Scrolla för att läsa mer

Så tar du hand om sommarhuden TV4 Nyhetsmorgon!

Här har ni morgonens inslag om ni missade det i morse! Kan ni inte se det så klicka HÄR så kommer ni direkt till nyhetsmorgon.

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 svar till “Så tar du hand om sommarhuden TV4 Nyhetsmorgon!”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Erika skriver:

  Hej

  Du säger i klippet man ska leta efter titandioxid när man ska ha fysikaliskt solskydd och mot känslig hud och då blir jag genast lite rädd att det jag köpt från er inte alls är bra eller ger rätt skydd? Har köpt Paulas Choise Ultra Light Daily wrinkle defense SPF 30 med zinkoxid. Är detta inte lika bra som titandioxid alltså? Ville ha just fysikaliskt och för känslig hud.

  Tack på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Erika, Även Zinkoxid är ett fysikaliskt solskydd som passar den känsliga huden 🙂 Så där kan du vara lugn. Inom EU är däremot vanligast med Titandioxid. Kram Annica

   • Erika skriver:

    Vad skönt att höra 🙂 Tycker väldigt mycket om den så blev lite rädd där 🙂 Måste säga att Resist-serien från PC för blandhy som jag nu haft i 2 veckor är GRYM!

 2. Jeanette skriver:

  Hej!
  Vilken fin make up du har i detta klippet. Snälla kan du inte berätta vilken bas och ögonskugga samt rouge du har här? Skulle bli jätte glad att få veta!

 3. Melek skriver:

  Hej Annica, jag har Rocasea och använder Dermalogicas spf 50 Sport tycker att den fungerat bra men innehåller varken zinkoxid eller Titandioxid.

  Sen så vill jag gärna veta vad för Aloe vera du hade som du visade på videon.

  Tack i förhand!

  • annica skriver:

   Hej Melek, Ett fysikaliskt skydd(solskyddsprodukter med titandioxid/zinkoxid) lägger sig som en tunn hinna på huden reflekterar solens strålar. Nackdelen är att det inte sitter lika bra vid sportaktiviteter som ett kemikaliskt solskydd. Så länge du inte är hyperkänslig i huden tycker jag därför att du ska fortsätta med den du har idag om du trivs med den. Maria Åkerberg Aloe Vera Barbadensis var det som var med 🙂 Kram Annica

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »

Torra händer?

Våra händer behöver extra kärlek nu när kylan är här. Den kalla luften gör att huden lätt torkar ut, vilket kan visa sig som självsprickor, trasiga nagelband och sköra naglar.  För att hjälpa er att hålla händerna snygga och mjuka denna säsong vill jag tipsa om dessa super produkter. Handcremernas handcreme som reparerar vilken torr […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 2

Här kommer fortsättningen på vilka favoriter som fick äran att följa med på resan.. 🙂 Som rengöring gjorde jag det enkelt för mig och tog med mig 2 st travel sizes av Hygges Cleasning Water.. Det är ett milt rengöringsvatten som avlägsnar make-up och orenheter samtidigt som den återfuktar och bevarar en stark hudbarriär. Toppen […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 1

Tänkte bjuda er som gillar resor på en liten reserapport från Maldiverna. Måste säga att Maldiverna är min absoluta favoritdestination. Det är så vackert att jag får ont i hjärtat. Havet, sanden, himlen. Alltid lika vackert men hela tiden på olika sätt. Alla dessa element är ju hela tiden i förändring.. man tittar bort en […]

Se hela inlägget »

Kuren mot keratosis

Just denna tid på året när kylan krypet sig på blir huden ofta extra utsatt. För den som inte är bekant är keratosis pilaris (KP) en över produktion av keratin som resulterar i röda små ”knottror” på huden som kan vara både irriterande och svåra att bli av med. Här kommer knepen hur du på […]

Se hela inlägget »

Lösningen för en känslig hud!

Har ni sett nyheten att vi har fått in Epionce i vårt sortiment. Ett märke jag vet ni kommer att gilla och ni som redan känner till ja you already know what I´m talking about! 😊 Med sin dubbla kliniska prövningar från oberoende företag ser de till att produkterna gör vad de säger och levererar […]

Se hela inlägget »

Rätt makeup för mogen hud

Många tycker det här med makeup är ganska så svårt. När man blir lite äldre kan man även få oönskade linjer och torrare hud uppkomma som för många tycks försvåra det hela. Men den goda nyheten är att anpassar vi vår makeup rätt kan vi göra underverk. Med rätt val av produkter kan vi både […]

Se hela inlägget »

Vinterpreppa huden-Nyhetsmorgon

I morse var min kollega Sofia med på Nyhetsmorgon om pratade om sååå spännande ämnen. Om ni missade det så kommer hela klippet här nedan. 🙂 Eller så kan ni se det direkt på Nyhetsmorgon via denna länk. Under reportaget pratade Sofia om det så kallade blåaljuset. Från våra mobiler, datorskärmar får vi koncentrerat det så kallade […]

Se hela inlägget »

Meet the founders: CODAGE

För några veckor sedan kickade jag igång ett till nytt koncept här på bloggen som jag döpte till ”Meet the founders”. Förra gången intervjuade jag Kerstin Florian, grundaren av ett av världens främsta SPA märke, så om du missade inlägget så kan du läsa det HÄR. Idag bjuder jag på en riktigt maffig intervju med […]

Se hela inlägget »

Så påverkar kollagen din hud

Kollagen ett riktigt buzz word och på allas läppar just nu. Ett naturligt byggsten i våra kroppar. Visste ni att runt 30 procent av kroppens protein består av kollagen och finns i våra ben, senor, muskler och i vår hud. Men med åldern… ja redan så tidigt som i 30 års åldern… krymper kollagenförrådet vilket […]

Se hela inlägget »