Soliga nyheter -Kolla in vårt SOLTEST!

  • | Annica


Skärmklipp 2016-06-28 21.15.42

Bästa och soligaste nyheterna måste väl ändå vara att vi på Skincity just lanserat ett soltest!:))

Bli solsmart med några klick! Nu har vi lanserat vårt SOLTEST, där vi hjälper dig att hitta de perfekta solcremerna för dina behov och din hudtyp. Vi guidar dig i djungeln av solskyddsprodukter och after sun för ansikte och kropp. Dessutom får du tips på brun utan sol-produkter som passar just dig. Hur bra är inte detta?  Det är ju så svårt att välja rätt och det fins en uppsjö av skydd. Det är dock så viktigt att man hittar rätt för sin hud och sina behov för att man ska trivas med sitt skydd.

skincitys soltest

Vi ger dig tips både till ansiktet och kroppen och guidar dig även i valet av brun utan sol.

Gör vårt soltest idag och få en personlig produktrekommendation till din mail inom 48h. Testet tar endast några minuter och medför inga bindande köp.

Gör SOLTESTET här! signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Soliga nyheter -Kolla in vårt SOLTEST!”

  • (6) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Elin skriver:

    Hej Annica! vart finns soltestet på hemsidan, är den borttagen? ska utomlands i vinter och har ingen aning om vilka produkter jag kommer att behöva. det jag undrar mest över är ifall after sun produkter är nödvändiga/ vilken anledning man använder de för 🙂
    Tack för en super bra blogg och hemsida Mvh, Elin

    • annica skriver:

      Hej Elin, Soltestet var tillgänligt under ett par veckor i sommras när vi hade solveckor på Skincity. Skicka gärna ett mail till info@skincity.se med information om din hud så hjälper mina fantastiska kollegor dig att hitta en produkt som passar just dig 🙂 Aftersun är viktigt för att återhämta, stärka upp och lugna huden. Så inte vara om du har bränt dig(för det ska vi ju inte göra:)) utan också för att ge fukt och återhämta huden. Kram Annica

  2. Hannah skriver:

    Hej fina du!

    Jag använder just nu Dermalogicas normal/oily skin kit (https://skincity.se/sv/skin-kit-normal-fet-sv). Kan jag kombinera min rutin med Paula’s choice scar reducing serum? Om ja, när och hur ska jag använda serumet?

    Kram

  3. Maja Hanna Josefin skriver:

    Hej Solgudinna!

    Jag har idag läst i din blogg och gått igenom dina tidigare inlägg om solpuder/bronzers. Är lite rädd för bronzers pga jag är ljus och vill ha naturligt resultat.
    Jag väljer mellan Sensai bronzing powder 01, bareminerals skinny dip, Sensai Silky bronze protective spf 30 och Laura Mercier matte radiance bronzer i ljusaste nyansen.
    Jag är någon nyans/några nyanser ljusare än dig i hyn, jag är (naturligt) ljusblond och lätt fräkning. Har en lättlättlätt solkysst hy nu på sommaren. Har tänkt använda pudret i 3:an som uppvärmare till ansiktet, inte använda i hela ansiktet. Får gärna vara lyster, men inget måste. Stort plus om pudret är longlasting då jag är dålig på touch-ups under sommaren.
    Tack för att ni finns. Min hobby är att knarka skincity, he he. Älskar er era jäklar!

    Mvh / Maja Lite Rädd För Bronzers