#SÖNDAGSMASKEN – Latmasken

  • | Annica


IMG_1916 PÅ bildelar jag bara kletat på .. jag masserar sen och fördelar sen  jämt över hela ansiktet..

Yes it´s söndag och dax för #söndagsmasken. Idag blir det lite latmasken  för jag ska snart ut med båten i stockholms vackra skärgård och behöver snabbare en blixen en riktig dunder peeling och mask. Denna är helt sjukt effektiv. Varning varning för känsliga hudar men se hit se hit för de som önskar DRAG under galoscherna .

Pumpkin Enzyme Mask är inte bara en enzym peeling Ohh nej.. den är en multi peeling med enzymer, Syra och korn.

Denna trippelverkande exfoliering gör huden mega slät och lystring. Men kan ge en rodnad direkt och känns rejält, det lägger sig dock oftast efter några minuter efter det att du tvättat bort.  Denna kraftfulla och högeffektiva exfoliering passar perfekt på mer tålig hud och på livlös, åldrad och tilltäppt hud. Peelar huden på tre nivåer  med hjälp av alpha hydroxysyra, pumpaenzym och fina korn. Berikad med C-Vitamin.

IMG_1915

Eftersom den både ger en högeffektiv peeling och får verka ett par minuter efter att man masserat så blir det en peeling mask. C-vitaminet ger massa lyster.

Huvudingredienser:

  • Aluminumoxid – Kristaller ger en effektiv mekanisk exfoliering
  • Pumpaenzymer- eliminerar skonsamt bort gamla hudceller.
  • AHA-syra sker fukt och löser upp bindningarna mellan gamla hudceller för att lämna plats åt ny fin hud.

Hett tips för dig som vill ha en peeling som verkligen känns och med mycket drag. Jag älskar oxå pepparkaksdoften.

För fler söndagsmask tips följ mig på instagram  @hudspecialisten. OCH DU.. gör en söndagsmask denna sändas och tagga med #Söndagsmasken.. jag är så nyfikna på vad ni gör för masker!

signatur

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

15 svar till “#SÖNDAGSMASKEN – Latmasken”

  • (15) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sally skriver:

    Hej!det är så att jag var febrig och sjuk för ca 3 dagar sen,under den tiden så fick jag massor med finnar och plitor i ansiktet,innan hade jag inga alls.dum som jag var så klämde jag dom och sedan skrubbade mig så nu har jag fått sår och nästan ännu större finnar.vad ska jag göra??!!

    • annica skriver:

      Hej Sally, försämrat immunförsvar kan för många ge sämre hud under en tid. Att pilla och överbehandla huden har du nu redan förstått inte är lösningen. Men jag veeeeet…det är svårt att låta bli ; ) Det bästa du kan göra nu är att vila från peeling i en till två veckor det för att inte stressa huden ännu mer. Sedan är det fukt och lugn och ro som din hud behöver. Fuktserum och fuktcreme som gärna har lite extra lugnande egenskaper kommer rädda huden. Är det något huden är bra på så är det att förlåta. Kan vara skönt att veta! kram till dig! Annica

  2. Josefine skriver:

    Kommer ni få in Paulas Choice Resist c15 booster? 🙂

  3. Loppan skriver:

    Hej! Jag frågade för några inläg sen om denna masken + rose stam cell + cucumber mask då jag stod och skulle köpa denna trio på sephora i Frankrike men säljaren sa att jag inte skulle köpa dem när jag va gravid. Nu när jag kommit hem och googlat lite så kändes det lite överdrivet och så skrev ju du också när jag frågade att det verkade överdrivet. Innan jag klickar hem dem vill jag bara dubbelkolla – när du säger att det verkar överdrivet betyder det att leverantören PTR säger att jag kan använda dessa 3 masker? Eller är det din bedömning utifrån innehållet i maskerna?

    • Loppan skriver:

      Ska tillägga att jag har mycket tålig hud, om än lite torr men reagerar aldrig på några produkter och också nu under graviditeten har den hållt sig väldigt stabil. Använder också alltid spf50 så det är inte för att skydda eventuell känslig gravidhy jag frågar utan om det kan va skadligt för min bebis. Tack för en superblogg för övrigt; är så ofta inne och kollar olika saker här. Superbra!

      • annica skriver:

        Hej Loppan, Som gravid kan man nog aldrig ge rekommendationer det blir som att ta en läkares beslut. Men inget av dessa påverkar fostret utan du kan lättare få pigmenteringar om det är produkter som gör huden mer solkänslig. Oftast det som det handlar om. Jättebra att du har ett högt solskydd 🙂 och TACK snälla för dina fia ord. Kram Annica

  4. Josefine skriver:

    Hej! Jag undrar om man kan applicera ”Paulas Choice
    CLEAR DAILY SKIN-CLEARING TREATMENT AZELAIC ACID + BHA” med aha syran också från PC? Då menar jag om man applicerar aha syran först och sedan krämen? Eller blir det för mycket med tanke på att krämen innehåller bha?

    • annica skriver:

      Hej Josefine, Det går bra att kombinera dessa efter att du har vant in huden med din BHA-exfoliering med 1-2% BHA 🙂 Så länge du har behovet av det. Återkom gärna till info@skincity.se om du behöver råd med vad dom passar just din hud och dina övriga produkter. Kram Annica

  5. Sanna skriver:

    Hej!
    Hur kommer det sig att man får olika produkter rekommenderat på hudtestet beroende på vem som svarar? Borde inte ni hudterapeuter rekommendera likadana produkter? På ena testet fick jag produkter mot acne rekommenderat och i ett annat test fick jag produkter mot känslig hud rekommenderat…? Kör ni bara på känsla när ni svarar på hudtestet eller läser ni verkligen igenom vad man svarat på frågorna?

    • annica skriver:

      Hej Sanna, på Skincity har vi många olika märken som anpassar dig efter många olika hudtyper. Professionell hudvård som passar många olika hudtyper och hudtillstånd. När vi skickar hudtest så är det otroligt viktigt att vi går igenom testet för att du ska få den bästa rekommendationen för dig. Återkom gärna till info@skincity.se så hjälper mina duktiga kollegor dig och har möjlighet att förklara hur vi har tänkt just i ditt fall 🙂 Kram Annica

  6. Hannah skriver:

    Hej fina du!

    Jag använder just nu Dermalogicas normal/oily skin kit (https://skincity.se/sv/skin-kit-normal-fet-sv). Kan jag kombinera min rutin med Paula’s choice scar reducing serum? Om ja, när och hur ska jag använda serumet?

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hannah, Det går bra att använda tillsammans 🙂 Du applicerar Scar reducing som sista steg i din hudvårdsrutin. Kram Annica

  7. Peter skriver:

    Kan man använda den trots att jag använder jan marini i vanliga fall med tanke på syrainnehåll menar jag? Ni brukar ju säga att man inte ska blanda syror från olika märken