Höstens GWP är hääääär :=)

  • | Annica

SOM jag ha längtat att få presentera höstens H Ä R L I G A Skincity GWP för er.. alltså jag och mina kollegor har ju smidit på denna sååå länge. Nu äntligen är den här och det känns så, så kul. Ok, för er som inte varit med förr om åren.

skincity GWP hösten 2016

Varje höst å vår historiskt så gör vi en egen Skincity gåva på köpet. Det är alltid en härlig blandning av hudvård och makeupfavoriter tillsammans med en limited edition  färg på vår skincitybag och vår kokeshi.

I höst har bagen och kokeshin trendfärgerna midnattsblått och vacker rosébronze.. hoppas ni  älskar:) Jag är lite kär i denna färgkombo måste jag säga.

Innehållet då?   Här kommer hela lineupen!

makeup_products_skinC--8

MAKEUP REMOVER

Elemis – White Flower Eye & Lip Make-up Remover   28ml

En mild två-fas makeup remover som effektivt avlägsnar ögon- och läppmakeup, även vattenfast. Innehåller vit pion och vitt te för att återfukta, svalka och lugna huden. Den näringsrika formulan vårdar ögonfransarna. Även lämplig för känsliga ögon och kontaktlinsbärare.

makeup_products_skinC--14

ANSIKTSRENGÖRING

Maria Åkerberg – Olive Cleansing   30ml

En ekologisk rengöringscreme särskilt anpassad för en torr och känslig hud. Rengör huden skonsamt och avlägsnar effektivt makeup. Kallpressad olivolja mjukgör och rengör huden och pomeransolja verkar antiseptisk. Lämnar huden fräsch, lugn och återfuktad.

makeup_products_skinC--11

 

ANSIKTSVATTEN

Dermalogica – Multi-Active Toner   50ml

En riktig räddare i nöden när huden känns torr och stram. Denna uppfriskande och återfuktande ansiktsmist kan användas närhelst under dagen – framför datorn, på flyget, över makeupen eller efter rengöringen. Innehåller lugnande och svalkande lavendel och aloe vera. Tips! Perfekt för män efter rakning som en lugnande after shave.

makeup_products_skinC-

EXFOLIERING

Peter Thomas Roth – FirmX Peeling Gel   30ml

En multifunktionell ansiktspeeling som ’lyfter’ bort gamla hudceller och orenheter när den masseras in i huden. Enzymer från ananas och granatäpple samt milda korn exfolierar huden effektivt utan att irritera. Plockar fram en strålande och fräsch hy samtidigt som hyaluronsyra boostar huden med fukt. Passar alla hudtyper. 

makeup_products_skinC--10

SERUM

Paula’s Choice – Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum   5ml

Ett unikt serum för alla hudtyper, med en toppmodern blandning av flera väldokumenterade antioxidanter, växtoljor och kraftfulla anti-irriterande ingredienser. Den koncentrerade sammansättningen är effektiv för behandling av rynkor, hyperpigmenteringar, rodnad och torrhet. Verkar även lugnande vid eksem och rosacea. Huden lämnas silkeslen och strålande.

makeup_products_skinC--16

NATTCREME

Clarins – Multi-Active Nuit Revitalizing Night Cream, normal/dry   15ml

En lyxig nattcreme för de som vill förebygga och behandla de första tecknen på åldrande; fina linjer, minskad lyster och trötthetstecken. Innehåller skyddande och stärkande antioxidanter samt återfuktande hyaluronsyra. Passar främst en normal till torr hud och har en mjuk textur med en härlig doft av rogivande jasmin.

makeup_products_skinC--4

 

LÄPPBALSAM

By Terry – Baume de Rose Lip Care  2,3g

En av By Terrys bästsäljare, som gör läpparna kyssvänliga och smidiga med en lyxig glans. Detta skyddande och reparerande balm smälter på huden och vårdar med hjälp av de allra bästa ingredienserna från ros. Sheasmör återfuktar och mjukgör, medan ceramider och E-vitamin hjälper till att skydda och stärka den känsliga huden samt verka mot ålderstecken.

 

makeup_products_skinC--2

ÖGONMASK

Verso Skincare – Reviving Eye Mask   1x3g

En mycket effektiv och innovativ sheetmask för huden runt ögonen. Reducerar tecken på åldrande tack vare Versos unika Retinol 8, som stimulerar hudens egen produktion av kollagen. Den svalkande masken gör huden mjuk och slät. Innehåller även intensivt återfuktande hyaluronsyra och stärkande grapefrukextrakt. 

makeup_products_skinC--13

FOTCREME

KERSTIN FLORIAN – FUSS BALM   30ml

En ”must-have” för torra och trötta fötter! En fot- och kroppscreme med uppfriskande  pepparmynta, stimulerande rosmarin och lugnande tallolja som indrar vid muskel- och ledvärk samt ökar mikrocirkulationen. Perfekt vid långresor eller längre perioder av stillasittande. Innehåller även antiseptiska, eteriska oljor som håller fötterna fräscha.

makeup_products_skinC--9

 

BODY LOTION

CICAMED – BODY TANGERINE VANILLA   25ml

En ekologisk, intensivt närande kroppslotion med en ljuvlig och frisk doft av mandarin och vanilj. Kokosnötsolja, shea- och kakaosmör hjälper torr och stram hud att återfå sin naturliga fuktbalans samtidigt som huden blir underbart mjuk. Aloe vera och rapsolja verkar vårdande, återfuktande och lugnande.

Erbjudande är köp valfria produkter på Skincity för 950kr och få detta megafina kit på köpet värde 1210kr

r. Vill du vara säker på att få ditt ex så vänta inte är mitt tips.

promo_bag--3

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

26 svar till “Höstens GWP är hääääär :=)”

  • (26) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Erika skriver:

    Hej! Jag undrar hur länge denna GWP:en gäller?
    Alltså vilka datum? 🙂

  2. Annelie skriver:

    Hejsan Annica! Vill rådfråga om du vet varför många dagcremer rullar sig eller snarare blir ”mjöliga” när jag har har foundation ovan på, på senare tid har jag testat 2 dagcremer med spf från PC men både blir likadana, jag har alltid serum Paradox innan dagcreme.
    Jag har testat med lite olika primers. Nu kör jag bara med serum paradox under foundation vilket funkar lite bättre. Men jag känner att jag vill ha nån dagcreme med spf som skyddar under dagen. Jag har ytorr hy med kombinerad i pannan, en del pigmenteringar och litel porer med. Är 38 år med lite fina linjer. Nått förslag på va jag kan göra:-):-) Häls Annelie

    • annica skriver:

      Hej Annelie, Det kan vara en rad olika anledningar till att en produkt kan rulla på huden. Men mycket hända när man var tvungen att plocka bort parabener i produkterna. Detta är en konserveringsämne som du behövde mycket liten mängd av för att produkten skulle hålla samman. Jätte bra med primer och att du tänker på fukten. Tänk även på att det produtker som lätt kan rulla inte ska så och masseras in en massa i hude, utan bara appliceras 🙂 Tips på dagcreme: JAN MARINI ANTIOXIDANT DAILY FACE PROTECTANT SPF 30 Kram Annica

  3. Linn skriver:

    Hej!

    Hur var det nu igen, kan man använda versos ögonmask och versos ögonserum ihop med Exuviance som övrig rutin?

    Och hur var det med retinolet, funkar det även om man är lite känslig? Och är dessa produkter bra även om man har en inte så mogen hud?

    Ska bli så kul att få testa ögonmasken, är ju väldigt nyfiken på ögonserumet och sheetmasken till hela ansiktet också …

    • annica skriver:

      Hej Linn, Det går bra att kombinera, inget som rkockar ingrediensmässigt. Eftersom detta inte är som klassiskt retinol blir huden inte lika solkäsnlig, men fortfarande viktigt med SPF dagligen och återapplicering. Ögonmasken är en bra into till hela märket 🙂 🙂 Kram Annica

  4. Jessica skriver:

    Hej Annika. Jag undrar vad det är för skillnad på beaute pacifique defy damage lotion och deras super3 booster? Vilken är bäst lämpad för känslig hy?
    Jag har meme moy phytic cream varannan kväll o den är snart slut så jag undrar om BP ovannämnda produkter skulle kunna ersätta den med bättre resultat? Önskar inriktning på linjer, ärr och en klarare hy men även behandla finnar som kan komma då och då.
    Har nu dr babor neuro rengöring, babor antistress som dagcreme och babor Advanced Biogen intensive creme varannan kväll växelvis phytic cream. Varmt tack

    • annica skriver:

      Hej Jessica, Bra fråga, inte helt lätt då båda arbetar på likande sätt. Super 3 Booster passar alla och passar käsnlig hud. BEauté pasifiques ester av Retinol är toppen för en känslig hud som behöver stärkas upp. Bra rutin i övrigt! 🙂 Kram Annica

      • Jessica skriver:

        Tack för ditt svar! Jag kommer nog köpa o testa BP super3 booster som ersättning mene moy phytic cream.
        Lena G på kundtjänst har hjälpt mig att hitta en bra hudrutin med produkter Trodde aldrig jag skulle få njuta av fin hy men nu är jag äntligen där!
        Ha en fin kväll/ kram

        • annica skriver:

          Hej Jessica, Tycker jag låter som ett bra val för dig 🙂 Så glad att du har fått hjälp och känner att huden börjar hitta rätt. Kram Annica

    • Jessica skriver:

      Gomorron. Eller om du har något annat förslag tas det tacksamt emots. Kanske från medic8?

      • annica skriver:

        Hej Jessica, De flesta produkter behöver du flera steg och en komplett rutin för bästa resultat. Önskar du färre steg är därför Babor och Beauté pasifique bra märken som fortfarande ger bra resultat 🙂 Kram Annica

  5. Sofia skriver:

    Hej Annica! En sak jag alltid undrat är om man kan använda dermalogicas mist om man använder Exuviance? Jag har en känsla av att det kanske ”neutraliserar” effekten av mina dagsprodukter? (Använder neostrata dagkräm, exuviance serum, rubbet helt enkelt) Men jag saknar en fräsch mist!! Funkar denna eller finns det någon annan som passar bättre?

  6. Julita skriver:

    Hejsan! Vill bara kolla en grej, jag var igång och skulle shoppa i butiken, bla hade jag två läppbalm från Clarins, weekend picket. Då stod det att man skulle få en ansiktskräm på köpet, vilket också hamnade i kundvagnen, men så kikade jag vidare och när jag gick tillbaka för att betala var den borta. Gällde det inte fram till söndag?

  7. Cajsa skriver:

    Hej! Jag har en del små, ytliga kärl i ansiktet jag stör mig på (främst runt näsan) och undrar om du kan rekommendera IPL-behandlingar? Har nämligen blivit tipsad om denna behandling 🙂 Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Cajsa, Kärl kommer ofta tillbaka och det är oftast svåra att behandla. Så det flesta brukar få och göra IPL. Så upplever du detta som ett problem och önskar verkligen att behandla detta rekommenderar jag dig att kolla med en salong som gör IPL och så hjälper de dig vidare. Kram Annica

  8. Lisa skriver:

    Bästa!! Det här är så bra och en perfekt möjlighet att prova nya produkter på!! Ni får aldrig sluta med detta:-)

  9. Lana skriver:

    Hej
    Annica

    Det här med A vitamin kräm, vilken är bäst?
    alltså skulle slå till på den från PC då min hudvård är PC, men så läste jag på flera sidor att den innehåller massa annat som är onödigt!och att kan ska leta efter en som är mer ”REN” vad betyder detta? menar man en sån som hudläkare skriver ut? och isåfall vilken är mest ren?

    Tack snälla/Lana

    • annica skriver:

      Hej Lana, Vilken creme som är bäst är nog beroende på vem som ska ha den och vad den har för förutsättningar. Vad som menas med REN produkt och onödiga ingredienser skiljer sig så mycket beroende på vad som har skrivit detta. Viktigt att vara källkritisk. Paula Begoun har en hemsida som är otroligt bra på ingredienser som jag verkligen kan rekommendera dig att titta på, http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/ Tycker absolut att du ska använda Paula’s Choice om det är vad du använder idag 🙂 Kram Annica

  10. Emelie skriver:

    Finns inte funktionen att välja bort gåvor kvar när man handlar? Det allra bästa vore att klicka i om man vill ha gratisprover, respektive andra gåvor separat. Jag beställer ofta från er (nio gånger på kanske ett halvår) och tyvärr blir det så att jag får slänga en massa grejer som påsar och sånt, vilket känns jobbigt för miljösamvetet.

    Är i övrigt väldigt nöjd med er. Grym service och riktigt snabba leveranser. Tycker såklart att gåvorna och den fina inslagningen är en fin service också, men vill kunna välja bort för att spara på resurserna.

    Ha en riktigt go helg 🙂

    • annica skriver:

      Hej Emelie, Tack för feedback och fina ord! Det ska idag finnas ett alterantiv i varukorg som är, ”Nej, tack. Inga kostnadsfria gåvor eller produktprover i mitt paket”. Kram Annica

  11. Anna LINDSTRÖM skriver:

    Vilken kanongåva. Jag har beställt så den anländer förhoppningsvis på måndag.
    En fråga: Är det någon produkt som absolut inte passar ihop med JanMarinis 5stegsprogram för känslig hy??