Bilder från Retail Awards 2016 – vinnare Skincity.se

  • | Annica

RETAIL AWARDS 2016

TJOHHOOO vilken kväll vi hade igår. SÅ ursäkta men jäkla roligt att vi kammade hem priset. Tänkte bjuda er på en liten bildkavalkad från gårkvällen :=). Enjoy!

IMG_0092

image3 image4

retail awards 2016 skincity vinnare IMG_4993

image5 image6
IMG_0105 IMG_0108

IMG_0102

IMG_0111 IMG_0074 IMG_0079

IMG_0087
IMG_4396 IMG_4397 IMG_4409 IMG_4392 IMG_0249

RETAIL AWARDS 2016

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

36 svar till “Bilder från Retail Awards 2016 – vinnare Skincity.se”

  • (36) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Gos skriver:

    Jättestort grattis Skincity :-).

  2. Anna-Lena skriver:

    Men WOW! Jättestort Grattis till vinsten och den är er välförtjänt. Juryn kunde inte gjort ett bättre val.. NI ÄR BÄST!

    Många Grattiskramar <3

    // Anna-Lena

  3. Stina skriver:

    Hej Annica, och stort grattis till vinsten!
    Jag har använt dermalogica några år nu och är i det stora hela nöjd men funderar på att komplettera min rutin med ett serum. Är dock inte nöjd med dermalogicas serum som jag har testat så jag undrar om man kan använda ett serum från tex babor, darphin eller du kanske har förslag på nått annat märke som inte ”krockar” med dermalogica? Tacksam för svar:)

    //Stina

    • annica skriver:

      Hej Stina, Tack snälla! Darphin har en mängd olika serum och oljor som går att kombinera tillsammans med Dermalogica. Så där har du ett bra alternativ. Peter Thomas Roth har även en hel del bra serum som kan kombineras med Dermalogica, men där kan vissa krocka. Kontakta gärna info@skincity.se om du önskar att hitta produkter som passar just din hud 🙂 Kram Annica

  4. Carullen skriver:

    Grattis till välförtjänt vinst!

    Har en fråga
    Har precis kört igång med Elizabeth Arden Pro hudvårdsrutin, men vill ha en annan rengöring, även om EApro rengöring är himla bra och den kommer jag att använda också, men som ett komplement vill jag ha en som man även kan ta bort mascara med samt använda om man råkat hoppat in i duschen och vill kunna göra rent ansiktet då.

    Fick rekommenderat Decleor Mecillar oil, känns jättefin på huden men väldigt svår att få bort ögonmakeup med.
    Fick sen rekommenderat Decleor 3-1 hydra radiance smoothing and cleaning, denna gillar jag inte alls, känns rätt trevlig när man använder den, förutom att det svider i ögonen, men huden blir efteråt som man tvättat med tvål, sträv och stram.
    Den Murad cleanser som man fick med i julkalendern gillar jag, men fick info att man inte ska göra rent ögonen med denna.

    Jag önskar alltså en rengöring som lätt tar bort mascara utan att svida i ögonen, kan användas på fuktigt ansikte, lite geleaktiga verkar jag gilla :). Läst om både Darphin(den som du tipsade om) samt Cicamed som verkar bra, men det står ju sällan om de funkar för ögon. Har yttorr hud.
    Finns ju sååå många hos er, vilken skulle du rekommendera?

    Tacksam för hjälp till ytterligare ett försök! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Carullen, Då kan jag tipsa dig att använda någon av dessa för make-up. Enkla, snabba och effektiva produkter:
      Paula’s Choice Gentle Touch Makeup Remover Skakas innan applicering!
      Bliss Lid + Lash Wash

      Kram Annica

      • Carullen skriver:

        Tack så mycket för svar!
        Tydligen uttrycker jag mig dåligt, sorry, jag är inte ute efter en eye-makeup-remover, utan en ansiktsrengöring som OCKSÅ tar bort ögonmakeup inkl vattenlöslig mascara. 🙂

        • Carullen skriver:

          Slog till och köpte Darphins gelrengöring…och peeling, eftersom det var ett så bra weekend-pick erbjudande!
          Nu håller jag tummarna för att denna funkar!
          Tack! 🙂

          • Carullen skriver:

            …och hoppas att de går bra ihop med EA pro! 🙂

          • annica skriver:

            Hej Carullen, Detta är en fantastiska rengöring som jag verkligen ääälskar. Passar desutom utmärkt tillsammans med Darphin 🙂 Kram Annica

  5. Anne Karlsson skriver:

    Varmaste grattiskramar och all lycka till framledes!Det underbara bemötande och råd jag fått sen jag upptäckte er gör att jag inte är det minsta förvånad ni vann,ni är värda allt beröm för er finfina service!
    Allt gott till er alla,kram

  6. Donnachic skriver:

    Ååååhhh största möjliga GRATTIS till hela gänget, ni ääääger!!!! Så väl värda detta pris, vet att ni jobbar så det brinner i knutarna för att bli så här braaaaa!!!!! 😀

    Jättekramar,
    Ann-Charlotte

  7. Jens skriver:

    Stort grattis:) Det är ju ni verkligen jätte värda också 😀 Ett kvitto och bekräftelse på att det ni gör är uppskattat och helt helt rätt och en extra tändvätska för framtiden att utvecklas och förbli bäääst .

    Först födelsedagsjubileum och nu det här kan det bli bättre:))))

  8. Jenny skriver:

    Jättegrattis till er!! Det var ni verkligen värda 🙂

  9. Em skriver:

    Stort grattis till en väntad vinst! Och välförtjänt!
    Tänkte även passa på och ställa en fråga. Jag har pigmenteringar i ansiktet och skyddar det alltid, både med hög spf, hatt och även tyg vid solning utomlands. Det innebär ju såklart att jag alltid är väldigt ljus i ansiktet samtidigt som jag lätt blir brun på kroppen, vilket ser lite skumt ut när jag inte har smink.
    Min fråga är alltså: kan man använda BUS till ansiktet utan att förvärra pigmenteringarna? Och isf, vilken passar till aknebenägen, yttorr, reaktiv och 33-årig hud? (Använder Exuviance nu men planerar att testa PC till sommaren efter nytt hudtest nyligen.)

  10. Jessica skriver:

    Mega grattis!!

  11. Lena Hallberg skriver:

    Grattis! Det är ni sååå värda! /Lena

  12. Heléne skriver:

    Först och främst: STOOORT grattis till en välförtjänt vinst! Och som den expert du är så vill jag be dig om råd gällande after sun till ansiktet som funkar bra i tropiskt klimat. Och samtidigt ställa frågan rent generellt kring det; utesluter man sin nattkräm och använder ett serum under sin after-sun? Hur gör man liksom 🙂 med sin hudvårdsrutin när man är utomlands under en lång period? Vi drar till Thailand i 2 månader i höst. Iofs behöver jag tips på hur man ska tänka med after sun både vad gäller ansikte och resten av kroppen. Främst på bröstet brukar jag få värmeutslag/soleksem som behöver TLC.
    Vänligen
    Heléne

    • annica skriver:

      Hej Heléne, Tack för gratulationen! 🙂
      Tänk på att använda ett högt SPF och alltid återapplicera ditt SPF för att du ska få ett så bra skydd som möjligt. Det kan jag verkligen rekommendera som en bra grund. Har du produkter som är anpassade för din hudtyp kanske det är precis vad huden vill ha till kvällen. Så jag rekommenderar dig denna fantastiska after-sun mask som reparerar huden, Sensai Silky Bronze Soothing After Sun Repair Mask. Kram Annica

      • Heléne skriver:

        Tack snälla du för svaret! Finns det något mer alternativ som inte är riiiktigt lika dyrt så vore jag dig evigt tacksam! Men då kan jag med andra ord använda en after sun istället för nattkräm?

  13. Anki skriver:

    Stort Grattis!!!

  14. Marianne skriver:

    STOORT GRATTIS!!! Verkligen välförtjänt!

  15. Iris skriver:

    STORT GRATTIS !!!!! Priset är ni helt klart värda. För att ni är bäst 🙂