Scrolla för att läsa mer

Praktisk & effektiv kroppspeeling

IMG_2309

En supereffektiv och praktisk mulipeeling för kroppen är Kerstin Florians Correcting Brightening Body Peel. Dessa förbehandlare wipes innehåller en mängd olika syror för maximal effektivitet. Ett s.k.  Multi-syra komplex och botaniska enzymer förfinar hudens yta och ger ett mjukt, klart och ultramjukt resultat. SÅ himla lättanvända och smidiga. Toppen för de som tycker det är bökigt och kladdigt med peeling eller för dem som vill ha något riktigt effektivt. Även grymt på resan då de ligger portions förpackade. Här får du verkligen professionellt resultat hemma.

IMG_2323

Snabba fakta om Correcting Brightening Body Peel.

 • Praktisk koppsexfoliering
 • Professionellt resultathemma
 • Förfinar och mjukgör huden direkt och verkar behandlande på en mängd hudproblem.
 • Rekommenderas för användning främst på dekolletage, armar, rygg och ben
 • Botaniska extrakt, syror och enzymer arbetar tillsammans för optimalt resultat.
 • pH-nivå 3.5
 • Multisyrakomplex (20%): En kombination av aktiva syror som tillsammans förfinar hudytan och gör den mjuk och len.
 • Olje-fritt

IMG_2313

Några hudproblem som dessa wipes är perfekta på:

Hyperpigmentering – Exfolierar hud för att avlägsna pigmenterade och ojämna hudceller. Gör hudtonen jämare.

Åldrande hud – Förbättrar hudens elasticitet. Förminskar uppträdandet av fina linjer och rynkor

Matt hud – Gör huden klarare och ger lyster.

Grov hud – Låter huden uppta näring på ett effektivare sätt för långsiktigt välmående hud samt eliminerar gammal torr förhårdnad hud.

Acne och acne ärr – Perfekt för dig med problem som acne eller ärr på kroppen. Hjälper till att behandla acne och göra ärren grundare.

IMG_2316

Så använder du Wipsen!
Svep en wipe över ren, torr hud med koncentration på armarna, benen, dekolletaget, ryggen och/eller andra torra områden. Svep lätt över den rengjorda kroppen 2-3 gånger i veckan.

IMG_2301

IMG_2305

Att det pirrar lite efter appliceringen är helt normalt. Skölj huden noga efter 3 minuter för att neutralisera syrorna och torka sedan torrt. Rek. ej till gravida eller ammande.

IMG_2317

Lite kort om huvudingredienserna:

 • Glykolsyra: Verkar exfolierande på hudytan och tar bort torra celler för mjukare hy.
 • Mjölksyra: Tar varsamt bort de torra cellerna på hudytan och ger huden frisk och fin lyster.
 • Salicylsyra: Balanserar bakteriemängden på huden och exfolierar för att ge mindre, renare porer och fin lyster.
 • Fytinsyra: Exfolierande på huden, ökar cellförnyelse, ökar cellmembranets motståndskraft mot fria radikaler och ger huden lyster.
 • Oleanolsyra & extrakt från olivblad: Dessa antiinflammatoriska renande ämnen minskar överproduktion av talg och förebygger ansamling av torra celler på ytan. Motverkar bakterier som kan leda till acne.
 • Matrixyl 3000: Denna peptid-komplex inklusive Palmitoyl Tetrapeptid-7 och Palmitoyl Oligopeptid gynnar reduktion av rynkdjup eftersom den ökar jämnheten och hudtonen generellt.  Dessutom stimulerar den ny kollgenbildning i huden.

IMG_2307

 • Palmaria Palmata Extract: (Röd Alg) Styr hudpigmenteringens grundläggande steg: Den begränsar melaninutvecklingen genom att hämma tyroninasens aktivitet. Den begränsar transporten och ansamlingen av melanosomen och den styr photo-orsakad pigmentering. Lättar upp och reducerar åldersfläckarnas storlek. Gynnar en förfinad hudfärg med lyster.
 • Boerhavia Diffusa Root Extract: En indisk växt som lindrar och lugnar irriterad hud medan den hjälper till med att återställa hudens känslighetströskel till en normal nivå.
 • Papain: Ett papaya-enzym med förmåga att lösa upp keratin.
 • Bromelin: Ett enzym som utvinns ur ananasens bladskaft. Används lokalt, bromelin löser upp matta hudceller i ytskiktet, vilket reducerar uppkomsten av rynkor ojämn pigmentering. Bromelin är också känt för att reducera inflammation, vilket antas vara en faktor i hudens åldrande.
 • Gurkextrakt: Ger en upplyftande arom och hjälper till med att lindra och lugna huden.

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 svar till “Praktisk & effektiv kroppspeeling”

 • (16) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Theresa skriver:

  Trist bara att priset på dessa var helt sjukt högt :-/ Iofs har ni ju kampanj med två för tre nu, men ändå…nästan 1000 kr, nä, där går min gräns…

  • annica skriver:

   Hej Theresa, Mycket för pengarna och en produkt som är kanon nu efter sommaren om du fått problem med pigmenteringar, grov hud eller andra ojämnheter. Kram Annica

   • Theresa skriver:

    oooops! Såg nu att jag ju läste fel på priset, stod 300 och inte 800, en viss skillnad 😀

    Velar dock mellan Exuviances body lotion och dessa. Tänkte “köra hårt” med mjuk peeling och tillhörande peelingvante på kroppen, för att bli bebismjuk inför en viss “händelse” (*rodnar*) men något mer måste till….

    Kram!

    • annica skriver:

     Hej Theresa, När du börjar med en kemisk peeling till kroppen (Exuviance/KF) rekommenderar jag att du lägger peelingvanten åt sidan under en period. Så att det inte blir för mycket aktivitet. Lycka till! Tror verkligen du kommer tycka om denna 🙂 Kram Annica

 2. Hanna skriver:

  Hej! Jag är 18 år gammal och har länge haft problem med mild akne. Får mycket finnar under innan, och under mensen. Nu har jag börjat med p-piller ( prionelle ) och undrar om det är lättare för mig som redan har akne, att få större problem med hyn i början?

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Hur man reagerar på ett ppiller byte kan verkligen variera. Oftast kan huden få en förändring i början då det blir något nytt för huden. Men kroppen och huden brukar komma mer i balans efter ett tag 🙂 så bara för att huden blir försämrad till en början så kan det gå över efter ett par månader. Kram Annica

 3. Sophie skriver:

  Hej! Jag undrar om man kan använda dessa tillsammans med Paulas resist weightless body treatment? Jag har använt Paulas wipes men de gjorde tyvärr inget för mig, men body treatment kändes ändå bra att fortsätta med.
  Mvh Sophie

 4. Karoline skriver:

  Hej! Jag är 18 år gammal och använder Exuviance. Min hy är väldigt känslig, då den blossar upp och blir röd så fort man exempelvis skulle klämma en finne/pormask (vilket man inte ska…) Jag är även röd runt näsvingarna, då jag har tydliga blodkärl där. Är väldigt orolig, tyder detta på att jag kommer få rosacea?

  • annica skriver:

   Hej Karoline, Om du har rosacea i släkten så kan det gå vidare pga gener. Men känner du dig osäker kolla gärna med en hudläkare då det endast är dom som kan ställa en diagnos. Exuviance tycker jag är ett bra val av produtker och tänk på att inte klämma huden och var försiktig med yttre påfrestningar. Kram Annica

 5. Viktoria skriver:

  De verkar ju bra, men vet inte om det blir så smidigt och snabbt om man först ska in i duschen och tvätta sig för att sedan torka torrt och på med denna servett, vänta några minuter och sedan in i duschen igen? Blir mer omständigt än en vanlig peeling som man kan göra i duschen.

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »