Vilken vecka.:)

  • | Annica

tjohhoooo.. vilken vecka förra veckan var…så mkt kul saker vi hade för oss på jobbet. I onsdags  hade vi inspelning och photoshoot tillsammans med superduktiga makepartisten Jessica Wahlgren.. vad det ska bli av det kommer ni snart få se på skincity! På torsdagen sen spelade vi in massa nya filmer för vår youtube kanal. Så kul! Och tro mig.. vi har tagit fasta på all värdefull feedback och förvandlat det till ett nytt uppdaterat filmkoncept. Inte lätt det där med film och det tar ett tag innan man hittar ”sin” form för det uttryck man önskar men tror vi gjort det nu. Det tar väl någon månad typ innan ni får se de första filmerna med den uppdaterade looken:). Så idag bjuder jag på lite backstage bilder från förra veckan… Enjoy!

Skincity backstage

Jessica Wahlgren fixar Lena G, hudterapeut på skincity..

IMG_9121

Markus Rökman superduktig hår & makeupartist gör vår Ekonomiass. Hanna superfin i håret.

IMG_9122

Lovisa blir makead av duktiga makeupartisten  Kristina Pilström

IMG_9125

Martina hudterapeut och Marknadskoordinator på Skincity och Rebecca hudterapeut och Content Manager på Skincity ska strax byta om till Skincity kläder å bli fotade för porträttfoton:)!

IMG_9127

Vi testar ljuset..

IMG_9132

Lena G var en av dagens modeller för ett spännande tema som snart kommer på skincity…

IMG_9147

Vår HR ansvariga Jenny var oxå en av dagens modeller för  projektet..

IMG_9159

Lika så hudterapeuten Cecilia var modell för projektet:)

IMG_9176

I  vår egen studio med ett gäng grymma medarbetare och grymt foto/film team:)

IMG_9178

Vår marknadsansvarige Helena ledde hela projektet och tog oxå över kameran en stund:).

IMG_9182

Markus Rökman fixade hår å make under dagen..

IMG_9186

Jessica Wahlgren och Markus Rökman i vår studio.

IMG_9189

Jag och Jessica som gjorde massa härliga makeupen denna dag..

IMG_9216

Vi testar ljuset innan Hanna ska fotas..

IMG_9221

Camilla Dahl vår norska hudterapeut minuterna innan fotograferingen..

IMG_8647

Längst till vänster Hannes som var dagens eminenta fotograf, sen killarna från slutet är nära som producerar våra nya filmer och så ett gäng härliga SC tjejer  samt Jessica och Markus som makeade.

IMG_8644

Hannes in action

IMG_8643

Cecilia, Frida och Hannes :))

Skincity backstageLena, jag och frida.. vi firar ju något i år på Skincity.. 5 härliga år :))!!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

24 svar till “Vilken vecka.:)”

  • (24) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Madelene Anderberg skriver:

    Hej igen Annica!
    Känner mig lite jobbig men vill verkligen få till en bra rutin så jag kan bli kvitt de mesta av problemen.
    Skrev till dig tidigare här men kunde inte svara på din kommentar så skriver sista frågan här.

    Jag gjorde ett hudtest alldeles nyligen innan jag skrev till dig och då blev jag rekommenderad clean serien från PC. Så nu är jag lite osäker.
    Vill bara dubbelkolla med dig innan jag klickar hem de nya produkterna eller om jag ska fortsätta med det jag skrev innan men ändra ansiktsvatten och nattkräm som du skrev?

    Stor varm kram och stort TACK för ditt engagemang och din fina underbara blogg!

    • annica skriver:

      Hej Madelene, att börja med några få justeringar tycker jag är en bra start. Så börja med de få justeringar som vi pratade om. Så att det inte blir en helt ny rutin som huden ska vänja in sig med. Börja så och återkom gärna hur det går 🙂 kram Annica

  2. Agneta skriver:

    Hej!
    Tack för en bra blogg.
    Jag funderar på att köpa sensai ögonkräm och undrar då från vilken ålder tycker du man kan börja använda cellular performance wrinkle eye cream.
    Är det en bra ögonkräm för fina linjer och ganska torr hy, är 47 år gammal, eller är det någon annan ifrån sensai som du rekommenderar.
    / Agneta

    • annica skriver:

      Hej Agneta, du kan absolut börja med den ögoncremen, den är fantastiskt. Gillar inte att sätta ålder på en produkt för vi är så olika i våra hudar. Ordet mogen är ganska brett. Jag ser mogen som att man börjat få linjer. Testa den jag gillar den skarpt! kram Annica

  3. Moa skriver:

    Hej! Jag älskar exuviance men lyckas ändå inte bli av med plitorna i pannan.. Jag använder clarifying cleanser, vespera serum, Soothing toning lotion, multiprotective day cream, evening restorative complex, samt deras peeling, Clay masque & pads. Finns det någon jag ska ändra på eller som jag kan tillägga? 🙂

    / Moa

    • annica skriver:

      Hej Moa, Det beror lite på hur huden känns. Är den i balans i övrigt? Känns huden bra återfuktad eller är du väldigt blank eller torr? Vart sitter plitorna? Mycket som påverkar huden så som stress, hormoner etc. Plitor i pannan kan ofta uppkomma om magen är tressad, antingen av ren stress eller om det är någonting i kosten som magen har svårt för att smällta. Det stressar i sig och kan ge finnar på området vid pannan. Fundera kring det. Gluten, laktos är vanligt att man inte tål så bra. Även socker kan påverka din hud.

      kram Annica

  4. Maja skriver:

    Hej fina Annica!

    Jo det är så att jag undrar en sak. Jag har alltid eller jag tror att jag har blandhy men jag är inte helt säker. Jag blir fet efter några timmar vare sig jag har smink eller inte, men jag blir väldigt torr efter att jag har tagit bort sminket och då måste jag smörja in mig (jag antar att det är vattnet eller wipes:n som gör att jag blir torr). På morgonen måste jag lägga något med fukt speciellt vid näsan eftersom det känns som att det ser torrt ut där när jag ska lägga på foundation och det ser man även efter, ser inte så lent ut som sagt. Jag har även många små porer vid näsan. Vad tror du jag har för typ av hy? Jag provade några tester från dermalogica och jag tror att active moist är väldigt bra, känns som att jag blir mindre fet av den. Jag ska prova göra hudtestet på hemsidan men vill bara se vad du säger 🙂

    Kram

  5. Donnachic skriver:

    Wow,vilken härlig bildkavalkad och vilken fantastisk dag ni verkar haft med alla dessa proffs!!! 🙂 Roligt att se! Helt otroligt att det redan gått 5 (!!!) år med er! Största GRATTIS!!! Det måste ju firas! 🙂
    Kramar till hela gänget! <3
    Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, vi hade superkul verkligen. 5 år känns som en koert tid men samtidigt lång..Skincity så självklart i mitt liv nu. Vad gjorde jag innan liksom ; ) kram till dig! Annica

  6. Madelene Anderberg skriver:

    Hej Fina Annica.

    Tack för en underbar blogg.
    Du inspirerar verkligen och hjälper..

    Skulle verkligen behöva din hjälp, som alla andra som skriver här och det skulle bara vara ett sånt plus och så tacksam för ett svar.

    Skulle du vilja titta på min rutin så vore jag oändligt tacksam.
    Min hy är inte där jag vill att den ska vara; alltså perfekt!! Vill kunna titta mig i spegeln och känna mig nöjd och tillfreds, vilket jag inte gör!
    Långt ifrån tyvärr. Behöver ytterligare råd och förändringar känner jag och jag hoppas så innerligt att du vill hjälpa mig lite ytterligare för att få ett perfekt resulutat.

    Ska berätta om min rutin: Använder Paulas choiche och gjort i snart ett år.

    Rengöring: Hydralight one step face cleaner.
    Ansiktsvatten: Skin-balancing Pore-Reducing Toner.
    Exfoliering: Skin Perfecting 2% BHA gel.
    Dagkräm: Hydralight Shine-Free daily mineral complex
    Nattkräm: Skin recovery replenishing moisturizer.

    Använder Weekly Resurfacing Treatment 2ggr/vecka!

    Det som inte är något bättre är mina porer och finnar som dyker upp hela tiden. Ska inte säga att jag har svår acne men finnar och porer.
    Är väldigt noga med min hy och månar om den extremt mycket.

    Haft anorexi under min tonår (frisk sen 5år) men min hy har varit i kaos sedan dess. Den tog mycket stryk under den tiden.
    Känner att jag testat sååå många olika märken inom hud men hittar aldrig något som funkar perfekt för mig.

    Är PC de märket jag verkligen ska ha? Vad kan jag göra annorlunda? Lång kommentar men jag hoppas som sagt du kan vägleda mig.
    /Mvh Madelene

    Önskar dig en fin kväll.

    • annica skriver:

      Hej Madelene, Den perfekta huden är vad många eftersträvar men det är långt ifrån något som alla kan uppnå. Som bebis är man perfekt skulle jag säga sedan är det mycket som påverkar huden och i takt med att den åldras så får man mer och grövre porer osv. Skulle vilja se en bild på din hud. Har du någon sådan så maila till info@skincity.se Behöver även vilja veta hur du upplever huden i övrigt. Känns det som att den är i balans eller blir den fet/torr? kram Annica

      • Madelene Anderberg skriver:

        Hej Annica!
        Jag har mailat över en bild på mig och skrev även att jag är lite yttorr och sedan förstorade porer med finnar som kommer lite här o var. Som sedan tar lång tid att bli av med!

        Hoppas du kan återkoppla till mig!

        Stor kram Madelene

  7. anna skriver:

    Hej Annica, funderar på en sak. Kan man blanda två masker, alltså blanda ihop dom till en mask? Tänker på dermalogica skin hydrating och vitamin power masken? Min hudterapeut gjorde det, men har aldrig varit med om det förut 🙂 Eftersom det inte är syror i så kanske det går bra då?

    • annica skriver:

      Hej Anna, Det går säkert bra att blanda så när masken är från samma märke. Har man dem hemma hade jag dock lagt dem olika kvällar istället. Det ger förmodligen huden mycket mer resultat : ) kram Annica

  8. Lilli skriver:

    Hej! Jag är 31 år och har svårt att välja mellan Maria Åkerbregs två krämer, BEAUTIFUL FACE POMEGRANATE och Face lotion more. Vad är skillnad mellan dessa två produkter? Vad skulle du rekommendera? Jag har normal hy och vill bästa effekt som motverkar rynkor och fina linjer. Har även en fråga angående eye balm (Maria Åkerberg) hur pass viktig är det att använda den? Jag använder redan Maria Åkerbergs Eye cream more.

    • annica skriver:

      Hej Lilli, En bra fråga! Pomegranate är en lite lyxigare ansiktscreme med Granatäpple och framförallt Peptider i innehållsförteckningen som inte Lotion More har. Peptider är ingredienser som ger ett mycket snabbt resultat på huden. Jag hade valt Pomegranate och möjligen More night till natten. Eye Balm kamn man komplettera med till natten om huden skulle kännas torr. Gör den inte det så kan man ha Eye Cream More morgon och kväll, den är både mer aktiv samt är djupt återfuktande. kram Annica

  9. hanna skriver:

    Hej! Jag är en tjej på 17 år och behöver tips om en ansiktsrengöring. Jag behöver en produkt som kan ta bort mitt smink, som är icke komedogen och jag är väldigt torr, så en som inte torkar ut min hy.
    Tacksam för svar! Ha en bra dag!
    Kram

  10. Danijela Petrovska skriver:

    Hej Annica,

    Detta har inget med inlägget att göra, men hoppas du har möjlighet att svara mig ändå 🙂 Vid min senaste beställning fick jag ett prov på Beaute Pacifique metamorphique kräm, och är nu helt lyrisk, fy så bra den är!!! Nu måste jag ju såklart köpa denna fantastiska kräm, och super 3 boostern måste jag ju även testa! Då jag har en torr hy brukar jag alltid komplettera med ett fuktgivande serum under min dag- och nattkräm. Min hy mår bra av serum innan dagkrämen åker på. Men nu är frågan, kan man ha ett serum under? Har läst att man helst inte ska använda serum under a-vitamin krämer, då serum kan ”blockera” a-vitaminens effekt på hyn. Vet att man kan använda paradoxe serumet över, men finns det något serum som funkar UNDER a-vitamin krämer, ex serum c vitamin, funkar det?

    Hälsn. Danijela

    • annica skriver:

      Hej Danijela, man kan ha ett serum under men det kan förta lite av A-vitaminets effekt. Jag hade kört med fuktserum under mask ett par gånger i veckan istället eller lagt Paradox serum ovan din creme. Låter kanske konstigt men det är toppen för huden och ger lite av en primer-effekt till din hud. kram Annica

    • Jens skriver:

      Tänkte bara att jag skulle vara snäll och svara då jag själv ska börja köpa Super 3 boostern och fått svar på dom frågorna du frågade om. Med vitamin a så ska det alltid appliceras direkt på rengjord hud alltså inget serum såvida det inte är ett retinolserum som går ihop med den produkten du har. Även det kan bli för aktivt för din hy många gånger.

      Däremot så står det att man kan lägga en fuktkräm över BPs super 3 booster vissa rekommenderar det och andra jag pratat med på kundtjänst tycker avitamin krämen ska ligga ensam. Du får nog helt enkelt känna efter själv hur din hy känns och avgöra själv.