Nytt märke i morgon:)

  • | Annica

new brand

wiihaaa… känner mig helt galet glad över vår lansering vi har i morgon på skincity och ytterligare en vi har lite senare i veckan:=====)))))

I morgon lanserar vi ett nytt brand som jag VET ni kommer älska! Jag vet.. för ni har skrivit det fler gånger  i kommentarsfältet att ni har velat se detta märke hos oss länge…senare i veckan ytterligare ett annat som jag oxå vet ni kommer älska och som ni bara kommer att hitta hos oss online.

många av er har kanske redan listat ut vilka märken det är :=)

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 svar till “Nytt märke i morgon:)”

  • (14) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Elin skriver:

    vilka himla bra tips du har i ett inlägg här på bloggen på hur man färgar ögonbryn! jag undrar om man kan använda en ögonbrynspensel när man applicerar färgen på brynen? jag har mkt ljusblonda bryn, vääldigt glesa…visst kan jag färga dem ändå? vilken nyans skulle du tipsa mig om att ha på färgen du använder för att inte få så mörka bryn? hur länge håller färgen på dig ungefär?

    • annica skriver:

      Hej Elin, Det går bra att använda en brynpenna om du önskar 🙂 Nyans skulle jag rekommendera dig ljusgrån och en liten del grå. Då får du en ljusbrun nyans som slipper slå över mot rött. Jätteolika hur länge färgen håller men 4 veckor iallfall! Kram Annica

  2. Isabella skriver:

    Hej 🙂 Så himla kul med nya märken! Jag använder idag Paulas Choice hudvårdsrutin, allt från rengöring till exfolierare och serum. Jag undrar om jag kan lägga till Medik8 glow oil i min rutin eller om det inte fungerar ihop med Paulas Choice?
    Ha en trevlig dag!

  3. josefine skriver:

    Hej Annica och tack för att du är min hudvårdsguru! Jag undrar om du har några hudsalonger i Stockholm att rekommendera? Helst på Södermalm men var som går bra. 🙂 Kram från Josefine

  4. Anne Karlsson skriver:

    Vad spännande med lite nytt inför hösten!Jag skulle vilja ha tips på ett bra highlighting puder.Använder Sensai eller Elizabeth Arden PRO mineralpuder och som avslutning skulle jag vilja ha lite flawless som ger glöd o lite lyster.Kollat på Sensai silky highlighting puder,bareminerals illuminating mineral veil och även deras radians puder.Vad skulle du rekomendera till mogen hy?eller föreslår du något annat?
    Ha en fin vecka!

  5. Jens skriver:

    Åh vad roligt vad härligt med nya spännande märken. Ögonkräm med bla spf 30 wow inte ofta man hittar liksom. Cvitaminkrämen och den lite tjockare spf 30 krämen plus om det var ett dubbelserum för 11-1200 kronor eller vad det var fångade min uppmärksamhet som hastigast. Hopas att man kanske kommer att få se fler blogginlägg snart då med dina favoriter:))

  6. Jessie skriver:

    Hej,
    Jag har använt Darphin som daglig hudvård sen slutet på maj.(Använt Dermalogica i många år innan) Jag har ännu inte förälskat mig i produkterna så undra om jag ska gå vidare och testa nåt annat nu när de börja tar slut eller om jag ska köra på en uppsättning till? Har nu blivit väääldigt intresserad av Biodroga MD…. men vad säger du?

    • annica skriver:

      Hej Jessie, Detta kan vara lite beroende på vad du önskar att arbeta på, Darphin har fantastiska produkter. Resultat brukar ta 3-6 månader innan man kan se, så tycker du ska försöka vänta några månader till. Biodroga MD är ett mycket omtyckt märke med många bra produkter, passar speciellt om du önskar att kunna behandlan huden mer aktivt på djupet. Så beroende på vad huden vill ha. Återkom gärna med din rutin till info@skincity.se med din rutin så hjälper mina duktiga kollegor dig vidare. Kram Annica

  7. Josefine skriver:

    Hej! Jag använder mig utav produkter från paulas choice. Mest i från Acne Resist serien. Sen använder jag wrinkle retinol serumet och 1%bha syra från redness reilife serien. Är väldigt nöjd med produkterna och la sen till niacimide 10% men fick så otroligt dålig hy med massa finnar och orenheter 🙁 skit tråkigt när huden äntligen började bli ren och fin så nu står jag på ruta ett igen. Tänkte istället att jag skulle köpa hem ett serum som jag kan använda på dagtid för använder endast retinolet på kvällen. Har du nåt tips på vad man kan använda för serum som ska funka bra för acne och acneärr? 🙂 mvh Josefine