Solskolan 2016; Avsnitt 5+ 6 + 7

  • | Annica

Hej vänner!

Njut nu av ytterligare tre härliga avsnitt av solskolan. Sätt er  skönt på en skuggig plats i solen och njut av mina duktiga och superkompententa kollegor Yasemin och Beatrice!

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 svar till “Solskolan 2016; Avsnitt 5+ 6 + 7”

  • (17) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lovisa skriver:

    Rea på PC men sjuk bra rea som 50%:) överraska oss:)

  2. Lovisa skriver:

    Hej

    Jag undrar ifall ni kan få in PETER THOMAS ROTH lilla paket med 5 av deras masker i små förpackningar, dem hittade jag på sephora i USA sååååååå bra för då kunde man testa alla masker och sen välja sin favvo som blev guldmasken för mig, men dem är så stora i original size att jag gör aldrig slut på dem! skulle vara guld värt ifall ni fick in dem små förpackningarna!!!!

    • annica skriver:

      Hej Lovisa, Det ska vi verkligen se till att försöka få in om det är tillgängligt inom EU 🙂 Man vill ju testa på allihop! bra att du säger till. Kram Annica

  3. Anna skriver:

    Hej! jag är 17 år och har för det mesta mycket fin hy med knappt några finnar eller pormaskar! Men så fort jag svettas och vistas i solen, så får jag direkt små små finnar/blåsor på och runt näsan (samt någon enstaka i pannan). Dom försvinner efter någon dag om jag är noga med hyn och undviker att sola/svettas mycket. Men vad kan detta bero på? Har aldrig haft detta problemet tidigare! Kan tillägga att jag för ca 2 år sedan haft problem med acne och fortfarande använder en del starka produkter bl.a.(en alkohol/salicylsyra lösning) som ”toner”. Så min hy kanske är ganska känslig/lätt irreterad? Skulle i alla fall bli tacksam för svar vad det skulle kunna bero på och vad jag kan göra för att slippa detta problemet, eftersom jag vill kunna vistas i solen/stranden utan att få dålig hy!

    Mvh Anna! 🙂

  4. Lina skriver:

    Hej Annica!
    Jag undrar om det finns bodylotion med SPF inbyggt? (Minst Spf 30). Jag tycker det är så kladdigt med solkräm och det luktar på något vis solskydd, därför är jag på jakt efter en lotion med inbyggt solskydd som jag kan använda som min vanliga dagliga lotion.

    Tacksam för svar

    Med vänlig hälsning,
    Lina

    • annica skriver:

      Hej Lina, Decleor Protective Hydrating Milk Body SPF 30, 150ml ger huden bra med fukt och har ett högt solskydd. Men för att få bästa resultat rekommenderar jag dig även att använda en separat body lotion, då solskyddet tar en del plats i en produkt. Men det är och andra sidan för att du ska få ett så bra skydd som möjligt. Ett högt och bra solskydd hindrar även huden för att bli tunnare och därmed torrare 🙂 Kram Annica

  5. Julia skriver:

    Så bra! En sak jag undrar över, fick en flaska ”tanning oil” av sambon och undrar om man kan använda den ovanpå ett solskydd? Innehåller typ spf 6 så ensam vill man ju inte ha den..

    • annica skriver:

      Hej Julia, Då kan du applicera den efter solskyddet, men glöm inte att återapplicera ditt högre solskydd under dagen för att få tillräckligt med skydd 🙂 Kram Annica

  6. Jens skriver:

    Hej:D

    Måste bara fråga ang serum och cremé paradoxe från BP i vilken ordning ska dessa appliceras.

    Har läst att oljig konsistens precis som serumet har ska appliceras sist på huden. Vet ju att om man använder super3 boostern eller clinical varianten så ska serumet läggas efter dessa pga avitaminen ska läggas direkt på rengjord hy.

    mvh Jens 🙂

    • annica skriver:

      Hej Jens, Du applicerar Serum paradoxe över Creme paradoxe 🙂 inte helt självklart men det är för att Creme paradoxe innehåller A-vitamin komplex och det vill du ha närmast huden. Kram Annica

  7. Evelina skriver:

    Hej Annica!
    Såg nu ikväll på din instagram där du skrev om Babor ampuller.
    Kan jag kombinera ampull med Dermalogica produkter? Är lite sugen att göra en sån här nu i sommar och sen en senare typ närmare hösten, tänk typ september. Vilken/vilka är att föredra för det bruket?

    Jag har ibland yttorr hud men med tendens till lite finnar (små plitor ibland) men samtidigt känslig (använder bl.a. Dermalogias serum för känslig hud – ultra Calming serum).
    Så inte någon ampull som är för ”stark” alltså men samtidigt en som samtidigt ger lyster och en uppfräschning helt enkelt. Något mellanting alltså.

    Några tips?

    Hoppas du har en fantastisk sommar.
    Älskar allt du gör!
    Kram Evelina

  8. Anne Karlsson skriver:

    Har sagt det förut men er Solskola är toppen!Tack vare den har jag nu en ny gel jag bara älskar.Decleor energising gel,den är verkligen fantastisk!Har använt den både som den är och över Transderma m under natten och resultatet blev en mjuk återfuktad hy.Så jag instämmer i hyllningen av den!Sonhustrun hade haft håret uppsatt och bränt sig i nacken där vi också fick användning för den.Dagen efter smorde vi igen,lite tjockare lager och på kvällen var det läkt!så kom ihåg solskydd i nacken om ni har håret uppsatt,det har ni säkert sagt redan men ändå.Varm(!)kram

    • annica skriver:

      Hej Anne, Så glad att du delar med dig av dina erfarenheter. Solskydd i nacken är verkligen bra att du tar upp! 🙂 Hur många har vi inte sett i år som bränt nacken.. Kram Annica