Hydrablur primer – Världens bästa primer??

  • | Annica

IMG_9402 Finally!!! Så kom den……så underbar å så efterlängtad.. Jag pratar såklart om  Dermalogicas Hydrablur Primer.

När jag var i Las Vegas i Augusti förra året med Dermalogica så fick jag denna med mig hem! Blev helt kär.. berättade om den för er och hur bra jag tyckte den var och sen.. vad hände .. den blev försenad.. försenad och lite till försenad.. MEN nuuuu mina vänner är den här och den är helt underbar.. Bara älskar den.

Skärmavbild 2016-02-27 kl. 14.41.49

Slätare definitivt och sammetsfinish.. jag tycker det är tydligt att den blusar och porer syns mindre.

Varför hyllar jag den? Varför älskar jag den? JO det ska jag berätta för er:)!

Denna sweet heart ger en  direkt utjämnande effekt på huden. Hudytan blir så mycket jämnare och  en får en”blusrad”look. Ni vet vad jag menar.. Slät är första intrycket tycker jag när man applicerat den.. huden ser så mkt slätare ut. Den jämnar ut fina linjer och gör porer mindre synliga.

Den är verkligen fjäderlätt på huden   med sån lite silikonig känsla MEN mina vänner.. den är samtidigt balmig när man trycker ut den men sen bara smälter den och blir sammetsmatt på huden.  Den ger oxå vilket är lett speciellt för en primer med denna konsistens riktigt mycket fukt.

IMG_9401

Ja ni hör.. jag lovordar den men den är en av de absolut bästa primers jag provat.. OM inte den bästa:).

Självklart har den ju även alla andra egenskaper som en primer ska  ha som att fixera makeup och få den att sitta på plats hela dagen. Den är dessutom riktigt bra på detta. Jag menar åter igen.. kanske den primer med bäst hästförmåga av makeupen som jag testat…

Dermalogica Hydrablur primer

En annan fin nice grej är att den faktiskt är så snygg bara som den är.. dvs utan makeup för  en utjämnande naturlig look. Mitt tips just nu.. ska du  köpa EN primer.. Köp denna!

PS. Den passar alla hudtyper och går att kombinera med all annan hudvård/makeup. DS

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

43 svar till “Hydrablur primer – Världens bästa primer??”

  • (43) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Linda skriver:

    Hej!
    Jag har denna primer hemma och tycker också att den är jättebra. Min fråga är om den också går att använda under ögat, innan concealer. Jag har precis köpt By terrys concealer och den smular sig när jag lägger på den, jag har ögonkräm under. Funkar denna primer då eller har du något annat tips när en concealer smular sig under ögat?

    Tack för en superbra blogg!!

    Linda

  2. Matilda skriver:

    Hej Annica,

    är väldigt sugen på att köpa denna primer. Har aldrig använt någon förut..men jag undrar, jag har torr hy men kan bli blank i T-zonen (vet inte om jag är torr där för att jag behöver mer fukt där egentligen eller om jag har fetare hy där. Alla hudterapeuter säger alltid att jag behöver mycket fukt men inte för mycket olja i mina produkter). Tror du denna primer kan passa?

    • annica skriver:

      Hej Matilda, Denna primern är toppen för en blandhy. Den känns återfutkande på huden men täpper inte till den som lätt får plitor 🙂 Så blandhy med yttorrhet så är denna perfekt! Kram Annica

  3. Maria skriver:

    Hej!
    Jag undrar om du har någon idé vad det kan vara som min hud reagerar på i primers? Av en Lancome (och tror även Smashboxs) fick jag sämre hy, med vad jag då trodde var finnar, efter några användningar. Av Dermalogicas SkinPerfect blev jag direkt irriterad i huden, röd och sveda och Hydrablur gav finnar/utslag. Jag får alltså som små röda pepplor. Vet inte om det är finnar eller mer allergiutslag.

    Jag köpte en jättefin bronzer från Body Shop i somras, men även den gav mig sämre hud :/ (använde inte samtidigt som primern)

    Kan jag vara känslig mot silikoner eller parabener tro? Eller är det någon annan ingrediens som jag kan titta efter…

    Mvh Maria

    • annica skriver:

      Hej Maria, Silikoner har man använt så länge inom hudvärd och läkemedel så det är mycket sällan det är just silikon man reagerar på. Eftersom du har reagerat på så många olika produtker skulle jag rekommendera dig att kolla upp detta hos en hudläkare med ett pricktest. För att lättare kunna plocka bort de produtker som du reagerar på. Kram Annica

  4. Alexandra skriver:

    hej! Aldrig använt primer innan så säkert en dum fråga, men är denna även till för att ha på ögon lock och under ögonen? Tycker även detta med concealer är lite krångligt att få snyggt utan att se rynkig ut, hur applicerar man bäst en concealer? MVH Alexandra

  5. Miriam skriver:

    Hej, jag undrar om denna primer är bra om man lätt får finnar och igentäppta porer.

    Tack för en bra blogg!

  6. Susanne skriver:

    Åh, va synd att jag läste det här 15 min innan jag la min beställning. Den här ska jag verkligen testa nästa gång! 🙂
    Jag har problem med akne mild till måttlig. Ibland kan det dock eskalera. Jag beställde Laura Merciers foundation primer oil free. Vad tycker du om den?

    • annica skriver:

      Hej Susanne, En omtyckt produkt som minskar talgproduktionen och ger en bra grund till din foundation 🙂 kram Annica

  7. Anna skriver:

    Hej! 🙂

    Kan man använda denna primer när man är gravid?

    Kram/Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Absolut ! När det gäller Dermalogicas leverantörer av silikoner så garanterar de att ingredienserna håller högsta kvalitet och har samma renhetsgrad som de silikoner som används medicinskt. Kram Annica

  8. Therese skriver:

    Vilken primer bör jag köpa om jag har normal mogen hud (har nyss fyllt 40 år). Vill att den ska jämna huden bra och dölja linjer och rynkor. Ska man ha denna eller något annat märke? Gillar Exuviance produkter men vet inte om de har någon primer och hur den i så fall är..? Så tar gärna emot bra tips på en antiage-primer. Och gärna på antiage-produkter i övrigt också! Finns det någon/några som är extra bra? Ge gärna tips på någon foundation också. Använder varken primer eller foundation i dag.. Tar bara dagcreme och sedan lite puder. Börjar få lite panik över rynkor och så, har alltid haft väldigt fin hud och sett ung ut och vill fortsätta med det! Rekommenderar du att gå och göra någon fillers-behandling, typ botox eller behandling med någon slags pen (kommer inte ihåg hela namnet)? Gör du själv några sådana behandlingar eller använder du bara ”vanliga” cremer i ansiktet? Vill också passa på att tacka för en toppenblogg!! Hittade den för ett tag sedan och är nu fast! 🙂

  9. Skincares skriver:

    Hej Annica!
    Vilken spännande produkt, blir sugen på att pröva den just eftersom den ger fukt och samtidigt verkar vara en fantastisk primer. Jag älskar annars Bare Minerals Prime Time med spf 30. Vad tycker du om dessa två i jämförelse? Jag kan ju tänka mig att använda denna när man inte behöver solskyddet så som på kvällstid..:)

    • annica skriver:

      Hej, Det är lite en smaksak. Jag föredrar Blur för att den slätar ut ännu mer. MEN Bareminerals är riktigt bra den med. kram Annica

  10. Elin skriver:

    Hej Annica!

    Nu efter ungefär 8 veckor tycker jag mig se att min hud har blivit bättre och lugnare tack vare min beställning från er. Har fortfarande partier med igentäppta porer och finnar( mest röda märken) men tänker att det tar lite tid att förändras. Har två frågor till dig som jag hoppas du kan svara på 🙂

    1. Använder mig av moisture boost hydrating treatment cream från Paula´s choice och den är nästan slut, hur länge bör den hålla? finns inte något liknande i större storlek?
    2. Använder mig av en fuktmask men skulle gärna också använda mig av en mer utrensande(exempelvis en lermask), hur kombinerar man detta bästa? kan man på något sätt köra de efter varandra?

    Tack för hjälpen!!!!!

    • annica skriver:

      Hej Elin, kul att du ser resultat redan efter så kort tid. En del tänker lång tid men 8v är faktiskt inte så lång tid när det kommer till huden. Det är olika hur länge dagcremen räcker 2-3 månader skulle jag säga. Större tuber hade varit bra men det säljer inte alltid så bra så få företag och märken som har större tuber är mycket få. VIll du ha en större tub så blir det till att byta märke. Den här kan passa men den innehåller inte någon spf:

      http://skincity.se/sv/product/1288/dermalogica-skin-smoothing-cream

      Att variera sig med masker låter som en perfekt ide. Jag skulle inte lägga dem direkt efter varandra men dagarna efter varandra kommer ge fint resultat. MUltimasking är också bra dvs att du lägger olika masker på olika partier i ansiktet.

      kram Annica

  11. Julia skriver:

    Hej! Är smått frustrerad så måste bara få fråga dig som verkar så vettig:) Jag var på ansiktsbehandling och när brynen skulle plockas kom jag överens med hudterapeuten att bara ta ”ogräset” eftersom jag sparar ut brynen och gjort sen i somras. Vi var helt överens och hon visade även vart hon inte skulle plocka. När jag kom hem fick jag en smärre chock, hon hade tagit bort precis allt som jag lyckats spara ut. Jag vet att det är ett riktigt ”i-landsproblem” men blev så ledsen! Har kämpat med serum och så i månader. Kände verkligen att hon struntat i vad jag sagt och i stundens hetta skrev jag ett mejl. Så fick komma tillbaka och träffa vad jag förstod var chefen då hon skrivit att hon ville kompensera mig. Hon sa att hon för tillfället inte hade några serum inne men ett hemma, som hon skulle posta mig. När jag fick hem det visar det sig att det är begagnat och så lite kvar att det inte gick att få ut ens till två gånger. Vad gör man? Hör av sig igen eller struntar i det och får stå ut i nåt halvår tills dom är tillbaka igen..

    • annica skriver:

      Hej Julia, men vilken trist behandling. Förstår verkligen att du är besviken.

      Jag hade hört av mig igen. Ska man bli kompenserad så ska man bli kompenserad. Hoppas att det var ett misstag och inte medvetet att du fått en använd produkt. Gå tillbaka bums! kram Annica

  12. Linn skriver:

    Hej Annica!
    Jag har kämpat med hudproblem i flera år. Ej röda finnar men massor med talgknottror och pormaskar. Som tyvärr efterlämnat ärr i form av hål i huden och även en del större röda ärr. Har lagt ut enorma belopp på produkter och behandlingar i flera år utan resultat eller med sämre resultat 🙁 Blivit rekommenderad dermapen nyligen men har inte råd lägga mer pengar på behandlingar utan garanterade resultat. Vad anser du om skinroller ex swiss skinroller som man använder själv hemma, är det bara bluff eller kan det vara värt att prova för en student som inte har råd med salongsbenhandlingar? Har du något tips på superprodukt för ärr och minska talgproduktionen? Är så less aldrig hitta rätt produkter, äter nyttigt och försöker verkligen få balans på huden men verkar inte hitta rätt. Tacksam för lite tips och råd <3

    • annica skriver:

      Hej Linn, är i ärlighetens namn lite skeptisk till hemmaroller. Aldrig hört någon som hyllat dem….eller finns det någon här inne som fått strålande resultat? Tror inte att det kommer vara avgörande för din hud men en bra daglig vård med rengöring, serum och creme kan ge fin effekt. kram Annica

  13. Sara skriver:

    Hej Annica,
    Kan jag använda Dermalogica Hydrablur prime innan Giorgio Armani Maestro Glow foundation.
    Maestro Glow innehåller olja.

  14. Sofia skriver:

    Jag skrev till dig för ett tag sedan angående min förstörda hy pga neostratas produkter. Jag har bytt till Exuviance och tycker mycket om produkterna. De känns snällare emot hyn och den milda doften är god 🙂 DOCK är jag fortfarande VÄLDIGT torr och inemellanåt kan jag dra bort hy från kinder och näsa. Kan jag komplettera med något som gör att det torra faktiskt försvinner? Är i övrigt nöjd med produkterna:)

    Använder i nuläget endast tvätt, ansikts-toner samt nattkräm..

    / Sofia

  15. Hanna skriver:

    Hej Annica! Jag köpte Murads handkräm när ni sålde ut det märket. Använder den varje kväll och är helt beroende av den nu! Händerna blir mjuka och den har helt magiskt trollat bort en del skavanker jag haft på händerna sedan länge. Men nu börjar den ta slut så jag vill hitta en annan med syra i som är lika bra! Har du något tips?

    Hälsn Hanna

  16. Emma skriver:

    Hej Annica! Har en liten fråga angående ett märke. Neostrata, visst ägs Exuviance av Neostrata, men Neostrata är ”starkare” än Exuviance? Tror du att märket någon gång kommer finnas på Skincity? 🙂 Stort tack för all fantastisk hjälp som alla ni på SC ger, det är guld! Ska själv studera till hud och spaterapeut snart, och du är en stor inspiration. Exuviance som ni tipsade om har gett min hy en fantastisk lyster, får jämt höra hur fräsch jag ser ut i ansiktet, men allt börjar sina nu. Så nu inväntar jag nästa tillfälle då det är lite rabatt på märket 😀

    • annica skriver:

      Hej Emma, Det stämmer att de kommer från samma aktör. Neostrata har vissa mer aktiva produkter men en del är också precis de samma. Som det ser ut idag så kommer vi inte sälja märket då det inte får säljas på nätet här i Sverige. Det finns enbart på kliniker, så man vill ha det från märkets sida. Båda är superbra! Lycka till nu med din utbildning och tack för dina fina ord! kram Annica

  17. Mona Lindström skriver:

    Den ska flytta hem till mig (såklart) ☺ man kan aldrig ha för många basprodukter
    Kramar från Mona

  18. Emma skriver:

    Hej Annica,
    Jag har och har använt Dermalogicas SkinPerfect Primer en längre tid. De verkar påminna om varandranär du beskriver finish och konsistens. Vad är största skillnaden tycker du

    Om jag har blank t-zone kan man använda en annan primer just där (rekommemdera gärna en) och sen denna runt näsa och kinder där jag har mycket porer?

    • annica skriver:

      Hej Emma, SkinPerfect väljer man om man vill ha mer lyster till sin makeup samt om man önskar en med spf. Toppen för den som slarvar med solskydd. Tycker att nya Blur minskar porer mer så tänker att du skulle testa den. Vill man så kan man ha båda och använda dem partiellt. SkinPerfect på de områden du vill ge lyster och Blur på de övriga : ) kram Annica

  19. May-Britt skriver:

    Hej.
    Ja den må jag bare ha Hyaluronsyra är det bäste för min hud.
    Och jag kan bruka den tillsamman med Exuviance produktene?
    Kram

  20. Elisabeth Roslund skriver:

    Verkar jättebra och önskar jag hade råd men det är lite saftigt pris för bara 22 ml 🙁

    • annica skriver:

      Hej Elisabet, Ja det kan man ju verkligen anmärka på.. priset alltså! :=) Men till dess försvar måste jag säga att jag fick min i augusti och har använt den säg i snitt 5 dagar i veckan och har fortfarande kvar! Så det tycker jag man ändå kan kalla riktigt dryg.. hoppas du känner att du kan slå till för den är verkligen bra OM du ni vill ha en primer! Kram Annica