Pressfrukost! Rodial makeup

  • | Annica

IMG_8821

Tillsammans med Mrs. Rodial..:)

I fredags var jag på pressfrukost och fick kolla in å klämma å känna på Rodials nya makeup. Så nice!

Jag längtar såå tills vi ska lansera serien så ni får kolla in och läsa på om allt men idag ger jag er en liten glimt om vad som komma skall samt några videoklipp från presseventet. Enjoy!

Njut av detta som ni snart kommer kunna köpa:)

IMG_8804

Roddals nya makeup serie är en ganska kort linje, dvs rätt få referenser, rätt skönt som lite omväxling till alla giganstiska makeupserier och Maria Hatzistefanis ( Grundare av Rodial och även känns som Mrs. Rodial) har försökt hålla denna kort så att man ska hitta allt man behöver. Så mycket gångbara toner och väldigt användarvänliga produkter som du lätt kan få ett professionellt resultat med. Så beskriver Maria serien och det är också precis så som jag upplever den.

Alla produkterna har mycket pigment men är ändå ”sheer” vilket gör det mycket lätt även för den ovana makearen att använda dem.

Förpackningarna är värda att nämnas lite extra.. med inspiration från bl.a Hermes har Maria tagit fram riktigt tunga solida pjäser med silver och inslag av svart läder.. En våt dröm för en beauty-junkie som mig.

Makeade på plats gjorde skickliga Makeup artisten Benoit Dumont som bla arbetat som Head Makeup artist för Nars.

Några saker jag längtar lite extra mycket till när produkterna lanseras:

  • Några produkter som liksom blowed me away var Instaglam Glow en champange färg som ger just det där hollywood glow på kindbenen. Maria pratade om Victora Beckaham och JLO glow J.
  • Jag längtar även efterögonskuggan som ska vara typ mousse cream puder.. muuuums säger jag!
  • Snake Oljan.. som blandades i en fast tjock foundation och förvandlades till något heeelt magiskt.
  • Highlightern som ger resultatet av 8h sömn

 

IMG_8788
IMG_8792

Maffig pensel!

IMG_8795

Alltså denna är en MÅSTE ABSOLUT HA NU NU produkt! Halleluja halleluja.. sorry men gick lite bananas på denna. Ingen glitter bara sååå jäkla fint skimmer:).

IMG_8798

Hade förmånen att även få träffa duktiga makepartisten Benoit Dumont.  Dessutom mkt trevlig!

IMG_8802

Benoit visar mig hur en foundation som jag just nu inte kommer på namnet på blandas med snakeoljan och bara blir så ljuvlig att man blir blown away!

IMG_8781

radial

Snygga maken som Benoit gjorde.. ahh klassiskt och vrålsnyggt. Jag gillar klassisk look.. alltid snyggt. Alltid!!

11 annica forsgren skincity.se

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 svar till “Pressfrukost! Rodial makeup”

  • (20) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Cina skriver:

    Åh så spännande. Jag har hört så mycket bra om Rodial. Måste nog klicka hem några godbitar när de kommer in till er shop.

    /Kram Cina

    • annica skriver:

      Hej Cina, Kul med ett märke som levererar så mycket bra saker. De är verkligen fina både till innehåll, effekt och alla färger gör en glaaad : ) kram Annica

  2. Therese skriver:

    Hej,

    Jag skulle verkligen behöva uppdatera min hudvårdsrutin med nya masker inför våren. Jag använder special cleansing från dermalogica och skin smoothing ansiktskräm nu under vintern, använder var tredje natt lite duac i ansiktet så bör undvika syra. Kan du rekommendera någe bra masker? möjligtvis någon återfuktande samt någon som rengör på djupet? Vill bli av med min vinter/glåmiga hud. Dessutom är jag ute efter en mediumlätt ansiktskräm med solskyddsfaktor? Finns det något sådant hos er på skincity? Kram!!

  3. Cissi skriver:

    Hej!
    Jag tänkte köpa ett solskydd då jag tidigare år varit väldigt dålig på att skudda huden, är 24 år nu.
    Jag har väldigt känslig, reaktiv hud med tendens till rosacea, ytliga blodkärl.

    Jag letar efter ett solskydd som känns lätt på huden, inte blir kladdigt eller blankt, gärna osynligt på huden.

    Jag vet inte riktigt vad som passar mig bäst, ett ”city-skydd” eller en Cream med exempelvis spf 30.

    Jag brukar ta hand om min hud på kvällen med tvätt, ansiktsvatten, serum och Cream från Maria Åkerberg som jag är nöjd med. Brukar då inte göra något med min hy på morgonen mer att någon gång ibland sminka mig.
    Skulle vara super även om solskyddet någon gång ibland även gick att ha smink ovanpå.

    Finns det även något bra transparent puder med högt spf i?
    Du får jättegärna tipsa om det finns flera bra från olika märken. Kanske det finns några bra från era rabatterade märken?
    Bör jag välja ett vattenfast skydd eller ej?

    Med vänlig hälsning Cecilia

  4. Donnachic skriver:

    Lägger en pre-order på hela kollektionen!Fab är nog bara förnamnet! Väntar spänt!
    Kram Lotta

  5. Angelica skriver:

    Hej Annica!
    Skulle behöva tips från dig
    Använder idag dermalogica Ultra calming cleanser ultra calming serum och skin smoothing cream och till kvällen pre cleanser ULtra CC skin renewal booster vara nan kväll och ultra calming serum och skin smoothing cream daily microfoliant fuktmask och herbal lavendel repair några dagar i veckan. Jag får ändå en del små plitor, finns det något jag bör ändra?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Angelica, Skulle behöva lite mer info sen hjälper jag dig gärna. Hur upplever du huden i övrigt? Tolkar din hud som känslig eftersom du använder Ultracalming serum, blossar du konstant eller är du bara lite känslig? Blir du lätt fuktfattig eller kanske blank under dagen? Vart sitter plitorna, i hela ansiktet eller på vissa partier? kram Annica

      • Angelica skriver:

        Jag har en blandhy men har varit väldigt yttorr och lite känslig i vinter. Yttorrheten försvann när jag började med ultra calming serumet. Får mest små plitor i pannan och vid munnen. Tack för hjälpen!

        • annica skriver:

          Hej Angelica, Jag skulle testa att lägga till någon nattbehandling och sedan fundera om det är något i din kost som påverkar. När man får plitor i pannan så är det ofta kopplat till något som magen har svårt för att smälta. Tips på natttreat:

          http://skincity.se/sv/product/1305/dermalogica-overnight-clearing-gel

          Tänk även att du behandlar lite extra på de områden när du känner att plitorna är på väg. Lägg tex din Herbal mask flera kvällar på raken just där : )

          kram Annica

          • Angelica skriver:

            Tack Annica! Hur använder jag overnightclearing gel? Kram

          • annica skriver:

            Hej Angelica, Här kommer info om hur produkten används.

            Applicera ett tunt lager på rengjord hud före sänggåendet. Låt produkten absorberas in och applicera därefter eventuellt ytterligare lager på acneutslag. Vänj in huden till en början ca en gång varannan kväll. Sedan får man se hur huden svarar om du stannar vid den användningen eller om du applicerar den mer ofta. Lycka till!

            kram Annica

  6. Anne Karlsson skriver:

    Så spännande!Glowpennan ska jag hålla utkik efter.Har nämligen tänkt på byterry blush glace i ice dream då jag har rose melba nu och gillar jättemycket.Få se vilken det blir då..Rodial har jag glycolic cleanser i som jag använder ibland och den är toppen så det ska bli kul att testa nåt mer från det märket!Snakeoljan låter inte helt fel heller,nu har jag använt PC c-vitaminserum i byterry foundation och det har också blivit jättefint.Fast ärligt talat märker jag att med Transderma under behövs knappt primer alls,särskilt inte med byterry stoftet över om det är flytande foundation och under om det är puder foundation.Toppengrejer som jag inte skulle ha haft om det inte vore för er fina rådgivning,tack!

    • annica skriver:

      Hej Anne, vad kul att höra om dina favoriter. Det är är nästan det bästa när man hör om fina resultat från någon annan. Nu blev jag sugen på att köra på Transderma igen : ) Tack för din inspiration och du gör helt rätt i att nyttja vår rådgivning. kram Annica

  7. Evelina skriver:

    Åh den där pennan du gjorde swatch på, vill ha! Magi
    Längtar tills de lanseras hos er!!
    Men den som väntar på något gott…
    Kram!

  8. Mona Lindström skriver:

    Som jag har väntat på detta. Ska bli så fantastiskt roligt att få testa dessa produkter. Kan inte vara annat än bra!
    Hälsningar Mona