Vinnare av mega lyxiga hudvårdskitet!

  • | Annica

vinn hudvård

 

Tack alla ni underbara för härliga tävlingsbidrag. Hur svårt är det inte att dra en vinnare??? Typ omöjligt. Men jag har dragit en i alla fall trots att alla var lika värdiga.

Jag har korat en vinnare som är: JULIA!

Grattis bästa Skincity på 5 års dagen! Jag älskar er webbshop och har gjort det sen dag ett. Hos er känner man sig alltid välkommen och uppskattad som kund oavsett vad man är ute efter och det är det jag älskar mest med er. Att ni får alla kunder att känna sig omhändertagna oavsett vem man är. Ett stort plus är självklart eran fina chatt som ni också har på sidan där man kan skriva om man har några funderingar om någon/några produkter vilket känns underbart! 

Något som skulle kunna förbättras hos er att att det skall finnas någon sorts av medlemsskap, och även att det skall finnas en möjlighet att få välja produktprover själv som följer med varje order. Då alla produkter inte passar alla och att om man beställer mycket, ofta får samma prover. Det skulle vara underbart att få välja själv och därmed upptäcka fler och produkter anpassade för varje enskild kund. Och självklart skulle det vara fantastiskt kul om ni hade någon form av medlemsskap där man når olika nivåer beroende på hur mycket man handlar. Och att man därmed får olika erbjudanden beroende på hur mycket man har handlat hos er. 

Kram från Julia

 

Julia! Kontakta info@skincity så sänder vi detta MEGA paket med produkter till dig!

TACK ALLA för er feedback all feedback kommer tas tillvara på och jag har läst varenda en av era kommentarer.

signatur

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

23 svar till “Vinnare av mega lyxiga hudvårdskitet!”

  • (23) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sandra skriver:

    Åh den här tävlingen missade jag :'(

  2. Emma skriver:

    Grattis Julia! Jag önskar att jag kunde besöka Skincity, är ofta in och läser här för att lära mig mer och få inspiration men bor inte i Sthlm… Jag får en känsla av att ni är engagerade och proffessionella. Jag behöver hjälp! Har fått en kraftig reaktion i ansiktet för en månad sen, utan att jag börjat med någon ny produkt. Jag har testat vara utan smink nån vecka och sen provat foundation från tex bare minerals men får nässelutslag på hals och bröst av allt utom mild tvätt och miniderm! Har varit hos hudläkare och hoppas på remiss för lapptest så jag får veta vad jag reagerar på. Ska vara tärna på ett bröllop om en vecka! Finns det någon bra hudterapeut som är kunnig på ingredienser och överkänslighet som du kan rekommendera i Uppsala-trakten? Kanske ett världsligt problem men jag älskar att sminka mig och har gjort det hela mitt vuxna liv. Känns så ledsamt att inte kunna använda något! Tack på förhand/ Emma

    • annica skriver:

      Hej Emma, Bra att du har tagit tag i saken och håller tummarna att du hittar vad huden reagerar på. En hud som är känslig eller utsatt för en förändring kan reagera på vad som helst. Är huden känslig mot pollen kan detta göra att huden lättare reagerar. Även på saker som den normalt fall brukar tåla.

      Exuviance är ett märke som arbetar med profesionella hudterapeuter och hudläkare. Sällan reaktioner på dessa produkter. Du hittar din närmaste klinik via denna länk, Var finns närmaste Exuviance klinik?

      Lycka till och håller tummarna för dig!
      Kram Annica

  3. Lina skriver:

    Hej Annica!

    Grattis till Julia!
    Jag har frågor om min hud som jag hoppas att jag kan få svar på. Jag upplever att min hy är torr och fuktfattig, riktigt törstig. Dock tror jag inte att jag behöver fett, för då ploppar det upp små plitor på kinderna och jag kan bli blank. Jag märker att rynkor börjar synas när jag är torr (jag är 28 år), annars syns dem inte. Jag har använt Paulas choice ett tag och upplever inte att jag får tillräcklig fukt. Dock har jag för tillfället inget serum, då den är slut, men använder BHA 1%. Tycker du att jag ska fortsätta med PC, trots att jag inte känner mig tillräckligt återfuktad eller ska jag välja ett annat märke? Vilket i sådana fall? Jag har tittat lite på Exuviance, Clarins och Beauté pacifique, men är öppen för alla förslag. Kan jag ev blanda dessa tre märken, eller två av dem?

    Ha en fin dag!
    Med vänlig hälsning, Lina

    • annica skriver:

      Hej Lina, Hjälper dig gärna att reda ut detta. Paula’s Choice har både återfuktande och reparerande produtker för huden, så en lätt justering i din hudvårdsrutin kan göra att huden hittar balans igen. Kan rekommendera dig att lägga till Paula’s Choice RESIST Moisture Renewal Oil Booster. Du kan boosta upp din dagcreme/nattcreme med ett par droppar av denna. Eller använda den som ett separat serum. Lätt i konsistensen och är mer som en torrolja i formula 🙂 Dra gärna ner lite på användningen av din BHA-exfoliering om du upplever dig fuktfattig, tills huden är i balans igen. Kram Annica

  4. Christine skriver:

    En väldigt värdig vinnare, vilka bra förslag!

  5. Tova skriver:

    Åh avis! Grattis till henne 🙂

    tänkte också på det faktiskt. Nu handlar jag i stort sett bara från er men innan var kicks bra med både prover och medlemserbjudande (bättre om man handla för mycket xD)
    En annan sak kanske ta in mer kända makeup märken också 🙂

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Tova, Tack för dina tips och ditt inlägg. Har skrivit ner alla bra tips och hoppas på att kunna uppfylla så många som möjligt 🙂 Det betyder så mycket för mig att ni berättar vad som kan förbättras. Kram Annica

  6. Jenny skriver:

    Hej!

    Grattis Julia till vinsten och jag håller verkligen med om dina förslag! Många av proverna jag får med paketen kan jag inte använda..så vore bra att få välja lite mer.

    Gärna någon VIP träff också framöver som förra året, kanske blir till hösten=?

    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Jenny, Tack för ett mycket bra inlägg. Jag ska se vad vi kan ta fram och älskar att ni kommer med tips 🙂 Kram Annica

  7. Jens skriver:

    Stort grattis Julia:D Känner att jag är glad att jag inte vann alldeles för många produkter på en och samma gång för att jag skulle må riktigt bra hade typ svimmat=P Hoppas på att man ska kunna köpa eller välja med prover och någon form av % rabatt på sitt favoritmärke typ att om man väljer Rodial att man får 5%-10% på den totala summan av dom produkterna med Rodial som ligger i kundvagnen eller någon form av lojalitets bonus, Ju mer du handlar ju fler bonuspoäng tjänar man som man sedemera kan omvandla i pengar på sidan vid framtida köp.

    • annica skriver:

      Hej Jens, Jag tycker att du har en jättebra input och hoppas på att kunna ta fram ett erbjudande som kommer att passa dig inom kort 😉 kram Annica

  8. Nichlas skriver:

    Stort grattis!

    Jag vet en som kommer få fullt upp med både kvälls och morgonrutiner?!

    • annica skriver:

      Hej Nichlas, Det kan jag hålla med om 🙂 En anledning till att ge sig själv och din hud lite extra tid! Kram Annica

  9. Frida skriver:

    Grattis till Julia! Vilken vinst!!! Jag hoppas också på möjlighet att välja produktprover framöver och medlemsskap vore ju toppen för oss stammisar. Kram Frida

  10. Jessica skriver:

    Grattis Julia 🙂 måste erkänna att jag något avis 🙂

  11. Madeleine skriver:

    Grattis Julia till fina vinsten och tack till er på skincity.se som gav oss chansen att vinna supervinsten!!!

  12. Josephine skriver:

    Grattis Julia! Det finns inget tröstpris? 😉

  13. Marie Lenschow skriver:

    Stort GRATTIS till Julia!