Rätt svar är Darphin!

  • | Annica

Darphin på Skincity

Tjoohoo! SÅ många tävlande! Riktigt roligt! Ni var några som gissade rätt märke, dvs DARPHIN!

För alla er som nu inte känner till detta helt ljuvliga märke som är min första och kanske oxå största kärlek inom hudvård.. In och läs och lär om detta koncept. Älskar det!  Vill ni veta vad ni ska ha produkter så gör ni såklart vårt HUDTEST!

STORT GRATTIS till de 5 första som gissade rätt OCH hade en motivering till varför de gissade just det märket. Notera att tävlingen var att man skulle gissa märket OCH motivera varför.

Cecilia 2016-02-25 kl. 00:02

Jag hoppas på att det är Darphin med motiveringen att den svenska agenturen förhoppningsvis äntligen tagit sitt förnuft till fånga och låter skincity sälja märket online då ni är i särklass den bästa nätbutiken för hudvård.

Erika 2016-02-25 kl. 08:38

Darphin, underbara franska produkter som doftar ljuvligt och passar bra in på SC!

Johanna 2016-02-25 kl. 08:38

Jag gissa på Darphin, när du skrev ledtråden att det är ett Franskt märke kändes det självklart! Det är ett salongsmärke med kvalité o hoppas hoppas att ni fått tillåtelse att sälja det online i Sverige!

Maria 2016-02-25 kl. 08:41

Gissar på Darphin. Ett märke med hög kvalitet som passar mig perfekt.

Susanna 2016-02-25 kl. 08:46

Jag glömde också motivera mina svar. Jag tror och hoppas mest på sisley, caudalie, darphin eller filorga som jag skrev tidigare.Dessa märken utlovar hög kvalité och ger verkligen reslutat. Tror att de skulle passa bra in i Skincitys koncept.

GRATTIS TILL ER TJEJER!!! och kul att ni gillar ”Daffe” som jag kallar det.  Det var faktiskt en hel del andra som gissade på Darphin med och som verkade ha det som sitt favorit märke…. riktigt roligt:).

Ni som vunnit mailar in till mina underbara kollegor på info@skincity.se så sänder vi er ett presentkort laddat med 1000 härliga hudvardande kronor som ni kan shoppa loss för hos oss;). 

Skincity lanserar Darphin

Alltså hur niice? Darphins återfraktande och lätta stolthet.. Hydraskin Light! MUMMMS för huden!

Håll utkik det kommer mer om Darphin i bloggen i veckan..redan om någon dag bara!

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 svar till “Rätt svar är Darphin!”

  • (17) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. tova skriver:

    Åh Grattis till dem! Gissade inte rätt, kom dock på märket dagen efter innan du nämnde det när jag såg några sa det på insta 🙂
    . Har fått några prover på något, gillade inte dem, men de har säkert något som passar en, kul iaf mexd nytt 🙂 Håller mig dock till Babor sålänge nu när jag hittat något som verka funka på min torra eksemhy 🙂

  2. Sara skriver:

    Stort grattis till er som vann!

    Annika, jag har en fundering; kan man ge huden FÖR mycket fukt? Jag älskar att smacka på mängder av göttigheter, men har funderat på om det kan bli för mycket av det goda?

    • annica skriver:

      Hej Sara, visst kan det bli för mycket av det goda. Tänk att du tex skulle dricka vatten hela tiden. Till slut säger kroppen eller i detta fall huden ifrån. Med det menar jag tex om du skulle lägga fuktmask 4 ggr/dag alla dagar i veckan..ja det skulle bli för mycket och en stress för huden. Att ha ett grymt fuktserum och en bra fuktcreme dagligen och mata sin fuktfattiga hud med fuktmasker ett åar gånger i veckan är perfekt! Det är att ta hand om sin hud. kram Annica

  3. Emelie skriver:

    Hej Annica!

    Har tidigare sett att du rekommenderat BABORGANIC BIOLOGICAL ENZYME CLEANSER om man vill ha en enzympeeling samtidigt som man använder syraprodukter… Vad vet du om Dermalogica Daily Microfoliant? Jag har nämligen fått upp ögonen för den, men min ansiktskräm är från Bioline och innehåller syra (den heter Pura+ Crema Acide)…

    Tack /Emelie

    • annica skriver:

      Hej Emelie, jag skulle vara försiktig med att kombinera Daily M med andra syramärken/produkten. I värsta fall blir det för mycket för huden. Den här är ett bättre alternativ. kram Annica

  4. Maria skriver:

    Ojojoj kan detta verkligen vara sant!!! Har jag vunnit detta helt underbara pris!!! Åh vad lycklig och glad jag blir 🙂
    Massor av Kramar från mig 🙂

  5. Linda skriver:

    Hej!
    min kommentar har tyvärr inget med inlägget att göra men tänkte att du kanske ser det lättast om jag kommenterar på ditt senaste inlägg.

    till saken. jag brukar handla väldigt ofta på lookfantastic.com, som är en auktoriserad återförsäljare av dermalogica och väldigt hyllad standard hemsida för skönhetsprodukter. jämförde några Origins produkter jag köpt på hemsidan vs det jag köpt på Åhlens och fick lite panik då pappersförpackningen själva produktens behållare kommer i, inte såg exakt samma ut på den jag köpte på lookfantastic. inser också att det kan ha med produktioner/länder att göra. fick panik på om dom många tusen jag brukar lägga i månaden kanske går till spillo på oäkta varor? och att hemsidan kanske bara använder Dermalogica för att verka äkta? förstår att du inte kan svara helt säkert eftersom det ej är ditt företag, men har du någon erfarenhet eller vet du om ifall lookfantastic säljer äkta varor?

    kan säga att jag definitivt kommer handla i butik eller hos er framöver. hatar den här känslan!

    • annica skriver:

      Hej Linda, kan bara tala för min egen butik : ) Alltid äkta vara och vi har rullians på lagret så inget blir stående. Handlar gör man där man känner sig trygg. kram Annica

  6. Mona Lindström skriver:

    Oj oj vilken vinst för dessa kvinnor!! Grattis till er alla :-))
    Kramar från Mona

  7. Erika skriver:

    Jaaa!!! Jag har aldrig vunnit i en SC-tävling (eller annan tävling heller för den delen) 🙂 🙂 Jag är en galet lycklig tjej nu! Bästa starten på veckan! ♡ Jag ska bl.a unna mig något som jag annars inte skulle lagt prioritet på – ett ögonserum! Undrar om du tycker Ultrasmoothing eye serum från Dermalogica är ett bra val då? Stor glädjekram fr Erika.

  8. Sofie skriver:

    GRATTIS till er tjejer! Vilken vinst! Jag snubblade på mållinjen men gissade rätt i alla fall ☺

  9. Johanna skriver:

    Åh vad roligt!!!! Jag blev SÅ glad när jag läste mitt namn så till o med en glädjetår rulla ner, haha! Vilken underbar start på dagen! TACK Annicka för en fantastisk present! Den kommer att användas väl jag lovar kram!