Scrolla för att läsa mer

Behåll lystern och förläng sommaren!

 

Missade ni inslaget i morse från Nyhetsmorgon.. lugn ni kan se det här i efterhand:). Kan ni inte öppna videon så klicka här för att komma direkt till nyhetsmorgon.

TILL ANSIKTET..

Super sätt att förlänga känslan av sommar långt in på höstkanten är skimmer bricks. Ger en härlig solkysst glow.  Tror många kanske inte riktigt vet hur man ska använda denna typ av paletter men det är faktiskt sååå enkelt.

Dessa kan användas egentligen hur som helst, på ögon, kinder, dekolletage eller axlar. Svep med borste över samtliga färger för att skapa en strålande look. Bara fantasin sätter gränser!

Jag sätter på ögonlocken i globlinjen och på kindbenen och ev.på dekolletaget om jag har urringat.

Jag avslutar med att lägga på lite rouge och gloss på min modell och kollega Malin. ( har listat alla produkter nedan.)

En helt fenomenal produkt som nyligen lanserats som är ett måste att ha på kontorsbordet eller i handväskan. Det här är en fuktmist med inbyggd lätt  brun utan sol effekt.

Det man gör är att man sprayar så ofta man vill över hela ansiktet – rejäl återfuktning, perfekt för torr datahud och samtidigt boostar huden med lite bronzing effekt.

Man kan applicera den PÅ makeup och den behövs INTE masseras in. I min värld är detta revolutionerande.

Så man kan lugnt sitta på jobbet hela hösten och samtidigt som man får lite jobb gjort boosta på sin gyllene ton.

Dock vet jag att den tog slut i ett NAFS idag efter inslaget men nya kommer hem i morgon men VILL du ha ditt ex så se till att gå in och bevaka produkten  HÄR så får du meddelande direkt när den finns i lager igen.

TILL KROPPEN…

Satsa på en kroppsolja!  Det ger så mkt mer näring på djupet och mer long lasting återfuktning än en traditionell body lotion och oljan i sig själv ger huden en härlig glow.

Jag tycker ofta att effekten av en vanlig body lotion inte håller huden återfuktade hela dagen. Efter ett par timmar känns huden på benen som en finnkrisp. Med en olja är det helt annorlunda. Den håller huden mjuk och elastiskt hela dagen.

METTALISKT ÄR Stort i höst och alltid snyggt på kroppen. Spetsa gärna oljan med lite metalliskt skimmer det är vackert och lurar skapar illusionen av en jämnare hud. Man lurar ögat lite på betraktaren.

Testa tex Vanilla oil  från The organic Pharmacy och GloMinerals Body Bronzer super fina att mixa och doftar ljuvligt av vanilj. Denna är även en s.k torrolja. Dvs perfekt om man vill ha effekten av olja men inte känna sig kladdig på huden.

 

Här är listan på allt jag hade med mig och det jag fetmarkerat är det jag visade på Malin.  Allt finns att köpa i butik och vill man på tex Skincity.se.

GLOMINERALS
 GLOSHIMMER BRICK ( FÄRG: LUSTRE)

GLOMINERALS BODY BRONZER

CHEEK COLOUR ( FÄRG: BARELY PINK)

BY TERRYHYALURONIC SHEER ROUGE (FÄRG: ROSE BOOM BOOM)

JAMES READ H2O TAN MIST

THE ORGANIC PHARMACY DRY OIL VANILLA

JANE IREDALE
 BRONZER SHIMMER BRICK MOONGLOW

JANE IREDALE
 BRONZER SHIMMER BRICK SUNBEAM

MARIA ÅKERBERG SUMMER BURST

BABOR TRI COLOUR BLUSH ( FÄRG 01)

LAURA MERCIER FACE ILLUMINATOR

DARPHIN THE REVITALIZING OIL

CARITA
GOLDEN OIL AFTERSUN SHIMMER OIL

KERSTIN FLORIAN LAVENDER BATH AND BODY OIL

MATIS DRY OIL

GROWN ALCHEMIST BODY TREATMENT OIL: YLANG YLANG, TAMANU & OMEGA 7

DECLEOR SATIN SOFTENING DRY OIL

CLARINS TONIC BODY TREATMENT OIL

 

REDSKAP:

LAURA MERCIER FAN BRUSH

LAURA MERCIER ANGLED CHEEK CONTOUR BRUSH

 

 

signatur

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 svar till “Behåll lystern och förläng sommaren!”

 • (11) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linn skriver:

  Inspirerande! 🙂
  Är det någon skillnad på glominerals shimmer och Laura merciers shimmerbloc?

  • annica skriver:

   Hej Linn, Tack, så roligt att få inspirera! Skillnaden är inte så stor och du använder som på samma sätt. Dvs hur du vill 🙂 Kram Annica

 2. Tilde Margit Gunilla skriver:

  Kan man få samma fina resultat av Laura Merciers shimmer bloc istället? Har den hemma och älskar den! 🙂

 3. Victoria skriver:

  Hej! Har du tips på bra concealer? Är 32 år med torr hy och tendenser till fina linjer. Har inga direkta mörka ringar eller så under ögonen utan vill mest ljusa upp och se pigg ut 🙂 Tack! // Victoria

 4. Anneli skriver:

  Hur väljer man rouge? Passar dessa som du visade på alla?

  • annica skriver:

   Hej Anneli, Jag tycker ofta att man kan gå lite på det färger som man tycker om 🙂 sen finns det även undertoner som är bra riktlinjer. Har du en kall underton så kan man leta efter kalla toner i rouge och samma med neutral/varm underton. Men denna tycker jag passar de flesta och speciellt de som önskar en frisk och glowig touch på sin make-up. Kram Annica

 5. Charlotte Lundin skriver:

  Tack för att du visar så mycket bra sminkpodukter men jag undrar vilken borste du använde. Hoppas på svar.

 6. Mona skriver:

  Hej Annica!
  Jag undrar vilket transparent gloss du använde på Malin?
  Jag hittar inte produkten i listan.
  /Mona

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »