gjort en peeling så är huden maximalt mottaglig för en vårdande ansiktsmask. Fukt är något som passar alla oavsett hudtyp och är som ett stort glas vatten för huden.

En annan bra kombinerad exfoliering och ansiktsmask som är perfekt innan festen är Exuviance Treatment Rejuvenating Mask. Den gör huden jämn och ger en fantastisk glow. Innehåller syra som exfolierar samtidigt som den fuktplumpar och drar ihop porerna. Perfekt innan man lägger en festmakeup!

Vad är det vanligaste misstaget folk gör i fråga om hud?

Att man solar. Helt klart det sämsta man kan göra om man vill ha en fin hud. Solen bryter ner huden, gör att vi åldras i förtid samt ger oss mörka fläckar och pigmenteringar. Dessutom den största orsaken till hudcancer. Hudcancer är faktiskt den snabbast växande cancerformen i Sverige. Många tycker det är jättefint att ha en brun solkysst look när man är ung och bryr sig inte ut vad som händer med huden och hur man kommer se ut om 10 år. Solar man mycket som ung kommer man se ut som en gammal läderväska när man blir äldre och har man otur får man också hudcancer på köpet. Älskar man den solkyssta looken så fuska dig till den istället med brun utan sol. Det vårdar dessutom huden.

Ett annat väldigt vanligt misstag är att man överpeelar huden. D.v.s. man peelar för ofta och för hårt. Min rekommendation är att generellt undvika eller vara mycket försiktig med kornpeelingar. Jag föredrar som istället innehåller enzymer eller korn som faktiskt är mer effektiva och samtidigt mer skonsamma för huden. Vill man peela med korn så är det super lätta cirkulerande rörelser som gäller. Inget gnuggande det kan ge repor på huden där bakterier som acne bakterien etc kan ta fäste.

Skärmavbild 2015-10-31 kl. 12.51.20

Har du några knep man kan ta till för att ”kvalitétssäkra” en produkt? Vad ska man kolla efter i en ingredienslista? Hur ska man vet vad som är bra för en?

Att tyda en ingredienslista är svårt. Den kan feltolkas och många ingredienser kan ”gömma” sig i komplex i en produkt eller bakom andra namn. För att göra det helt och fullt behöver man nästan vara kemist. Mitt tips är att ta hjälp av ett proffs på hudvård, d.v.s. en hudterapeut och låt han/hon guida dig rätt.

Vilka är dina favoritingredienser för en vacker hud?

Definitivt AHA och BHA syra som gör huden jämn och flawless. Squalane som ger en bästa återfuktningen ever. A-vitamin som är oslagbar i anti-age syfte samt C-vitamin som gör huden klar och lystrig.

Har du några tips för att göra det mer ”spa-igt” hemma i badrummet? Vilka är dina favoritnjutningsprodukter?

Jag älskar Maria Åkerbergs Salt Scrub Engery som är en ljuvligt energi givande Body Scrub som är perfekt att inleda sitt hemma spa med. Peela hela kroppen och skölj av. Innehåller 100% naturliga ingredienser.

Elemis Frangipani Oil är en dröm för kropp och sinne. Droppa några droppar i badet och bara förtrollas av dofterna från denna blomma. Den ger intensivt med näring och fukt och även underbar på torra nagelband, armbågar och fötter. Använd sen som kroppsolja över hela kroppen efter badet.

neals yard

Medans jag badar låter jag gärna Neal´s Yards Rosemary & Cedarwood Hair Treatment. En ekologisk inpackning förhårbotten som stimulerar och vitaliserar matt, torrt och livlöst hår. Det är speciellt fördelaktigt för hår som påverkats av färgning & klor. Denna är en riktig favorit.

Hur tycker du man ska ta hand om huden på kroppen?

Jag tycker peeling 1 gång i veckan och sen smörja in sig med en vårdande olja (gärna med squalane) istället för en body lotion varje dag. Skydda huden med solskydd då den är exponderad för det. De tillfällen och dagar jag vill ha en solskysst ton så använder jag en brun utan sol. Jag gillar Decleors Gradual Glow som bara ger en lått ton och som man kan använda varje dag om man vill förstärka bronzetonen. Föredrar man ekologiska produkter så är Maria Åkerbergs Brun utan sol fantastisk snygg.

 

11 annica forsgren skincity.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

37 svar till “Intervju Vecko-Revyn”

 • (37) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Jessica W skriver:

  Kan du tipsa om några olika kroppsoljor med squalane? Går dessa lätt in i huden? Om man använder kroppsolja, slipper man då att använda body lotion? Som det är nu använder jag body lotion två gånger i veckan, dvs efter varje gång jag duschat.

 2. Elin karlsson skriver:

  Hej annica och tack för en super bra blogg! Ni på skin city är verkligen toppen! Jag har sedan länge gått i tankar att bli hudvårdsterapeut och har kollat på så många utbildningar, vilken djungel! Vad anser du är det viktigaste med en utbildning och vet du någon som du kan rekommendera?
  Vore så tacksam för svar
  Kram Elin

  • annica skriver:

   Hej Elin, Att vara hudterapeut är världens roligaste yrke. Det finns flera bra utbildningar och jag kan gå i god för tex Elisabeth skolan och Yrkeshögskolan för hudvård och spa. De är båda godkända skolor och tar man examen hos dem så blir man Cidesco-godkänd, vilket är en bra kvalité att ha oavsett om man kommer arbeta i Sverige eller i andra länder. För mer info så kan man även kontakta Shr Sveriges Hudterapeuters riksorganisation: http://shr.nu/

   kram och lycka till!

   Annica

 3. Annika skriver:

  Hej! Kan man få boka in en tid med dig för att få hjälp med makeup? Jag är helt lost och har helt slutat att sminka mig för jag vet inte hur man gör längre.. 🙁 Tycker bara att jag ser hemsk ut. Är 33 år och bor i Uppsala.. Tycker att du ser så fin ut i sminkningen och du verkar ju ha superkoll. Skulle det finnas en möjlighet att kunna få hjälp med concealer å bas? Kram!

  • annica skriver:

   Hej Annika, Önskar att min tid räcker till för konsultationer men de gör de tyvärr inte. Hur gärna jag än skulle vilja : ) SC har växt mycket och mitt fokus är att axla det. OM du vill så tar du hjälp av mina duktiga hudterapeut-kollegor. Maila en bild till dem så ger dig tips och råd!

   kram Annica

 4. Lilian skriver:

  Bra och informativt med konkreta tips
  Men duuu, fick hem julkalendern idag och inte kunde jag hålla mig… Har öppnat varenda lucka!! Borde egentligen skämmas… Men shit pommfritt vilka bra grejer!! Gaaaah! Är alldeles snurrig och lycklig

  • annica skriver:

   Hej Lilian, Ha ha haaaaaa…du är nog inte den enda. Tror att alla blir nöjda om man säger så : )))) Ha ha haaaaa vad jag skrattar åt ditt mail nu ; ) Hade gjort samma sak kan jag tala om. kram Annica

  • Heléne skriver:

   Men neeeeej!!! Sluuuuta!!! Jag som anstränger mig SÅ för att inte slita upp kalendern!! Den står vid mitt sängbord och blänker och väntar på att få öppnas. Nu blir jag ju sjukt nyfiken på vad som finns i

   • annica skriver:

    Hej Heléne, öppnat någon lucka nu? : )))))) kram Annica

   • Lilian skriver:

    Kämpa kämpa!!! Jag har legat sjuk hemma och tyckt synd om mig själv och frestelsen blev för stor, hade ju lovat mig själv att vänta…. Började med en lucka, så en till….och plötsligt tappade jag kontrollen… Men jag är ialla fall en lycklig människa nu 🙂

 5. isabelle skriver:

  Måste bara säga – WOW – vilka produkter det var i julkalendern. Ja, jag är mer ivrig än ett litet barn 😉 Så glad att jag valde att köpa den och dessutom lyckades roffa åt mig ett exemplar.

  • annica skriver:

   Hej Isabelle, Det är lite av en hudvårdsraket. Fyller hela badrummet med massa sprakande härligheter. Jätteroligt att du gillade den : ) kram Annica

 6. Sofia skriver:

  Hej Annica! Viken bra intervju 🙂
  Jag ÄLSKAR spa och att ta hand om mig själv. Peelar och har ansiktsmask på ca 2 gånger i veckan. Och då ångar jag ansiktet innan mask(klämmer ej dock). Är det skadligt för huden att hålla på för mycket? Är det okej att ånga 2 gånger i veckan eller bör jag göra det mer sällan. Gör det mest för att masken skall gå in bättre och för att det är skönt 🙂

  Har en liten fråga till. Jag är snart 23 år, har velat jobba med hud och skönhet sen jag var typ 12. Kollar på en del skolor. Jag bor i Oslo och trivs bra, finns en skola som heter hudpleieakademiet här som verkar super. Vet du något om den? Om jag skulle utbildas i Norge har det en negativ effekt sedan om jag vill arbeta i Sverige(vilket jag vill i framtiden) skolan är Cidesco- godkänd och då tänker jag att det inte spelar roll.

  Nu blev det jättelångt det jag skrev här haha. Sorry! Men tack för världens bästa blogg. Du är bäst 🙂 kramar

  • annica skriver:

   Hej Sofia, Ledsen att mitt svar har dröjt : ) Det var verkligen inte min mening att av misstag missa ditt inlägg. Såvida du inte klämmer pormaskar två gånger i veckan och din hud verkar må bra så kan du fortsätta. Tyvärr så känner jag inte till de norska skolorna men är den ansluten till Cidesco så uppfyller de kraven för att man ska kunna arbeta i vilka länder som helst. Cidesco testar och har ett nära samarbete med skolorna som är kopplade till dem så utbildningen borde var jättebra. Att den skola jag valde var ansluten till Cidesco var jätteviktigt för mig när jag valde min utbildning.

   Tusen tack för att du följer mig via bloggen, stort lycka till nu med din ev utbildning. Yrket är bara det bästa!

   kram Annica

  • Sofia skriver:

   ?!?! :))

 7. nina skriver:

  Hej! En fråga som inte alls har med detta att göra, den dök upp när jag läste en kommentar på ditt instagram.
  Vad är egentligen problemet med parallellimport av hudvård? Varför är det dåligt, vilka risker finns? Tänker på läkemedelsbranschen där detta är etablerat, den medicin vi hämtar ut på recept kan vara parallellimporterad. Är restriktionerna och kontrollen kanske hårdare där? Tack!

 8. Caróla skriver:

  Hejsan!
  Saknar att det i hudvårdsrutinen inte står något om hur du tar bort ögonmakup? Använder du den vanliga ansiktsrengöringen? Sällan står det på beskrivningar av ansiktsrengöringarna om de är ok att använda till ögon makup remover. Står ofta “tar effektivt bort smink”, men gäller det ögon då också???

 9. Jessica skriver:

  Hej, idag mottog jag min första beställning från er.
  Vilken lycka å öppna det paketet 🙂
  Små gåvor utöver min beställning. Så mysigt Tack och trevlig helg!

 10. Maya skriver:

  Hej! Jag har ett problem med min hud.. Jag har en extremt känslig hud som har varit med om mycket eksem och PD. Nu använder jag ett märke som heter Rodan and Fields (soothe) som jag vet hjälpt många med känslig hud och rödheter. MEN just efter jag lagt på min fuktkräm så blir min hud helt galen!! Det blir jätte rödflammigt, och med rött så är det verkligen rött och det kommer fram/syns pd knottror och ja det blir jätte fult. Och detta tar ca 1-2 timmar eller mer innan allt är borta och det ser ut som “vanligt” igen och det är något som hindrar mig i vardagen. Speciellt eftersom jag inte hittat något smink som min hud klarar så går jag alltid osminkad. Vet du vad detta beror på? Att det blir så kraftigt när jag lägger på men sen kan det se perfekt ut senare på dagen…

  • annica skriver:

   Hej Maya, Att huden regerar så de första dagarna blir jag egentligen inte förvånad över. Dock tycker jag inte att det ska fortsätta om du har den varje dag och nu haft den ett tag. Skulle nog försöka hitta något annats om inte triggar din hud till rpdnadd och svullnad i flera timmar dagligen. Den här är en riktig Rosacea-favorit: http://skincity.se/sv/product/1383/dermaceutic-k-ceutic

   kram Annica

 11. Fia skriver:

  Hej!

  Jag har ett riktigt stort problem, jag lyckas då inte hitta nån bra foundation och jag är trött på min hy, den ser mycket bättre ut med foundations och vill inte se alla defekter som finns utan foundations….

  Jag har den senaste tiden haft youngblood (den fick jag finnar av) cailyn (upplever reaktion av den med) och nu senast jane irendale pressed base.
  Janes pressed base ger mig en stram hy överallt förutom pannan (som alltid ska vara oljig).

  Upplever min hy som fet i pannan, större porer på näsa och haka.
  Problemområden av finnar är panna och haka.
  För två år sedan led jag också av Perioral dermatit och fick äta tetralysal.
  Finnarna jag får är oftast stora, smärtsamma, röda, variga sorter som är typ som en ärta.
  Ibland uppkommer självklart mindre oxå.

  När jag läste om Janes produkter tänkte jag att denna passar nog mig när jag fick tips om den från skincity som ska vara vårdande och läkande men inte om den stramar huden…
  Jag är lite förtvivlad då jag känner att jag inte vill lägga mer förmögenheter på smink, jag vill hitta mitt smink och hålla mig där.

  Jag använder i dagsläget produkter som jag blev tipsad av från skincity och de funkar jättebra, om jag inte använder smink…

  Har du några tips till mig?

  Mvh

  • annica skriver:

   Hej Fia, Basen i sig ska inte strama om underlaget är bra. Dvs att du har rätt hudvård för din hud. Det låter helt klart som att du behöver mer fukt så som i ett fuktgivande serum och sedan nu till höst vinter så behöver du även uppdatera din dag. och nattcreme så att den inte gör din hud fuktfattig. Nu ser jag inte vad du har för rutin så det är svårt att lämna konkreta tips. Om du vill så radar du upp din rutin för mig så kan jag se vad som behöver justeras. Janes bas är annars super! Riktigt bra om man vill se flawless ut i huden. kram Annica

   • Fia skriver:

    Hej

    Använder följande varje dag:
    Murad
    Resurgence Renewing Cleansing Oil

    Murad
    Resurgence Hydrating Toner

    Murad
    Blemish Clearing Solution

    På morgonen:
    Murad
    Blemish Control Oil-Control Mattifier SPF 15

    På kvällen:
    Murad
    Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture

    Murad
    Environmental Shield Instant Radiance Eye Cream

    Enbart på utbrotten:
    Murad
    Blemish Control Blemish Spot Treatment

    Då och då:
    Murad
    Redness Therapy Sensitive Skin Soothing Serum

    Denna stramhet jag nämner dyker bara upp när jag använder foundationen, de dagar jag inte orkar sminka mig så dyker den aldrig upp.
    Oljan i pannan blir mer när jag sminkar mig också.
    Har än så länge ingen primer men har funderat på:
    Murad
    Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum SPF 30

    Jag har dessa masker hemma:
    Murad
    Blackhead & Pore Clearing Duo
    Använder 1 gång i veckan, mest i t-zonen, ibland hela ansiktet

    Murad
    Blemish Control Clarifying Mask
    Använder en gång i veckan

    Paula’s Choice
    Skin Balancing Oil-Absorbing Mask
    Denna gillade inte min hy, den sved när den låg på och huden kändes irriterad

    Paula’s Choice
    Skin Recovery Hydrating Treatment Mask
    1-2 gånger i veckan, i helgen sög huden upp hela masken

    Paula’s Choice
    Skin Perfecting 2% BHA Liquid
    Använder lite då och då, men märker ingen skillnad på huden, använder i t-zonen ibland tar jag hela ansiktet

    Har funderat på att gå över helt till murads produkter och funderar på att införskaffa mig:

    Murad
    Pore Reform Skin Smoothing Polish

    Murad
    Age-Diffusing Firming Mask

    Murad
    Age Reform Aha/Bha Exfoliating Cleanser

    Jag har inte riktigt kommit “överens” med min rengörning jag har idag, så har funderat på att gå över till:

    Murad
    Redness Therapy Soothing Gel Cleanser

    Nu fick du verkligen HELA min hudvårds rutin och mina tankar 😉

    Mvh Sophia

    • annica skriver:

     Hej Sofia, vad bra och tydligt du raderat upp din hudvårdsrutin. Det var ett stort och härligt badrumsskåp du har måste jag säga : ) Eftersom huden stramar så som du säger så tycker jag att du kan ha kvar den rengöring som du har till kvällen på morgonen så kan du absolut byta ut din rengöring till Soothing Gel. Sedan skulle jag vara försiktig med att blanda in en bha från annat märke. Kanske att det fungerar men det kan också bli för mycket för huden. Liquid är dessutom för tuff skulle jag säga om huden stramar. Gel eller Lotion hade passat bättre, men helst så hade jag hoppat den eftersom du har mestadelen Murad. Hade även funderat på om din bas är så problemet. Välj gärna en oljefri om du upplever att makeupen gör dig blank under dagen. Nu vintertid så skulle jag med fördel lägga ditt soothing serum varje kväll och generellt inte mixtra så mycket med produkterna. Serumet ger huden fukt och lugn och ro om den är stressad. Huden gillar när man är konsekvent. Låt huden vila helt från de rengörande maskerna i en månad och använd bara fuktmaskern. Det tror jag kan ge din hud balansen åter. Testa och återkom igen om en månad om det mot förmodan inte ändras. Lite blanka under dagen blir de flesta av oss och det justerar du med ett bra puder. Små tips men de kan göra den stora skillnaden. kram Annica

     • Sophia skriver:

      Hej

      Tack så mycket för ditt svar!!
      Ska absolut testa att utesluta så får jag se hur det går 🙂

      När du skriver bas, menar du sminket då?
      Jag har Jane irendale pressed Base foundation enbart just nu, är den oljefri?

      Tack så jättemycket 🙂

      Bra visat med disktrasan på nyhetsmorgon förresten!! 🙂

      Kram

     • annica skriver:

      Hej Sophia, disktrase-momentet är en kär gammal vän från tiden då jag utbildade mig till hudterapeut. Älskar liknelser som gör saker solklart : ) Precis med bas menade jag foundation, det går snabbare att skriva he hee ; ) Den bas du har är toppen och oljefri men blir du blank så kanske du behöver något som fixerar, så som ett puder att borsta på under dagen.

      http://skincity.se/sv/product/3742/jane-iredale-amazing-matte-loose-finish-powder

      kram Annica

 12. Daniel skriver:

  Hejsan Annica jag har haft acne och har fått gropar i huden och jag hålle just nu på med restylane skinboosters och det har blivit superbra men nu till så efter groparna så har man en massa röda märken på huden och då ska man ju göra sånhär peeling aha behandling osv och ja absolut det ska jag göra .

  Men ni till min fråga kan jag ta bort den här restylane skinboosters i min hud om jag kör på aha behandling för mina röda märken ?

  Mycket tacksam för svar mvh Daniel

  • annica skriver:

   Hej Daniel, jag är tyvärr ingen expert på restylane så måste be dig att fråga dem som utför behandlingarna så att du får alla bitarna rätt. Behandlingar kan absolut arbeta effektivt på din huds struktur men ersätta det helt och få samma resultat som med Restylane tror jag kan bli svårt. Hur vida en behandling kan förta injektionerna måste du noggrant kolla upp.

   Roligt att du fått fin effekt och fortsatt lycka till, kram Annica

 13. Sofia skriver:

  Hej , vore jättegulligt om du ville svara på min fråga om mask osv jag ställde här den 5 november 🙂 kramis

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »