Världens bästa fotfil!

  • | Annica

 

Lystring och hör upp alla sommarfötter och dess ägare!

Jag är så mega glad att kunna erbjuda er världens ( JAG MENAR VÄRLDENS) bästa fotfil. Alltså jag har gått och tänkt att vi ska lansera denna fotfil på skincity sen starten men inte (fråga mig inte varför) kommit till skott.  Jag har haft den själv sen år 2000 då jag gick i hudterapeutskolan och kom i kontakt med den första gången. Alltså när ni provat denna så inser ni att allt annat ni haft är ( ursäkta) bara skit. Denna är the shit.

Fotfil-startkit

Jag har dessutom haft samma fotfil sen år 2000. Ja, ni läste rätt. Alltså självklart har jag bytt ut filbladen, för de är nämligen klisterremsor som byts ut efter behov men själva skaftet.  Det kan man tvätta och desinficera hur mkt man vill och är en once in a lifetime investering.

Denna fotfil har alltså lösa filblad som du fäster på fotfilsskaftet. Kolla in min lilla spontanfilm så hajjar du.

Vi säljer dessa nu på skincity. Du kan köpa ett startpaket ( rekommenderas första gången) med både själva filskaftet och fina/grova filblad.  Sen kan du köpa lösa blad i 10 pack och även skaftet bara som det är om du tex vill ha en på landet och en hemma.

Detta är filarnas fil, bättre än så här blir det inte mina vänner. Varför är den så bra då? Jo dels för att du har skaftet forever och bara köper nya blad. Byter bladen så ofta som du vill så det är extremt hygieniskt. Filbladen är riktigt bra och ger en superb filning på foten.

Själva skaftet i sig är i rostfritt stål och riktigt bra grepp så man kan ta .. inget plast som viker sig eller spricker etc.

Vad ska jag säga.. just buy it! Ni kommer inte bli besvikna;)

IMG_0946

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Världens bästa fotfil!”

  • (12) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Hannah skriver:

    Hej!
    Jag får sår efter finnar, även om jag inte ens rör dem och låter dem läka helt ifred. Jag har i allmänhet torr hy men får ändå finnar då och då, finnarna är dock inget större problem utan det är snarare såren efteråt då dem inte går att sminka över. Vad tror du detta beror på och hur läker man småsår i ansiktet på bästa vis?

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hannah, En produkt som hjälper till att minska nybildningen och uppkomsten av ärr ärPaula’s Choice CLINICAL Scar-Reducing Serum. Du applicerar den som ett sista steg i din hudvårdsrutin. Anledningen till att huden agerar som den gör kan variera. Men en torrare hud är oftast lite tunnare och behöver ibland lite hjälp på traven. Så en hudvårdsrutin som stärker upp huden och gör den mer motståndskraftig vore bra 🙂 Kram Annica

  2. Alexandra skriver:

    Hej annica!
    Har nyligen fått reda på att jag är gravid!:)
    Tänkte höra med dig om det är OK att använda sig av denna ”beaute pacifique exfoliator” när man är gravid?
    Jag använder mig även av PCs dagkräm och serumet i samma serie.
    Och nattkräm beauté pacifique super booster.
    Är det Ok? Är det något man ska undvika när man är gravid gällande hudvård?
    Tacksam för svar!
    Med vänlig hälsning
    Alexandra

  3. Sara Nossborn skriver:

    Hej Annica!
    Jag behöver verkligen hjälp!
    Har en perioral dermatit som vägrar ge med sig.. Det är jätte psykiskt jobbigt och jag mår dåligt. Har varit hos läkare och hudklinik men det verkar inte finnas så mycket alternativ förutom antibiotika i 3 månader, vilket jag inte vill ta.
    Känns som att ingenting funkar på mig.. Blir så less 🙁
    Vad tycker du att jag ska göra?

    Mvh Sara

    • annica skriver:

      Hej Sara, När en Perioral deramtit inte vill ge med sig så är det ofta antibiotika som gäller. PD klassas som en hudsjukdom och ska därför behandlas av läkare om symtomen inte kan behandlas med hjälp av en s k nollbehandling och sedan milda, lugnande produkter. Om du inte har testat så många proffesionella hudvårdsmärken som säljs på hudvårdsalonger tycker jag att du ska göra hudtestet som finns på Skincity. Till hudtestet! Så hjälper vi dig att hitta en rutin som passar dig! Kram Annica

  4. Caroline Andersson skriver:

    Hej Annica!!
    Jag skulle vilja rådfråga dig. Min lillebror (18 år) har ganska länge haft acnebesvär men efter att ha börjat använda exuvians har det blivit mycket bättre nu. Han har varit dålig ett par månader(reumatism) och äter nu medicin. Han har plötsligt fått finnar över HELA ryggen, uppifrån och ner. Vet du vad det kan bero på och vad man kan göra för att motverka detta? Det kliar och är rött. Vissa är papler och vissa pustler.

    Så tacksam för hjälp!

    • annica skriver:

      Hej Caroline, för att hitta en så bra rutin som möjligt vore det bra med så mycket information som möjligt. Skicka gärna bilder till info@skincity.se. Låter som att huden behöver mer fukt och lugnande produtker. Eftersom han äter medicin ska han helst inte kombinera det med produkter som exfolierar huden, iallafall inte med syra. Kram Annica

  5. Jennyjenny skriver:

    Hej Annica,
    Nu kommer jag med en fråga om ett heeeelt annat ämne 🙂
    Jag hörde på Paulas choice youtube kanal att de kommer med en niacinamid-booster. Det låter jättespännande! Kommer den till Skincity snart?
    Räknas niacinamid som stoppande av talgproduktion? Jag är lite lätt torr och rädd om min talgproduktion kan man säga 😀 men jag vill gärna att mina gamla porer ska mindre synliga. Så jag hoppas den ska vara något för mig ändå, vad tror du?
    Kram Jenny