TÄVLING – Vinn lyxiga Babor kit!

  • | Annica

vinn produkter från Babor

Jag vet ju att nu ääääälskar.. ja rent utav är som tokiga i tävlingar;) hehe.. eller hur?  Jag vill ju skriva om sånt ni gillar och göra inlägg som ni gillar så därför kommer nu här en  hårigt hudvardande tävling!

Jag lottar ut 6 kit bestående av ett rengöringsnit och en ask med multivitamin ampuller. Totalt värde: 638 kr.

Det är faktiskt så att Babor fyller hela 60 år  i år och just detta rengörings kit jag lottar ut är en hyllning till babors älskade rengöringssystem  HY-ÖL och Phytoaktive. Boxen innehåller alltså två fullsize produkter.
IMG_7900-e1427979315494

Två coola bilder jag tog när jag besökte Babors fabrik och kontor i Tyskland.. kolla vilka coola förpackningar och markands material. I love it!

Just i kväll ska jag dessutom på stor baluns i Stockholm med Babor för att fira denna unga 60 åring.  Ska bli så kul och det passar ju extra bra att just idag  tävla ut  dessa ikon produkter från dem.

Lite om vinsten:

Rengöringskitet med Hy-Öl och Base är en effektiv rengöringsduo som tar bort även den tuffaste makeupen och gör hela rengöringen till en ljuvlig ritual.

Cleansing  HY-ÖL löser upp och avlägsnar vatten- och fettlösliga orenheter så som makeup, överflödig talg, föroreningar.

Detta är en vattenlöslig växtbaserad rengöringsolja för en skonsam men djuprengörande 2-stegs rengöring som passar för alla hudtyper. Används alltid tillsammans med Phytoactive för att avlägsna både olje– och vattenlösliga orenheter från huden. Bibehåller hudens skyddande syramantel och lämnar huden riktigt mjuk och smidig.

TIPS! Idealisk även som ögonmakeup remover. Tar även vapenfast makeup. För att ta bort ögon och läppmakeup, tag 1 pump olja på fuktad bomullsrondell och placera på ögonen. Låt verka en liten stund och torka sedan varsamt bort makeupen.

Phytoactive Base aktiverar och stimulerar huden. Innehåller vattenlösliga örtessenser och extrakt som kompletterar oljan i rengöringsprocessen. Phyto betyder ört och Active står för aktiv ingrediens som behandlar huden.

Låter det krångligt med 2 olika  produkter? neeeej det är det inte det är bara såå härligt.. alltså vet ni att denna produkt har varit med typ från start… så coolt.. och om en produkt lyckas överleva nästa 60 år på kosmetik marknaden ( med alla nyheter som sprutar ut här DÅ måste den vara riktigt bra! Och det mina vännner är denna. Den blir bara  mer poppis för varje år dessutom.. sånt blir ju jag lite imponerad av.. haha lite nördigt kanske men det är faktiskt inte så lätt att hålla topp placering i så länge inom hudvård/kosmetik.

Babor

Ett foto jag tog i Babors museum i tyskland..

SÅ HÄR ANVÄNDER DU RENGÖRINGS DUON:

Steg 1— Tag 2 pump av Hy-Öl och massera in på torr hud över ansikte, hals och dekolletage. Detta löser upp oljelösliga partiklar, makeup och överflödig talg. Applicera 1-2 pump av passande Phytoactive ovanpå och blanda med oljan.

Steg 2— Fukta fingertopparna med ljummet vatten och massera in Hy-Öl och Phytoactive till en mjölkig emulsion. Tvätta bort med  blöt sponge/ handduk eller bara skölj med ljummet vatten.

Eftersom jag vill skämma bort er så ska ni oxå få vinna mina älskade multivitamin ampuller.

Multi-Active Ampullerna är vitaminvitaminrika fluids som är det bästa som finns när huden snabbt behöver en återställare, en vitaminkick, när huden hamnat i en formsvacka och behöver en pick me up drink. Vitaminerna har en positiv effekt på hudens alla funktioner:

  • Vitamin A är en viktig komponent i cellförnyelsen.
  • Provitaminerna hjälper mot överkänslighet.
  • Vitamin E skyddar mot fria radikaler.
  • Biotin är en nödvändig vitamin för en hälsosam hud.

Huden får den kompletta näringen den behöver för att kunna återhämta sig. Passar en stressad hud i behov av skydd och en torr hud i brist på lipider.

OKEJ, VILL DU VINNA DESSA TVÅ KIT  Totalt värde: 638 kr??!!

Tipsa i kommentarsfältet nedan vilken produkt/produkter  som du anser är vårens ”måste ha produkt/produkter”  för att få riktigt fin vårlyster och GLOW!

GLÖM inte att skriva varför du tycker den produkten du tipsar om är så GRYM! Det kan vara hudvård eller makeup.. du väljer..

Tävlingen pågår till den 22/3 kl 24.00. Vinnarna publiceras någon dag efter på bloggen. Man får tävla hur många gånger man vill;).

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

172 svar till “TÄVLING – Vinn lyxiga Babor kit!”

  • (172) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. susanne skriver:

    Jan marini face lotion step 3. ja, den tar ett tag att vänja sig vid men oj vilken fantastisk produkt! gör att tillomed min slitna hud ser återfuktad och amazing ut! ett måste för alla!!

  2. Terese H skriver:

    Detta kit vill jag verkligen vinna!!
    Jag provar lite olika produkter och nu har jag kört Maria Åkerbergs hudvård. För blandhy. Men jag har tyvärr inte hittat wooow känsla i den. En produkt jag tyckt om är adonia ögonkräm som inte finns på skincity. Den har jag verkligen gillat. Men nu är jag sugen på att testa både babor och elemis. Och som mamma ledig så tillåter inte ekonomin så jätte mycket av det dyra tyvärr. Så jag skulle bli sååå glad över att vinna! 🙂

  3. Anna skriver:

    jag skulle rekommendera 2 produkter som ger lyster och som ser ut så naturligt på ansikte 1. http://skincity.se/sv/product/619/sensai-bronzing-gel-spf-6 , den är inte så tjock som en foundation men ger en fin färg och även har spf 6 som är bra att ha när solen blir starkare och 2.http://skincity.se/sv/product/3483/clarins-instant-light-brush-on-perfector som jag använder även som highlighter och den absolut syns inte på ansikte

  4. Anna skriver:

    Jag skulle rekomendera http://skincity.se/sv/product/619/sensai-bronzing-gel-spf-6 för att den är så fin kräm som ger lyster och lite färg till ansikte men är inte så tjock som en foundation, har spf 6 som är bra att ha när solen blir starkare, och http://skincity.se/sv/product/3483/clarins-instant-light-brush-on-perfector det är en mycket bra concealer som kan användas även som highlighter, hjälper för att ljusa partier under ödonen, och den syns inte på ansiktet som är så bra!

  5. Sophia Karlsson skriver:

    För att jag ska få en bra lyster och ett fint glow så är det man gör innan man lägger makeupen viktigt och min favorit är Triple oxygen instant energizing mask från Blizz. Det ger min hud så mycket fukt direkt och sen krävs inte så mycket mer för mig.

  6. Dagmar skriver:

    Jag hade tänkt att skriva Clarins Flash Balm, men förra veckan lagom till min 40-årsdag beställde jag Clarins Extra-Firming Eye Lift Perfecting Serum från Skincity. Och äntligen äntligen äntligen har jag hittat rätt ögonkräm för mina tidigare trötta ögon. Den har gjort underverk sedan jag började använda den förra veckan!

  7. Fatima Brorsson skriver:

    Bliss thats incredi-peel rekommenderar jag då. Var helt förundrad av resultatet.
    Hoppas på denna vinst då mitt ansikte ser trött och slitet ut efter två års sjukskrivning och skulle behöva allt som piggar upp och ger lite lyster. Men nu har måendet börjat vända och det känns som vår både ute och i sinnet. Tror 2016 blir året då allt vänder till det bättre.
    Glad Påsk <3

  8. MARIA skriver:

    Mina TVÅ must haves i vår!

    1. 🙂 Mene & Moy glycolic Masque 10% , mild och supereffektiv peeling för hyn.

    2. 🙂 By Terry Hydradiance Serum, magiska droppar som gör under, rekommenderar detta till alla mina väninnor så ni får många nöjda kunder. 🙂

    Tack !

  9. Dagmar skriver:

    JAG- KANEBOS TROGNASTE FAN
    I HELA STOCKHOLMS LÄN 😉
    MIN VARJE DAG PEELING ÄR ”SENSAI SILKY PURIFYING SILK PEELING POWDER”
    DEN PEELAR LAGOM VARJE DAG ÅRET OM SÅ HYN
    LYSER SOM EN DIAMANT I SKYN 🙂

  10. Jessica skriver:

    Måste bara säga… gud vad roligt att läsa alla dessa tips 🙂
    Plöjer igenom Skincity och sparar nya favvisar som jag bara måste prova.
    Glad Påsk 🙂

  11. Cilla skriver:

    Glömde visst att motivera mina tips:)
    1. Exuviance peel pads. Daglig skonsam peeling och ger samtidigt mycket fukt.
    2. Triple microdermasion face polish. Otroligt effektiv peeling som du kan anpassa då den innehåller syror och ej behöver mekaniskt arbetas in om man vill ha mildare peeling.
    3. Darphin Hydrating Kiwi mask. Krämig fuktmask som ger en smidig, slät hud.
    4. PTR:s cc cream broad spectrum. Bas och spf allt i ett samt ger fin lyster.

  12. Cilla skriver:

    Hej!
    Mitt bästa tips är att smörja huden – från insidan och ut samt att se till att må bra i sig själv. Bra kost, mycket fet fisk och grönt , gärna något tillskott i form av suveräna utbudet från The organisation pharmacy. Regelbunden valfri motion och gärna ett utrensande bastubad då och då rekommenderas.

    Att besöka en hudterapeut vid årstidsbyte för att få en genomgång av huden är alltid bra men det man gör i sin dagliga hudvårdsrutin tror jag är det absolut viktigaste och gör störst skillnad på lång sikt. Svårt att rekommendera ett visst märke och produkt då alla hudar är olika men likt många andra älskar jag Exuviance peel pads och även deras mera kraftiga Triple dermabrasion face polish. Fuktmasker att sova med är suveränt, smaksak här men jag gillar Darphins fuktmask med kiwi skarpt. Se till att ta hjälp vid produktval av en hudterapeut för att få det bästa för din hud och undvika onödiga felköp, Skincitys hudterapeuter är fantastiska- tillgängliga och kunniga och råden är gratis. Hudvård och makeup ska vara kul, en njutning och relativt okomplicerat.

    Ska jag rekommendera en bra lysterprodukt i makeupväg blir det PTR:s CC cream. Hittar man sin nyans är det en jättebra produkt nu till våren med inbyggt solskydd. Lite rouge, läppglans och mascara på det och du är set to go!
    Glad påsk!

  13. Alice skriver:

    Min bästa produkt för glow är Bliss Triple oxygen instant energizing mask. Älskar hur den bubblar på huden och verkligen piggar upp! Kör alltid den under långa tentaperioder när huden (och huvudet) är riktigt trötta.

  14. Halah skriver:

    Okej, damer! Jag tycker vi kvinnor ska se efter, lyfta, stötta och pusha varandra framåt.
    Därför tänker jag dela med mig av min egen kombo, som ger mig perfekt hy, som gör att jag vågar gå utan smink, okej nu ljög jag, jag går aldrig utan min concealer men ändå. Dessutom är jag Lancomes Bi-facil på spåren. Rosenvatten (kostar en tia) blanda med mandelolja (ekologisk såklart) och därefter kan Ni häpna. Vattenfast Make-up? Inga problem. Lämnar huden len, återfuktad med en galet bra glow. Sen kan Ni låta solen göra resten av jobbet, våren är ju här.

  15. Charlotte skriver:

    Min hud känns verkligen dyster. Den saknar lyster!
    Vad ska jag göra? Jag måste med tjejerna på Skin City höra!

    Jag börjar med en peeling, den ger huden en skönare feeling.
    http://skincity.se/sv/product/1285/dermalogica-daily-microfoliant?nosto=search-result-page (mild men effektiv)

    Sen är huden redo för en mask, då trollas torrheten bort i ett nafs!
    http://skincity.se/sv/product/4107/beaute-pacifique-instant-hydrating-mask?nosto=search-result-page (ger supermycket fukt)

    Som pricken över i läggs en bas, sen är huden i extas!
    http://skincity.se/sv/product/5203/by-terry-cover-expert-spf-15 (ger illusionen av en perfekt hy)

    Skulle gärna vinna Babors fina kit, det vore verkligen en hit!

  16. Mina skriver:

    Lycklig är jag som äntligen hittat ett bra märke som min hud tål. Så min nya rutin för att få glow är att rengöra huden med Clarins One-step gentle exfoliasing clenser. Sedan lägger jag Clarins HydraQuench Cream-mask. Jag strålar som aldrig förr! Jag har även Clarins double serum och Clarins super restorvative cream. Nu undrar jag nyfiket om det finns fler märken jag tål? Kanske håller en ny värld på att öppnas!? 🙂 Kram /Mina

  17. Madelene Linderoth skriver:

    Hej mitt bästa tips är att först lägga tid och pengar på ett besök hos hudterapeuten och göra en ordentlig städning efter vinterns kalla klimat efter det skulle jag kunna rekommendera ett Transderma C serum som är pricken över iet 🙂 Ger mycket fukt, fin lyster och slätar till ansiktets linjer. Man ser resultat snabbt.

  18. Sandra skriver:

    Biodroga MD Skin booster Vitamin C – ger fantastisk lyster och huden blir så mjuk. Man ska såklart även ha en bra peeling, hudvårsrutin etc men denna är verkligen pricken över i:et.
    Huden verkligen strålar!

  19. Bettina Gustafsson skriver:

    Min favorit är Illuminating Serum såklart,
    tidiga morgnar till trots den ger min hud lyster märkbart.
    Snart är det varmt och vår,
    då är det viktigt att jag även om min hud rår.
    Jag hoppas med denna kräm med solen skina ikapp,
    med att enkelt applicera denna kräm även om tiden knapp!

  20. kim skriver:

    Sköljer med en cleansing oil och boostar med något av det nedanstående från Paula’s Choice. Tar på solskydd och sedan BareMinerals Complexion Rescue i färgen Vanilla 02 (funkar skitbra för mig som är väldigt ljus men som inte klarar rosa toner). Hudtonen blir utjämnad och hudlagret återfuktat. Både ser och känner mig lystrig! 🙂

    Paula’s Choice Hylaronic Acid Booster
    Paula’s Choice Purely Natural Refreshing Toner

  21. Cecilia L skriver:

    Mitt tips för lyster är regelbunden exfoliering och en mask varje vecka. Just nu är favoriterna Paula’s choice RESIST Daily Pore-refining treatment och Rodials Dragons Blood Hyaluronic Mask (som dessutom doftar helt ljuvligt). Dessa har hjälpt min hud att hålla sig fräsch, fuktad och med lyster hela vintern 🙂

  22. Pamela skriver:

    Jag vill gärna vara med i tävlingen om ett lyxigt Babor KIT
    har hört att deras rengöring & ampuller är en riktig HIT!
    När jag inte vill verka trött & DYSTER
    utan istället vill ha en härlig glow & LYSTER
    stryker jag på kindbenen en touch av Mary-LouManizer HIGHLIGHTER
    den för mig är en riktig ’FIGHTER’!!!

  23. Larsa Lars skriver:

    Kära Annica,
    Nu är det dags för Larsa Lars att tävla igen
    Känns nästan som att det var länge sen,
    Trots att snön faller ned utanför kontorsfönster
    är det lätt att bryta vinterns dystra tankemönster,
    Jag drömmer mig hem till min sambos – som sakta men säkert påbörjar sitt smörjsystem
    För jag går verkligen inte igång på en läderrem,
    Nej glöden ska upp och oftast blir det ett guldhopp
    För hemma i badrumsskåpet korkas Kerstin Florian Sunless Tan upp,
    För solens strålar skulle bränna oss direkt
    om vi inte bar UV-dräkt,
    Så solandet miste sitt syfte
    redan efter första gången jag av min sambo lyfte,
    Så åter till glödens hettande chili där sheasmör, sötmandelolja och Ginko Biloba smörjer mitt inre
    lika väl som drinken Bilboa ger mig ett lugnare sinne,
    Men desto mer välkomnar den vårens ljusa dagar
    och min sambos blickar den behagar,
    Och jag känner mig pigg, fräsch och stark
    utan att se ut som en bit läderbark,
    För Kerstin Florian Sunless Tan är precis som det låter
    En sprudlande champagnefest där vi blir bruna läckerbitar som kan bubbla av lycka, vårkänslor och lyster
    snarare än läderbitar så man kan tro vi är botanister

  24. Evelina skriver:

    Jane Iredale Bronzer Moonglow är också en favorit i bronzer-väg som riktigt ger rätt glow med lite djup – nästan så att den automatiskt plockar fram en passion i mig som får mig att känna mig som dansgolvets gudinna som kan få vem jag än pekar på! Skämt o sido, det brukar inte ske, men däremot känner jag mig som en riktig glow-gudinna efter några svep med den produkten. Helt fantastisk och ger riktigt fin lyster nu under våren. Hmm, ska nog beställa en med en gång så jag har på lager. Detta är definitivt en att-ha-på-lager produkt!

  25. Evelina skriver:

    Nu när jag ändå uppdaterar varukorgen på skincity kan jag passa på att lägga till tipset här: mitt absolut bästa quick fix tips i sminkväg vad gäller glow är BABOR SKIN GLOW ILLUMINATOR. Som jag nämnt avundas jag highlightning, glow och lyster och denna kan jag applicera vart jag vill, punktbehandla och använda både till vardags och när jag vill vara extra fin på fest! Den här är ett totalt måste!

  26. Evelina skriver:

    När jag ändå är igång och tävlar – jag äälskar BY TERRY
    HYALURONIC FACE GLOW HYDRA-MATTE NUDE BASE och den lätta konsistensen! Den har jag gärna de vårdagar när jag vet med mig att jag ska sitta på en uteservering, dricka något gott och umgås med mina vänner. Skinnjacka över axlarna, filt över benen, solglasögonen på och huden bara glowar (nytt verb?) och alla som går förbi bara gapar av avund! Inte nog med att den känns lätt, den täcker lagom mycket och reflekterar vårens solstrålar på ett vackert sätt vilket i sig bidrar till looken!

  27. Evelina skriver:

    Som sminknörd älskar jag lyster och glow, highlightning och ljusa fräscha pigment, ögonskuggor som reflekterar och mascaror som maximerar. Att skapa glowen görs absolut bäst med Candleglow Soft Luminous Foundation och dess ultralätta foundation med silkeslen formula. I L O V E I T!! En bättre bas, hudvård och det bästa av allt är att foundation under våren/ sommaren numera går med rätt produkter! Denna med en starkt rosa bikini och en paraplydrink i handen är så somrigt och ger en riktigt härlig glow!

  28. John skriver:

    Som inbiten datanörd sitter jag gärna inne och spelar min vakna tid. Däremot tenderar mina gener till att göra mig så vit att jag nästan blir genomskinlig och efter några nätter med för lite sömn förvandlas jag lätt till en levande zombie. Det känns inte så bra och eftersom jag inte vill sola solarium kommer jag definitivt använda min fuktcreme Babors Men Anti-Wrinkle Face & Eye Energizer men sedan adderar jag även några droppar av flickvännens nya Paulas choice sun 365 self-tanning concentrate. Resultatet blir jämt och det bästa av allt är att jag får välja själv hur mycket glow jag vill få – vilket kan kännas skönt inför en öl-runda med grabbarna på fredagen!

    Jag rekommenderar definitivt alla MÄN att testa denna eftersom BUS passar såväl kvinnor som män! Dessutom skulle en vinst nog göra flickvännen glad eftersom vi numera delar hudvård ha-ha. Det skulle mina gamer-polare höra!

  29. Maria H skriver:

    Clarins Beauty Flash Balm!En fantastisk produkt som ger ansiktet en otroligt fräsch look, som primer under makeupen ger den ansiktet ett fint lyster. Jag bara älskar denna produkt

  30. Julia skriver:

    Vilken underbar tävling! Mitt bästa tips för att få en underbar lyster nu till ansiktet efter vintermånaderna är att använda Clarins beauty flash balm. Fick denna med i min julkalender, och var tveksam till en början men vilken underbar produkt! Huden får en underbar lyster och ser pigg och fräsch ut på en gång. Jag brukar använda min både som en mask om huden känns riktigt grå och trist, eller under min makeup, och sminket sitter verkligen så mycket bättre. Huden får verkligen en kick av denna underbara produkt som jag verkligen kan rekommendera till alla därute! Så spana in denna underbara produkt, jag kan inte leva utan denna

  31. Anna-Lena skriver:

    Vilken underbar tävling som jag absolut vill vinna.

    Jag har många lyster favoriter men om jag måste välja så blir det Exuviance skondisen Bionic Tunic pads som innehåller så mycket fukt att ansiktet blir riktigt boostad som håller i sej hela dagen. Ansiktet strålar redan efter första gången du använder dom och håller i sej hela dagen. Ett tips är att använda passen två gånger eftersom den innehåller så mycket fukt, förvarar den gör du på det skyddande pkadt locket som sitter undet det vanliga locket. Sen måste jag bara få tipsa om Terry cellularose Blush Glace ( nr 4 Ica Dreams ) en fantastisk lyster produkt som jag använder dagligen ovanpå mitt vanliga make up för att få maximal lyster. Jag duttar på lite i pannan ( mellan ögonen ) , överläppen, nedre delen av hakan och lite på kinderna. Den här produkter gör att du ser pigg och fräsch ut hela dagen. Och färgen är härligt persikofärgad och luktar svagt ros. Allt hittar du på http://www.skincity.se

  32. Anna-Lena skriver:

    Vilken underbar tävling som jag absolut vill vinna.

    Jag har många lyster favoriter men om jag måste välja så blir det Exuviance peelpads som innehåller så mycket fukt att ansiktet blir riktigt boostad som håller i sej hela dagen. Ansiktet strålar redan efter första gången du använder dom och håller i sej hela dagen. Ett tips är att använda passen två gånger eftersom den innehåller så mycket fukt, förvarar den gör du på det skyddande pkadt locket som sitter undet det vanliga locket. Sen måste jag bara få tipsa om Terry cellularose Blush Glace ( nr 4 Ica Dreams ) en fantastisk lyster produkt som jag använder dagligen ovanpå mitt vanliga make up för att få maximal lyster. Jag duttar på lite i pannan ( mellan ögonen ) , överläppen, nedre delen av hakan och lite på kinderna. Den här produkter gör att du ser pigg och fräsch ut hela dagen. Och färgen är härligt persikofärgad och luktar svagt ros. Allt hittar du på http://www.skincity.se

  33. Gabriella skriver:

    Maria åkerbergs kallpressade jojobaolja är också superhärlig! Sjunker in i huden snabbt och lämnar den återfuktad. Jag kan tycka du får mycket mer glow i ansiktet bara huden är ordentligt återfuktad, det behöver inte alltid va ”skimmer”.

  34. Gabriella skriver:

    Mitt favoritsolpuder för glow! Bare minerals all over face faux tan. Blir som en riktigt fin naturlig bränna 🙂

  35. Gabriella skriver:

    Dermalogica daily microfoliant har jag haft i flera år och fast den exfolierar så skonsamt (den är utan korn) så får man sån fin hälsosam lyster efter man använt den!

  36. Gabriella skriver:

    The balm marylouminizer ger jätte fint glow. En riktigt fin ljusbeige highlighter 🙂

  37. Noemi skriver:

    Gud vad roligt och jag hoppas jag har tur! Skulle verkligen behövas då mina hudvårdsprodukter snart är slut ovh måste införskaffas nya!
    Men mitt tips som är GRYYYMT och gör dig fyll med lyster och färg och piffig på kicken och två stora favoriter som aldrig byts ut och är som rutin vid vår och sommar.
    Börjar på kvällen med att smörja in ansiktet med Lancomes BUS face tan gel, den är helt underbar och ger lagom naturlig färg. Man vaknar upp och njuter när man ser sig i spegeln sen behövs bara en sak till så är man good to go, DuWops highlighter i färgen champange, lyster för dagar och avund, helt underbar och får så många kommentarer om den!
    Hoppas någon annan provar och tycker likadant för det är det värt!

  38. My skriver:

    Clarins beauty flash balm är ett ständigt måste ha för mig 🙂 känner mig alltid ”glow” med ett lager på 😀

  39. Anna Svensson skriver:

    43 år och Inga rynkor, jag är lyckligt lottad men trots avsaknaden av rynkor ser min hy inte så ung ut som den skulle kunna göra. Det som saknades var den ungdomliga lystern och jag trodde aldrig att jag skulle få den tillbaka, men genom att använda Exuviance SkinRise Bionic Tonic har jag nu hy som en 25 åring. Min hy har sån fin och ungdomlig lyster och min hy ser nu ut som jag känner mig, ung! Om jag vinner kan jag skicka foto så kan ni få se att det finns hopp även efter 40. Det var faktiskt så jag hittade er sida, jag letade efter dessa små pads och ni hade väldigt bra pris!

  40. Tove Paqualin skriver:

    Bliss fina triple oxygen champagnemask eftersom den är helt bubbligt magisk. Ja, den bubblar bokstavligt talat på huden som blir så glad av all fukt att den efteråt fortsätter spritta av glädje och lyster. Dessutom doftar den helt fantastiskt. Jag kan ärligt säga att det syns resultat direkt efter den masken, och bäst sv allt är att den passar även känslig och kräsen hy som min.

  41. Cassandra skriver:

    Perfekt innan festen eller när huden behöver en kick är BABORs ”Ensyme Cleanser” som ger en peeling och rengöring i ett! Sedan Multivitamin ampullerna!! Riktiga ”askungen” ampuller. Känns fantastiskt lyxigt och fräscht! Just därför skulle jag verkligen vilja vinna

  42. Nattis skriver:

    Min favorit inför våren är Dermalogica Age Smart Skin Perfect Primer SPF30, dels för att den är bra nog att användas för sig, utan foundation, och att den har solskydd! Så man är både snygg och skyddat ute i solen. Arbetsdag som helgdag.

  43. Carullen skriver:

    Jag måste överraska mig själv och säga http://skincity.se/sv/product/4022/synchroline-synchrovit-c-serum, denna var med i Adventskalendern och jag var skeptisk, men den överraskade mig verkligen. Tycker att jag var ganska lystrig innan men denna gjorde verkligen skillnad.
    Ett annat tips är att svepa lite http://skincity.se/sv/product/673/bareminerals-radiance av färgen Rose över kinderna, fantastisk produkt som kan användas till lite vad man vill i anskiktet, även toppen när solbrännan smyger sig på 🙂

  44. Anna skriver:

    Min näsa och mina kinder får snabbt lite för mycket ”glow” i vårsolen, så viktigast för mig är ett riktigt bra solskydd. Jag hade hudcancer för ett par år sedan, så nu är jag alltid väldigt försiktig i solen. Riktigt bra brun-utan-sol produkter är värda varenda krona.

  45. Emma skriver:

    Hej!
    Jag kör peeling från Peter Thomas Roth, Pumpkin Enzyme Peel 1ggr i veckan. Följer sen upp med samma märkes Camu camu serum och camu camu sleeping mask samma natt och natten efter. Sen kan jag rekomendera Laura Mercier matt radiance baked powder som ger lyster, men inte glitter.

  46. Sofia skriver:

    Mitt tips är Maria Åkerbergs enzympeeling med papaya samt hennes brun utan sol för ansikte och kropp som gör att man känner sig riktigt vårfräsch 🙂

  47. Annie Säll skriver:

    Babors två-fas-rengöring är det BÄSTA jag har provat, har tidigare använt Carita, men nu är jag Baborfrälst <3

    Mitt bästa tips är en riktigt bra fuktmask, ett rouge med lite glow i och ett snyggt matt läppstift i någon härlig färg!!

    Pricken över i:et är den härliga känslan vi får av ljuset och värmen från solen☀️☀️

  48. Olivia skriver:

    Clarins beauty flash balm som primer under foundationen ger en fantastisk lyster o finish! Gör vilken vintertrött hy som ny!

  49. Maria skriver:

    Åh är med och tävlar till min kompis, hon är hemma sjukskriven pga utmattning och mår så dåligt över sin trötta hy!

    Mina bästa tips är
    1. Paulas Choice AHA weekly resurfacing treatment (sover med den 2 kvällar i veckan)
    2. Origins Drink Up water moizture mask (sover med den 1 kväll i veckan)
    Den ena skrapar på ytan och den andra plumpar på ett sjukt effektivt sätt.
    3. Maria Åkerberg Eye Serum
    4. Dermalogica Moisture Cream
    Smink använder jag alltid highlighter från GloMinerals. Får sååååå mkt komplimanger att jag knappt behöver någon rouge då jag alltid är generad!

  50. Charlotte skriver:

    Som Jag fått lära mig här på bloggen så börjar grunden för att gåvlyster med en bra peeling. Triple microdermabrasion face polish från Exuviance funkar jättebra. Jag använder den 2-3ggr i veckan trots att jag har känslig hy. Efter polishen tar jag alltid vespers bionic serum från samma märke. Jag har också upptäckt hur bra det funkar med ”self-tanning”. Decleors selftanning milk natural glow är perfekt för en naturlig lyster utan att sola. Fattar inte att jag inte prövat det förut.

    Kram

  51. Eva skriver:

    Efter att med viss skepsis testat min väns highlighter, som hon hade lovordat som bara den, kunde jag inget annat än att bli lika frälst som henne. Mina tidigare erfarenheter av highlighters var inte de bästa. Krämiga, alltför glittriga snarare än skimrande och för guldiga, var vad jag hade testat. Men den här var så fin! Det var the Balms Mary-Lou Manizer. Vilken glow! Och det var inte för påtagligt att jag hade använt hightlighter. Den gav bara ett så fräscht slutresultat. Jag fastnade på ett svartvitt foto, från en-två meters håll i kvällsljus och ändå syns lystern i min hy! Love it!

  52. Anna skriver:

    Mina favorit glow produkter just nu är;
    -hihgligter ur bare minerals ”the royal werdrobe?” kit som kom kring julen – perfekt champange-färgad och ger fin glöd.
    -bi-övade glow ampuller från babor – kör en kur med dessa och den kickstartar huden så jag ej känner mig trött och glåmig.

    Tack Annica för en super blogg och fin webbutik.

  53. Sofie skriver:

    Det är definitivt Clarins Golden Glow Booster Self Tan som är min favoritprodukt! Vad är väl mer effektivt för att känna sig piggare än lite färg i ansikten? Men aldrig på bekostnad av rynkor och risken för hudcancer, det om något har du lärt oss Annica! Älskar att man själv kan styra hur mycket färg man vill ha, både med antalet droppar och hur ofta man vill använda produkten. Och dryg är den, har haft min i drygt ett år! Ren hudvårdskärlek 🙂

  54. Josefine skriver:

    Wow vilken rolig tävling, har alltid velat testa Babor!
    Mitt tips är Korres – Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial; ett måste! http://www.korres.com/default.aspx?page_id=1206

    Applicera på kvällen och på morgonen vaknar man upp med fantastiskt mjuk hud och med riktigt GLOW! För att ta det ett steg extra, på med lite SPF (förslagsvis Jan Marini, antioxidant daily face protectant spf 33) och ut och njut i solen, det är allt som behövs 🙂

  55. Isabelle skriver:

    Det första som jag direkt kom att tänka på är, utan tvekan, Elizabeth Arden Pro’s mineralpuder! Jag som har väldigt torr hud kan inte använda Foundation i puderform då jag alltid blir så torr. Och det trots bra krämer, bra hudvårdarutiner m.m! Det spelar alltså ingen roll vad jag gör med min hud lr vilka krämer jag använder… jag blir torr i hyn så fort jag använder puder helt enkelt. Men detta lilla mirakel är det enda som får min hud att inte bli det!! Helt sjukt, I know! Funkar perfekt året runt! Speciellt under våren (och sommaren) då det är varmare väder! Personligen tkr jag att flytande foundation ”smälter” /gör att man svettas i ansiktet när man sitter i solen…och då är det här pudret perfect! Man blir Vårfräsch, hyn får en jättefin lyster och pudret är så snäll mot huden och även vårdande!

    Det är mitt tips till alla fina därute 🙂 <3

  56. Sara skriver:

    För att få riktig glow så måste det komma inifrån! När jag känner mig utvilad och fräsch så lyser självförtroendet. Men sen kan man alltid ge lystern en extra push!

    Jag har en sån där tråkig vinterhud som går sönder och ser allmänt tråkig ut. Därför välkomnar jag alltid våren med en riktig kickstart. Produkterna som gör detta till en extra härlig upplevelse är Excivianve ”Triple Microdermabrasion Face Polish” som lämnar huden så där härligt mjuk känsla och en viktig prepp för babors Ampuller ”Revitalizing Oxygen Fluid”. Dagen efter har min hud ett friskare utseende och jag själv strålar ikapp med vårsolen ☀️

  57. Susann skriver:

    Helt klart Bareminerals Ready Luminizer Duo, som nu också finns till -25% i Prep your skin for spring, wuhuuu! 🙂 Ger en sån fin och fräsch lyster, precis vad man behöver nu när man börjar komma ur bebisbubblan såhär perfekt till våren 🙂 Håller tummarna för en vinst och apploderar vinnarna ifall lyckan inte står på min sida. Kram!

  58. Camilla skriver:

    Min nuvarande favorit för att få huden att stråla är akademiklinikens pure triple peel .. Ett tråkigt lysterlöst ansikte förvandlas till en strålande vårkysst uppsyn!

  59. Josefin skriver:

    Mina två tips faktiskt är från Dermalogica som jag inte hade använt förrän för någon månad sedan.

    Först är det Daily Microfoliant som redan har rekommenderats här, men den är fantastisk på min hud!

    Vidare är det ju självklart deras nya primer Hydrablur, OMG så bra! Jag har använt mig av oändligt många primers men tycker sällan att det har gett den där lysterkänslan jag vill åt och alltid strävar efter. Men Hydrablur håller måttet och mer därtill!

  60. Frida asp skriver:

    Jag är 24 år gammal och har testat det mesta i produktväg..nu som nybliven mamma har man inte så mycket tid över, då vill jag tipsa er om Clarins CC cream. Går snabbt att slänga på och man får LYSTER! Verkligen ett måste just nu för mig. Kram!!

  61. Louise skriver:

    För att få fram min glow nu till våren är PTR pumpkin enzym mask som rengör på djupet och tar bort all död och tråkig hud och ger ansiktet en fin lyster. Ska jag lysa lite extra använder jag Laura Mercier Bonne Minne stick face colour i coral glow på kindbenen, älskar den härliga konsistensen som gör det lätt att få ett fint resultat snabbt.

  62. Emma skriver:

    Åh vilken tävling!! Eller snarare vilken vinst 🙂

    Mitt knep på lyster är två produkter. Steg ett är att använda Tan in a bottle från Maria Åkerberg. En underbar brun-utan-sol men som bara ger lätt färg. Den luktar gott för att vara en ”bus” och man blir inte ett dugg orange av den. (Självklart peelar man ansiktet innan applicering)
    Men sen produkt nummer två kommer från Laura Mercier och heter Secret Finish. Jag köpte den första gången för drygt ett år sen och blev fast! Jag använder den efter foundation när jag har foundation men om jag redan har lite fin färg i ansiktet efter ”busen” så använder jag denna direkt efter min dagcreme. Den ger verkligen en jättehärlig lyster utan att se fet eller glittrig ut.
    Så dom två produkterna är min vinnande kombo för härlig vårlyster 🙂

  63. Angelica skriver:

    Jag måste starkt rekommendera Paula’s Choice’s produkter som är helt underbara. Att använda dem känns så naturligt och med hjälp av BHA och AHA samt hennes underbara serum lyser huden som ett babyface 🙂 När jag började med dem för ett år sedan trodde jag aldrig att denna babymjuka hy skulle komma. Prisvärda produkter som är värda att lyftas till hela svenska folket. Väl värda att prova! Nu när vårsolen lyser med glädje för oss alla har jag upptäckt det viktiga med SPF. PC’s Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense är den första solkräm jag kunnat använda för att inte få utslag och/eller solfinnar.

  64. Astrid Manglind skriver:

    Det bästa som finns för att få ÄLTA flow och lyster hela dagen är Laura Mercier, Foundation Primer – Radiance! Jah använder den både som primer banan makeup och över dagkrämen utan makeup! Man känner sig som JLo för en dag med sådant lyster! Älskar den!
    Kram till dig Annica som tipsar om bra grejer och har en fantastisk blogg/instagram!
    // Astrid Manglind

  65. Emmeli Nilsson skriver:

    Självklart är en bra hudvårdsrutin A och O men för att få den ultimata finishen och lystern använder jag bareminerals pure brightening serum foundation som smälter in perfekt och det behövs bara några droppar, sen strobar jag med ready luminizer. Ta-da, lystern är perfekt och jag är redo att gå!

  66. Patricia Karcher skriver:

    Åh vårens absolut MÅSTE är Kiehls Daily reviving concentrate!!!
    Ni måste skaffa Kiehls produkter på Skincity! Den är så himla skön att ha på ansiktet, den sugs in direkt och man får en härlig glow! Dessutom doftar den härliga citroner, så fräscht! Älskar den trots att jag har oljig hy, får en mjuk och fräsch hud och blir inte mer oljig av den 🙂 5/5!

  67. Isabelle skriver:

    Den absolut bästa produkten för vintertrött hy är Babors multiactive vitamin fluid-ampuller. Jag klarar mig inte utan dem!

  68. Anna skriver:

    Ett tips är att grunda med Caritas milda peeling som ger en fin plummande effekt: http://skincity.se/sv/product/2062/carita-intense-smooth-out-micro-peel och sedan använda sin vanliga hudvårdsrutin och makeup.

    För att få lyster och lyfta blicken applicerar jag strax under ögonbrynen och i ögonvrån och ibland på kindbenen highlighter. Bl a denna är fin:
    http://skincity.se/sv/product/2622/glominerals-glohighlighter?nosto=cross-selling.

    Det är också fint att använda någon produkt med skimmer i dekolletaget. Det lyfter ansiktet och ser lite glamoröst ut. Om man föredrar bodylotion kan denna produkt vara ett alt.: http://skincity.se/sv/product/2621/glominerals-globody-glisten annars svep lätt t ex följande produkt med med luftig borste: http://skincity.se/sv/product/673/bareminerals-radiance.

  69. Sanna skriver:

    Alltså, Jan Marinis 2-stegs peeling Förvandlar ju vilken vintertrött hud som helst. Allt jag behöver, ser ut om en docka även utan make-up när denna har använts. Lukten är också såååå god och det bidrar ju till en total spa-upplevelse. Ja, Produkterna känns ju lite i plånboken men värt varje krona och räcker i en evighet!

    http://skincity.se/sv/product/1426/jan-marini-clean-zyme-papaya-cleanser

    http://skincity.se/sv/product/1418/jan-marini-skin-zyme-papaya-mask?nosto=cross-selling

    Men JM i stort har fått mig att känna mig vacker, min hud är så fantastiskt fin nu efter 1 års användning, inga ömmande bölder och jag har fått jämn och fin hud för första gången sedan innan tonåren. Yippi 😀 nu spanar jag in Babor!

  70. Liza skriver:

    När alla vårkänslor kommer i samband med att solen tittar fram så vill jag tipsa och varmt rekommendera exuviance essential Daily Defense Cream SPF 20, den har minskat utbrotten på min hud och gett mig mer lyster och framförallt innehåller den solskydd så man kan få lite naturligt glow av solens strålar så här års! När huden mår bra så känner man sig så mycket finare och det lyser igenom allt! Det är glow för mig!

  71. M. Annie skriver:

    För exakt ett år sedan minns jag hur min arbetskollega kom in på kontoret efter en helg och strålade som aldrig förr. Jag hade redan blivit fast i Babors produkter men kände mig lite trött och hängig. Jag skulle få ledigt under påsken så kände att batterierna nästan var slut, huden kändes grå och glåmig och ja – sådär allmänt trött som den kan kännas i perioder när energin trytnar. Men så kom min kollega in med strålande lyster och under fikaraster framkom att hon köpt sig Babors påskägg. Jag blev GRÖN av avund. Hur kunde hon ha hittat en produkt från MITT märke som inte ens jag kände till som gav sådan lyster?

    Men handlingskraftig som jag alltid varit köpte jag en. Och sedan hann jag köpa EN TILL. Hehe ja – kanske man kan kalla mig galen ;). Så ni kan ju lista ut vad jag gjort i år? Självklart har jag köpt två stycken! Dessa ampuller är det vackraste jag någonsin skådat (tillsammans med Babors andra produkter såklart). De ger huden fin lyster både på kort och lång sikt vilket är något jag värdesätter enormt när det kommer till hudvård – inga quick fix 🙂 Men denna har ju quick fix och long fix, aah ni fattar! Så mitt måste under våren är självfallet Babors påskkalender med dessa magiska ampuller!

    Dessutom skulle det vara extra roligt att vinna eftersom jag och min hudnördskollega kan diskutera nya produkter från Babor på nästa fikarast!

  72. Josephine skriver:

    Hade jag sett den här tävlingen för några år sedan hade jag aldrig, och då menar jag det, aldrig ens tänkt tanken på att ”glow” och ”lyster” var något för mig. Ända sedan jag gick i femman på lågstadiet har jag haft problemhud och finnar och redan då började kampen med att hela tiden tänka på hur jag kunde dölja huden så fort jag visade mig utanför hemmets fyra väggar. Med en aknehud fylld av stora porer, finnar och röda bölder fanns inte en tanke på att lystra upp och få huden att glänsa. För mig gällde endast torka ut, matta ner och täcka. Täck täck täck! Men så tog jag steget och skickade in en bild till hudtestet på skincitys hemsida och blev rekommenderad PTR. Fantastiska PTR! Okej, till en början var det ingen dans på rosor (som det är idag literally med deras rose serie 😉 ). Huden var ju tvungen att vänja sig vid produkterna. Men efter att ha provat lite olika kombinationer av produkter efter rådgivning av dina fantastiska hudterapeuter hände något. Huden stabiliserades, utbrotten fanns till viss del kvar men blev färre och jag behövde längre inte – som första grej på morgonen – ställa mig framför spegeln och upptäcka vad nattens monster hittat på för min hud.

    Så vad var det som hände? Jo, istället för att torka ut fick jag tillsägelse att fukt är A och O. Dessutom började jag använda serum och antioxidanter som sakta men säkert stärkte upp min hud. Och fram kom inget mindre än lyster! För mig var det så fantastiskt, skincity-feerna hade uppfyllt min högsta önskan sedan jag var 12 år och bytt ut den glansigt feta men yttorra huden till en matt hud med lyster! Jag var fast!!

    Och på den vägen är det. Idag är jag lite totaltokig i allt som heter fukt, vitaminer och näring för huden. Jag använder PTR fortfarande som behandling för min aknebenägna hud (som jag nu har under kontroll) men sedan lyxar jag till det med fuktrika cremer och serum. Babors Advanced biogen complex c cream ligger mig extra varmt om hjärtat (ja ni förstår varför 🙂 🙂 ).

    Därför betyder denna fråga om glow så mycket mer för mig:
    1) Glow för mig är en omhändertagen hud fylld av fukt, oavsett om det finns en finne här eller där
    2) För att få det extra glowet sover jag med PTR:s Camu Camu Brightening Sleeping Mask 🙂 Jag vet att den har funnits ett tag och inte är någon nyhet för i vår, men ack vad den håller vad den lovar! Den plockar verkligen fram det bästa i min hy, dämpar rodnader av finnas (de få jag har kvar) och lystrar upp huden så jag känner mig fräsch såväl när jag ska till gymmet (= inget smink som kan kännas jobbigt men inte efter denna boost) eller under sminket påväg till skola och jobb! Den ger lyster men den gör dig absolut inte blank, och vad är inte mer perfekt att stråla ikapp med till solens vårstrålar?

  73. Gunilla ullenius skriver:

    Sömn, vatten och ren mat. Tvättar håret med Rosenseriens proteinshampo och gläds åt mitt fina hår, det glänser, växer och är fylligt. Tack Rosenserien

  74. Två produkter från Exuviance: Evening Restorive complex samt Bionic tonic pads. De här två produkterna ger otroligt fin lyster för huden. När jag vaknar på morgonen ser min hy strålande och klar ut. Även fått färre rynkor. Jag har aldrig haft problem med min hy. Är fräknig och rödhårig. Ganska fuktfattig hud. Däremot börjar åldern ta ut sin rätt och jag måste säga att en bra nattkräm är viktig hur hyn ser ut på morgonen. Exuviance produkter är också väldigt lätta att jobba med.

  75. Ida Nilsson skriver:

    För att få den alla finaste glowen så går jag på den grundligt, nämligen med peeling.

    Peelar bort trist och tråkig hy med denna peeling från Exuviance:

    http://skincity.se/sv/product/4540/exuviance-triple-microdermabrasion-face-polish

    Otroligt bra för för att få en glowy skin!

  76. Emma skriver:

    Ja är man ute efter glow så finns det egentligen bara en produkt som är totalt outstandning, Jan Marini Luminate Face Mask!
    Alltså, man använder den EN gång och huden typ lyser!
    Love it!

  77. Frida skriver:

    Min absoluta favoritprodukt och som är en”måste ha produkt” är utan verkligen Transderma M. Det är magi för huden. Kort och koncist!

  78. Sofi Fifi Karlsson skriver:

    Nyligen hittade jag L’Oreal Skin Perfection Advanced Correcting Serum på superrea på en sån där affär som har allt mellan himmel och jord. Visst, tänkte jag, varför inte! Jag köpte hem den mest på prov, men jäklar vilken glad överraskning! Detta serum ger mig jättefin hy med en matt lyster. Många gånger känner jag mig liksom blänkig, som en barbiedocka doppad i olja, av produkter som ger lyster, men detta serum ger mer av ett naturligt intryck och är verkligen en riktig kanonprodukt.

  79. Madeleine skriver:

    De där morgnarna när man känner sig trött o glåmig och känner att lyster är det jag behöver typ på stört! Då är det make-upprodukter som skapar glow, highlight och shimmer jag sträcker mig efter.
    – Laura Merciers Foundation primer och Laura Merciers Tinted Moisturizer Illuminating spf 20 ger fin och lystrig bas.
    Jag använder en lite lättare foundation och så bygger jag lyster ovanpå.
    – För bronzer/highlight/blush använder jag Jane Iredale Bronzer Rose Dawn- jättebra allt iett produkt!
    – Dustar över ansiktet med Sensais Silky highligting powder.
    – Sist använder jag By Terrys Hyaluronic Sheer Nude Lipstick för att ge även läpparna lite shimmer som pricken över i:et.
    Känner mig genast piggare och redo att ta tag i en ny härlig dag – tänk vad lite smink kan göra

  80. Jenny skriver:

    Åh era tävlingar är ju bara bäst. Älskar dem.
    Mitt bästa tips förutom en rask promenad som ger huden den där riktiga glow effekten så tar jag till en enzympeeling från Maria Å och sen är det Decleors Flash Radiance mask som gäller. Grym kombo enligt mig.

  81. Lili skriver:

    Min favorit är utan tvekan : PETER THOMAS ROTH
    POWER K EYE RESCUE !!! De bästa som har hänt mina mörka ringar och som verkligen funkar.
    Har äntligen slutat höra ” är du trött eller?”. Den är rentutav mirakel !

  82. Elin skriver:

    Tycker jag får fintfint glow av Exuviance Skinrise Bionic Tonic pass och rodials dragons blood mask! Men tycker oxå jan marinis face lotion o c esta serumet gjort min hy klarare o glowigare! 🙂

  83. Nadja V skriver:

    Multivitamin facial mask från det danska märket Tromborg (!) är en grymt bra boost för huden. Ger fukt och huden får en fräsch glow efter att man använt den. En härlig lyster och fina bryn gör att jag känner mig redo för våren, behövs inte så mycket mer 🙂

  84. Saga skriver:

    Vad kul med en tävling, Annica!

    När jag ska lyxa till det och pigga upp min hy använder jag Exuviance skinrise bionic tonic pads på morgonen kombinerat med BABORS purifying ampuller. Detta använder jag för att jag upplever att min hy blir renare och fräschare samtidigt som det ger mig lyster och minskar finnarna som jag har längs käklinjen. Rekommenderas varmt!

    För att få lyster till kroppen använder jag ofta någon brun utan sol som passar acnebenägen hy, nu har jag börjat använda paulas choice self tanning foam.

  85. Anna Karin skriver:

    Jag kurar med AHA Jojoba peeling från Maria Åkerberg (masserar in den ordentligt) lägger sen på face mask clearing från samma märke. En kväll framför tv:n gör susen och jag kan riktigt se hur porerna töms på sitt innehåll. En jämnare slätare hy med mindre porer blir resultatet och gör ju att min make-up-rutin kan göras mer naturligt fräsch utan för mycket täckning. Super helt enkelt!

  86. Jag har två masker jag inte kan leva utan och som grundar för kommande vårsol och en som gör så att jag lyser som en sol själv 🙂
    Ska man rensa på djupet och vill ha ett scrubbat och känslan av super rent ansikte använder jag mig av GlamGlow Youthmud den svarta burken, både pelar och tränger ner på djupet, toppen är den.
    Den andra masken är Peter Thomas Roth 24K Gold mask, helt underbar om man vill glittra lite inför en fest eller känner sig lite grå och hängig, på med den en stund sen lyser man som solen själv 🙂
    Jätte nyfiken på Babor kitet låter som en spännande combo hoppas få chansen att testa 🙂 xoxo

  87. Frida skriver:

    Mitt bästa tips är för mig en ny produkt som jag klickade hem för ett tag sedan: Rodial Highlighter i färgen Yellow. Valde ”Yellow” då jag är rödhårig och tyckte den färgen passade mig perfekt. Använder en tät borste för att tona ut & använder över kindben & under ögonbrynen. Min nya ”have2have”! 🙂 Den ger ett lagom glow och det där lilla extra till min makeup! 🙂

  88. Maria skriver:

    Tipsar om Clarins Instant Light Natural Lip perfector. Beroendeframkallande, snyggt gloss som känns underbart på läpparna. Förstorande och med god doft 🙂

  89. Maria skriver:

    Tipsar om Lancomes Teint Visionnaire foundation! Ger mycket fin lyster till mogen hud (jag är 40) och är jätteskön på huden. Minskar porer och solfläckarna 🙂

  90. Domi skriver:

    Bareminerals Bareskin Sheer sun serum bronzer,http://skincity.com/sv/product/5964/bareminerals-bareskin-sheer-sun-serum-bronzer är det självklara svaret! Fick ett prov i USA och jag älskar den här produkten. Den ger vergliken ett fräscht intryck utan att se ut some makeup. Jag har yttorr, känslig kombinationshy och den här produkten bara smälter in och gör mig pigg. Den går att blanda med deras serum foundation, användas som bronzer eller med ett lätt svep över hela ansiktet. Oftast använder jag den över en färgad dagkräm. Det går att få ett väldigt tunt lager med den här produkten. Jag har ljus hy.

  91. Louise skriver:

    Jag är lite av en krämaddict och nu när vårsolen börjar titta fram så vill man så gärna sitta i solen (iallafall jag) och få sådan härlig solkysst hy men som alla vet eller bör veta så är solens UV-ljusstrålning hudens värsta fiende!! Hudens förtida åldrande orsakas till 90 % av ultravioletta strålar från solen!
    (källa: http://www.dermalogica.se/hudaldrande/Content)
    Därför använder jag Collistar Face Magic Drops Self Tanning Concentrate för att få den perfekta nyansen i ansiktet. Det är super enkelt att få ett jämt lager utan fläckar och den sjunker snabbt in i huden och resultat syns på bara en timma!! Den lägger jag ofta på på kvällen och på morgonen använder jag Biotherm Aquasource Skinperfection (nu på våren). Den sjunker också snabbt in i huden och återfuktar utan att kännas kladdig! (Jag hatar att känna att jag har massa kladd i ansiktet!!) Den innehåller även SPF 15 som gör att jag kan vara ute i solen och suga upp all D vitamin jag bara kan! den luktar även fräscht! Hoppas ni alla får en bra dag! 🙂

  92. Julia skriver:

    Jag måste bara tipsa om L300 dagcreme med brun utan sol. Applicera den på kvällen och du vaknar med en jämn hudton något brunare och fräschare än dagen innan utan risk för ränder eller fläckar! Den är verkligen ett måste nu i vår när solen avslöjar blekheten vintern gett. Det bästa av allt är att produkten inte innehåller något av de 4 (vanliga!) ämnen jag är allergisk mot. Så alla allergiker, detta kan va er räddare!

  93. Rebecca skriver:

    För att få en vår glow sover jag med ptr cucumber mask som återfuktar och smälter in i huden, rengör mig på morgonen och avslutar med Dermaceutics ”K ceutic” kräm samt nars highlighter i färgen copacabana. Dermaceutic krämen känner jag genast att den ljusar upp och jämnar ut min känsliga hud som ofta reagerar negativt i kyligt eller varmt väder, den är grym!

  94. Anna mackiewicz skriver:

    Mitt bästa glow tips är bareminerals complexion rescue.ibland vill man ha ett såkallat ” no makeup” makeup, se naturligt sminkad ut utan att ha för mkt. Denna produkt är hudvårdande och ger ett jättefint naturligt glow, det är en kombination av foundation och färgad dagcreme i ett. Perfekt nu på våren eller på sol semestern i värmen.jag ogillar smink när jag är på utlandsresor men vill endå se fräsch ut och ha ett bra solskydd,det bästa är att denna har solskydd SPF 30, och vill man ha mer täckande finish kan man lägga på lite extra. Jag känner mig fräsch och inte ”spacklad” och färgen smälter in perfekt med min hy.nu slipper jag bära med mig massa solskydd och krämer och smink för jag har nu en produkt med allt i ett- perfektion.

  95. Kristin skriver:

    Jag vill tipsa om Kerstin Florians Algue gel mask! Den är helt fantastisk, fräsch, som ett glas vatten för huden och så skön känsla efteråt. För lite extra glow kan man alltid highlighta med The Balms mary luminasor 🙂

  96. Matilda skriver:

    Hourglass ambient lightning palette – får ansiktet att lysa!

  97. Annie skriver:

    Att ha bra ansiktsvård som grund är prio 1. Därefter för att få det bästa glowet under en dag är att börja dagen med en skön promenad/ löptur. Få igång blodcirkulationen tvätta rent ansiktet, smörja in ordentligt. Lägga på smink om man så vill det och avsluta med By Terry Hyaluronic Hydra Powder som hjälper den yttorra vinter huden att glänsa!

  98. peter skriver:

    Måste säga Clarins Beauty flash Balm funkar perfekt när man känner sig lite trött och sliten! Man åtminstone ser lite piggare ut.

  99. Christine skriver:

    Hej! Jag tycker ju att inget ger lika mycket lyster och glow som paulas choise weekly treatment med 10% AHA. Den är grym! Ser alltid fräschare och mer glowig ut efter att ha använt denna!

  100. Martina skriver:

    Oj, har så många favoriter jag tar till när jag vill ha lite extra lyster!
    Men de absoluta favoriterna är nog ändå vardagsklassikerna, såna som jobbar för att hålla huden strålande varje dag!
    Paulas choice 1% BHA lotion gör underverk genom att trolla bort den lite glåmiga huden, och gör att jag vaknar varje morgon med jämnare, klarare hudton och fin lyster! Och så passar den en känslig hy som min, så snäll är den med!
    En annan favorit är Beaute pacifique Serum paradoxe, den återfuktar och plumpar upp huden så att den får ett fantastiskt fint glow, och skapar den perfekta ytan för foundation, ingen primer behövs!
    Vill man sen maxa glowet ännu mer (klart man vill!!) så är By terrys Blush glacé i Ice dream grym! Enkel att använda, ser naturlig ut på huden, och ger ett fantastiskt glow!

  101. Frida skriver:

    Är generellt dålig på ”lyster” eftersom jag har fullt sjå att hålla huden hyfsat balanserad. Men för mig är i alla fall lyster och glow ett uttryck för en frisk och återfuktad hud. På mig är det Transderma M som funkat absolut bäst som återfuktare och hade jag kunnat hade jag badat i det serumet. På dagen funkar Transderma R bäst på min hud eftersom det lugnar huden = den ser mer frisk och återfuktad ut, vilket gör att man inte behöver hålla på och täcka den med massa lager smink som jag tycker ofta gör det svårt att få fram en lyster i huden. Som smink skulle jag tipsa om en foundation som egentligen täcker så lite som möjligt och i så fall gå in och punkttäcka plitor. Tycker det bidrar till att behålla en fräschör i huden som lätt försvinner annars. För det tycker jag By Terrys Sheer-Expert är ypperlig!

  102. Sofia E skriver:

    Ååh vilken super duper tävling! Vår-GLOW för mig betyder ett BABOR påskägg! Tala om lycka i en ask!! 🙂 Helt underbart mysigt paket med 14 ampuller för att få en fräsch och återfuktad vårhud. Ett program ihopsatt med olika ampuller för att få en fantastisk hy . 🙂 Jag köpte mitt ägg redan när ni fick in dem men har pantat på det ännu. Bytte samtidigt hudvårdsmärke från jan marini till paulas choice och ville att huden skulle få vänja sig med dem först och vänta ut en ”rensning” av huden. Men NU börjar det äntligen vara dags!! Helt klart bättre än vilket chokladägg som helst! 🙂 Kommer ihåg från ifjol vilken lyx det var att på kvällen öppna en ampull, sån härlig konsistens och vilka dofter. I år kommer de säkert kännas ännu lyxigare då mina vanliga hudrutin är ganska ”doftfri” så det blir en extra treat på kvällen.

  103. Sara skriver:

    Så roligt med tävling! Det bästa tipset jag har är att man först måste göra ett bra grundarbete med huden. Peela den och gärna lägga en mask som bombar huden med en massa fukt tex dermalogicas hydrating mask.När sminket sedan ska på så har jag kommit på ett tips som ger en fin lyster. Efter dagcremen så tar jag Elemis pro-radiance illuminating flash balm ovanpå, den gör att man verkligen blir sååå fin och lystrig i huden! Brukar även blanda den med min foundation också. Sen kör jag på med radiance från bare minerals och voilà, så har man så mycket lyster att man ser retuscherad ut 🙂

  104. Ida skriver:

    Jag skulle definitivt tipsa om peeling! Gillar särskilt Exuviance enzym peeling och Paula’s Choice 8% AHA peeling. De är guld! En riktigt fuktgivande sheet-mask på det och du är good to go. I sminkväg tycker jag att By Terry’s Hyaluronic powder är outstanding!

  105. Sara skriver:

    Då man fick komma med mer tips om vad som ger GLOW så måste jag bara tipsa om en rengöring och mask också som ger så mycket GLOW!!

    Peter Thomas Roth nya Gold Butter är en härlig ny rengöring med 24K Gold! Den är mjuk och doftar underbart! Rengöringen lämnar huden återfuktad och ger glow med sina små guldpartiklar, underbar!! Medföljer också en svamp i förpackningen för lite extra peeling också om man vill..

    http://skincity.se/sv/product/5817/peter-thomas-roth-24k-gold-cleansing-butter-pure-luxury-gentle-cleanser

    Efter att rengjort huden med GOLD Cleansing Butter har jag kört mask med
    Peter Thomas Roth
    Un-Wrinkle™ 24k Gold Intense Wrinkle Sheet Mask (har inte kommit till Skincity ännu, men kommer..) Den här masken går inte av för hackor!! Jisses vilken effekt och glow, den kommer ni att älska!
    Tills Skincity får in den kan man efter Gold Buttern använda
    Peter Thomas Roth 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm Mask som jag tyvärr inte hittade på deras sida just nu…
    Sedan följer jag med en lätt creme som jag tycker om=)
    This is Glow!

  106. Tova skriver:

    Alltså, jag måste ju bara rekommendera Exuviance Skinrise Bionic Tonic Pads! Ni vet de där dagarna när man vaknar upp och huden känns alldeles glåmig och fukten har försvunnit som om man vridit ur en trasa… Aldrig med dessa pads!! Man får en otrolig lyster, de skyddar mot skadlig miljöpåverkan och huden känns som ny med massor av återfuktning. Dessutom känns huden len som en babyrumpa. Vad mer kan man önska sig? De innehåller syra, och därför är det obligatoriskt med solskydd (som det alltid bör vara)- alltså är padsen perfekt för er som ännu inte fått in en rutin med solskydd, så känner ni er lite extra tvingade + att ni får ett otroligt vår-glow, eller nej: året-runt-glow! 😉
    http://m.skincity.se/sv/product/1695/exuviance-skinrise-bionic-tonic-pads

  107. Marie Sundin skriver:

    Min favorit är: Exuviance Bionic Tonic
    Dessa otroliga pads som är fuktgivande och sammandragande, antioxiderande/antiage produkt gör att min hy blir redo för vårsolen.
    Huden blir len, klar och strålande!
    Obs! risk för beroende 🙂

  108. Bea skriver:

    Bare minerals complexion rescue ihop med mineral veil, ready bronzer skinny dip och avslutande radiance som highlighter. Så enkelt och naturligt och huden får ett sånt himla fint glow!

  109. Jennie skriver:

    Hej!!
    Mitt bästa tips är helt klart glominerals body bronzer. Varje gång jag använt den har jag fått massor av komplimanger över hur fräsch jag ser ut. Allt från ungdomar till min svärmor och hennes väninna:) jag använder den även i ansiktet och de blir grymt snyggt!! Vill man ha ett diskretare glow så kan man blanda den med ansiktskrämen/hudkrämen
    Här är en direktlänk:
    http://m.skincity.se/sv/178/glominerals?orderBy=Popularity

  110. Mari-Terese Gustavsson skriver:

    Glömde skriva att den är från Shiseido.

  111. Mari-Terese Gustavsson skriver:

    Glow revival serum är en jätteskön produkt som ger härlig lyster i huden. Älskar den.Känns som den är gjort efter min hud.tipsar alla att prova.Ni kommer att bli beroende av den

  112. Sara skriver:

    Mitt läppglans från Babor är ett måste för vårlooken. Snyggt, återfuktande och håller länge!

  113. Ida skriver:

    Denna blush från by terry är bara helt fantastisk. Ger så vacker färg samtidigt som man får en helt underbar glow på kinderna. Har provat mig igenom många olika sorters rouge både i puder och kräm-form men det finns ingen som denna. Har två varianter och kan lova att det blir fler. Rekommenderar denna till alla som vill ha en frisk och vacker färg på kinden

    http://m.skincity.se/sv/product/4825/by-terry-cellularose-blush-glace

  114. Sommaje skriver:

    Nattkräm från Rodial ( dragons blood) man får en såååååån fin lyster när man vaknar på morgonen Köpte den här om dagen och är sååååå otroligt nöjd ❤️❤️❤️❤️❤️

  115. Paula Nilsson skriver:

    Åh vad kul det vore att prova dessa fina produkter! Älskar rengöring och är alltid nyfiken på nya!

    Mina absoluta måste ha produkter använder jag i kombination med varandra och de är såååå vackra tillsammans!
    Men först och främst brukar jag använda paulas choice weeklyresurfacing treatment 10 % ett par gånger i veckan och det ger mig de allra bästa förutsättningar till ett lystrigt glow!
    Men kombon är först http://m.skincity.se/sv/product/619/sensai-by-kanebo-bronzing-gel-spf-6 som jag snällt masserar in i ansiktet. Den är så otroligt fin bara att ha ensam men eftersom jag har en del pigmenteringar föredrar jag att ha en lite mer täckande bas. Så ovanpå använder jag http://m.skincity.se/sv/product/3309/peter-thomas-roth-cc-cream-broad-spectrum-spf-30 som bara är bäst!!

    Cc creamen blir helt fantastisk på även om man nog kan uppleva den ganska tjock i konsistensen. Känner mig otroligt klar och lystrig i huden. Till detta använder jag gärna Bare minerals warm radiance!! Lite räcker långt!! Glow glow glow!
    De är mina måste ha produkter och de blir inte färre med tiden! Hahaha!!
    Tusen tack för alla möjligheter du ger! Kram Paula

  116. Madeleine skriver:

    Åh så svårt att bara välja en produkt! Men något jag inte skulle kunna leva utan på vårkanten när solen börjar titta fram (eller året runt om jag ska vara ärlig) är http://m.skincity.se/sv/product/3116/bareminerals-faux-tan-gradual-glow-face-sunless-tanner Bare Minerals Faux tan! Har den både för kroppen och ansiktet. Ger ett härligt naturligt glow utan farliga solstrålar. Man ser härlig o fräsch ut redan innan man sätter på sig glasögonen. Ser huden fräsch ut behöver man inget annat.
    Förutom en rejäl solskyddsfaktor då såklart då jag i tidiga tonåren fick min beskärda del av farliga strålar använder jag nu oftast alltid minst 50spf i ansiktet och blir trot ele ej, brun ändå!!

    Tack för en underbar butik och blogg!

  117. Sara skriver:

    Det finns ingen produkt i väääärlden som slår en riktigt bra ansiktsolja! Inte bara tillför den massvis med fukt till ditt törstande ansikte – du får dessutom en härligt naturlig lyster! Min favoritolja just nu är Decleors Aromessence-olja 🙂

  118. Mona Lindström skriver:

    Mitt hetaste tips för att huden ska dammas av ordentligt och få en fin lyster är en bra hudvårdsrutin som passar din hudtyp men som extra tilläggsprodukter skulle jag vilja föreslå två produkter som alla hudtyper inklusive en känslig hud kan använda och som dessutom är relativt plånboksvänliga så de flesta har råd att införskaffa dem.
    Då pratar jag om Exuviance Skin Rise Biotonic Tonic Pads som tar bort döda hudceller och ger en omedelbar lyster och efter de så lägger man

    Exuviance Rejuvenating Treatment Masque som också alla kan använda. Uppfräschande ,uppstramande, djuprengörande och återfuktande.

    Jag gillar denna kombo otroligt mycket och den ger alltid ett fint resultat.

    Och som pricken över i:et så lägger man en fin foundation när man fullgjort sin hudvårdsrutin och för mig finns bara en foundation numera och det är Sensai Cellular Performance cream foundation ( tyvärr ingen budget) men ack så bra 🙂

    Nu håller jag tummar och tår allt vad jag kan. Ska nog be hundarna hålla i tassarna också. Kram från Mona

  119. Pernilla Årstad skriver:

    Ahhhh kul med tävling igen! Jag testar igen och hoppas att det är min lycka denna gång 😀

    GLOW för mig är hälsosam kost, motion och sist men inte minst KÄRLEK! Med dom tre ingredienserna kommer du långt, särskilt om du inte har ekonomi/lust att lägga pengar på mer avancerad hudvård.

    Men om jag skulle tipsa om något som ger mig glow till folk som vill testa något lyxigare så är det Rodial Dragons Blood Hyaluronic Mask, den är helt underbar!

  120. tova skriver:

    Det måste blir det senaste tillskottet i sminkhyllan, Burberrys två senaste summer highlighter, en i white och en i nude gold, SÅ Fina! Blivit nya favoriter för dem ger verkligen ett fint GLOW och känns lite in your face men ser ändå så naturligt ut, ett plus är dem funkar på mig som är väldigt ljus också 🙂

  121. Carin skriver:

    Nummer ett; vinter som sommar är Dermalogicas Microfoliant. Lagom rivig för min känsliga hy plus att den gör hyn len som en persika, som min mormor skulle sagt 😉 Användarvänlig. Inget krångel som gör att den står i skåpet och dammar. Väl investerade slantar!

    Pure repair night från Akademikliniken. Utger vad den lovar, uppstramande effekt och lyster samt reducerar mina pigmentförändringar som är ganska markanta. Få produkter kan matcha det.

    En så enkel sak som ett bra rouge är en quick fix för glåmig och trist hy. Terribly Densiliss Blush från By Terry är en nyupptäckt favorit. Ger lagom lyster för en juste vardagslook.

  122. emilie skriver:

    Hej!!
    Vad roligt med tävling. Jag har ganska sent i livet, men bättre sent än aldrig, insett vikten av bra hudvårdsrutin och produkter. En produkt som jag verkligen fastnat för är Exuviance Triple face polish se länk nedan…http://m.skincity.se/sv/product/4540/exuviance-triple-microdermabrasion-face-polish.
    När man lagt på masken känner man hur det river till och att det händer grejer i huden! Resultatet blir en riktigt härlig lyster som jag återfuktar med Exuviance serum.
    Definitivt en produkt som är värd sitt namn och pris! Score!

  123. Anette skriver:

    Hej. Jag fick en skönhetsbehandling av min son på mors dag förra året. Då använde hon flera Exuviance produkter och jag köpte med mig vissa hem och min hud har blivit såå mycket finare(och slätare) tycker jag. Det var Exuviance rengöring, Toning Lotion, multi-Protective Day créme och till natten evening restorative Complex. Är så sugen på att köpa deras färgade dagkräm!

  124. Malin skriver:

    Hej. Älskar verkligen alla dessa tävlingar och hade blivit superglad om jah Rick vinna dessa kit från babor. Har aldrig testat detta märke så skulle vara ett ypperligt tillfälle att göra det! Skulle jag få rekommendera en must have produkt inför våren så är det absolut Rodials X-treme after party scrub! För mig är den helt fantastiskt då jag har ganska så torr hy och jag riktigt känner hur den lämnar huden len och återfuktad jämfört med vissa andra scrubs! Mitt tips inför användning av den är att tvätta ansiktet torka, låt ansiktet vara lite lätt fuktigt, massera in scrubben och låt sen ligga kvar på huden ett par tre minuter ungefär för att sedan fukta fingertopparna och massera ytterligare för att sedan skölja av. Sen skulle jag avsluta med rose antioxidant mask från neals yard!!! Helt lovely!

  125. Annika skriver:

    Vilken fantastisk tävling! Detta kitt vill jag ju absolut lägga mina fingrar på!

    Mina bästa tips för att skapa ett skönt glow är Rodials
    Dragons Blood Hyaluronic Mask. Denna har jag nyligen fått chansen att prova och jag älskade den direkt! Den doftar fantastiskt gott och ger resultat direkt! Ansiktet blev lent som en babystjärt och stramades upp betydligt. Man känner sig även ren och överflödig olja går upp i rök.

    Nu när man fått sån fantastisk start lägger jag Clarins
    Instant Light Radiance Boosting Complexion Base som primer innan min foundation. Den är sval och skön på huden, lättarbetad och smälter fint in på huden. Denna primer reflekterar ljuset på ett naturligt sätt och ger fin lyster. Ett + är att den även fungerar ensam utan makeup. Den bluffar ut ”skönhetsfel” något och ger fantastisk lyster! Efter detta gör jag klart min makeup som vanligt och avslutar med lite Natural Lip Perfector också den från Clarins. Favoriten när det kommer till läppglans, dom förtjänar ju också att skimra lite! 😉

  126. Elin skriver:

    Jag skulle vilja tipsa om Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask (champangemasken) som verkligen är ett måste för att få en fin lyster nu till våren! Masken blir som ett skum på huden och du känner verkligen medans du har på dig den hur den verkar på huden! Efteråt känns huden ren och uppfriskad ett annat bra tips är Elemis Tri-Enzyme Resurfacing Serum, den slätar ut och förfinar hudstrukturen samt ger massvis med lyster!!!

  127. Jelena skriver:

    Vilken härlig tävling! Mina absolut bästa produkter för lyster och glow är exuviance rejuvenating treatment masque och bareminerals faux tan för ansiktet! Masken ger mycket lyster och BUS produkten ger en fin mjuk och jämn färg till ansiktet. Denna kombinationen är helt fantastisk för vår och sommar!

  128. Terese skriver:

    Åh du har alltid så roliga tävlingar & det är så kul att läsa alla tips! 🙂

    Här kommer mitt:
    Efter rengöring använder jag dermalogica daily microfoliant för den är skonsam men ger fantastiskt resultat i form en ren hud & fräsch hud. Sedan sover jag med rodial dragons blood hyaluronic mask som ger massa fukt & på morgonen, efter att jag tvättat ansiktet, så smörjar jag in transderma R…..and hello syster lyster! 😉 Till och med mina söta pensionärer på mitt jobb har påpekat att jag ser ovanligt fräsch ut efter den här behandlingen! 😉

    Ha en fin dag! ♡

  129. Catrin skriver:

    Åhhh vilken rolig tävling! Jag är så nyfiken på Babor. Och jag måste nog svara Synchrovit C Serum från Synchroline, som mitt lystertips. Herregud vilken produkt! Magi på en liten flaska. Efter några dagar och min hud strålade som aldrig förr! Jag blev faktiskt förvånad över resultatet. Sedan är exfoliering superviktigt för lyster. Jag använder Paula’s Choice 2 % BHA liquid på daglig basis, men mitt tips blir Paula’s Choice Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA för den där extra lysterkicken. Efter en natt med denna så ser man skillnad!

  130. Sofie Rosén skriver:

    Hej!!
    Mina tips för fantastiskt glow tips är; exuviance bionic tonic pads och därefter Vespera serumet!! Det ger min hy uppstramning och fantastisk lyster!! Tyvärr har jag ganska ojämn hudton så för mig känns det bäst med en ganska täckande bas, bare minerals och by terrys Densiliss puder och rouge ger bra täckning och skönt glow!
    Sofie Rosén

  131. Elin skriver:

    CC CREAM BROAD SPECTRUM SPF 30 är en stooooor favorit hos mig!

    Tycker att den ger lagom täckning och färgen Light som jag har känns väldigt naturlig och fin. Älskar att en ger ett glow som jag aldrig fått med annan makeup, men samtidigt känns den inte fet. Andra cc-creams eller foundations som ska vara lystergivande tycker jag kan kännas feta och då känns de som att man behöver pudra på dom för att de ska sitta, och där kan ofta glowet från produkten försvinna!

    Men denna cc-cream tycker jag känns lätt och naturlig så därför behövs inget puder, och vilket lyster sen! Aldrig fått så mycket komplimanger som med denna, och det gillar man ju 😉

    Tack för alla härliga tävlingar!

  132. Jennysod skriver:

    Efter år med tusentals kronor på produkter som inte fått min hy bättre med tilltäppta porer och finnar så måste jag verkligen hylla hudterapeuten på skincity som tipsa om Paula’s choice – skin perfecting 2% BHA, RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid samt återfuktande ansiktskräm. Tilltäppta porer, små rynkor samt acne ärr är nästan helt borta! <3

  133. Maria skriver:

    Exfoliering! Finns inget som gjort så stor skillnad på min hy som när detta steg introducerades i min hudvårdsrutin. Innan la jag ner mycket tid på krämer som skulle rädda min torra och acnebenägna hy, inget fungerade kände jag. Sen kom syrorna in i bilden. Jag är helt fascinerad av hur min hy är idag, visst kan den bli torr ibland och någon finne kan hälsa på när det är den tiden på månaden men det hör ju till!

    Bäst av alla gillar jag paulas choice 2% BHA liquid, den har verkligen hjälpt mig med finnar och att få upp en fin lyster, älskar verkligen den produkten! På senare tid har jag även börjat använda Paulas 10% AHA 1-2 gånger i veckan och den ger verkligen den där extra boosten till hyn.

    Men som sagt Paulas choice 2% BHA liquid är min favorit, efter att den kommit in i bilden är min hy fräsch och strålande!

  134. Emma skriver:

    En fuktmask anpassad efter hudtyp & solskydd för att skydda huden i den starka vår solen.

  135. SofiaS skriver:

    Jag älskar Clarins Beauty Flash Balm. Den krämen funkar jämt och är ett måste i vår och alla andra säsonger. Den har en perfekt konsistens och doftar gott, tillför fukt och har en uppstramande effekt. Perfekt med formatet på den lilla tuben tuben när man är ute och reser och jag använder den då både morgon och kväll. Den funkar helt enkelt både dag och natt, vår, sommar, höst och vinter. Ett måste i allas necessärer!

  136. Hanna skriver:

    Min absolut bästa produkt för att få till Glow är Bilss Triple Oxygen Exglowsion! Har aldrig tidigare varit med om en produkt som ger så tydligt resultat efter första användningen – min hud är jämn, mjuk och strålande. Exglowsion gör huden så fräsch och fin att jag knappt behöver använda något täckande smink alls. Känns härligt att gå ut och möta vårsolen med ett strålande fräscht ansikte!

  137. Sofia Persson skriver:

    Mitt tips är Triple Oxygen Instant Energizing Mask från Bliss älskar resultatet men älskar nästan ännu mer känslan när masken är på! Man riktigt känner hur den verkar Hoppas på vinst! Har precis börjat använda Babor

  138. Anette skriver:

    Clarins Beauty Flash Balm! Är inne på 3 tuben och vet inte hur jag kommer att kunna vara utan denna fantastiska produkt 🙂
    Mitt ansikte får en annan struktur/stramar upp och sen sitter sminket bättre är som ett litet kinderägg med olika överraskningar 🙂

  139. Emma skriver:

    Dragons blood-masken från Rodial är det absolut bästa tipset jag kan ge! Den är så fantastisk, har tidigare varit väldigt yttorr och haft glåmig hud men nu.. Wow (!) jag har fått så fin lyster. Ett plus i kanten är att den är dryg och väldigt bekväm att ha över natten. Även om det är innehållet som räknas så är förpackningen dessutom riktigt cool. Med min nya fina hud kan jag känna mig fin enbart med dagcreme (spf såklart) och ett par solbrillor i vår! Håller tummarna att få vinna kit från Babor, ytterligare ett favoritmärke. Soliga hälsningar från Emma!

  140. Liselotte skriver:

    Fake it til you make it!
    Jag fixar snabbmatsversionen av glow med Laura Mercier Foundation Primer Radiance (fast ”snabbmat” som i sushi snarare än som i BigMac, eftersom den också ger massa nyttiga oljor också 🙂 )

    http://skincity.se/sv/product/5305/laura-mercier-foundation-primer-radiance

  141. Sebastian skriver:

    Utan tvekan Babors påskkalender. Efter att ha kört den första omgången (tips, dela ampullerna på kväll o dag) så köpte jag direkt en till. Normalt sett är min hud rätt ok, men efter den 14 dagars kuren har jag en naturlig lyster o jag är fullständigt besatt.

  142. Amanda skriver:

    Mitt absoluta måste för härlig skinande vårhy är Exuviance VESPERA Bionic Serum ! Använder den både morgon och kväll under mina Exuviance dag & nattkrämer. Den ger min hud det där lilla extra jag bara inte kan vara utan! Har använt den sen du tipsade om den i din blogg, så länge sedan att jag knappt minns men jag tror det var 2011! Just nu insåg jag hur otroligt länge jag slaviskt följt din blogg! Haha, tack Annica för alla fantastiska tips och knep! Kan inte leva utan dom 🙂

  143. Jennie Ulland skriver:

    Min stora favorit är glominerals gloshimmer brick i färgen Luster. Ger fantastiskt glow och färg till ansiktet. Huden ser helt fantastisk ut och strålar ikapp med vårsolen! Kan inte vara utan den.

  144. Alicia Sternin skriver:

    Dear Glow,
    Så känns det varje vår när själen vaknar ur vinter dvalan och man känner att man vill ge huden extra mycket kärlek.
    Den första produkten är Peter Thomas Roth´s 24K Gold Cleansing Butter, hur fantastisk att få på denna och bara känna lyxen och underverken den ger?
    Sedan är Babor´s Glow Booster en mirakel produkt, c-vitamin som aktiverar och lämnar med lyster och ny energi.
    Sist men inte minst Clarins instant light radiance boosting complexion base, helt magisk!
    Vore helt fantastiskt att få testa dessa och vinna lyster så här när våren kikar fram.
    Tack för en super inspirerande blogg!

  145. Sara skriver:

    Härligt med en ny tävling med Babor som vinst!
    Jag älskar Babors ampuller!
    Det finns ju många fina tips på vad som ger lyster!
    A-O är förstås att man sköter om sin hud dagligen peeling ett par gånger i veckan och man matar den med härliga masker! Jag tycker Exuviance padsen ger fin lyster och älskar dem trots att jag inte använder märket annars..

    http://skincity.com/sv/product/1695/exuviance-skinrise-bionic-tonic-pads

    ENBART PADSEN ÄR SUPERBRA FÖR LYSTER OCH KAN ANVÄNDAS MED ANDRA MÄRKEN ÄN DE JAG ANVÄNDER!

    När huden sugit upp det goda i Exuviance padsen masserar jag in serum av La Prairie (den ger lite glitter, vårdar och ger lift)
    http://skincity.com/sv/product/4291/la-prairie-skin-caviar-liquid-lift
    Avslutar med La Prairie caviarcreme, återfuktande och ger också lyster och lift
    http://skincity.com/sv/product/2209/la-praire-skin-caviar-luxe-cream-50ml
    Huden ser så fräsch och frisk ut trots åldern snart 50 år!

  146. Linda skriver:

    Mitt bästa tips för omedelbar lyster är Clarins radiance boosting complexion base. Jag använder färgen champagne. Älskar den!! Ansiktet fullkomligt strålar och ser så fräscht ut 🙂

  147. Sara skriver:

    Hej,
    Härligt med en ny tävling med Babor som vinst!
    Jag älskar Babors ampuller!
    Det finns ju många fina tips på vad som ger lyster!
    A-O är förstås att man sköter om sin hud dagligen peeling ett par gånger i veckan och man matar den med härliga masker! Jag tycker Exuviance padsen ger fin lyster och älskar dem trots att jag inte använder märket annars..

    http://skincity.com/sv/product/1695/exuviance-skinrise-bionic-tonic-pads

    ENBART PADSEN ÄR SUPERBRA FÖR LYSTER OCH KAN ANVÄNDAS MED ANDRA MÄRKEN ÄN DE JAG ANVÄNDER!

    När huden sugit upp det goda i Exuviance padsen masserar jag in serum av La Prairie (den ger lite glitter, vårdar och ger lift)
    http://skincity.com/sv/product/4291/la-prairie-skin-caviar-liquid-lift
    Avslutar med La Prairie caviarcreme, återfuktande och ger också lyster och lift
    http://skincity.com/sv/product/2209/la-praire-skin-caviar-luxe-cream-50ml
    Huden ser så fräsch och frisk ut trots åldern snart 50 år!

  148. Katarina skriver:

    Mitt bästa tips för en fin glow nu till våren är att använda Laura Merciers foundation primer radience under foundation eller cc cream, gärna PTR:s cc creame. Min väderbitna mogna hud med linjer och rynkor strålar som aldrig förr i vårsolen!

  149. Lina skriver:

    Tja, skönhet kommer ju inifrån sägs det så varför inte unna dig något du mår riktigt bra av. Tänker direkt att kärlek och förälskelse kan få fram ett riktigt ”glow”. Men har man inte den turen och lyckan att ha detta i sitt liv för tillfället så kan jag rekommendera Laura Merciers tinted moisturizer, så bra och lättanvänd. Dyr produkt men å andra sidan behöver man bara denna.

    För resten av kroppen kan jag rekommendera scrub från Peter Thomas Roth. Oilless oil från densamme är också en produkt som borde finnas i varje hem, den funkar till hela familjen och i alla lägen!

  150. iaintlikeyou instagram skriver:

    När jag var över i USA fick min hud en shock av vattnet! Jag var så torr så det gjorde ont. Köpte en fantastisk salva som heter Equate beauty striking daily och den är super bra!
    Mina besvär försvann nästan omgående:) och med lite rouge från The balm så får man rosiga kinder, och glöm för guds skull inte att le, det är ju vackrast av allt

  151. Sofie skriver:

    Åh vilka fina produkter <3
    För att skapa den där fräscha, glowiga, pigga hyn så är mina favoriter flera men ska jag välja så måste det bli Exuviance Triple microdembrasion, skön att använda och lämnar alltid huden strålande, ansiktet är som en babyrumpa efter 🙂
    Den andra blir min nyvunna favoritfoundation, Clarins True Radience, så enkel att få jämn, luktar fantastiskt, och känns mjuk i ansiktet. Och den Glow den skapar, jisses! ME LIKE!
    I kombo med sömn och kärlek så är jag redo för våren.

  152. Amy skriver:

    Jag brukar tänka som sådan att när våren kommer behövs en rejäl vårstädning, som gäller såväl mitt ansikte som mitt badrumsskåp.

    När det gäller vårstädning utav mitt ansiktet går jag efter mottot – ut med de gamla hudcellerna och in med de nya, detta kräver en riktigt bra peeling. Jag själv använder mig gärna av Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish 2 gånger i veckan. Den hjälper mig hålla bukt på min ytorrhet och ger mig lyster.

    Nu till vårstädningen av mitt badrumsskåp – nu behöver jag inte längre min allra fetaste favoritcreme och alla 130 olika oljor som jag behövt bädda in mitt ansikte i hela vintern. Jag använder mig av Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 35, som är lätt men samtidigt ger min blandhy den fukt jag behöver. Att den innehåller hög SPF är även toppen, då jag vill kunna njuta av vårsolen utan att min hud tar skada.

  153. Sanna skriver:

    Felstav i min tidigare kommentar!

    Min bästa produkt som jag vill tipsa om är: BLISS Triple Oxygen Ex-glow-sion! Den är såå bra att jag har en hemma i badrumsskåpet och en alltid i min gymväska 🙂 varför den är så bra? Den SMÄLTER in i huden och ger sådan lyster och fukt på en gång. Den luktar gott och att den är rosa gör saken lnte sämre 🙂 nästan så man vill äta den eftersom doften är underbar!!

  154. Sanna skriver:

    Min bästa produkt som jag vill tipsa om är: BLISS Triple Oxygen Ex-glow-sion! Den är såå bra att jag har en hemma i badrumsskåpet och en alltid i min gulbröstad 🙂 varför den är så bra? Den SMÄLTER in i huden och ger sådan lyster och fukt på en gång. Den luktar gott och att den är rosa gör saken lnte sämre 🙂 nästan så man vill äta den eftersom doften är underbar!!

  155. Mari skriver:

    Det är svårt att välja bara någon produkt, för en strålande och ”glowig” hud är ju resultatet av en mängd olika produkter! Men grunden för ett härlig glow är ju att exfoliera!!! Så mitt tips är Exuviance skin rise pads
    http://skincity.se/sv/product/1695/exuviance-skinrise-bionic-tonic-pads dom är GRYMMA och gör så att din hud strålar!
    Och eftersom jag älskar masker, så vill jag tipsa om världens bästa lyster-fukt-plumping mask från Rodial http://skincity.se/sv/product/2170/rodial-dragons-blood-hyaluronic-mask som även går att använda över natten och resulterar i en fuktboostad, plumpad och strålande hud!!! Jag skulle kunna tipsa om tusen produkter till (!!!!) men jag ska behärska mig… Bara en till.. Och då blir det PTRs CC-cream http://skincity.se/sv/product/3309/peter-thomas-roth-cc-cream-broad-spectrum-spf-30 som gör dig helt redo för våren och sommaren 2016!!!

  156. Lisa Ohander skriver:

    The one and only Laura Mercier illuminating tinted moisturizer!
    Den är så smidig att använda och lystern blir otrolig.
    Jag använder den till:
    1. Blandar i den i min foundation/tinted moisturizer för att få extra lyster och huden blir som Beyonces.
    2. Blandar i min dagkräm om jag inte vill känna mig sminkad utan bara känna mig snygg o fräsch t.ex till gymmet.
    Den känns lyxig och jag älskar den.

  157. Joanna skriver:

    Kärlek! Finns inget som får ansiktet att lysa som det…och om vi skall diskutera lite mer materiella lystergivande produkter (Det näst bästa i livet efter kärlek är ju ändå göttiga hudvårdsprodukter hihi) så vill jag slå ett slag för Maria Åkberbergs papayapeeling som är gudomlig!

    Kram

  158. Lisa Stenberg skriver:

    Exuviance Skinrise Bionic Tonic, pads tycker jag är ett måste för snygg glow i huden. Jag blev rekommenderad den i ert hudtest förra året och min hy har fått så mycket bättre lyster när jag använt den. Funkar även för min ganska känsliga hy vilket är ett stort plus.

  159. Caroline skriver:

    Jag vill tipsa alla om PTR’s Fantastiska CC cream som ger fantastiskt lyster, täcker ojämnheter och verkar anti ageing, den är fullproppad med C Vitamin och har SPF som skyddar huden mot våren och sommarens solstrålar! Produkten är superlätt att applicera jämnt (även med en bebis i famnen) och håller fint hela dagen! 🙂
    En ny favorit som jag tror fler kommer älska!
    /Caroline

  160. Jessica skriver:

    Tävling 🙂 me like
    Min hudvård ändrar jag lite mellan varven men grunden är alltid densamma: rengöring, ansiktsvatten, serum och kräm efter hudens behov. Samt en ansiktsmask mellan varven. Jag använder just nu bla. Decleors Flash Radiance mask eller Hydrafloral multiprotection mask som verkligen återfuktar huden.

    Men för vårlyster och glow använder jag:

    http://skincity.se/sv/product/1529/sensai-fluid-finish-lasting-velvet i färgen 203, blandar den med en dutt av http://skincity.se/sv/product/619/sensai-bronzing-gel-spf-6 nr 62 AmberBronze. Älskar Sensais bronzing gel den smälter samman med huden, ger härlig lyster och en naturlig fuskbränna 🙂 Avslutar med By Terry hyaluronic hydra powder.
    Ovan ger mig den bästa silkiga, lystriga basen!!

    Fullbordar givetvis min makeup med ett rouge på kinderna, svart mascara på fransarna och Clarins silver Ivory ögonskugga i ögonvrån. Och nude skimmer på läpparna.
    Nu känner jag mig vårfräsch 🙂

    Mitt tips på måste ha produkt är: http://skincity.se/sv/product/619/sensai-bronzing-gel-spf-6
    Ett måste i din makeup väska. Du kan blanda den med din foundation, använda den ensam eller lägga den på kinder och panna för en somrigare look. Denna gel ger ett lyxigt lyster och huden får en naturlig bronston! Love it!
    Kan tillägga att den är väldigt dryg också.

  161. Caroline skriver:

    Hej,
    Här kommer mina favoritprodukter för att få en fin vårlyster och GLOW. Självklart bygger det på att man i grunden har en bra hudvårdsrutin som passar just ens egna hud. Jag brukar alltid göra ett nytt hudtest på skincity vid årstidsväxlingar för att se om den rutin som jag använder kan behöva uppdateras eller korrigeras i och med väderomslaget.

    Mina favoritprodukter att lägga till min befintliga hudvårdsrutin är:

    Peeling, Maria Åkerberg Papaya Peeling. En enzympeeling som är mild nog att använda för mig med känslig hy, men som samtidigt gör ett fantastiskt jobb. Luktar underbart och lämnar huden uppiggad, slät och fantastiskt fräsch.

    Mask: Rodial Dragons Blood Hyaluronic Mask: En riktig fuktboost till huden som även lugnar och plumpar. Lämnar huden återfuktad, lugn, utslätad och med en fantastisk glow.

    Om man nu trots dessa produkter känner att man vill ha ännu mer glow är mitt tips att grunda med en bra primer. Jag älskar Dermalogica HydraBlur Primer. Den lägger sig som en magiskt täcke över huden och bara suddar ut förstorade porer och andra ojämnheter. Med den som grund får man en fantastisk bra start för att trolla fram lyster med foundation och highlighter.

    Mitt sista tips får ändå bli en dagkräm med bra solskyddsfaktor. Jag älskar Paulas Choice Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30. En dagkräm som man kan lite på. Fungerar utmärkt som makeupunderlag och skyddar även mot solen så man inte riskerar att få en helt okontrolerad glow från vårsolens starka strålar 🙂

  162. Hannah skriver:

    Jag måste bara säga Rodials dragon blood mask. Den är helt fantastisk. Jag som tidigare varit yttorr och haft problem med finnar har nu en hud som förvandlats till fräsch och lystrig! Det som just är så fantastiskt med denna mask är att den är en fuktbomb samtidigt som den rengör, ultimat för mig med blandhy!!

  163. Nathalie skriver:

    Clarins Beauty Flash Balm! För att det är en produkt som är både prisvärd och har många användningsområden, under sminket för att få ett fint glow eller när du vill vara osminkad och få en fräsch look! Kan även användas som ansiktsmask vilket är super! Perfekt att ta med på resan! 🙂

  164. Emelie skriver:

    Åååh vilken underbar tävling!!
    Jag har hela TRE favoriter.. Först ut är Dermalogicas daily microfoliant som exfolierar min känsliga hy så varsamt med effektivt. Huden blir mjuk och så mottaglig för min favorit nr 2, Peter Thomas Roth Moor mud mask! Världens bästa mask som rengör på djupet men som samtidigt ger fukt(!) fantastiskt bra. Den är så bra om man har lite breakouts, dagen efter är de nästan obefintliga. Därefter kommer favorit nr 3, Elemis cellular recovery skin bliss capsules. Underbar lysterfyllda kapslar som jag brukar använda som en kur när huden känns i obalans eller bara grå och tråkig!
    Om jag bara får välja en favorit får det bli kapslarna från Elemis eftersom de är perfekta vare sig jag har små finnar eller torr och kliande hud!
    Börjar snart på vårens kur med dessa 🙂

  165. Caroline skriver:

    Åh vad härligt med tävling!:) Jag är en sucker för lyster, börja alltid med peeling, jag älskar Dermalogica Microfoliant! Nattmask Peter Thomas Roth Camu Camu! Rodial gel i blood dragonserien! Och så avsluta med highlighter och rouge som ger fräschör o lyster!
    Och fukt, en massa fukt är viktigt, använder Jan Marini creme Transformation som ger bra fukt! 🙂

  166. Nicole skriver:

    Helt klart Glominerals GloShimmer Brick! Det finns ingen annan produkt som skriker mer ”glow” än denna! Den är helt fantastisk – jag avslutar med några borstsvep av denna i ansiktet och resultatet blir både WOW, och GLOW 😉

    Sminkar mig först som vanligt och applicerar sedan denna på kindbenen – funkar perfekt till strobing och lämnar en mycket fin lyster i ansiktet! Rekommenderar den till alla som önskar lite fräscht glow i ansiktet 🙂

    Kram!!

    http://m.skincity.se/sv/product/2539/glominerals-gloshimmer-brick

  167. Lisa skriver:

    Jag tycker att kombinationen utav triple microdermabraison face polish och skin rise bionic pads, bägge från Exuviance är en grym kombination för att få fram lyster snabbt och smidigt, varje dag. Jag exfolierar huden 2-3 gånger i veckan med denna peeling och kör varje morgon med pads i hela ansiktet, hals och dekoltage, och får ofta komplimanger för att min hud ser så fräsch ut. Stort plus med denna kombination är att man kan använda padsen varje dag, trots att de har peelande ingredienser i sig, och därmed ha En stålande hy varje dag.

  168. Michaela skriver:

    Min absoluta favoritprodukt och som är vårens ”måste ha produkt” är utan tvekan Triple oxygen instant energizing mask från Blizz.
    Den kittlar skönt på huden då man applicerar den samt att den känns lyxig. Den ger bra med lyster och ger fukt åt en fukttörstande hy.

  169. Anne Karlsson skriver:

    Glömde…byterry ögonpennor för både ögonbryn,skuggor och kajal är hur bra som helst och de tar jag oxå,vore ju ingen make annars att glömma ögonen haha.sensai mascara är nu en favorit som jag oxå håller hårt i.kram

  170. Anne Karlsson skriver:

    Åh vilka härliga nostalgi förpackningar,väldigt bra årgång också hehe.Vore extra kul att vinna!Mitt sätt att få till bästa lystern börjar egentligen kvällen innan.Tvättar med elemis tri-enzyme resurfacing och följer upp med gel masken i samma.En wow produkt!lägger sen Transderma o eller m över natten.På morgonen tvättar jag med elemis omega-rich cleansing oil,ansiktsvatten och lägger sen Transderma c.min outstanding make som verkligen gör under för mogen hud och inte lägger sig i linjer o är snygg hela dagen.Tack Terry!grundar med hyoluronic Face glow,följer upp med Cover-expert och hyoluronic powder.På kinderna bluch glace rosé melba.lite solpuder från Sensai,klart!med åren har jag testat massor av produkter så klart,men dessa ger jag all eloge Rekomenderas varmt.
    Ha så kul ikväll!

  171. ANSO skriver:

    Min bästa produkterna för att få lyster är en mask från Darphin, nämligen Youthful radiance camelia Mask. Detta är den enda masken med ”plumpingeffekt” som faktiskt funkat kanon på mig. Den håller vad den lovar, som Darphin alltid gör. Hud ser fräsch, jämn och sådär lystrig ut när man tvättat bort den och effekten sitter i länge. 🙂
    Älskar att kunna komplettera Exuviance med lyxiga produkter från Darphin.