Scrolla för att läsa mer

Vi lanserar VERSO Skincare

IMG_1103

Tjooohoooooo! Nu lanserar vi ett nytt svenskt märke  -Verso Skincare. 

Alltså det finns så mkt märken att välja mellan när jag beslutar om vilka märken vi ska lansera Skincity. Men som ni vet så väljer jag ENDAST russinen ur den stora gigantiska kakan.

Från och med idag har vi förmånen att få erbjuda er ett märke som funnits i mina tankar länge.. Svenska Verso. Har ni provat? Läst om det?  SÅ nyfiken att höra era tankar och reflektioner!

Man kan säga att Verso är en doldis i sitt hemland Sverige men känt och rätt stort i flera länder utomlands. Finns på många “fina” ställen världen över som Colette i Paris och Barney i New York.

Verso är latin och betyder omvänd – reverse. Modern och effektiv hudvård som motverkar ålderstecken och ’skruvar tillbaka tiden’. Verso Skincare innehåller Retinol 8, en unik och patenterad A-vitamin som är 8 gånger mer effektivt än ”traditionell” retinol, men samtidigt snällare mot huden.

Verso Skincare står för enkelhet. Få produkter i stilrena förpackningarna ska symbolisera den skandinaviska minimalismen och den svenska hälsosamma, rena livsstilen. Innehållet är baserat på avancerad teknologi, här samsas endast hudvänliga och aktiva ingredienser.

Verso

Verso Skincare är bevisad att ge din hud ett yngre och mer hälsosamt utseende. Formuleringen har en förmåga att hjälpa hudcellerna att fungera som unga hudceller.  Ämnet är Retinol 8 och är 8 gånger mer effektivt och hälften så irritativt som ”standard” retinol. Det stimulerar hudens egen produktion av kollagen och hyaluronsyra, vilket väsentligt minskar hudens tecken på åldrande. Detta är extremt intressant tycker jag.. detta med Retinol 8.. låt oss grotta in lite mer i det..

 

RETINOL 8 A-vitaminkomplex

A-vitamin är en extremt verksam ingrediens när det kommer till hudvård. En av de ingredienser som det finns mest forskning kring och bevis kring verksamhet på huden.

Men A-vitamin kan också vara irriterande på huden och kan ge reaktioner. Produkter med A-vitamin skrivs idag ut av läkare för behandling av olika hudproblem.  Det är stor efterfrågan på A-vitamin och idag finns många olika produkter med utspädd A-vitaminsyra som tyvärr ofta inte så effektiva och med en mycket liten föryngrande effekt.

Verso kan ge samma effekter som  A-vitaminkomplex som används av doktorer men utan de irritation bieffekterna. HUR Intressant??? 🙂

Retinol 8 är ett kliniskt bevisat patent som du enbart hittar i Verso Skincare. Verso lovar (tack och lov inte några mirakel p huden på några dagar. Det kan ingen produkt göra men efter ett par månaders regelbunden användning kommer effekten. Dock kan man rätt snabbt känna en förbättring på huden.

Några andra riktigt intressanta ingredienser som versos produkter innehåller är:

Niacinamid (Vitamin B3)

Välgörande för torr hud, rynkor och fina linjer, ådernät, hyperpigmentering och röda fläckar. Stärker hudbarriärens funktion.

Tetrahydrocurcumin (gurkmejaderivat)

Tetrahydrocurcumin fungerar som en antioxidant på huden. Minskar linjer, rynkor, hyperpigmentering och inflammation i huden (INCI: Tetrahydrodiferuloylmethane)

IMG_1104

En produkt från  Verso som jag har kärat ner mig lite extra i är bl.a deras underbara Ögoncreme.  Ibland tycker jag det är svårt att hitta den perfekta ögoncremen men denna är min grej. Det är lite som en serumcreme med en härligt fuktgivande formula som jag tycker man ser rätt snabbt resultat av. Den innehåller såklart Retinol 8 och ovan två ingredienser + lite härliga aminosyror som sätter fart på cirkulationen. Perfekt för både mörka ringar och svullnad. Den måste ni prova. DESSUTOM.. kolla in.. 30 ml (!!!!!!!)  Finns typ ingen ögoncreme som är så generös i förpackningen. De flesta är 15 ml.  Alltså bättre pris på ögoncreme av denna kvalitet hittar ni inte DET KAN JAG LOVA!

Jag har ett par till riktiga storfavoriter som jag ska dela med mig av lite längre fram.. men tills dess TRY THIS ONE:):

IMG_1105

Kolla in denna härliga film nedan om Verso Skincare!

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

38 svar till “Vi lanserar VERSO Skincare”

 • (38) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Hildes Closet skriver:

  Så himla kul att ni fått in Verso. Jag fick testa deras två serum och alla nya masker för ett tag sedan, och det är wow! När ansiktsserumet var slut slutade jag använda ögonserumet, men blev tvungen att plocka fram det igen då russinen under ögonen kom tillbaka. Det är magisk!

 2. Sara skriver:

  Spännande med ett nytt märke!
  Jag har läst mycket om Verso men har inte provat.
  Jag köpte ögonserumet och är så nyfiken!
  Har du provat oljan?
  Sara

  • annica skriver:

   Hej Sara, Har börjat testa en del produkter och är mycket positiv. Inte oljan än men den står näst på tur 🙂 Kram Annica

 3. May-Britt skriver:

  Hej.
  Har en fråga är Fruit Extract en syra i en kräm ?
  Kram

  • annica skriver:

   Hej May-Britt, Vilken produkt gäller det? Detta har sällan en exfolierande effekt utan mer antioxidant eller återfuktande egenskap på huden. Kram Annica

   • May-Britt skriver:

    Hej.
    Jag så att jag hadde en krem som det står så her på : Består av kedjor av naturligt förekommande aminosyror, som stimulerar produktionen av bl a kollagen. Brist på kollagen är en av huvudorsakerna till att huden åldras (p.g.a. lägre proteinhalt i huden). Har liknande effekt som retinol eller AHA, men helt utan dess bi-effekter. Och ville höre om den kan brukes sammen med wxuvians ? Sen man inte skal blanda syror? Derför undrar jag hva av syror är dette frukt eller?
    Kram.

 4. Hanna skriver:

  Hej fina Annica! Jag letar efter ett skonsamt verktyg som kan göra min rengöring mer effektiv. Undrar omndu rekommenderar ansiktsrengöringsborsten LUNA från foreo? Har hört mycket gott om den och att den är skonsam och värd pengarna. Den kostar trotsallt 1500 kr.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Har inte använt så mycket borstar eller redskap tidigare. Har inte testat just den borsten som du har tittat på. Det finns många som använder daglig exfoliering i något steg i sin hudvårdsrutin och då kan det ibland bli mycket med en mekanisk borste. Men är du tålig i huden och behöver det där lilla extra och inte har så många exfolierande steg i din hudvårdsrutin kan det vara ett mycket bra komplement. Tänk på att smyga igång användningen bara 🙂 Kram Annica

 5. Linda skriver:

  Hejsan:)
  Passar Verso en känslig röd hy med mycket acneärr? Kan man använda Verso på sommaren eller gör det ansiktet solkänsligt?
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Linda, Det går bra att använda dessa produkter för en känslig hud med ärr. Börja med nattcremen då den är mer reparerande och är något mer anpassad för en känslig hud då den innehåller havre som skyddar huden mot yttre påfrestningar, lugnar och återställer huden under natten. Huden blir inte lika solkänslig som vid klassisk retinol men rekommenderar dig inte att gå ut och vara i solen aktivt med dessa produkter. Eller i detta fall högt solskydd och återapplicering är jätteviktigt! 🙂 Kram Annica

 6. Åsa skriver:

  hej!

  Kan jag kombinera ögonserumet med exuviance?

  Kram
  Åsa

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Du kan kombinera dessa men tänk på att kanske inte börja morgon och kväll på en gång 🙂 Då ska det säkert gå bra! Kram Annica

 7. Hanna skriver:

  Hej Annica! Använder elemis ögoncreme pro collagen med tillhörande serum. Snart dags att beställa nytt ögonserum och jag blir ju såklart nyfiken på det från verso! Fungerar det tillsammans med ögoncremen från elemis och hur skiljer det sig från elemis ögonserum? Jag har blandhy men blir lätt torr just kring ögonen och har svårt att få concealer att sitta snyggt.

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Du kan absolut lägga till Verso Eye serum för att få mer aktivitet eftersom du tidigare har haft aktiva produkter. Tänk på att inte börja för ofta i början bara 🙂 Kram Annica

 8. Mia skriver:

  Hej
  Undrar om Paula’s Choice
  Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 30
  går att ha runt ögonen, det står det om andra daglrämer fr Pc men ej på denna. Mvh /Mia

  • annica skriver:

   Hej Mia, Det går bra att använda kring ögonen. Ska se till att lägga till detta på hemsidan. Tack för att du sa till! Kram Annica

 9. Jeanette skriver:

  Hej!

  Jag fick höra att man inte bör använda produkter med A-vitamin när man är gravid. Nu ammar jag men är så sugen på Versi, bör jag vänta med att testa Verso till efter amning?

  Vänliga hälsningar,
  Jeanette

 10. Isabelle skriver:

  Hej Annica!
  På tal om nya märken: Vad tycker du om Image skincare och Vi-derm? Finns det några planer på att ta in dessa märken hos Skincity? 🙂
  Vänliga hälsningar Isabelle

  • annica skriver:

   Hej Isabelle, Image skincare har jag hört mycket bra om och är superbra. Vi kikar alltid på nya märken men kan inte riktigt avslöja vilka som är på g men blir jätteglad att höra vad du och alla andra följare gillar för märke 🙂 Så fortsätt så! Kram Annica

 11. Donnachic skriver:

  Sååååå roligt att ni valde Verso!!! Har kikat på dessa ett tag och vips finns dessa hos er, blev ett köp direkt!!! Men vågar inte börja förrän efter min solresa i juni. Och tills min hud blivit något lugnare. Men ögonserumet måste jag prova,pronto! Kul att du gillar det, för är det nåt jag letar är det bra ögonvård!
  Grattis till ett svenskt fint märke, och det ska bli super att tests snart! Kram! ❤

  • annica skriver:

   Hej Doonachic, Håller verkligen med dig. Så otroligt KUL 🙂 Så många bra och spännande produkter som är aktiva men samtidigt milda. Passar oss som ibland kan reagera på produkter. Så länge man går sakta men säkert tror jag att det ska gå bra att börja med ögonserumet. Spännande att se vad du tycker! Kram Annica

 12. Lovisa skriver:

  Hej!
  Just fått hem och börjat använda ögonserumet. Hoppas få resultat på mina bekymmer med mörka ringar och svullnad, men har också börjat få rynkor runt ögat som jag vill minimera. Tycker att jag känner mig lite torr i ögonområdet när jag lagt på serumet. Finns det något jag kan komplettera med för mer fukt? Använder Exuviance i resten av ansiktet.
  Tacksam för svar
  Lovisa

  • annica skriver:

   Hej Lovisa, Det kan vara bra att vänja in produkten första veckan iallafall. Rekommenderar dig att använda Eye serum från Verso 2-3 kvällar i veckan och gärna Hydrating eye complex. Så långsamt men säker 🙂 Kram Annica

 13. Anna skriver:

  Hej jag använder dermalogica produkter och i ögonområdet använder jag dermalogica ultrasmoothing eye serum ( för fukt) och sedan age reversal eye complex. ( total eye care på dagtid med solfaktor)Men har hört gott om verso super eye serum med retinol 8.är dessa produkter likvärdiga. Eller är verso bättre än de jag redan använder. Om de är likvärdiga tänkte jag att det är även billigare att köpa verso och man slipper använda 2 produkter istället för en./ Anna

  • annica skriver:

   Hej Anna, Verso Super eye serum är likvärdigt med Age reversal från dermalogica. Den form av reitnol som finns i Verso gör huden inte lika solskänglig men jag rekommenderar dig att alltid avsluta med solskyddsfaktor. Fuktmässigt ger kanske inte denna mer med retinol stärker upp huden på sikt och kan därför vara ett bra lösning för torrheten 🙂 Kram Annica

 14. Sara skriver:

  Hej Annica.
  Jag använde ögonserumet och ögonkrämen från Elemis sedan augusti ungefär (första gången jag använde dessa produkter efter fint samtal med kundtjänst) men tappade serumet i golvet härom dagen och tänkte att jag kunde prova denna från Verso istället. Går den ihop med Elemis ögonkräm? Eller ska serumet användas själv? Eller kombineras med någon annan ögonkräm (när ögonkrämen från Elemis tagit slut). Jag är 35 och känner att jag behöver jobba mycket anti-age men även få fukt fukt fukt för att huden runt ögonen ska kännas bra, hålla smink på plats runt ögonen och samtidigt motverka torrlinjer runt ögonen.
  Tack för en toppenblogg:)

  • annica skriver:

   Hej Sara, Verso kan utan problem används tillsammans med Elemis ögoncreme. Det kan används ensam på huden huden kan behöva lite tid att vänja in sig och huden kan ibland upplevas något torrare. Så för att vara på den säkra sidan kombinera den gärna med en creme 🙂 Kram Annica

 15. may-britt skriver:

  Hej.
  När du använder ögonen ser serumet på sommaren i solen
  vad användar du över för skydda mot solen?
  Eftersom det är retinol i det då måste du ha skydd för solen?
  Kram.

 16. may-britt skriver:

  När du använder ögonen serumet på sommaren i solen
  vad vända du över och skydda mot solen?
  Eftersom det är retinol i det då måste du ha skydd för solen?
  Kram

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »