Tävling – Vinn grym hudvård!

  • | Annica

presentkort

Är det inte dax för en tävling  mina vänner?

Tänkte låta 10 personer vinna ett presentkort hos oss på 500kr var + att jag kommer i varje vinst lägga med en hemlig hudvårdsnyhet! 🙂

Förutom att höra era hudvårdsstories så är det bästa jag vet att få er feedback om vad jag och hela teamet på Skincity kan göra  för att bli ändå bättre. Vem är bäst att fråga i detta.. jo, det är ju ni! Jag vet att många ( inte alla) men många som läser min blogg oxå handlar i min butik då och då och säkert sitter på massa tankar och idéer och funderingar om vad ni skulle vilja att vi gjorde.

En av mina roller på Skincity är att jobba med den kreativa utvecklingen.. och det kan ju vara inom vilket område som helst på Skincity.. det är det oxå jag är nog inne å pillar lite i de många hörn.

Men en sak som jag sitter å funderar på nu är hur vi ska göra våra nyhetsbrev ändå bättre. Jag skulle vilja ha er feedback på vad ni tycker om våra nyhetsbrev. Vad gillar ni bäst och vad tycker ni vi borde förändra?

Skickar vi ut lagom ofta? Skulle du vilja ha nyhetsbreven på andra dagar/tider?  Är de lagom långa? Är formatet bra eller skulle ni vilja upplägget var annorlunda? Tycker ni att texten är intressant? Är den för lång eller för kort? Gillar ni att vi ger tips på lite bortglömda favoriter eller vill ni mer ha tips på bestsellers som man bara inte får missa? Vad tycker ni om bilderna? Är de för cleana eller för röriga? Förstår man erbjudanden vi har etc etc? Gillar du våra videos eller inte?

 

TÄVLINGEN

Skriv vad du tycker är bra med våra nyhetsbrev och vad du tycker vi borde förändra i kommentarsfältet under detta inlägg.

Tävlingen pågår till den 14/9-16  kl 24.00.  Jag väljer ut 5 kommentarer som gett feedback, good and/or bad.

Vinnarna meddelas någon dag efter här på bloggen.

PS. Får du inte våra nyhetsbrev så  hinner du regga dig och berätta vad du tycker eller så inväntar du nästa härliga tävling :).

signatur

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

129 svar till “Tävling – Vinn grym hudvård!”

  • (129) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jenny Andersson skriver:

    Åh, jag vill verkligen delta i tävlingen så hoppas att jag hinner! Jag gillar verkligen era nyhetsbrev, det är ett av få som jag faktiskt inte har tröttnat på att läsa. Trots att jag läser din blogg och följer er på instagram så känns det aldrig som att det blir för mycket av samma.

    Era nyhetsbrev ser till så att jag aldrig missar något av era fantastiska nyheter, tips och erbjudanden, ”sista chansen” uppskattas jättemycket!

    Helt ärligt så är formatet/storleken på nyhetsbreven det enda negativa jag kan komma på. Det kanske beror på att jag alltid läser nyhetsbreven på mobilen, men de är iallafall så pass stora/breda att jag även måste scrollat sidled för att kunna läsa allt. Det resulterar i att det inte blir en lika bra överblick. Men helt ärligt så gör det egentligen inte så mycket, jag fortsätter ju läsa trots detta då allt spännande och positivt helt klart väger upp för denna ynka lilla detalj. Keep up the good work!

  2. Emma skriver:

    Hej Annica! Som den trogna kunden jag är tänker jag skriva lite om mina tankar angående ert nyhetsbrev 🙂

    – Jag tycker att nyhetsbreven är välformulerade, stilrena/snygga och utförliga. Dock är de på gränsen till för mastiga ibland, alltså att det matas på med för mycket erbjudanden och information i ett och samma nyhetsbrev. Förstår såklart att ni vill förmedla era erbjudanden, samtidigt som ni kanske vill presentera en nyhet eller liknande, men ändå. Jag tror att ni hade kunnat korta ner dem en smula.

    – Uppskattade verkligen när ni tog med en kundberättelse där en kund använt Paulas Choice tillsammans med bilder (före/efter) i nyhetsbrevet. Trots att produkten kanske inte var relevant för mig var det trevligt att ni tog ut svängarna lite, och presenterade annat än endast erbjudande, och nyheter.

    – Nyheter i all ära, men är det något jag älskar så är det gamla godingar man verkligen kan lita på. Minst 1 gång i veckan går jag in under kategorin ”populärast” på Skincity, för att se vad andra kunder verkligen gillar. Då man inte kan ”ranka” produkter på hemsidan så är den sidan välbesökt av mig. Jag hade gillat om ni då och då poppade in med en kundfavorit i nyhetsbrevet, lättpåverkad som man är dras man automatiskt till det som andra verkar älska.

    – Lagom är ett ord som beskriver format och typsnitt i nyhetsbrevet. Inte massor av ”skrikiga” versaler och annat irriterande, och det känns lättläst. Tycker ni har en bra mix av rörligt material, text, bilder och annat.

    – Jag hade önskat att läsa om fler kroppsprodukter i nyhetsbrevet. Just nu är jag till exempel på jakt efter en ny grym kroppsolja/body lotion som inte kladdar inför hösten, med en mysig höstig doft. Där hade ni helt klart fångat min uppmärksamhet om ni hade lagt in någon slags kroppsprodukt i nyhetsbrevet även om produkten inte är ny.

    – Säsongsanpassat. Ni har gjort fantastiska nyhetsbrev under sommaren, med solskydd, härlig sommar-makeup, peelings och så vidare. Nu är jag sugen på att läsa om härliga höstprodukter som ni i personalen tycker att vi måste ha. Allt ifrån nagellack, till serum, till den bästa handkrämen.

    Kändes som mycket kritik haha, men jag är en väldigt nöjd kund, så detta är bara petitesser! 🙂

  3. Karin skriver:

    Hej!

    Jag tycker att nyhetsbreven är bra, på det stora hela. Dock tycker jag att det räcker om de kommer på måndagar (för att det är en härlig start på en ny vecka) och fredagar (där Skincitys weekend pick presenteras, det vill väl ingen missa!). Kanske ev. att det skulle kunna komma ett kortare mail vid kampanjbyte, vilket ju brukar vara första och femtonde, så att det inte är nån risk att man missar vilka nya erbjudanden som ni ger oss 🙂

    Sen skulle jag också älska om ni kunde ha en kemist hos er igen, en ”ny” Anna-Cari liksom 🙂 No offence, Annica & co, ni är grymt bra på det ni gör men det är så himla kul att kunna läsa och grotta ner sig på mini-molekylnivå ibland 😀 Kanske en textruta eller liten film: ”kemisten tipsar/förklarar” i nyhetsbreven? Behöver inte vara långt eller så, och kanske inte alltid beskriva en viss produkt men något om huden på kemistnivå vore jättekul, tycker jag 🙂

    Ser nu med spänning fram emot en härlig hudvårdshöst tillsammans med er! 🙂

    Med vänlig hälsning,

    Karin

  4. Lina skriver:

    Hej SKINCITY och Annica!

    Jag tänkte dela med mig några av mina tankar och funderingar kring nyhetsbrev mm.
    En ny grej jag skulle vilja se är ”veckans kund”, det skulle vara otroligt inspirerande att läsa om andras hudvårdsrutiner och tips. Tycker det ska vara varje vecka så det blir frekvent och för att det inte ska bli för mycket jobb för er kan ni ha ett formulär kunden fyller i och sen är det upp till kunden att skriva mer. Det ska vara seriöst, som ett jobb och gärna att den utvalda kunden får tex ett presentkort från er. Ser fram emot detta 🙂
    (Kontakta mig gärna för ytterligare mer utförlig beskrivning)

    Ett större och mer utförligt nyhetsbrev inför varje månad önskar jag också med mycket tydlig info om större kampanjer, GWP och så vidare (start i h slutdatum). Detta så att man kan planera sina inköp, det går ju jättebra för er, men ni vill bli ännu bättre….och öka vinsten kan jag gissa.

    För att göra måndagar lite roligare kan man ha ”veckans after work” att man tex får 30% på ett märke mellan 17-24 och man får reda på detta samtidigt som weekenderbjudande, så ett utskick varje torsdag kl.0:00 med veckans kund, weekenderbjudande och veckans after work.

    Jag tror väldigt mycket på idén att man själv får välja sina tester, och inte bara önska. Så ett större sortiment av tester och bilder och info om dem och så får man kryssa för vilka två man vill ha. Köper man för mer än 500kr kan man få fyra tester, mer än för 1000kr kanske några till. Många ggr är det genom tester man upptäcker nya favoriter.

    I det stora hela är ni ju kanonbra (bäst) och det vill jag verkligen betona men eftersom ni efterfrågar tankar/idéer…

    Något slags bonussystem så att man som stamkund känner att man ibland kan få specialerbjudande i form av % el bonuspoäng som kan lösas in. Tänker också lite som ICA/COOP där man ofta får rejäl rabatt på varor man ofta köper, så får man t ex 30-40% på just den varan en gång.

    Otroligt bra att ni har fraktfritt, sluta aldrig med det. Och fantastisk bra kundservice med både chatt/mail/telefon 🙂

    Med Vänliga Hälsningar från Lina

  5. Ragnhild skriver:

    Jag tävlar åt min mormor som just nu är på en rekreationsresa i Spanien men jag var självklart tvungen att tävla eftersom hon inte har internet!!! 🙂 min mormor som skaffade dator för ca 1,5 år sedan tycker alltid det är lika roligt att uppdatera sin mail och få syn på era fantastiska erbjudanden! Det bästa anser hon vara den information ni ger om varje produkt, nyheter och serier av produkter! Mormor tycker även att det är roligt att lära sig mer om skönhet – hennes dröm var alltid att jobba inom den branschen och trots att hon aldrig fick någon utbildning återupplever hon nog ett mycket gammalt intresse! Ålder är bara en siffra för henne 🙂 mormor lär sig även mycket från solskolan och älskar att gå in och titta på era videor! Eftersom hon inte är så van vid datorer är det superbra att det är länkar i mailet som tar henne direkt till de sidorna där hon ex kan se videor eller produkterna ni tipsat om!

    Däremot har hon varken snap, insta eller Facebook vilket försvårar möjligheten att ”hänga med” där. Därför önskar hon antingen ett eget mail eller en liten notis med vad som ex. Hänt under veckan även i de kanalerna 🙂 hon skulle även vilja att ni länkade till fler blogginlägg som är av informativ karaktär! Hon tycker även det är lättläst och ger en personlig känsla och Avslutningsvis skulle jag betona att hon tycker det är så fantastiskt att på hemmaplan kunna skapa den spamiljö hon alltid längtat efter! Genom nyhetsbreven får hon framförallt upp ögonen för nya produkter och möjlighet till att prova nytt och jag om någon vet hur min mormor lyser upp varje gång hon beställt och paketet kommer 😀 /Elise Erica (barnbarn) och Ragnhild Elise (mormor <3 )

  6. Evelina skriver:

    Jag skulle vilja ha fler tips på gamla godingar – men blandat med nyheter. Exempelvis om ett nytt märke eller produkt från ett nytt märke fungerar bra med en gammal produkt – då skulle ni tipsa om det! Sedan vore det toppen om ni fortsätter med lika många nyhetsbrev som ni har nu.. MEN likväl som era fantastiska weekend-pick mail på fredagar som jag tror alla älskar(!) skulle ni kunna ha teman på mailen under veckan också som exempelvis på måndagar så har ni veckans nyheter men på onsdagen är det de gamla godingarnas återkomst. Då skulle designen kunna ändras lite efter vilket tema det är – så olika för olika dagar. Nu när det är många mail men som är rätt lika bläddrar nog de flesta igenom dem rätt fort för att leta efter erbjudande på ”sitt märke” om man inte är ute efter något nytt vill säga, men då försvinner nog mycket av syftet med brevet. Därför bör ni tydligare koppla ihop nyheter och gamla produkter med vilka andra märken/ produkter de kan användas till (om det är nyheter). Sedan vore det toppen om ni skrev ut hur länge erbjudandena håller på! När ni har ”gamla godingar” skulle ni även kunna plocka fram lite arkiv-bilder och visa för att öka den känslan eller gamla blogg-post inlägg!

    Ni är ju även väldigt aktiva på instagram vilket är väldigt roligt. Men det vore roligt om ni hade några pre-launches till medlemmarna så vi medlemmar känner oss lite extra utvalda! Kanske extra erbjudanden till medlemmarna som prenumererar på nyhetsbrevet så det blir lite mer personifierat. Dock tror jag inte på att bara ta med produkter som ni tror passar den specifika medlemmen eftersom det kan försvåra att hitta nya härliga märken!

  7. Emma Johansson skriver:

    Ni i tv rutan är en fröjd älskar era tips å Youtube videor..
    skulle önska en typ av dagens deal kanske varje fredag där ni väljer ut en pärla till ett bättre pris.. ❣

  8. Teresa skriver:

    Hej! Jag gillar verkligen Skincitys nyhetsbrev, då det är väldigt bra erbjudanden/tips och inte så mycket text = lätt att läsa. När det är för mycket text så brukar jag inte läsa och skummar mest igenom. Jag gillar verkligen att ni har med videotips, de är jätteintressanta att se på! Det jag hade önskat fanns med på nyhetsbreven är ett start/ slutdatum på era erbjudanden.

  9. lisette österlund skriver:

    Plus: Helg erbjudanden har fyndat många så många bra o förmånliga produkter, samt ert breda sortiment av mini produkter 🙂 minus: Ifall man väljer att inte få med prover + dockan i sin beställning kunde ni låta någon krona gå till någon välgörenhet 🙂

  10. Mikaela skriver:

    Hej!

    Till att börja med tycker jag både bloggen, breven och hemsidan är fantastisk! Köper all min hudvård hos er.

    Jag skulle dock vilja ha nyhetsbrev lite mer sällan med mer innehåll snarare än korta ofta. Kanske varje fredag med era supererbjudanden? Det blir mer ”speciellt” att få era brev då, nu smälter dom in lite i mängden. Annars tycker jag allt med breven är väldigt bra.

    En sak som jag saknar är att kunna recensera alla produkter jag älskar på hemsidan.

    De små dockarna man får när man beställer är söta men jag och min sambo har ett par stycken nu. Känns lite dumt i miljösynpunkt.

    Med vänliga hälsningar Mikaela

  11. Maritha kling skriver:

    Tycker egentligen att ni redan nu är den perfekta nätbutiken. Vad som skulle vara kul är om ni nån gång skulle ha en tävling där man vann en ansiktsbehandling hos er. Skulle uppskatta om det kommer något pappersutskick inför varje ny årstid med lite tips och råd. Jag gillar även de saker ni skickar med. Använder dem till mkt. Veckomailen man får kanske kunde vara mån till mån. Då hinner man beställa och få dem innan helgen. Annars tucker jag ni har ett helt perfekt upplägg. Är så spännande att få era paket.

  12. Elin skriver:

    Hej!

    Det jag främst gillar med nyhetsbreven är att man får veta vilka rabatter och erbjudanden som är aktuella. Oftast håller jag utkik efter rabatt på Paula´s Choice fantastiska produkter! Men brukar nyfiket titta runt på det mesta ni rekommenderar när jag har tid över. Jag gillar också att ni förmedlar den vetenskapliga aspekten av hudvård till oss kunder. Det visar att ni vet vad ni pratar om och är samtidigt lärorikt. Det gör också att jag känner ett större förtroende för er som företag.

    Jag har svårt att hitta något negativt med nyhetsbreven ärligt talat. Något jag tyckte var roligt var din humoristiska solskola! Mer sådant. 🙂

    I övrigt så är något som jag länge uppskattat hos er de fina prydnadsgummor som ni skickar med (har 12 stycken). Jag har snart knappt plats för fler, detsamma gäller kassar och neccesärer. Det känns lite slösigt i allmänhet att få skickat så många av samma sak till sig som sedan bara ligger och tar upp plats i garderoben. Samtidigt är det alltid roligt med små gåvor. Något jag efterfrågar är nog mer variation på gåvor, och att man får välja bort vissa men inte andra gåvor. Att få tester av produkter är praktiskt när man vill testa något nytt, men vore också bra att kunna få se vad det är för tester som är ”aktuella” så att man kan läsa om dem innan man väljer att få det medskickat.

    Tack och kram!

  13. Amanda skriver:

    Hej Skincity!
    Kul att ni bjuder in oss kunder till att ge feedback! Här kommer mina tankar om nyhetsbreven:

    Detta är bra
    – Snygg layout med rena och tydliga rubriker
    – Anpassat för smartphone
    – Lättläst och koncist
    – Härligt med ett weekenderbjudande
    – Bra mix av erbjudanden, tips och fakta/information

    Detta kan förändras till det bättre
    – Utskicken kan komma mer sällan (en gång/vecka)
    – En röstningsfunktion med olika svarsalternativ i nyhetsbrevet (här kan ni få direkt svar på en specifik fråga, t ex vilket märke vi önskar ni tar in eller vilken som är den bästa cc-cremen. Resultatet kan visas i nästa brev)
    – En ruta med sammanfattning av periodens erbjudanden (både kommande och aktuella) med start- och slutdatum.
    – Bilder! Syftar då på lite bakom-kulisserna-och-in-action. Hur ser det ut när ni packar våra paket? Hur ser det ut i lagerhyllorna? Spontana bilder helt enkelt!

  14. Karolin skriver:

    Jag tycker att era nyhetsbrev är väldigt snygga både i layout och bilder! Dom är inte röriga och det är lätt att ta till sig innehållet!✨
    Jag hinner själv inte titta på era videos (än…) som den stressade småbarnsmamma jag är MEN skulle ÄLSKA en pod!!! Att lyssna på när jag power walkar eller hänger tvätt!
    Tillbaka till nyhetsbrevet: Jag skulle tycka det var intressant att komplettera innehållet med nyheter inom hudvård (inte bara produkter utan forskning etc) och Era favorit kombinationer av produkter!!! (Lite som det blogginlägget Du, Annika skrev om vilka serum-favoriter du har.) Har för mig att ni tidigare har haft blogginlägg där ni som jobbar på Skincity får visa era badrumsskåp! Kul! Lite mer personliga tips blandat med helgens erbjudande och den viktiga forskningen! Att det kommer på fredagsmorgon är toppen! Så man hinner gotta sig under helgen!
    Kram!
    /Karolin

  15. Anita skriver:

    Tror det faktisk har blivit nått strul med nyhetsbrev från er sen jag bytte mail. Har glömt att ta tag i det.Jag gillar iaf att det kommer på fredagar. Tycker det är lagomt mycket text, snygg design, lätt att förstå. Gillar mycket att ni har olika erbjudande varje helg, det har gjort att jag hittat många favoriter 🙂 Skulle va kul om ni visade fram förra veckans bestsellers kanske 3 eller 5stk produkter.

  16. Linda Jochumzen skriver:

    Hej. Tycker att ni tar upp mycket och brett. Skulle önska lite mer om hur man behandlar 40+hud med alla rynkor som uppstått. Mer djupgående.
    Annars väldigt nöjd! Vid beställning alltid snabb leverans!!!
    Kram

  17. Lars skriver:

    Som kär skincity kund,
    Har min hy äntligen blivit återfuktad, vitaminberikad och sund,
    Troligtvis beror det på era fantastiska nyhetsbrev,
    Som min shoppinglust alltid drev,
    Men som en riktig grovhuggarman,
    Det ibland kan vara svårt att relatera till ögonskuggor och damdofter litegrann,
    Så när breven endast innehåller bilder och erbjudanden på mer ”feminina” produkter,
    Blir det endast min fru som fylls av sukter,
    Men kvar blir jag och saknar något att köpa,
    Så istället får jag gå ut och löpa,

    Därför önskar jag ett nyhetsbrev till alla kundmedlemmar,
    Som har ett konto på skincity.se och handlat möjligtvis tio gånger,
    För då har ni information om vad respektive kund tycker om,
    Och kan då lägga till en liten rad i brevet där det står ”se hit, detta för din hud är nom nom”
    Ett sådant nyhetsbrev skulle dock inte behöva skickas ut så ofta,
    Utan mer när man kryper upp i soffan och har tid att softa,
    Och som småbarnsfar är det ett par gånger i månaden,
    Så då blir det ok att säga till frun: ”jag tar det sen”

    Kram,
    Lars

  18. Josephine skriver:

    Det absolut bästa med nyhetsbreven är tiderna de kommer på. Jag skulle gärna få det varje dag! Dessutom tycker jag att bilderna i breven är så härliga och kickar verkligen igång mitt köpsug. Bara igår när jag satt på akuten (i 3 timmar…) kunde jag gå in på min mail och gå igenom erbjudanden och mitt intresse fångades bara av att läsa rubrikerna och se bilderna eftersom jag inte orkade läsa texten. Dessutom måste jag tillägga att det är väldigt bra att man kan trycka på en bild med ett erbjudande och direkt komma till den sidan på skincity. Det gör att jag 1) blir inspirerad och 2) kan hitta något som passar min hud och 3) shoppa loss!!

    Det som kan förbättras är kanske att skincity weekend pick mailet ser lite annorlunda ut – antingen mer ”festlik” eftersom det känns som fest varje helg med era erbjudanden eller att breven i veckan ändras och blir lite annorlunda. Dock älskar jag färgerna på breven så byt inte ut det svarta och vita eftersom det kännetecknar er 🙂

  19. Ellinor skriver:

    Hallihallå, o tack för en sån bra hemsida, blogg med mera!!! Nu till lite respons gällande nyhetsbrevet. Jag brukade handla väldigt mycket innan, det var inte ovanligt att jag tryckte hem nåt varje vecka.. Men nu har jag tyvärr märkt att mitt intresse avtagit något och en grej tror jag är just på grund av nyhetsbrevet. Jag tycker i det hela att nyhetsbrevet är bra. Men innan gick jag och väntade hela veckodagarna för att på fredag morgon få läsa o se vilket/vilka erbjudande som man som kund får ta del av! Men nu är det lite mycket o det har lett till att jag inte orkat läsa allt. Därför skulle jag föredra att endast få nyhetsbrevet en gång i veckan, och gärna en specifik dag!

    En till grej, som kunstruktiv kritik är datum för när vissa erbjudanden tar slut, så man hinner beställa i tid!

    Jag tycker verkligen om Skincity, och brukar tipsa om er till nära o kära som inte känner till er. Och skulle själv gärna handla mer hos er, men det är ju inte bara på grund av ”för många utskick av nyhetsbrev ”, utan man har ju ”tyvärr” inte överflöd av pengar och då till min sista önskan! Att på nåt sätt få in ett bonussystem, eller återbäring på nån procent per produkt som man köper som sedan gynnar en i form av en värdecheck.
    I antingen kronor eller i form av procent.

    Tack igen, nu håller jag tummarna ☺️✊
    Ha det fint!

  20. Magnus skriver:

    Hej!

    Jag tycker att era nyhetsbrev är väldigt snygga och ger ett trovärdigt intryck. De är stilrena utan att bli tråkiga. Gillar särskilt när ni lyfter fram personliga favoriter, gärna mer av det.

    Det vore kul med fler tips som riktar sig till män. Oftast blir det att man på sin höjd nämns på ett litet hörn, typ ”den här produkten är även utmärkt till killar”, men det känns sällan som att breven riktar sig till oss i första hand. Kanske ett tema någon gång? Annars vore det ju fantastiskt om det skulle gå att skräddarsy utskicken i någon omfattning genom att man får ange vad man är intresserad av, tex herr, smink, anti age osv.

    Kanske att breven känns något långa ibland. 1-2 gånger i veckan vore mer lagom att skicka ut, blir det för ofta och för mycket orkar man inte läsa allt.

  21. Filippa Hansen skriver:

    Hej! Jag tänkte börja med att säga att skinccity är en otrolig onlinesida med underbar personal. Man känner verkligen att man hamnar i trygga händer när man tar kontakt med någon på skinccity.

    Det jag skulle vilja att ni förändra är att kunden får som en slags poäng vid köp av produkter, och när man uppnår en viss poäng så får man exempelvis 15-20% rabatt på en valfri vara eller liknande. Beroende på hur många poäng man samlar vid köp av produkter får man som en slags bonus.

    Jag bokstavligen ÄLSKAR er youtube kanal och era tester. Det är så smidigt, man behöver inte träffa en hudläkare fysiskt ( vilket ofta tar tid och kostar mycket) utan med hjälp av era tester kan man bifoga bilder och få exakt dem hjälp man behöver. Med hjälp av er youtube kanal och era nyhetsbrev har det gjort mig så sjukt mycket mer intresserad inom kategorin hudvård.
    Det finns så många saker att lyfta fram men ni är helt enkelt grymma!! Stort tack till att det finns ett suveränt företag inom hudvård online!!

    Kram / Filippa

  22. Sofia skriver:

    + För den stilrena designen!

    – Hade gärna haft mer individuella rekommendationer när ni skriver eller tipsar om produkter i nyhetsbrevet. Så att det framgår till vilken hudtyp/problemområde etc. produkter fungerar för.

    Tycker nyhetsbreven ska komma max en gång i veckan, hellre mer sällan men med mer kvalité än för ofta!

    Skulle även vara kul att det ibland kommer tips om dina blogginlägg i nyhetsbrevet.

    Sedan hade det varit kul om ni hudterapeuter hade någon typ av eget inlägg (eller sida på hemsidan), liknande ASOS (http://www.asos.com/discover/personal-stylist/?CTARef=Nav|Stylist|ww) där deras team har egna sidor med plock av kläder, men i detta fall gällande hudvård och smink. Så att jag kan följa en person med samma hudtyp som mig och se deras aktuella favoritprodukter.

  23. Frida skriver:

    Det känns som om man får hur många mail som helst varje dag från olika företag, även fast många är intressanta så orkar jag och säkert många med mig inte läsa igenom.

    Så kanske om man skulle satsa på att skicka ut mer sällan men göra mailen lite mer speciella, t.ex. Om man skulle tänkta lite nytt så kanske man kunde skicka nyhetsbrevet som en filmsnutt, alltså att någon av er på skincity läser upp mailet och delar med sig av några tips.

  24. Karin skriver:

    Hej
    Jag önskar att det funnits recensioner från andra köpare när man ska beställa produkter. Hade varit till stor hjälp.

    Ni skulle kunna ha en önskelista som man kan fylla i. Vilka produkter man önskar sig. Där kan man även fylla i datum för födelsedag, bröllopsdag osv. Sedan skriver man i t ex sin partners mejl. Och när det närmar sig födelsedag, bröllopsdag, alla hjärtans dag, jul så får han/hon en påminnelse på mejl att det snart är dags att inhandla present. Då kan han/hon kika på min önskelista, ni kan erbjuda små presentboxar, ex rött naglack vid jul, solkräm till sommaren, fint rouge till påskpresent. Allt slås in i fina paket och skickas hem. Partnern får en påminnelser att handla present och jag får det jag önskar mig. Perfekt i en stressad vardag.

  25. Eleonor Strand skriver:

    Hej, jag älskar era nyhetsbrev och upplägget att ni har specialerbjudanden på helgerna, går och längtar tills det är fredag och nästa erbjudande kommer. Tycker det skulle vara roligt om det då och då kom lite tips på gamla produkter och inte bara nyheter. Era videos brukar jag inte kolla på så ofta då jag kan tycka att dom är lite röriga och all info inte hinns med och personligen läser jag hellre ett längre detaljerat inlägg om produkten. Älskar för övrigt skincity och eran proffesionella service, det är ett riktigt nöje att handla och inspireras av er.

  26. Liselotte skriver:

    Jag blir glad varje gång era brev kommer dels för:

    – De är från er och de är snygga (= lagom minimalistiska = i min smak)

    men:

    – Det är lite tråkigt när samma erbjudande upprepas i flera mail. (”Nyhetsbrev” utlovar liksom något nytt som hänt/erbjuds)

    och (även om detta är högst personligt i och med att jag är gammal/otrendig/språkligt lagd):

    – Jag blir ledsen varje gång texten uteblir och en video tar över: jag vill l-ä-s-a information, ta till mig den i egen takt och kunna copy-pasta bokstäver för vidare googlingar.

    Så, helt enligt mig:
    1) Behåll stilen, den ÄR Skincity och den är snygg
    2) Skicka bara när det verkligen är något nytt att skriva om och utan att upprepa saker
    3) Om ni måste ha kvar videos (förstår att omvärlden rör sig i den riktningen och att ni måste följa med): erbjud också en länk till en text som ger samma story.

  27. Malin skriver:

    Hej!
    Jag tycker ni är super på alla sätt och vis. Snabb leverans, trevlig och hjälpsam kundtjänst, roliga kampanjer, bra pris, tips och råd.
    Ja ni är verkligen duktiga!

    Jag tycker att nyhetsbrevet ska komma 1 gång i veckan och då tillsammans med weekend-erbjudandet.

    Något jag önskar är om man kunde välja bort eller få något annat än den där trädockan i varje paket. Fattar inte riktigt grejen.

    Tack!

  28. Lisette Johansson skriver:

    Jag gillar verkligen att ni skickar ut tips på produkter & produkter med extrapris varje Fredag, bra start på helgen!

    Det ni hade kunnat ändra på & lägga till i era nyhetsbrev är att ni väljer ut en person som skickat in och gillat en specifik produkt. Så lägger ni in deras kommentar om vad dom tyckte om produkten. Typ en ny varje Fredag!

    Hade vart kul att vinna som en liten födelsedagspresent typ, då jag fyller år på Fredag 😉

  29. Josefine skriver:

    Eftersom jag har högt förtroende för er ser jag alltid fram emot era nyhetsbrev! Det är ett bra sätt att få tips och info om produkter och få ta del av era många och bra erbjudanden. Personligen anser jag att ett nyhetsbrev i veckan är alldeles lagom, då hinner jag ska börja längta efter att få det och jag upplever oftast innehållet som relevant och lite exklusivt. Stort plus för att ni bifogar ”riktiga” personers erfarenhet av produkter och hudvårdsserier.

    Jag har ett önskemål (om man får drömma helt fritt). Det har visserligen inte med nyhetsbreven att göra… Men jag önskar så att ni öppnar en hudvårdssalong! Vore så grymt att få ta del av er expertis i verkligheten, eftersom det kan vara sjukt svårt att hitta en hudterapeut som verkligen förstår ens behov. Hoppas det är OK att framföra det här, har tänkt tanken så många gånger och var bara tvungen att förmedla det till er 🙂

    Tack för all hjälp, ni är grymma!

  30. Eva Stenberg skriver:

    Hej!
    Jag tycker nyhetsbreven ska bli mer tydliga, t ex riktat mot årstidsväxlingar som ju ofta ger problem med huden.
    Hur kan jag komplettera min hudvårdsrutin nu när det blir kallare? Osv.
    Vilka nyheter som kommer in, snart dags för julkalender och sådant.
    Era egna favoriter är alltid kul att läsa om.
    Vill också passa på att ge beröm för den bästa servicen Har beställt så mycket från er och aldrig har något felat.

  31. Tina skriver:

    Jag tycker era nyhetsbrev är super!

    Gillar att ni puffar lite extra för de produkter ni har kampanjer på, det gynnar ju oss kunder att ni är tydliga med vilka kampanjer som är aktuella just nu, ni är även duktiga på att skriva ”sista chansen” innan kampanjerna går ut!

    Ni skickar väl ut måndagar och fredagar och det tycker jag är precis lagom, väntar alltid med spänning på era weekend-erbjudanden!

    Jag skulle tycka det vore himla kul om ni i måndagsutskicket hade ”veckans favorit”, en produkt ni gillar lite extra mycket. Den behöver ju inte vara kopplad till era kampanjer utan det kan ju vara mer säsongsbaserat eller så.

    Sen tycker jag ibland att det känns som om era utskick är lite olika ”fylliga”, ibland är det inte så mycket innehåll alls och ibland kan man scrolla igenom hur mycket text/tips som helst. Jag föredrar när det är ”lagom”, kan tänka mig att många som mig kollar mailen via mobilen på väg till jobbet tex. För att hålla det mer ”lagom” kan det ju vara toppen att ha fasta punkter som alltid kommer med i tex måndagsutskicket, som ”veckans favorit” blandat med information om kampanjer osv. På det viset blir ju innehållet mer konsekvent och lika, fast ni puffar för olika kampanjer/produkter från vecka till vecka.

    Man kan ju aldrig få för mycket av era kampanjer, men jag har noterat att ni ibland kör 4-5 kampanjer samtidigt och 1 kampanj några veckor senare. Det är väl också anledningen till att nyhetsbreven blir olika långa!

    Överlag är jag i alla fall supernöjd med era nyhetsbrev!

  32. Åsa skriver:

    Vad roligt med tävling, speciellt när jag vet att jag snart måste fylla på lite grejer i badrumsskåpet! Jag gillar ert nyhetsbrev för att jag vet att ni oftast har en massa bra erbjudanden i det som man kan kika in, främst håller jag koll på nyhetsbrevet som kommer på fredagar som jag fått för mig innehåller lite fler erbjudanden än de andra. Tre saker jag tycker skulle kunna bli bättre är: frekvensen, när de kommer så pass ofta som nu så blir det lätt att jag inte läser alla. Den andra saken är att innehållet ibland känns lite väl standardiserat, dvs att jag saknar tips mer inriktade på vad jag är intresserad av, antingen om det gick att styra via vad man beställt tidigare och att om man gillar ett visst märke kanske man gillar detta också eller att man som ny prenumerant kan få svara på några korta frågor och därmed få lite mer anpassade nyhetsbrev. Tredje saken är att jag gärna skulle se mer tips i nyhetsbreven, kanske med länk till en video eller koppla ihop det med ett blogginlägg om att såhär använder du denna produkt.

  33. Carullen skriver:

    Hejsan!
    Gillar era veckobrev!
    +Cleana bilder
    +Bra texter

    Skulle kunna vara annorlunda
    *Kampanjer skulle gärna få ha t.o.m datum
    *Helst skulle jag vilja att priset på produkt stod i mailet, finna ju länkar, men blir så osmidigt att hoppa fram och tillbaka i telefonen.
    *Räcker med fredags- och måndagsmail samt om det är något extra speciellt.
    *Skulle vara kul om varje medarbetare fick beskriva sin hurvård och makeuprutin som de använder just nu, när hela teamet gått runt så är det bara att börja om, för då lär ju denna personens rutin ändrats 🙂 . Men om det ska vara i detta forum vet jag inte…kanske heller på bloggen.

    Intresserad blir man alltid när man får era mail i alla fall!! 🙂

  34. Åsa skriver:

    Vad härligt med tävling!

    Nyhetsbreven från er är några av de få jag verkligen läser.
    Stilrena, snygga bilder, inte massa plottrigt, lagom mycket text. Kul med video.
    Och jag är lika imponerad varje gång av hur mycket text ni lyckas trycka in i rubriken/ämnesraden!!!

    Nåt jag saknar, och som jag har påtalat för kundtjänst, är personliga erbjudanden. Tex baserat på vad jag tidigare handlat. Precis som jag får från mataffären!

    Kramar Åsa

  35. Sara N skriver:

    Kul med en tävling och smart att fråga oss kunder/potentiella kunder om vad vi tycker!

    Börjar med det som jag inte har några önskningar om ändringar på och det är hur ofta ni skickar ut det och dagarna, så som det är idag är perfekt för mig. Bilder och text är bra och tycker inget behöver ändras där. Plus antalet erbjudanden – super!

    Det jag tänker om nyhetsbrevet som potential att korrigera är själva utseendet, eller layouten kanske det kallas. Så som nyhetsbrevet ser ut i min mail (i datorn) så är det väldigt smalt, allt hamnar staplat i mitten och man måste scrolla ganska långt för att läsa alltihop, vilket jag inte alltid har ork/tid med. Att ändra formatet så att innehållet blir bredare, att det exempelvis är 2 erbjudanden/tips bredvid varandra, skulle korta ner längden på mailen och göra att man snabbare får en överblick + snabbare vet om det är något som kan vara intressant för en själv. Det är säkert många som bara läser sin mail i mobilen nu för tiden men har man en bra ESP så är nyhetsbreven responsiva och alltså anpassar sig efter skärmstorleken.

    Det var väl mina 2 cents om nyhetsbrevet 🙂

    Jo just ja, en sidonot är att det har dykt upp en liten kodsnutt under varje bild i nyhetsbreven, ungefär som att koden till bilden visas som rubrik under bilden. Kanske inte blir så för alla men bara tipsar om det kan vara något att titta på.

  36. Maria Bengtsdotter skriver:

    Åh, älskar era nyhetsbrev! De är lätta att läsa, känns personliga och har massor av bra erbjudanden. Servicen hos er är helt outstanding! Jag skulle vilja ha ännu fler tips på produkter, allt från era personliga favoriter, bestsellers, nya trender inom smink, tips på produkter som är bra att kombinera med varandra osv osv. Är så glad att jag hittade SC för några år sedan, trodde att jag alltid skulle behöva ha problem med min hy men tack vare er har jag hittat produkter som hjälpt mej på ett fantastiskt sätt! Ni är värda alla priser som finns <3

  37. Frida skriver:

    Hej,

    Roligt med tävling! Jag är kund sedan start och imponeras över hur Skincity hela tiden utvecklas till det bättre. Nyhetsbreven nu är så tydliga, med en perfekt kombination av inspirerande text och snygga bilder, stilrena och innehåller alltid ny spännande info och bra rabatter. Dessutom gillar jag verkligen era videos! De är, precis som nyhetsbreven, alltid tydliga, lagom långa och innehåller alltid så bra tips. Variation är bra och ni lyckas med det och på så sätt får ni alltid era nyhetsbrev att kännas nytänkande och inspirerande. Älskar`t!

    Om jag fick önska så skulle nyhetsbreven skickas ut två gånger i veckan. Skincity weekend pick på fredagar är alltid roligt att få och jag vill gärna få nyheter och erbjudanden mitt i vardagsveckan också, så jag hoppas att ni inte tar bort det. En annan sak jag önskar är att ni inför en medlemsklubb med någon form av bonussystem. Det är ju alltid ännu roligare att handla när man får bra och lite mer individuella erbjudanden. Vi som är stamkunder skulle då kanske kunna få ett eget nyhetsbrev några gånger om år som innehåller rabatter utifrån hur mycket vi har spenderat. Det skulle vara så roligt!

    För övrigt så lämnar ni lite att önska, alla ni på Skincity är så hjälpsamma, trevliga och kunniga. Det är framförallt ert positiva sätt och fina bemötande som gör att jag återkommer.

    Kram

    Frida

  38. Sofie skriver:

    Älskar era nyhetsbrev, så mycket hudvårdsinfo och kunskap om produkter, men mer härliga rabatter skulle jag handlat mycket oftare 🙂 kanske lite mer riktade produkter om man valt man är intresserad av.
    kram till er alla <3

  39. Josefin skriver:

    Gillar nyhetsbrevet och tycker det ger en bra överblick med tips, erbjudande och dyligt.
    Nåt som jag tänkt på flera gånger är att det aldrig står slutdatum för erbjudanden. Har flera gånger gått och funderat lite för länge på vad jag ska köpa med rabatten och sen har den plötsligt gått ut. Är ju jag som är långsam, men krävs en del övervägande när man är student! 🙂 Står det hur länge det gäller så får man en deadline, det hade jag gillat!

  40. Sofia Eriksson skriver:

    Fördelar: Riktigt snygg layout och enkla att tyda. Gillar att ni har länkarna till produkterna direkt i mailet samt att ni visar upp era erbjudanden.
    Nackdelar/önskemål: Lite för täta utskick, hade varit en kul idé att man får se personalens personliga favoriter lite då och då!

  41. MarieL skriver:

    Vad kul med en tävling!

    Jag brukar inte läsa nyhetsbrev. Men jag läser era eftersom de innehåller relevant information för mig som konsument.

    – Produkterbjudanden på utvalda varumärken på minst 20%. Väldigt bra sätt att lyfta fram produkttips.
    Skulle vara superbra om ni tog fram tydliga produkttips uppdelat på hudtyp i veckobrevet.

    – ÄLSKAR era helgerbjudanden! Det känns om en liten fest att det erbjuds gåvor och reducerade priser! Det är roligt att ha detta att se fram emot!

    – Hudtesterna är en fantastisk tjänst. Gillar att ni erbjuder för peeling och masker etc. Specifika tester är välkommet.

    – Gillar videoklippen. Hade gärna sett ett för varje varumärke.

    Önskemål:
    – Fler generella rabatter på valfria varor.

    – Skulle älska om ni gick på djupet av ett hudvårdsmärke varje vecka. Vilken produkt är storsäljare och vad kännetecknar varumärket. Kanske detta redan finns som inlägg på bloggen eller som videoklipp. Men då skulle en länk till vart ni på Skincity berättar om detta vara super.

    – Att gå på djupet på olika behandlingsområden exempelvis ögonkrämer för olika behov. Även i detta fall länkas kunna länkas från bloggen om info redan finns?

    Tror helt enkelt efterlyser lite mer av blogginnehåll av produktinfo och tips från bloggen i nyhetsbrevet 🙂

    – Om möjligt specifika erbjudande på produkter som passar min hudtyp.

    – Fler tävlingar 🙂

    Tycker det är väldigt roligt att höra vad ni som jobbar på Skincity har för favoriter! Skulle vara roligt med fler personliga tips av produkter ni själva gärna använder. Har stort förtroende för er och alla som handlar hos er har ju upplevt det härliga bemötandet.

    Tack för en jättebra blogg och härlig sajt!

  42. Zara skriver:

    Jag har missat nyhetsbrevet om jag ska vara helt ärlig, men klickar ofta in på erbjudanden på facebook. Jag tror ni skulle tjäna på att tydligt länka till nyhetsbrevet där på något vis, många gör nog som mig och tänker spam-spam-spam eftersom man får så vansinnigt mycket mail. Även om man älskar avsändaren öppnar man inte alltid när det är företag som skickar 🙂

  43. Charlotta Petersén skriver:

    Hej på er!
    Jag tycker nyhetsbreven är toppen. När jag får dem så kommer jag ihåg att ex gå in och se era videos. Jag är över 40 och i våras såg jag ett enkelt inlägg om hur man borstar på mascaran på bästa sätt. Jag fortsatte använda min vanliga mascara (Sensei 38 med böjd borste) men gjorde som Annika visade och efter det har jag flera gånger fått frågan om jag har ”gjort fransarna” – att de är så långa och fina.
    Så Tack för alla värdefulla tips – både de enkla och de mer avancerade!
    Hälsningar Lotta

  44. Jens skriver:

    Jag tänker att ett nyhetsbrev ska ju vara informativt och lite kort och koncist på ett kortfattat intressant sätt.. En gång i veckan då gärna helst fredagar när helgen kickar in. Innehålla erbjudanden och weekend picks och gärna stå hur länge ett erbjudande gäller. Får ju även gärna stå kommande erbjudanden så man kan planera i förväg då jag många gånger har handlat produkter som det två tre dagar senare är 20% rea på. Jag tycker det skulle vara lite roligt om man kunde få ett varierat veckobrev beroende på sin hudtyp. Att om man tex har torr känslig hy så utgår nyhetsbrevet från det. Man skulle kunna ha en panelmed samma hudtyp då som utvärderar en produkt och skriv plus och minus.

    Samt att en hudterapeut ger några inslag och förslag tips m.m samt en tipsruta med små tips och guldkorn i hur man applicerar vissa produkter eller kan använda dom på på olika vis med andra produkter som tex paradoxe serumet till sin foundation och andra såna roliga små guldkorn.

    Det som är bra nu är att det är en bra och trevlig layout och lättläst 😀

  45. Lindha Johansson skriver:

    Jag gillar hur era nyhetsbrev ser ut, men de får gärna komma mitt i veckan, t ex på onsdagar, om ni har särskilda erbjudanden som bara gäller helgen som kommer.
    Det är inte alltid jag hinner läsa brevet på fredagen (jag tycks få mitt på fredagar iallafall) eller lördagen, och sedan blir jag superstressad och vet inte om jag ska beställa eller ej, eftersom jag bara har mindre än 1 dygn på mig.

    Jag skulle väldigt gärna vilja ha mer tips om lite äldre produkter, som ni fortfarande har i sortimentet.
    Jag har inte hängt med så långe här på Skincity och känner mig ganska osäker på om vad jag ska våga beställa.

    Och det är viktigt att ni tipsar om vilka produkter man bara kan tillsätta till sin hudvårdsrutin, oavsett märke, eller om det är en dålig idé/omöjligt och man i så fall borde byta märke på ALLA produkterna istället.

    Givetvis kan det bli fel ändå, alla produkter passar inte alla, men då har jag iallafall fått lite mer information om hur produkterna verkar och om man kan blanda den/dem tillsammans med sitt aktuella hudvårdsmärke.

    Jag använder t ex bara Paulas Choice och är väldigt nöjd, även om jag inte har råd att köpa de nya produkterna som kanske äntligen hade fått bort mina melasmafläckar, som dök upp i år igen 🙁

    Trots att jag varit supernoga med min ansiktskräm från PC med spf 50. Jag har heller inte suttit och solat aktivt eller varit utomhus flera timmar i sträck och spenderade EN dag på stranden och då hade jag en annan solkräm med vattenfast spf 50, eftersom jag hellre är i vattnet än i solstolen.

    Då hade jag redan sedan i april/maj fått tillbaka melasmafläckarna, även om de var mindre och ljusare i år, tack vare PC! 🙂
    Det är nog trots allt minst 5 år sedan jag inte fick mina p-piller utskrivna längre, trots att det var det enda som hjälpte mot smärtan när man har endometrios, så melasman borde ha hållt sig borta denna sommar. 🙁

    Jag skulle väldigt gärna vilja ha särskilda tips baserade på årstider: på våren t ex vilken solkräm som är bäst för olika hudtyper, på hösten blir huden givetvis allt torrare så tips på hur man får sitt ansikte att överleva, och se snyggt ut! under vinterhalvåret. 🙂

    Ja, egentligen så är det nog inte så mycket ni behöver förändra i ert nyhetsbrev, det är i stort sett redan perfekt.
    Speciellt om man även kollar in på Skincity.se ofta och även läser bloggen! 🙂

    Som jag genast ska lägga i Favoriter och försöka komma ihåg att läsa! 🙂

    Läser sällan bloggar numera, då det känns jobbigt att aldrig ha råd att köpa det alla tipsar om och som de i sin tur har fått gratis för att de är just bloggare.

    Efter ett tag, när man blir överröst av smink- och hudvårdsprodukter (från även dyra märken som Dior och Lancôme), tycks EN DEL bloggare glömma bort hur mycket varje produkt, som de får gratis, kostar oss som inte har någon blogg och får köpa grejerna själva (och som dessutom är för sjuk för att kunna ha ett jobb med normal lön, vilket naturligtvis inte är deras fel, men JAG mår bara sämre….)

    Och eftersom jag alltid har varit en parfym-och sminknörd, sedan mellanstadietiden, blir jag till slut för ledsen av att se att LE-produkter osv, som jag vet att jag aldrig kommer att ha råd att köpa…
    Så bättre att inget se och veta vad jag missar! 🙂

  46. Karolina skriver:

    Först och främst måste jag säga att ert nyhetsbrev är bra, väldigt intressant, nytänkande och kreativt jämfört med andra nyhetsbrev som dyker ner i inkorgen! Jag brukar ha väldigt lätt för att ”markera meddelandet som läst”, men här tar jag mig faktiskt tiden att läsa. Förutom era erbjudanden så gillar jag framförallt videos, roligare än att sitta och läsa tycker jag 🙂 Så jag ser gärna fler, korta videos i nyhetsbrevet! Tycker ni ligger långt fram jämfört med övriga företag, ni är väldigt sociala och hjälp-vänliga och är väldigt lätta att få tag på när man har en fråga eller två! Nyhetsbrev en gång i veckan (fredag) tycker jag räcker, då man uppskattar det mer då. Ser gärna också fler tävlingar också! Tack för en superbra blogg! 🙂

  47. Madeleine skriver:

    Hej!

    Det finns så mycket som jag gillar med er, Skincity.se! Skulle jag välja ut några grejer är det bland annat er pedagogiskt uppbyggda hemsida, snyggt, enkelt & stilrent. Man kan ”hjärta” sina favoriter, lätt skapa listor utifrån pris, varumärke eller bäst säljande produkter. MEN, det som gör att ni står ut med hästlängder mot andra är er fantastiska service! Gratis hudvårdstester och nu dessutom peelingtest, bara en sådan sak! Har inte behövt använda er kundtjänst så många gånger men när jag gjort det via mail har jag snabbt fått svar på mina frågor och det som är så härligt att det känns som att ni verkligen bryr er och tar er tid.

    Förra veckan behövde jag snabbt få svar på en fråga och bestämde mig då för att ringa er kundtjänst och blev helt enkelt blown away (kan inte uttrycka mig på annat sätt) Yasmine i kundservice tog sig tid att diskutera produkter och mina problem utan att stressa på och efteråt mailade hon mig med förslag på massa härliga produkter och tips och är så otroligt tacksam. Med detta är ni helt enkelt outstanding!

    Det som saknas eller skulle kunna förbättras är någon sorts funktion så vi kunder skulle kunna recensera och diskutera våra erfarenheter av produkter på hemsidan. Vi gör ju det iofs på instagram men, det vore intressant att läsa på ett ordnat sätt under respektive produkt.

    I övrigt vill jag slå ett slag för ert nyhetsbrev, är förmodligen det enda ”reklammailet” från företag man ser fram emot.

    Tack för att ni finns! Ni allaihop, plus Annikas Hudspecialisten.se är helt fantastiska!

    Mvh Madeleine

  48. Therese skriver:

    Hej!

    Jag tycker att ert nyhetsbrev är väldigt bra. Det är mobilanpassat, vilket är väldigt bra då jag tror att de flesta läser mailen på mobilen.
    Att de kommer på fredagar med helgens erbjudande gör det extra spännande och jag längtar till fredagar för att se vilket helgens erbjudande är.
    Det är också ett bra sätt att inte missa några av era erbjudande om man inte använder instagram eller andra sociala medier.
    Det är väldigt snyggt, lättast, inspirerande och proffsigt nyhetsbrev.

    Ni alla har så otroligt mycket kompetens och kunskap så det hade varit en dröm om ni kunde få ihop en tidning i pappersform som man får med vid beställning någon/några gånger per år. Förstår att det är tidskrävande men det är en liten önskan. 🙂

    I nyhetsbrevet hade jag tyckt att det var roligt att läsa om ”veckans favorit” eller ”veckans klassisker”, produkter som någon av er berättar lite om och varför det är er favorit eller klassiker. Att läsa om någon produkt som funnits med länge och fortfarande håller är väldigt kul tycker jag.

    Varje månad kan ni ha ”månadens mest köpta produkt”. Det är kul att se vad andra köper och vilka produkter som är mest populära bland oss konsumenter. Många av oss lägger ju halva lönen på hudvård :).

    En idé är också att avsluta varje brev med ett litet tips eller knep från er hudterapeuter.

    Det hade också varit intressant att läsa kundrecentioner, även på er sida. När man köper en ny produkt vill iaf jag nörda ner mig så mycket som möjligt innan, då är recensioner av både proffs och kunder perfekt.

    Före och efter bilder säger ofta mer än ord, så tummen upp för det!

    För att det ska kännas lite mer personligt hade det varit jättekul om ni t ex vid födelsedag skickar ut ett personligt erbjudande på ens egna favoritmärke.

    Däremot tycker jag inte att videoklipp behöver vara med i mailen (hellre på bloggen och instagram), jag läser ofta mailen på jobbet eller på andra ställen där det inte känns bra att ha ljudet på.

    Det var några idéer från mig men i det stora hela är jag väldigt nöjd med ert nyhetsbrev och ser framemot det varje gång!
    Med vänlig hälsning, Therese

  49. kim skriver:

    Kollar nyhetsbreven för att få koll på alla erbjudanden. Uppskattar dock bortglömda favoriter men även bestsellers!

    – Vill gärna att det ska stå med slutdatum för era erbjudanden i mejl och även via hemsidan.
    – Tycker nyhetsbrevet ska skickas en gång i veckan (söndagskväll) + inför helgen (torsdag/fredag). Skickas det för ofta så känner jag mig spammad och blir mest irriterad oavsett innehåll i mailet. Just nu upplever jag att det sker lite för ofta.
    – De är lite för långa ibland med för mycket information om videos och tips som jag helst inte vill ha. Kanske går det att dela upp utskicken för erbjudanden och utskicken för annat såsom tips, videos, testpanel/hudresa (se nedan).
    – Anpassat mail för ens födelsedag där en får rabatt på just de produkterna en ofta handlar eller om en hudterapeut har gått igenom gammal orderhistorik och gjort en anpassad hudanalys för en baserat på det en tidigare har handlat.
    – En kundtestpanel där kunder med olika hudtyper fick testa nya produkter anpassade för deras hy och sedan kommentera på det.
    – Sjukt intressant om kunde följa en persons hudresa i videoformat hos er. Någon som har hudproblem tex acne, roscea, torr hy osv. fick komma för hudkonsultation. Och att en sedan fick se återbesök med ändringar i hudrutinen osv. Tror det skulle ge en större förståelse för hur huden fungerar och hur en ska tänka kring sin egen hudvård.

    MER ÖVRIGT
    – Bonusprogram för trogna kunder. Känns väldigt tråkigt ibland när en köper riktigt dyra produkter och får två stycken helt ointressanta tester med. Kanske en tävling en gång per år där ni lottar ut en exklusiv hudkonsultation med dig Annika som enbart gäller för trogna kunder. Vad som är en trogen kund överlåter jag till er dock.
    – Välja tester själv eller att det lades mer fokus på att individanpassa dessa. Har försökt maila flertalet gånger efter beställning om att jag gärna helst vill ha tester från PC och får ett standardsvar om att ni ska försöka men får sedan bara tester från märken jag aldrig handlar ifrån. Har ännu inte upptäckt någon ny produkt med hjälp av testerna och det är ju just det jag vill ska ske, att kunna upptäcka nya produkter att handla.
    – Mer erbjudanden i form av köp 3 betala för 2. Ofta har jag återkommande produkter som jag gärna köper på mig av för att ha ett litet stash hemma.
    – Bra med mer bilder på produkternas konsistens. Helst skulle jag önska att det fanns med vid varje produkt på hemsidan. Det ger så himla mycket att se konsistensen av en produkt.
    – Fler erbjudanden där en får ett kit med riktigt fina testprodukter i småförpackningar på 5 ml/10 ml…. i en finare/lyxigare typ av sminkväska.
    – Lösning på problemet för oss som vill ha tester men vill slippa väska och dockorna

    Eller kanske ett skincity-forum för oss kunder som är riktigt hudvårdsnördar. Fattar dock att det kanske inte riktigt funkar i praktiken mer än vad det gör i teorin. ^^

  50. Johanna Carlsson skriver:

    En idé skulle vara att skicka ut på söndag kväll och torsdag med aktuella erbjudanden för veckan och torsdagen inför helgen (weekend pic!) Då hinner kunden längta efter erbjudandet och en osäker kund hinner tänka på saken! Jag tycker brevet är lagom långt med tydliga rubriker och tillhörande bilder. Tror många skummar igenom för att se om något passar, så stora rubriker för att fånga personen samt bra foto på produkter/resultat av produkt.
    Gillar tips på best sellers, eller bortglömd produkt med tillhörande bild och användnings tips! Kanske kan man ha missat nått?

    I helhet är nyhetsbreven tipp topp!

  51. Lisa skriver:

    Hej! Jag tycker era nyhetsbrev är toppen! Jag läser dem alltid och får ofta tips om intressanta produkter, både nya och ”gamla” (läs väletablerade ;)).
    Gillar verkligen fredagens brev med bra erbjudande.

    Min feedback till förbättring ( om det är möjligt att förbättra något som redan är jättebra) är att specialisera sig på olika hudtyper, tex för dig med torr hy välj produkten x el y osv Även tips o bra produkter för olika åldersgrupper. T ex när du är 45+ behöver din ny mer av x, då rekommenderas produkter som y och z…. ( ja, ni fattar)

    Tack för bra blogg, bra hemsida och toppenservice!

  52. Maria morris Karlsson skriver:

    Ni håller oss hudvårdsnördar uppdaterade med alla godigheter , nyheter samt erbjudanden som finns där ute , det är verkligen uppskattat, något som jag saknar är en personlig hudteraput på siten, gör man ett test blir ofta svaren olika såklart när olika personer bedömer osv.. Alla tips är bra men just en personlig hudteraput på webben skulle vara grymt

  53. Alex skriver:

    Jag gillar att nyhetsbreven är så informationsrika och att det står en summering om varje produkt som är med i utskicket. Engagerat och proffsigt. Skall passa på att berömma er chatt, bra tillgänglighet och trevlig och tillmötesgående kunnig personal som svarar.

    Jag är inte riktigt förtjust i videos, föredrar text. Skulle tycka det var kul om ni satsade mer på inlägg om/med ekologisk och naturligt hudvård. Stor credit apropå det att ni för inte så länge sedan tog in ytterligare ett ekologiskt hudvårdsmärke! Hurra på det 🙂

  54. Sara skriver:

    Jag älskar nyhetsbreven och tycker att de kommer lagom ofta. Det enda negativa är väl ekonomin som blir lidande eftersom jag alltid lockas att köpa något 😉

    En sak jag länge känt att jag saknar på Skincity är kundernas åsikter / kommentarer / recensioner av produkterna. Skulle ni börja med det så är det nånting som skulle kunna tas vidare till veckobreven. Att locka med olika kundrecensioner helt enkelt 🙂

  55. sandra skriver:

    Hej,

    Jag tycker det är jätte roligt att ni lägger så mycket tid på ert nyhetsbrev, det uppskattas verkligen. Veckans höjdpunkt är när helgens erbjudande dimper ner i mailkorgen.

    Ni får gärna visa mer tips på olika produkter, nya som gamla. Gärna lite mer personliga tips på era olika favoriter. Ni har så mycket olika märken nu så man vet inte riktigt vad man ska köpa. Man vill ha allt och det tillåter dessvärre inte plånboken 😉

    Till skillnad från vissa andra så tycker jag inte det gör så mycket om nyhetsbrevet upprepas för alla har inte konton på alla olika sociala medier. Fortsätt med det ni gör så bra!

    Ni är fantastiska hela bunten, jag har köpt produkter hos er sedan starten och kommer aldrig att lämna er.
    Tack för att ni gör ett så bra jobb!

    Fridens liljor och kastanjetter!

  56. Frida skriver:

    Jag tycker om att man dels får nyhetsbrev där erbjudanden och nyheter framhävs, och dels att man får ett på fredag som visar vad som är veckans weekend pick. Det är en bra och koncentrerad uppdelning – föredrar det framför att t.ex. alla erbjudanden skulle komma i fredagens mail. Gillar även att det är tydliga länkar med en liten beskrivning av vad det är för produkt, då behöver man inte klicka in sig på varje produkt om man direkt ser att den inte är vad man letar efter.

    Däremot tror jag att jag skulle föredra om uppdelningen i stället var att på måndag får man ett nyhetsbrev med långvariga erbjudanden/nyheter och på fredagen endast weekend pick, tror det var så förut? Kan inte minnas att jag alltid fått nyhetsbrev på onsdagar också. Det kan bli lite många mail och ibland tar jag tyvärr bort dem utan att hinna läsa. Om ni ska ha flera mail skulle jag föredra att de kommer ännu tidigare på morgonen, på så sätt skulle vi som börjar jobba tidigt på morgonen hinna läsa dem till frukost.

    Eftersom ni inte har möjlighet att recensera produkter på er hemsida tycker jag att det kanske vore kul om ni länkade till någon person som testat produkten när ni skickar ut brevet. Det kanske inte gå med nyheter, för det är väl inte så många som hunnit testa dem då, men iaf när det rör erbjudanden. Då får man oftare en närmare beskrivning av produkten. Det skulle väl iofs ställa höga krav på er bevakning i sociala medier men vore en kul grej.

    Håller tummarna för att jag har turen med mig denna gång! Vill så gärna testa Niacinamide booster och ett presentkort på 500 kr känns öronmärkt för just den produkten!

  57. Lisa skriver:

    Inväntar faktiskt varje fredag nyhetsbrevet för att se om det är några erbjudanden. Ni har flera varje vecka vilket är toppen. Även att ni erbjuder 10, 15% på allt ibland, ha det gärna oftare!;) Superbra med tips om olika bra krämer. Ta upp best-sellers. Mer om dina favoriter, bra serumartikel – men vilken dagkräm använder du? Nyfiken! Videos som ni tar fram – texta dem gärna. Skulle få mer tittare! Bra att ni finns på snapchat!

  58. Maria skriver:

    Hej!! Måste säga att era nyhetsbrev är väldigt bra! Det är bra att få ett mail på morgonen där ni skriver om olika produkter ni har lite rea på eller tipsar om produkter eller olika nyheter! Det gör så att man aldrig missar något erbjudande, ni gömmer det liksom inte! Superbra!!
    Varje mail är dock lite uppbyggt på samma sätt, tipsar om weekend picks eller andra produkter ni har erbjudanden på, det är liksom bara mest produktinformation. Det hade vart superkul att få lite tips som ändrar sig efter årstid, tex som olika blogginlägg, ”till hösten, efter sommaren kräver huden….” Så att man verkligen vet vad huden behöver, inte bara en produkt utan vad i produkten jag vill ha och varför 🙂 typ slänga in en kortkort del utformar lite som ett av dina blogginlägg.
    Ha det superbra!! Med vänlig hälsning,
    Maria

  59. Matilda skriver:

    Ni har ju gjort ett mission av att utbilda oss om huden och hur man tar hand om den! Blogginlägg, videotutorials, möjligheten att ställa sina frågor och få hjälp direkt av en utbildad hudterapeut för att inte tala om hudtestet…Det är lyx! (Och det är kostnadsfritt)! Trevligt att få nyhetsbrev med veckans erbjudande på fredagsmorgonen, det blir lite fredagsmys med morgonkaffet.
    Ett önskemål som jag har är information om hormoners påverkan på huden. Jag upplever själv att min hud påverkas mycket av olika hormoner och hormonförändringar. Som ett exempel fick jag fantastisk hud under graviditeten. Hur funkar det fysiologiskt? Vad kan man göra själv? Jag kan ju inte påverka mina hormoner av en kräm?
    Kanske ett kommande blogginlägg?

  60. Carro skriver:

    Vad roligt med en tävling! Jag tycker om nyhetsbreven! Layouten är tydlig och fin, lätt att se vilka produkter som nämns och vilka erbjudanden som finns. Jag gillar att de kommer regelbundet vid samma tid varje gång. Vet t.ex. att det kommer ett på måndagmorgnarna kl 7 som väntar på mig på mailen när jag kommit fram till jobbet 😉 Jag skulle gärna se mer tips om storsäljare och lyfta fram produkter som redan finns, inte bara nylanseringar. Stort tack för en grym hemsida och blogg!

  61. Bella skriver:

    Vad jag älskar med SkinCity:
    – Er service är lätt den bästa jag någonsin upplevt när jag handlat hos nätbutiker. Ni tänker på det lilla extra hela tiden! Ni skickar med prover och kul saker när man beställer, ni har bra kampanjer och er kundservice är perfekt. Aldrig någonsin har det varit så smidigt som med er. Jag har fått reklamera varor och det har aldrig varit strul. Allting går dessutom otroligt snabbt.

    Vad jag tycker skulle förbättra:
    En riktigt cool och sjukt användbar grej (även om uppstartsprocessen för er del kommer innebära en del jobb) så är det att om man gör ett hudtest så kan man klicka i flera olika märken man vill ha rekommendation på. Sedan när man är inloggad på sin sida är dessa produkter som rekommenderats på något sätt markerade inne i shopen. På så sätt blir det enkelt att hitta vad som rekommenderades, trots att förpackningarna är väldigt lika hos många märken. Ibland kan det bli förvillande och man måste gå fram och tillbaka mellan shopen och hudtestet för att dubbelkolla.

    Ytterligare bonus skulle vara om man har produkter i sin varukorg som inte fungerar med varandra. Då skulle det kunna finnas en funktion som känner igen det och gör kunden uppmärksam på att produkterna man tänker köpa inte fungerar i kombination.

    Förstår att det kanske kan vara lite omständigt att införa, men det är något jag som kund skulle uppskatta när jag handlar hos er. Då blir det enklare för amatören att navigera i djungeln, och är man osäker finns ju alltid er kundtjänst som hjälpt mig fler gånger än jag kan minnas!

    Bella

    • Bella skriver:

      Glömde dessutom skriva att angående nyhetsbreven tycker jag det är bra med tydliga rubriker på vad mailet innehållet – clickbaits uppskattas inte! Och en gång i veckan räcker 🙂

  62. Karin skriver:

    Jag tycker om ert nyhetsbrev, läser det ofta! Men endast det på fredagar, måndagar kommer det så mycket annat så brevet förloras lätt i mängden. Dessutom tycker jag det på fredagar är mer intressant då det står om weekend-pick som jag alltid läser och håller tummarna för att det ska vara någon rabatt för Exuviance.. Haha! Så för mig hade det räckt med ett utskick i veckan. Sedan hade det också varit kul om man fått någon speciell rabattkod då och då för oss riktigt lojala som följer era nyheter. Annars tycker jag att nyhetsbrevet är bra, snygg design och en bra blandning av skriftlig info om nyheter och mer allmänna tips i videoform. Allmänt på själva skincity-sidan hade jag velat ha ett alternativ vid utcheckning där man kunde välja att endast få varuprover och inte väska, necessär och docka varje gång. Jag uppskattar gåvorna men jag beställer hos er ganska ofta så har kanske ett 10-tal av varje sort hemma. Känns lite som slöseri för mig. Tack för en intressant blogg och en exceptionellt bra hemsida och kundservice!

  63. Mari Gustavsson skriver:

    Hej skincity!
    Jag tycker era nyhetsbrev är TOPPEN! Meeeen… en gång i veckan räcker. Dels för att man då verkligen ”längtar” efter det och dels för att det inte riskerar att bli oläst. För om man får för många gånger i veckan så finns risken att man tröttnar och inte orkar läsa tillslut eftersom det är så himla många som skickar ut nyhetsbrev. Men fredagar tycker jag är en perfekt dag, det höjer fredagsfeelingen MÅNGA steg 🙂
    Sen kan jag sakna lite individuella erbjudanden också och något slags VIP-system beroende på hur mycket man handlar.
    Så vill jag sist men inte minst påpeka att ni är OUTSTANDING vad gäller kundservice. Alltid trevliga, alltid hjälpsamma, alltid tillmötesgående, alltid snabba leveranser och helt enkelt: fantastiska!!

  64. Maria skriver:

    Är så nöjd över allt Ni hjälper en med. Ni har hjälpt mig på ordning på både torr fläckar o brun fläckar.

    Tycker att ett nyhetsmail i veckan räcker bra så det inte blir för mycket. Fredag tycker jag är bästa dagen!
    Det kan innehålla veckans tips som kan vara en produkt eller el andra tips. Produktnyheter och aktuella kampanjer samt slutdatum för dom och självklart helgens weekendpick. Kanske svar på vanliga frågor ni får av kunder.

    Trevlig helg
    Kram Maria

  65. Dani skriver:

    Hej! Jag är ju lite av en hudvårdsnörd så jag älskar att få nyhetsbrevet, tycker absolut inte att det är för ofta.
    När det kommer till innehållet så är jag inte så mycket för sminktips eller sminkprodukter så det brukar jag hoppa över, men jag älskar att läsa om hudvårdsfavoriter som ni rekommenderar, nya produkter, erbjudanden osv.
    Skulle dock tycka att det var kul om ni hade speciella rekommendationer för olika hudtyper eller hudproblem i nyhetsbrevet, tex månadens mask för oss med torr hy eller liknande.

    (Och en annan sak som jag såg att någon skrivit lite längre ned som inte har med nyhetsbrevet att göra är att jag också jättegärna hade velat välja att bara få hudvårdsprover och inte de andra gåvorna när man beställer produkter ifrån er. Hade varit lite miljövänligare. Hade vart ett plus om man kunde få hudvårdsprov för just sin hudtyp också:))

  66. Maud skriver:

    Som tvåbarnsmamma är det svårt att få tiden att hinna till och den ”lugna stunden på kvällen” tycks aldrig infinna sig för mig. Därför är det alltid lika fantastiskt när jag såväl på morgonen som på dagen upptäcker att jag fått ert fantastiska nyhetsbrev! Oavsett vad jag gör ser jag det som min ”egen-tid” vilket hänt både i affären, på jobbet, på dagis osv. Det bästa med breven är att jag snabbt får en överblick över era erbjudanden som jag då kan gå några dagar och fundera över för att sedan i lugn och ro på helgen lägga en beställning. ”Weekend pick” är alltid så spännande eftersom jag har vissa favoritmärken som jag ofta hoppas har extra erbjudanden! Däremot skulle jag önska att ni listade alla erbjudanden istället för att hänvisa till hemsidan. Med begränsat med tid är det lättare att få en överblick och planera sina inköp när alla erbjudanden finns samlat i ett mail 🙂 Dessutom vore det toppen om det mer tydligt framgick hur länge vissa erbjudanden gäller!

  67. Michaela skriver:

    Detta är ett av få mailutskick jag läser. Oftast avregistrerar jag mig från sidor då jag tröttnar på långa och alldeles för ofta skickade mail. Fredagar tycker jag är toppen!!! Precis som ni kört nu, med ett helgerbjudande (gärna procent på märken) fram till måndagmorgon. Håll er till relativt korta och tydliga utskick. Jag är inte mycket för videos, det tar tid. Vill snabbt kunna skumma igenom mailet och se om det är något jag är intresserad av. Älskar er kundservice! Fortsätt precis så.

  68. Kristin W skriver:

    Jag prenumererar framför allt för inspiration! Blir jag inspirerad och det är kombinerat med ett erbjudande klickar jag också hem någon produkt. 🙂 Layout och form tycker jag är bra, inte för rörigt.

    Jag tycker ni skulle kunna satsa ännu mer på korta ”instruktionsfilmer” om olika märken, produkter och fiffiga tricks.

    Om jag ska föreslå ett förbättringsområde är det utgivningsfrekvensen. När det kommer för ofta klickar man lätt bort det. En gång i veckan är optimalt.

    Keep up the good work! Ni är grymma och har ett fantastiskt servicetänk och utbud. Håller tummarna att ett presentkort dimper ner i mailen!!

  69. Johanna L skriver:

    Hej Annica! Alltid kul med tävlingar 🙂

    Vad jag gillar bäst:

    Jag gillar formatet, typsnitt och bilder. Det känns väldigt enhetligt med hemsidan. Jag tycker ni har gjort det bra med många tydliga länkar efter varje erbjudande/nyhet etc. Att även länka till din blogg och aktuellt inlägg om en specifik produkt/ämne är också super för att genast kunna få mer info. Jag gillar också rörliga bilder som jag såg i de senaste brevet! Jag uppskattar rubriker om både bortglömda favoriter och nyheter! Verkligen 🙂 Att ni har alltid har med länken till hundtestet förstår jag är mer en självklarhet nu, men det gör det inte sämre! Älskar länkar till videos med!

    Vad som kanske kan göras bättre:

    Att alla kampanjvaror kommer efter varann och sedan nyheter/andra tips sist, istället för som nu att det kommer om vartannat. Kanske kan göra det ännu tydligare.

    Ev. se till att samma kampanjer som visas i nyhetsbrevet också syns på framsidan (startsidan) på hemsidan? Man kan fundera på vad som är bäst..kanske har ni redan gjort det 🙂

    Kanske en länk i nyhetsbrevet (i slutet av de utvalda erbjudandena) i stil med..”för att se/komma till alla våra kampanjer, tryck här” så kommer man direkt till erbjudande sidan- på det sättet vet man PÅ EN GÅNG att det också finns ÄNNU fler bra erbjudanden!! (Inte bara de utvalda ni visar i mailet).

    Tycker nyhetsbrevet ska skickas ut en gång i veckan, högst två om något särskilt händer. Fredagar vid lunchtid tror jag på!

    Personligen skulle jag också efterfråga ännu mer matnyttig och nördig information om ingredienser och dess effekter på huden. Jag vet att du har en hel drös av inlägg på bloggen! Kanske kan dessa länkas till i ännu högre utsträckning. Men hudvårdsnörd som i alla fall jag är, tycker jag det är sjukt kul att få läsa mer ingående om just ingredienser osv..mer sådana inlägg på din blogg kanske..som i sin tur länkas (när det är relevant) i nyhetsbrevet!

    Det var mina synpunkter det. Nu hoppas jag på vinst!
    Kram Johanna

  70. Annie skriver:

    Hej!
    jag har inte så mycket åsikter om nyhetsbrevet….Om jag ska vara helt ärlig så ögnar jag bara igenom det för och se om det är några bra erbjudanden. Jag läser väldigt sällan hela. Tyvärr. Jag tycker era videos är bra. Tycker ni ska göra fler utbildande videos, hur olika ingredienser fungerar etc.
    Dock har jag flera synpunkter om hemsidan som jag hoppas ni tar till er.
    1: ett poängsystem som premierar återkommande kunder. Jag som handlat för tiotusentals kronor hos er får samma erbjudanden som förstagångskunder.
    2: att man ska kunna skriva recensioner om produkterna. Titta på kicks hemsida. För min del är det till jättehjälp att se vad andra kunder har tyckt om en produkt innan jag köper något nytt.
    3: att man ska kunna kryssa i om man vill ha produktprover eller dockis eller båda. Jag vill tex inte ha några prover för jag får alltid samma och jag slänger dem alltid. Men jag vill ha dockan (samlar)

    Jag har väl inte riktigt svarat på rätt frågor men jag hoppas verkligen att ni tar åt er angående hemsidan.
    Mvh Annie

  71. Elin skriver:

    Hej!

    Vill först säga att jag verkligen gillar era tävlingar när ni vill undersöka vad vi trogna skincityanvändare tycker är bra och vad vi har för förbättringsidéer! Jag håller med som många andra har skrivit att ett större nyhetsbrev i veckan är lagom där jag gärna hade sett erbjudanden, favoriter från anställda och kanske även tips eller nyheter på hur man kan förbättra sin hudvårdsrutin eller sminkning så att det finns något för alla att läsa om. Blanda gärna gamla favoriter med nya produkter. Jag tycker mailet borde skickas ut på eftermiddagen. Jag tycker videorna är superintressanta att titta på!

    Hälsningar Elin

  72. Terese skriver:

    Bra feedback: Lagom tätt för att hålla ens intresse uppe. Kul med nyheter, nya märken, senaste youtube-klippet.

    Dålig feedback: Lite väl många erbjudande ”få en gåva på köpet”. Jag gillar mer varianten 10%, stor gåvobag vid köp över 1000kr eller 3:e på köpet.

    Ideér: Hudvårdstips & trix i nyhetsbrevet, Veckans produkt, Veckans solskens-hud-historia. Kanske att man kan länka bloggen från nyhetsbrevet.

  73. Linn skriver:

    Det bästa med nyhetsbreven är att se vilka erbjudanden som kommer. Var dock på väg att missa ett erbjudande ni hade på mitt favoritmärke då det inte stod med i nyhetsbrevet utan bara fanns på hemsidan under erbjudandefliken. Den gången var det någon som skrivit ett inlägg på instagram som gjorde att jag lyckades hinna med erbjudandet i sista stund. Så det vore bra om alla erbjudanden alltid fanns med i nyhetsbrevet. Inte alltid man klickar in sig på sociala medier.

    Är bra att ni har bestämda dagar då nyhetsbrevet kommer. Då väntar jag på det och håller utkik efter det, annars är det lätt att det försvinner bland all reklammail.

    1-2 ggr i veckan är lagom, fler ggr så kommer man att ledsna.

    Ser framemot morgondagens nyhetsbrev och helgens weekendpick=)

  74. Caroline skriver:

    Så vad tycker jag är bra med ert nyhetsbrev? Till att börja med så tycker jag att det är väldigt roligt att ni har ett nyhetsbrev. Som hudvårdsnörd älskar jag att läsa om alla spännande nyheter och fakta som ni presenterar för oss. Dessutom tycker jag att det överlag känns genomtänkt och layout och utseende hänger ihop med hur ni presenterar er i andra sammanhang (hemsidan, facebook instagram etc). Just igenkänningsfaktorn tycker jag är extra viktig. Som hudvårdsnörd är jag inne på många fler ställen än bara skincity, och ändå vet jag direkt när jag öppnar utskick från er att det kommer just från er.

    Men även om mycket är bra finns det alltid det som kan bli bättre. Nu vet jag att alla är olika, men jag hade föredragit om det stod ”Nyhetsbrev” i menyraden. Jag kan tycka att man då anger tonen att det här inte ”bara” är ett reklammeddelande utan att det innehåller mycket mer än det. Dessutom urskiljer man det då tydligt från andra utskick som ni kanske (måste) göra. För just nu känns det som om nyhetsbrevet skickas ut lite hipp som happ, och kanske även flera gånger i veckan. Min önskan är att det kom ett nyhetsbrev i veckan och då alltid samma veckodag. Ser man tex till er ”weekend pick” så vet jag att det varje fredag dyker upp ett fantastiskt erbjudanden. Har jag haft en tung vecka (ni vet i-landsproblem som en bråkig chef, snoriga barn eller oflexibel man) så händer det att jag väntar uppe till kl blir 00:01 natten mellan torsdag och fredag för att då gå in på hemsidan se om erbjudandet redan kommit upp där. Genom att ha det en specifik dag så blir det också automatiskt någonting som man väntar på, vilket också gör att man verkligen tittar på det när det kommer. Säg att man firar in helgen med ”weekend pick” och startar veckan med ett nyhetsbrev?

    Sedan hade jag gärna sett ännu mer av en koppling mellan produkt och person. Jag vet att man inte ska köpa något bara för att någon annan använder just den produkten. Dock så kan man alltid få tips eller den där samhörighetskänslan av att någon annan använder samma sak som jag. Kanske kan några av era anställda berätta om en produkt som de använder och varför de tycker så mycket om just den. Räcker inte de anställda till kan ni kanske väva in en och annan trogen kund som får dela med sig av sin favoriter och vad de blivit hjälpta av?

  75. Susanne skriver:

    Hej!
    Jag har ingen direkt koll på när ni skickar era nyhetsbrev förutom fredagar med Weekend Pick. Men jag skulle föreslå detta:

    Varje fredag, ett nyhetsbrev med endast info om Weekend Pick.

    Inför varje byte av kampanjer, den 1 och 15 varje månad ett brev med de veckornas kampanjer.

    Samt 1 ggr/månad ett specialanpassat mail till just mig eller dom med min hudtyp. Tips om vad som passar just en torr hud eller en blandhy eller liknade, för att få upp ögonen på nya produkter eller märken just anpassat för mig/oss. Detta genom att man på sin personliga sida fått en flik med info om sin hudtyp och hudton som man fyller i.

    Detta skulle bli totalt ca 7 nyhetsbrev i månaden vilket jag tycker känns som lagom. Och vissa kanske tycker är på tok är många…

    (Måste slänga in önskemål om typ bonussystem för olika nivåer för oss kunder typ brons, silver och guldnivåer beroende på hur mycket man köpt hos er)

    Annars mycket nöjd kund 🙂

  76. Emma skriver:

    Jag har alltid tyckt om att få era nyhetsbrev och läser alltid för att se om det finns någon information eller tips som passar mig. I början kollade jag även på era videos, men det blev nog bara en eller två innan jag slutade med det. Jag tror den främsta anledningen var att det var väldigt mycket bakgrundsljud som gör att jag inte kan koncentrera mig på innehållet i videon. Nu vet jag inte om detta är kvar eller om ni har justerat upplägget. En annan anledning till att jag inte längre ser era videos är att jag föredrar att läsa tips och trix i textform. Jag har svårt att ta till mig information muntligt på det sättet utan behöver det i textform så att jag kan läsa om det flera gånger om jag så skulle behöva.

    Nu svävade jag kanske iväg lite från själva huvudfrågan om hur nyhetsbreven kan bli bättre. Jag tycker nyhetsbreven är väldigt tydliga med sitt innehåll och beskrivningarna är utförliga. Jag gillar att det är direktlänkar till produkterna som omnämns och informationen om produkterna är också tillräckligt omfattande utan att vara för mycket. Däremot saknar jag tydliga datum för när erbjudandena slutar. Ibland behöver man planera sina inköp extra noga och jag vill oftast ha en tydlig prioriteringslista vilket innebär att det som är osäkert ofta faller bort i planeringen.

    Många har skrivit att nyhetsbrevet kommer ut för ofta. Jag förstår vad de menar och kan till viss del hålla med. Ni har alltid väldigt generösa erbjudanden och sett till andra skönhetsaktörer ligger ni definitivt i framkant. (Det kan vara farligt att vänja oss vid för bra grejer :)) Jag tycker absolut att nyhetsbrevet som kommer på fredagar är det absolut bästa. Man vet liksom att det dimper ner ett trevligt brev från er varje fredag och jag uppskattar att ni har olika helgerbjudanden. Jag tänker att jag skulle vara väldigt nöjd om nyhetsbreven som kommer utöver fredagar handlar om någon speciell lansering eller någon speciell händelse, t.ex. tävlingar eller liknande. Jag tycker inte att de breven behöver innehålla fler erbjudanden (man kanske kan få för mycket av det?) om det inte rör något alldeles särskilt.

    Något som jag saknar i nyhetsbreven och som jag tror skulle kunna vara uppskattat är en tydlig indelning av produkter och tips beroende på hudtyp. Alla vi som handlar hos er har olika hudtillstånd och ibland känns det som att många erbjudanden och direkta tips främst riktar sig till de med normal och tålig hud. Jag som har känslig hy och mild rosacea kan ibland känna en besvikelse över att jag sällan hittar produkter direkt riktade till mig i dessa brev. Även om jag har känslig hy har jag behov av att rena huden från orenheter och skulle därför vilja få tips på sådana produkter som är effektiva och milda och som inte är superaktiva. Jag tänker att man skulle kunna ha olika rubriker för olika hudtyper med olika tips på produkter (kanske baserat på årstid) och ibland kanske en speciell vara därifrån nedsatt (istället för ett generellt erbjudande). Jag tänker att ett sådant nyhetsbrev inte behöver komma ut en gång i veckan, men kanske att en gång i månaden är lagom för att se hur väl det mottas av era följare. Jag tror att det skulle kunna bidra till större tydlighet och särskilt om mejlen är långa kan varje läsare fokusera på texten som tillhör ens egna hudtyp.

  77. Ellinor skriver:

    Ros
    • Älskar den röda tråden gällande layout och att hemsidan och nyhetsbrevet har samma header och att man kan klicka sig in på de olika kategorierna via nyhetsbrevet. Det märks att ni har en tydlig design profil.
    • All heder till er som väljer att faktiskt ta upp om vetenskapen bakom varför vissa produkter/ingredienser är bra för huden. Det gör att jag får uppfattningen att ni är intresserade av att tillgodose era kunders behov och inte är bara ute efter att tjäna pengar. Därför uppskattar jag att även nyhetsbreven tar upp detta.
    • Kombination av rörligt och skriftligt material är toppen och gör så att nyhetsbrevet inte blir för ”platt”.

    Ris
    • Vissa nyhetsbrev är väldigt informationstunga och blir lite för långa, vilket kan vara lite irriterande att läsa igenom på mobilen till exempel. Jag föredrar korta och koncisa nyhetsbrev som skickas ut ett par gånger i veckan, snarare än ett jättelångt en gång i veckan.
    • Ganska ofta fungerar inte alla länkar som de ska och istället för en fungerande länk står det tex: [skincity.se] som inte går att klicka på.

    Rekommendationer
    • Ha en feature som ”veckans produkt”, ”veckans/månadens spotlight” där ni uppmärksammar en ingrediens och sen rekommenderar produkter som innehåller den, eller något i stil med ”tre favoriter just nu” där ni uppmärksammar produkter som ni tycker är lite extra intressanta just nu.

  78. Sofia skriver:

    Hej!
    Jag tycker att Skincity generellt har BRA nyhetsbrev! Jag läser dem ALLTID, främst för att se om ni har några roliga erbjudanden plus att läsa om nya/populära produkter!
    Jag uppskattar alla typer av videos ni gör, formatet är kort och informativt, vilket gör det lätt att kolla i mobilen.
    Något ni skulle kunna förbättra är längden på nyhetsbreven. Jag tycker de kan vara aningen långa ibland! Förslagsvis kanske man kan fokusera på typ top 3 erbjudanden/top 3 nyheter/top 3 tips osv och inte rada upp alla erbjudanden.
    Det var mina tips 🙂
    Vänligen
    Sofia

  79. Emilie skriver:

    Jag är PC-frälst sedan ca ett halvår tack vare er. Det absolut bästa med er som Skincity-team är att ni är så proffsiga och pålitliga. Jag arbetar själv inom vården och ser era hudvårdsrekommendationer som läkemedelsordinationer!

    Angående nyhetsbrevet tycker jag att det är roligt att de har börjat komma oftare och era weekend-picks är guld! Ibland är det lite mycket text och jag tycker youtubekanalen är lite svårnavigerad. Men själva filmklippen tycker jag är bra!

    Det som skulle ha varit väldigt roligt är ett personligt medlemskap med erbjudanden och bonusar!

    Tack för en faboulus site! Vet inte vad jag gjorde innan den??

    Ha det bra!

  80. Anna Larsson skriver:

    Jag gillar skincitys nyhetsbrev och läser dem i princip alltid, men ett i veckan är lagom, med aktuella erbjudande för veckan och helgens weekend pick som jag alltid ser fram emot! Med ett nyhetsbrev i veckan är det ok att göra dem lite längre med ex veckans tips eller veckans klipp. Följer er på andra kanaler (IG och snapchat) och föredrar att få dagliga uppdateringar där just för att man får så många nyhetsbrev. Nyhetsmorgon gör sig tex bättre på ig, liksom nyheter som är på gång.

    Håller med många om att det hade varit bra att få reda på slutdatum på alla erbjudanden så man kan planera köpen. Skulle också vilja veta era hudvårdsserier och favoriter! Tycker youtubeklippen är bra men skulle gärna se swatches på olika nyanser i videoformat så man lättare kan jämföra i olika ljus.

    För övrigt är skincity min absoluta favoritbutik, återkommer ständigt som kund pga outstanding service och bättre erbjudanden än någon annan.

  81. Nicole skriver:

    Er service är verkligen bäst! Det märks att ni bryr er om kunderna när vi till och med får vara med och påverka nyhetsbrevet!☺️

    Jag tycker att nyhetsbrevet bör komma lika ofta som det var förr, alltså ett nyhetsbrev på fredagen (med helgerbjudanden) och ett på måndagen (med veckoerbjudanden). Jag tycker även att tiderna är bra och att mailen ska komma tidigt på morgonen, Mailen är ofta det första man kollar när man vaknar och då är det uppskattat att ha ett bra nyhetsbrev i inkorgen!

    Jag tycker att layouten är väldigt snygg och stilren, ibland kan det dock kännas som att det blir ”för mycket” produkter i nyhetsbreven. Jag personligen föredrar att ni endast visar de produkter som är på kampanj och sådana produkter som är helt nya på webbshoppen.☺️

    ** Tips på tillägg **
    Precis som ni har ”weekend-picks” så tycker jag att ni bör ha något i form med ”månadens nyhetsbrev” – ex att ni i början av varje månad börjar månaden med att skicka ut ett nyhetsbrev som är lite utöver det vanliga. Jag tänker mig att nyhetsbrevet kan vara konstruerat lite mer som ett skönhetsmagasin med lite skönhetsreportage samt intervjuer med anställda (ex. ”5 snabba med hudterapeuten Annica”) samt att detta mail ska innehålla ett extra förmånligt erbjudande – förslagsvis en populär/bästsäljande produkt som är prissänkt ”mer än vanligt”. Erbjudandet kan vara tidsbegränsat eller ”tills lagret räcker” och liknande erbjudanden kan komma varje månad, exempelvis 1 oktober, 1 november, osv. Då kan nyhetsbrevet även innehålla en sammanfattning av den kommande månaden och lite info om vad som händer på Skincity osv. Sedan vore det kul om ni i varje sådant nyhetsbrev även hade en lite längre intervju med en anställd som fick berätta om sina hudvårdsfavoriter och skönhetstips ☺️. På så sätt kan man få ett nyhetsbrev som handlar lite mer om Skincity som företag och som även är fullproppat med tips samt ett erbjudande som är ”för bra för att missa”! ☺️

    Kram!

  82. Elin A skriver:

    Jag är ny hos er på Skincity, men jag har fått ett antal nyhetsbrev och så som jag upplever det är det ett superbra nyhetsbrev! Jag gillar layouten, breven är väldigt snygga (viktigt för mig) och stilrena, de är liksom inte plottriga.
    Jag tycker om att de har ett tema varje gång (vad det verkar som åtminstone? Som sagt så är jag relativt ny kund hos er).
    Videos och tips är kanon!
    Däremot kan jag tycka att breven känns lite långa (för mycket information att ta in), jag förstår att man vill få plats med produkter och erbjudanden men som sagt, lite långa känns de så skulle ni korta ner dem en aning skulle ni nog åtminstone inte tappa kunder av den anledningen.
    🙂

  83. Sofie Rosén skriver:

    Kul med tävling!!

    Jag tycker att nyhetsbrevet kommer lagom ofta, det följer händelserna i er webbshop så att man hålls uppdaterad om aktuella erbjudanden och nyheter vilket jag tycker är toppen! Jag spanar ständigt efter en bra deal på de produkter jag använder i min dagliga rutin och kan ibland lockas att shoppa för att testa nytt om det är något ni skriver om som verkar intressant 🙂
    Videotipsen är bra tips de jag har sett men jag är för rastlös för att kolla klipp, det ska laddas osv. Jag gillar att läsa mig till info.
    Bra också att ha länk till hudtestet i nyhetsbrevet, det har hänt att jag vidarebefordrat mailet till vänner för att de ska hitta till testet.
    Jag önskar mer info om syramärkena! Känns som att dom är ”gamla godingar” som faller i glömska lite då de har sitt trogna klientel men ändå känner jag som användare att det kan vara roligt att köpa nytt inom märket och då få lite inspo 🙂 Inte bara när det kommer en nyhet. För även om man är nöjd med resultatet av hudvårdsrutinen så är ju hudvård så löjligt kul så man vill testa mer mer mer… 😉

    Kram
    Sofie

  84. Jessica skriver:

    Till att börja med vill jag säga att tack vare din inspirerande blogg, grymma webbshop med massor av bra och prisvärda erbjudanden samt ett proffsigt deltagande i TV4 har du väckt ett intresse och glädje för hudvård. Tack!

    Det som är bra med nyhetsbrevet är att det är lagom mycket information och att ni presenterar innehållet på ett intressant sätt med text,film och bild.

    Det som jag önskar att ni utvecklar är olika fokusområden. Såsom ex ett hudproblem kopplat till hudvårdsprodukter och en kort film om tips och råd. Som ett tema skulle man kunna säga.

    Tack för allt!!

  85. Kristin skriver:

    Jag tycker att nyhetsbreven är snygga! Möjligen lite långa i traditionell mening men för oss som är riktiga hudvårdsnördar är ju mkt läsning om produkter aldrig fel! Tycker att det skulle kunna finnas hänvisningar till blogginlägg på hudspecialisten också, tror inte att ni brukar ha det?

    Ett annat förslag som hänger ihop med hemsidan: när man sparar en produkt som favorit så finns det bara på den enheten man just så använder och det följer inte med om man är inloggad men byter dator. Om favoriterna var knutna till kontot och om det är möjligt att individanpassa nyhetsbreven på ett sådant sätt hade det ju varit fantastiskt(!) om det i nyhetsbrevet kom information om det var nedsatt pris på någon av ens favoriter. Skulle kännas personligt också!

  86. Natalie skriver:

    Hej Annica, Tycker att ert nyhetsbrev är jättefint utformat med bilder samt väldigt informativt, då ni ger tips på både nya och befintliga produkter samt beskriver hur man kan använda dem på ett optimalt sätt! Något som jag skulle önska är att man dessutom får möjlighet att få info om specifika områden utifrån en själv, t.ex. så önskar jag att få info om produkter som hjälper mig med finnar, acne. Nyhetsbrevet blir lite mer anpassat till en själv men samtidigt missar man inte era tips på produkter i övrigt. 🙂 // Natalie

  87. Matilda skriver:

    Jag tycker om att ni har bra erbjudanden och ofta det som lockar mig till att våga testa nya märken eller produkter.
    Det jag saknar i era nyhetsbrev är videos och filmer. En video med något tips om hur man sminkar sig, använder någon hudvårdserie eller bara hur man ska använda en specifik produkt. Tycker dina filmer på bloggen är intressanta och tycker ofta man lär sig något nytt. De behöver nödvändigtvis inte vara lika långa men att få se hur produkterna ska användas i rörligt material är alltid uppskattat och väldigt mycket enklare att förstå då. Även videos om hur huden fungerar och varför det är som det är skulle jag tycka var väldigt intressant! 🙂

  88. Josefina skriver:

    Hej Annica och alla på Skincity!

    Det nyhetsbrev som man slukar är det som kommer ut inför helgen. Lika spännande varje gång att se vilket erbjudande som ges! Jag tycker att det räcker med en gång i veckan, max två – jag ändå inne på er webbsida och kollar ett par gånger per vecka att jag inte har missat något erbjudande eller nytt inlägg :).
    Jag vill inte ha för mycket text i själva mailet, utan en direktlänk in till webbsidan där jag kan läsa mer – detta tycker jag ni är bra på! Man hamnar alltid rätt produkt till skillnad från så många andra nyhetsbrev och butiker.

    Bortser vi från nyhetsbrevet, så finns det två saker jag saknar jättemycket på Skincity:
    – När jag blir intresserad av en produkt börjar jag googla som en galning. Vad tycker andra, vilka recensioner har produkten fått, tips osv. Helst vill jag hitta den på sidor jag ”litar” på, såsom beutypedia. Jag fullkomligt slukar alla recensioner jag kan komma över. Hade detta funnits på Skincity hade det definitivt varit ett ställe som man hade litat på och jag tror dessutom att ni skulle få ännu mer besökare till webbsidan om man får träff på sökningar som ”recension Paulas Choice BHA”. Win-win:)

    – När jag nu sitter och googlar och framförallt när det gäller makeup, så älskar jag när jag hittar youtube-videos på ”så här blev det” eller ”gör så här så blir det snyggt”. Att köpa en foundation utan att se färgurval på hud, eller resultatet på ett ansikte är supersvårt. Nu finns det ju en hel del på din blogg när det gäller swatches – hade jättegärna sett länkar till dessa från produkterna, eller om ni visar hur den blir på huden i ansiktet.

    En sista grej :). Man är så nyfiken på vad ni som jobbar på Skincity använder för produkter, era personliga tips och trix osv. Kul om en anställd hos er hade en liten notis varje vecka på webbsidan om en produkt som de älskar eller deras smartaste sminktips eller deras absoluta nej-nej som man inte ska göra vad gäller hudvård!

    Tack för att vi kunder får framföra våra åsikter! Er kundservice är oslagbar och vänlig och dessutom lättsam och man känner aldrig tjatig, trots att man har många frågor.

    Kram Josefina

  89. Linn skriver:

    Nyhetsbreven uppskattas mycket! De kommer inte för ofta. Kunde gärna få innehålla lite mer faktarelaterad (liksom allmän upplysning om tex ingredienser och verkan) information i samband med produkter.
    Vill ha fler videos också, gärna lite mer matnyttiga än vissa av de senaste spm vara väldigt koncisa. Bra det också men jag personligen önskar lite mer ingående information. Älskar era videos i stort, fortsätt satsa på dem.
    En annan sak: Önskar ibland tydligare information under ”erbjudanden” och hur länge de gäller.

    Kram!

  90. Peter skriver:

    Hej!
    Nyhetsbrev är bra. Det räcker med 1 gång i veckan dock.Saknar också vid beställning att man kunde kryssa i att man inte vill ha en massa prylar utan i sådana fall hudvårdstester. Saknar även att det någon gång ibland kunde vara tips för killar/män. Bonuspoäng så man kunde få nån typ av rabatt på produkter man köper ofta.
    i det stora en alldeles utmärkt web shop med kunnig och bra personal! Tack

  91. Helen skriver:

    Jag tycker att det ska finnas med veckans tips i nyhetsbreven. Om nyhetsbreven kommer två gånger i veckan så har man veckans tema. Ett exempel på veckans tema skulle kunna vara hur du gör för att maximera din hudvård, ”lägg till en booster i din hudvårdsrutin för att få extra fukt, minimera porer och torrhet” och länka sedan produkterna som är lämpad för diverse område.
    Ett annat tema kan vara ”5 snabba tips för att få din make-up snyggare”.Små tips som kan göra stor skillnad.

    Det jag tycker är bra med ert nyhetsbrev är att det är mobilanpassat, samt att det är bra information till produkterna ni annonserar om.

  92. Victoria skriver:

    Jag tycker att era nyhetesbrev är toppen. Ni vet verkligen hur marknadsföring. Det som skulle kunna förbättras är att ni skickar ut som en slags påminnelse någon dag innan ett erbjudande tar slut på email, för jag känner flera som handlar från er som inte har sociala medier som instagram och snapchat.

    Sedan är ett tips att kanske köra 10,15-20% en hel vecka på en valfri produkt?
    Lite längre erbjudanden rent generellt skulle vara ett tips, eftersom att under en helg kanske inte alla har tid & ekonomin att handla på.
    Jag skulle även vilja ha köp 3 produkter betala för 2, som ni har väldigt sällan, det skulle vara väldigt bra.

    Skulle vara lite roligare med fler mail där ni kanske skickar ut före/efter bilder med en produkt eller något där ni framhäver just en produkt, det är alltid kul att se för att få mer inspiration i badrumsskåpet.

    Jag älskar Skincity, alltid trevlig personal, som vill hjälpa till och man känner verkligen vilken hjälp man får. Man känner verkligen att kunden är i fokus.

  93. Josefina skriver:

    Jag skulle vilja ha mer länkar till intressanta artiklar om hudvård på nätet. Tänker mig sånt som ni själva har läst och som har väckt ert intresse! Dessutom skulle det vara intressant att få höra vad ni har för personliga favoriter bland produkterna ni säljer.

  94. Michaela Hertzberg skriver:

    Åh vad roligt med en tävling!

    Jag kan börja med att berätta att jag är en hudvårds-galning och därmed älskar era nyhetsbrev och läser allihop. Men jag tror däremot att de flesta tycker att det räcker att få utskick 1 gång i veckan. Då får man se fram emot det mer och det är även större sannolikhet att man faktiskt läser igenom det.

    Vad jag skulle önska av era nyhetsbrev;

    – Tips på produkter. Gärna sådana som går att komplettera med i stort sett all hudvård, till exempel boosters, serum och masker. Gärna en liten förklaring kring vad produkten gör och hur den ska användas för att man ska få bäst resultat. Här får det gärna vara produkter som inte ligger på ”topplistan” i försäljning för de har jag personligen redan koll på.

    – Övriga hudvårdstips. En liten ”Visste du att..” med hudvårdsterapeuts-tips. Ungefär som ett av dina blogginlägg fast i miniformat om du hänger med på vad jag menar 🙂 Det kan till exempel vara tips på hur man applicerar ögonkräm bäst, vad A-vitamin gör för huden (då även förslag på olika produkter) hur man enklast avlägsnar makeup, en fingervisning om ungefär hur mycket serum/ansiktskräm man ”behöver” använda varje gång (använder man till exempel för mycket eller för lite?), vilka produkter som är grymma att kombinera med varandra för att ge ännu bättre resultat (till exempel som då du skrev att man kan lägga ett fuktserum under sin fuktmask för maximera effekten eller som nu då du berättade att det är perfekt att kombinera Niacinamide Boostern med Dermaceutics Trivita C30 om man vill jobba mot pigementeringar) eller andra saker som för er kan verka självklart men som de flesta kanske inte har koll på 🙂

    – Små erbjudanden enbart för de som får nyhetsbrevet. Detta gör enligt mig att det känns lite mer ”personligt” och att man som trogen kund känner att man är en del av Skincity familjen 🙂 Det kan till exempel vara en rabattkod som kanske ger en viss procent rabatt eller ett meddelande som man ska ange för att få vara en av de första som får testa en ny produkt (om ni fått in produktprover som ni inte har haft tidigare) eller att man får med er grymma hårbandå eller liknande. Ett erbjudande, stort eller litet, som är bundet till enbart nyhetsbrevet helt enkelt 🙂

    – Tips om kommande erbjudanden. Som prenumerant på nyhetsbrevet kanske man kan få nån eller några dagars förvarning på kommande erbjudanden som ni kommer att ha. Ungefär: ”Psst.. håll utkik efter detta”

    Vad jag känner inte är nödvändigt i nyhetsbrevet:

    – Videoklipp. Personligen brukar jag läsa breven medan jag dricker en kopp kaffe på jobbet och då känner jag mig inte bekväm med att ha ljudet på, därför läser jag hellre texter.

    – Information som man enkelt hittar på hemsidan. Nyhetsbreven ska istället innehålla godbitarna så får ”standardinformationen” ha sin plats på enbart hemsidan, haha!

    Annars har jag ingenting att anmärka på. Ert nyhetsbrev är enormt snyggt, informativt och stilrent. Det gör att man gärna klickar sig in på hemsidan och jag blir alltid köpsugen när jag läser det (faaarligt, haha!) Allt ni gör håller en otroligt hög standard. Kundbemötandet, den snabba servicen och er kunskap gör att jag väljer er framför alla andra sidor på nätet 🙂 Tusen tack för allt!

    Med vänlig hälsning
    Michaela Hertzberg

  95. Agneta Martell skriver:

    Hej Annica!

    Jag tycker nyhetsbrevet kommer lagom ofta. Men jag saknar det om det uteblir någon dag. Jag läängtar såå efter godbitarna! Upplever texterna som informativa och intressanta, inte för långa. Som kund hos Skincity får jag info om nyheter men även om bortglömda pärlor, vilken service!!
    Jag kan ibland tycka att det blir allltför många selfies på samma tema. Kanske lite narcissistiskt om än med goda avsikter. Men vad gör väl det, jag älskar din hudvårdsblogg ändå!!

  96. Kattis skriver:

    Hej, nyhetsbrevet har en bra form, men bör inte skickas ut oftare än en gång i veckan. Jag förstår att det ligger i Skincitys intresse att få ut det oftare, men det kan bli kontraproduktivt så att vi/kunderna aldrig öppnar mailet i den takt som ni tror att vi gör. Jag tycker att ni håller en bra mix av erbjudande och tips på nya produkter. Rubriceringen av varje enskilt nyhetsbrev är förstås viktig, mot bakgrund av den ständiga mailström som vi utsätts för.
    Jag vill, liksom många andra, få slippa necessär och påse, men däremot få varuprover (och alla som är skönhetsnördar liksom jag; när fick ni senast varuprover från t.ex. Kicks och Åhlens, utan att tjata om det?! Till skillnad från ALLA andra europeiska länder där man får flera varuprover efter att enbart ha köpt ett paket tops.)! Det är också enda sättet att få prova produkter eftersom ni inte har en fysisk affär där man kan få prova på handen etc.
    Jag handlar från Skincity i snitt var tredje vecka och har gjort så i ungefär tre år. Det är många påsar och necessärer som har slängts, helt i onödan och tänk på miljön… Vad gäller Kokeshidockorna så slänger jag förstås inte dem utan ger till barnen, men i ärlighetens namn, behöver man fler?…
    Ett annat tips, jag skulle vilja ha fler swatches (eller vad det heter) av läppstift, skuggor och blushes. Helst på era anställdas läppar, ögon och kinder!

    • Frida skriver:

      Hej! Åh vad rätt du har om det här med prover,jag är så trött på att måsta ”tjata” till mig ett litet prov när jag handlar i butiker. Jag handlar alltid på sephora när jag åker utomlands och de ger alltid generöst med prover på allt möjligt fast man inte ens frågar. Härhemma får man aldrig ens ett litet prov trots att det svämmar över i skåpen bakom kassan,man handlar för tusenlappar och t.o.m är medlem?? Så märkligt!

  97. Sara skriver:

    Första jag gör när jag vaknar fredagmorgon är att läsa nyhetsbrevet och kolla in weekend erbjudandet ni har. Jag tycker att en gång i veckan är lagom med nyhetsbrev men skulle gärna ha ett extra brev när det är nylanseringar och tävlingar på gång.
    Länkar skulle kunna sättas in så man kom in på den internationella sidan också från nyhetsbrevet.
    Sara

  98. Sofia skriver:

    Åh det blev en tävling, va kul! 🙂 Det första som slår min tanke om förbättringar är att ni ändrat språket till engelska om man beställer från utlandet eller iaf Finland. Jag vill gärna läsa om produkten/produkterna (speciellt om det är något nytt jag beställer) innan och så. Visserligen förstår jag nog engelska bra men vill ändå ha det tydligt och klart så då varvar jag i nuläget mellan Skincity.se och Skincity.com. Blir lite rörirgt så jag skulle gärna vilja att man kunde välja språk i menyn.

    Annars så gillade jag att nyhetsbreven kom på måndag och fredag och man väntade på dem och vilka erbjudanden som skulle kolla till helgen. Nu kommer de visst 3 ggr/ vecka och man har inte lika koll. 2ggr tyckte jag var bra och inte så mycket att det blir ”påtvingat” utan ett nöje att läsa dem. Tycker annars att de är stilrena och tydliga speciellt bra också om man läser via mobilen. Bra längd också så att det hålls intressant och man läser till slutet. Videorna är helt super!! Bilderna är också stilrena och tydliga vilket gör att det blir en bra helhet. Men så är nu ju också bäst!! 🙂

  99. Linnea skriver:

    Hej kära Annica! Om jag börjar med att ”ge feedback” ur en kundsynvinkel så skulle jag säga att det i nuläget inte är några konstigheter, jag tycker om era nyhetsbrev men uppskattar ännu mer de som kommer via instagram tex, via mailen blir det lätt att man skrållar förbi i och med att man får så många mail på en dag, så jag älskar ju när ni visar så mycket som ni gör (även det personliga och skämtsamma) på instagram! Sen är det jätte roligt med tips inför vissa årstider, som nu nyligen när ni tipsade om peelings och att behålla lystern. Annars fullkomligt ÄLSKAR jag skincity. Jag är en trogen kund sen en tid tillbaka och handlar nog i snitt en gång i månaden (Sambon undrar vart alla ”dockor” kommer ifrån hehe…) Sen tonåren har jag haft hudproblem, inte acne men fått stora finnar och mycket pormaskar som ploppade upp.. så här sitter jag som 22 åring och visst kan det vara bättre stundtals men även värre. Sen jag började handla hos er har jag skummat igenom, jan marini, md formulations, elizabeth arden pro, paulas choice, the organic pharmacy och sist men inte minst the grown ahlemist som jag verkligen börjat märkt skillnad med och jag börjar komma i insikt med vilken typ av hudvård just JAG ska ha, jag är dock tyvärr inte där än, och varför just jag tänkte att det var värt att ge lite feedback och försöka är att jag i maj gick in i väggen och har sedan dess varit sjukskriven, med en sjukpenning så blir det svårt att prioritera huden. Så lite hjälp på traven skadar aldrig! Annars så ska ni ha ett super stort tack och high five för bra kundservice och hemsida, varje gång jag beställer så ligger det i princip i postlådan 1-2 dagar efter. Massa kram på er <3

  100. Anna Karin Ernerudh skriver:

    Hej! Jag älskar ert nyhetsbrev och det älskar mig, vet inte hur många gånger jag har handlat på stört efter att fått finfin info paketerat på ett snyggt och informativt sätt.

    Det som jag gillar allra mest är att ni är så duktiga på grafiken och ”upplevelsen”. Jag får många nyhetsbrev och ni är få där upp i toppen som gör det värt att scrolla hela vägen ner till slutet och suga i sig av all info och fina erbjudanden.

    Det som jag kan sakna lite både i nyhetsbrevet men också på siten är ”riktade tips”, en utökning av Hudterapeuten tipsar. Kalla det vad man vill och gärna något glammigare än ”veckans hudåkomma”, men principen skulle kunna vara den. I brevet presenteras tex ”för torrisen” och så skulle det kunna vara tre tips (budget, standard och lyx (med extra allt)). Där skulle man också kunna beskriva vad den stora skillnaden mellan de tre produkterna är (är det något speciellt aktivt ämne som gör det lite bättre, är det ekologiskt, är det…). Som en förlängning av det eller under lyx så skulle det kunna vara – kombinera med dessa produkter så når du ett steg till i din rutin…

    Tusen tack för en bra blogg, fint nyhetsbrev och toppensite!
    //Anna Karin

  101. Emma L skriver:

    Feedback
    pros: Jag gillar att det står information brevid varje produkt och att det finns en länk som man kan klicka på. Plus att det är intressant och se vad ni har kampanj på. Jag gillar videos och bilderna, det är ”rena” och stilfulla.

    cons: Om det går att göra formatet mindre. Det känns så stort och man måste scrolla mycket. Kanske att dom som har nyhetsbrev får reda på nått(erbjudande) som inte dom som är subscribed får, så det känns lite mer exklusivt. Man får så mycket nyhetsbrev hela tiden, så man vill ju känna att det är en mening med att prenumerera. Någon information man får där men inte på eran hemsida/snapchat/instagram osv. Det är så mycket som vill ha våran uppmärksamhet hela tiden. Vad gör nyhetsbrevet viktigare än tex. instagram. Det är många nyhetsbrev jag tar bort, man läser ämnesrubriken i mejlen och tar bort dom man tycker låter ointressant. Så för mig i alla fall är rubrik viktigt, inte clickbait men så det låter intressant att öppna mejlet.

  102. Elin skriver:

    Hej! Jag tycker att era nyhetsbrev kommer på väldigt bra tider, det är det absolut bästa 🙂 Inte för ofta och inte för sällan heller faktiskt. Det är bra att bli uppdaterad om era aktuella erbjudanden och nyheter som inkommit.
    Kanske att ni har färre bilder på er själv och mer fokuserar på bilder av produkterna om det skulle vara något litet.

    En sak jag gärna skulle vilja ha är alternativet att endast få produktprover vid beställning men inte den lilla dockan, påse och portmonnä.
    Jag älskar att testa nya produkter men har nu 5 påsar eller fler hemma vilket är lite synd. Även om de är väldigt fina 🙂
    Övrigt väldigt nöjd med er <3

  103. AnnaErika skriver:

    Hej!
    Det jag gillar mest med skincity och anledningen till att jag väljer er framför konkurrenter är att eran passion för hudvård verkligen lyser igenom i allt ni gör. Från sociala medier och kundrelationer till er kunnighet om hudvård och produkter, märken osv. Upplevelsen att handla hos er blir som att dela mitt hudvårdsintresse med någon som har samma passion som mig!

    Övriga synpunkter:
    – Önskar att få välja vilka testers som man får medskickat vid beställningar – så man får större möjlighet att prova produkter som passar en själv och undvika att få samma produktprov flera gånger.

    – Bonusprogram för kunder som handlar ofta, t.ex. med erbjudanden på produkter man ofta handlar eller erbjudanden på ens födelsedag.

    – Tycker om nyhetsbreven men ibland upprepas information från tidigare utskick/sociala medier/hemsidan – skulle vara roligt med innehåll som är unikt just för nyhetsbrevet!

  104. Johanna skriver:

    Jag har egentligen inte mycket att anmärka på.
    Älskar att få nyhetsbrev. Av någon anledning så hamnar mina i skräpposten och har inte lyckats ändra det. Går in där flera ggr om dagen för att kika om det har kommit något nytt så för min del så kan det inte bli för många nyhetsbrev!

    Skulle dock vara kul att ibland få lite tips eller påminnelser om ”gamla” produkter. Alltså inte bara nyheter.

    Servicen hos Er är helt underbar. Finns absolut inget att anmärka på.

    En sak som jag saknar är dock innehållsförteckningarna på vissa produkter. Att endel är på svenska men andra på engelska. Ingen stor sak men lättare att kolla upp innehållet när det är på svenska. Google translate funkar inte alltid 😉

    Skulle vilja att sökfältet på hemsidan förbättrades lite. Som när jag sökte efter lermasker. Gick inte att filtrera så att man får upp bara lermasker osv.

    Tack för att ni finns, ni har hjälpt mig otroligt mycket!

  105. Teresa skriver:

    Jag måste säga att jag är supernöjd med era veckobrev. Brukar faktiskt tänka på att det är ett nyhetsbrev jag verkligen ser fram emot att få och också läser. Det jag gillar mest är dock erbjudanden som kommer varje vecka. Älskar det. Det jag känner att jag kan bli lite skeptisk till är att alla produkter hyllas med jordens superlativ att det ibland blir svårt att veta vilka produkter som egentligen nåt upp till alla superlativ. Det kan bli lite för mycket.

  106. Anette skriver:

    Hej!

    För det första vill jag ge er en eloge för att ni frågar oss kunder om tips och åsikter, det får ni gärna ha som ett återkommande inslag lite då och då.

    Jag älskar nyhetsbreven som alltid innehåller bra tips, råd och läsning. Det är lagom om de kommer två gånger i veckan, om de kommer oftare än så blir det lätt att man känner sig ”spammad” och raderar utan att läsa. Information om Tv-inslag osv som Skin City deltagit i, passar sig bättre för bloggen än i nyhetsbrevet (jag läser både nyhetsbrev och blogg med nöje). Jag tycker att brevet är tydligt, ”rent” och lagom långt. Är man intresserad av en specifik produkt, kan man klicka sig vidare till hemsidan. För mycket och lång information i brevet läser jag inte.

    Det som är mest spännande i nyhetsbreven, är att se vilka erbjudanden ni har! Och för att dessa skall kännas väsentliga måste de ha en prisreducering av MINST 20%. Dock saknar jag datum då erbjudandet gäller.

    Jag hade gärna sett att man skulle kunna samla bonuspoäng på köpen, vilka man sedan kan plocka ut som en form av rabatt på en valfri vara. Hur man personligen ligger till i bonussystemet vore idealiskt att presentera i nyhetsbrevet. Om ni skickar ut förslagsvis två nyhetsbrev i veckan, kan ju det ena vara ett brett och allmänt brev som riktar sig till samtliga kunder, medan det andra kunde vara mer individuellt anpassat. I det mer personliga nyhetsbrevet vill jag ha status på mina poäng, erbjudande som är utplockade att locka min smak och hudtyp samt även tips om nya och äldre godbitar ur sortimentet som passar just mig. För att ni skall kunna veta vad som intresserar mig, skall man kunna fylla i en personlig profil om hudprodukter, makeup och hudtyp i ”min profil” när man är inloggad på hemsidan, vilket sedan styr urvalet i det personliga veckobrevet. Det finns ju massor av kunder med liknande profiler, så det blir ju ändå inte att ni behöver göra helt unika brev till varje person 😉 Ni kan ju därför ändå göra massutskick, men av lite olika sort, till olika kundprofiler. Jag fastnar nämligen ofta för produkter i nuvarande nyhetsbrev som efter grundligare undersökning visar sig inte passa min hudtyp.
    Genom bounssystemet skulle man också kunna få mer kvalitativa provförpackningar. Spenderar du mer, får du fler eller bättre prover på andra produkter. De små platta engångsproverna är visserligen uppskattade, men när jag spenderat några tusen i en beställning skulle det vara kul att istället få en miniatyrprodukt som ger lite mer testvärde (alltså en hel flaska/burk i ministorlek).

    I nyhetsbrevet skulle jag också vilja se att ni lyfter fram kundutlåtanden. En ”kund-favorit-produkt” eller en ”kunderna har testat-produkt” vore intressant att läsa. Och då vill jag inte att produkten plockas ut baserat på försäljning, utan att produkten istället har genomgått ett test hos en kundpanel. Jag tycker att det vore bra om kunderna fick känna sig mer delaktiga. Att ni gör utskick med produktnyheter till bloggare är givetvis bra – jag inspireras ofta av bloggarnas utlåtanden. Men liknande skulle också kunna göras till kunder, som sedan får göra utlåtanden i nyhetsbreven. I dagsläget googlar jag alltid runt för att läsa ”vanliga” människors erfarenhet och åsikter kring en produkt innan jag beställer den. Sådana här åsikter skulle jag gärna läsa direkt i breven eller i anknytning till produkterna på hemsidan. Det skulle spara mig en massa tid och ansträngning. Ni skulle också kunna vara mer öppna med vilka bloggare ni samarbetar med och lyfta fram/länka i breven till något välskrivet blogginlägg om era produker.

    Kunskapsbiten är viktig och intressant i nyhetsbrevet. Jag älskar att läsa information om produktingredienser, hur produkter skall användas, hållbarhet osv. Detta är ju Annica duktig på att ta upp i bloggen och det är även kul att se spår av det i breven.

    Åh, jag har massor av fler idéer, men jag gissar att ni inte orkar läsa mer ;D

    Kram, ni är toppen! Tack till alla tålmodiga tjejer i chat och mejlservice <3

  107. Mia Andersson skriver:

    Hej!
    Jag tycker era nyhetsbrev är jättebra! Men det räcker med en gång i veckan, så blir det lite mer spännande 🙂 Och kanske faktiskt på torsdagar (inklusive weekend-pick) för är jag då riktigt snabb så hinner jag njuta av produkterna under helgen.
    Jag skulle älska om ni hade ett riktigt glossigt magasin! Jag tillhör kanske den ”äldre” generationen 😉 men är det något som väcker ha-begär och andas lyx så är det att få bläddra ”på riktigt”!
    Mvh Mia

    • Mia Andersson skriver:

      Kom på två saker till! Det vore roligt med ännu mer inspirerande bilder på produkter i nyhetsbrevet. Och blänkare på säsongens must-have, som höstens nyans på nagellacket, ansiktskräm till vintern och liknande.

  108. Anna-Karin skriver:

    gillar nyhets brevet, skulle va kul om man la till nåt i stil med veckans mask/behandling för huden tex tips om hur man kan boosta huden lite extra en gång i veckan med tips på ansiktsmask eller serum eller liknande tips.

    gillar er youtube kanal dom inlägg jag gillat mest va dom ni gjorde i somras med nude,elegant,party,golden,trendy look, jag har nog sett om dom flera gånger fick många bra tips! 🙂

    skulle gärna vilja ha en skincity necessär som har mer än ett fack, eller en skincity necessär för sminkborstar,

    skulle gärna vilja se en youtube video om hur man tvättar å håller efter sina sminkborstar på bästa sätt å tips på produkter ni tycker är bra till det,

    saknar i eran shop att man inte kan välja prov när man beställer, tex om man kunde välja märket eller produkten man hellst vill ha

  109. Lina skriver:

    Jag fullständigt älskar när jag får dina blogginlägg på min mail, när nya nyheter dyker upp på din blogg på skincitys instagram! Varje gång något nytt dyker upp, en ny video läggs upp, spänningen av vad det är för något, är samma känsla man får på julafton! Älskar att ni kommer med alla tips och råd i olika sätt hur man kan sköta sin hy på bästa sätt! Det bästa är när du kommer till TV4 morgon nyheter och presenterar olika tips och råd inom hudvård och makeup inför olika säsonger!

  110. Nathalie Norman skriver:

    Hej Annica!

    Jag älskar era nyhetsbrev och gillar weekend pics och nya produkter! Jag skulle gärna se nyhetsbrev i tidningsform, en gratis hudvårdstidning hem i brevlådan varannan månad. Behöver inte vara jätte många sidor, men info om nya produkter, sminktips, trender inom hudvård osv! Kanske någon liten test osv. Älskar tidningar och blir oftast väldigt inspirerad då.

    Kram!

  111. Malin skriver:

    Hej.
    Jag har svårt att komma på någon förbättring, eftersom ni redan har ett så bra koncept! Men, om jag ska föreslå något så skulle jag hellre få helgens erbjudande på torsdag istället för fredag. Ofta innehåller det något jag blir sugen på och då skulle jag vilja ha möjlighet att klicka hem det och hinna få leverans på fredag och njuta av produkterna under helgen.
    Jag läser gärna tips om gamla favoriter som annars lätt blir bortglömda när det kommer nyheter. Och gärna mer teasers, ”nyhet från xx kommer i mitten på yy.”

    Med vänlig hälsning
    Malin

  112. Caroline S skriver:

    Jag gillar nyhetsbreven och läser alltid, men skulle tycka att det räcker med ett i veckan och helst på fredagar så man kan läsa och klicka vidare under helgen när jag har mer tid. Tycker nyhetsbrevet är snyggt, enkelt att förstå och hittar alltid något som passar mig att läsa mer om. Gillar inte videos, det tar för lång tid för mig plus att de blir för generella – känner inte att de riktas till just mig.

    Jag har tidigare önskat erbjudande på veckans (månadens?) mask, med anledning av hashtaggen ’söndagsmasken’. Tycker det vore kul att bli tipsad om och kunna hitta fler favoriter.

    Tycker också det vore kul att lyfta fram veckans bestseller/favorit eller nåt liknande, gärna med någon rabatt! 😉

    Tack för outstanding service och stort mervärde för mig som kund!

  113. Agnes Rodin skriver:

    Jag älskar också era korta filmer med tips och information. 🙂

  114. Agnes Rodin skriver:

    Jag tycker att era nyhetsbrev är väldigt tydliga och lätta att läsa. Jag tycker också att dom känns stilrena och det gör så att jag vill läsa vidare. Det är också lagom mycket information i breven.

    Det skulle räcka med ett brev i veckan, blir mer speciellt att få brevet då.

    Tack för en bra blogg och en bra hemsida. Jag inspireras hela tiden 🙂

  115. Sanna skriver:

    Jag gillar att era nyhetsbrev kommer på fredagar med helgens erbjudande. Dock var det roligt och spännande när man fick se en snabb sekund på snapchat redan på Toradagen, så det borde ni ta tillbaka.

    Däremot tycker jag att det räcker med ett nyhetsbrev, annars blir det lätt mycket att läsa och ointressant. Istället tycker jag ni kan lägga ut den infon som en film/bild på instagram istället :).

    Ett tips är att skriva slutdatum lite mer ordentligt.

    Sanna

  116. Rebecka skriver:

    Hej!

    Jag tycker i det hela att nyhetsbrevet är bra.
    För att jag ska orka läsa nyhetsbrev (får många i mitt mailflöde) så räcker det med en gång per vecka. Om brevet kommer ut på fredagar så kännas lite helgpeppigt, särkilt när det innehåller info om era ”weekend deals”.

    Jag efterfrågar liksom många andra datum för när vissa erbjudanden tar slut. Det vore även kul att han någon typ av kundklubb där man kan få rabatter/tips utefter sin hudtyp samt senaste inköp. Ex så använder jag bara Exuviance och det vore kul om man, ex en gång per år kunde få en viss procent på den vara man köpt flest gånger under året. Då skulle nyhetsbrevet bli spännande!

    Jag tycker att det är superkul att läsa recensioner, det vore roligt om nyhetsbrevet innehöll lite mer sådant.

    Tack för att ni driver en grym webbutik med riktigt bra service!

  117. Johanna skriver:

    Eftersom jag håller utkik på skincity på alla olika medier så tycker jag det är lagom med ett utskick på fredagarna. Det är alltid spännande att vänta in helgens erbjudanden och jag gillar att läsa om dem i ert nyhetsbrev! I det här fallet tror jag att lagom är bäst, för jag hinner tyvärr inte med att uppskatta mailen i veckorna. jag gillar när ni tipsar om nyheter och beskriver dessa lite mer, för på så vis får jag upp ögonen för fler gobitar! I övrigt älskar jag er affärsidé med allt vad ni gör! Jag gillar layouten med en tydlig röd tråd genom allt och jag gillar när någon i personalen tipsar om personliga favoriter. Ni verkar vara ett riktigt härligt gäng och det utstrålar ni i alla sociala medier!

  118. Sofie Nordin skriver:

    Hej! Vilken härlig tävling.
    Först vill jag vara säga att ni är bäst på kundservice, alltid nöjd när jag handlat hos er!

    Jag tycker nyhetsbrevet bör komma en gång i vecka samt lagomt till helgen, då kan man hem och gotta sig i Era erbjudanden, tips mm över helgen och ta sig tiden att läsa ☺️ När det blir nyhetsbrev för ofta, tyvärr så läser jag inte dem. Lyfta gamla godingar, ge tips på bestsellers men också tycker jag ”veckans rea-produkt” att ni väljer en produkt till ett bra rabatterat pris.. Typ som julkalendern fast en gång i veckan 😉 jag tror alla älskar nedsatta priser och man får chans att upptäcka nya godingar! Nu vet jag ni har kanon erbjudanden på märken och nedsatta priser men nu tänker jag just på EN produkt/1 gång i veckan, kanske produkter som är på väg att gå ut i datum? Men för oss som kunder innebär det ändå att man hinner prova och känna å klämma 😉

    Tycker också breven är lagom långa och en till sak jag tror många skulle älska ”veckans tips” kan vara allt från hur man bäst applicerar en ljus ögonskugga bäst till en skön mask för höst-hy 😉

    Kram Sofie

  119. Jenny skriver:

    Hej!

    Jag gillar att ni lyfter fram favoriter ifrån varje erbjudande! Texten är lagom lång och bilderna bra.

    Efterfrågar att ni skriver ut tydligt slutdatum i varje erbjudande!

    Skulle också kännas logiskt med ett nytt nyhetsbrev inför varje helg då ni har helgkampanj samt varje gång ni byter ut erbjudandena om det är möjligt!

    Ni skulle även kunna skicka ut veckans fråga eller liknande i nyhetsbreven för att få in feedback ifrån oss!

  120. Elin Johansson skriver:

    För min del så blir det oftast att jag läser ämnesraden utan att öppna mailet för att se om det är några bra erbjudanden, ärligt så är det mest därför jag har nyhetsbrevet men då är det bra att ni har erbjudanden tydligt i rubriken så som ni har!
    När jag klickar mig in så kollar jag mest första artikeln, kanske om det stod någon liten innehållsförteckning först i mailet som lockade att läsa även det längre ner.

    Personligen gillar jag inte att butiker lockar med kreditköp men fattar ju att det ger extra köp, lite trist tycker iaf jag att det är det första som står.

    Nu blev detta väldigt negativt men din butik är suverän och nyhetsbrev är supersvårt (omöjligt?) att få riktigt intressanta.

  121. Renee skriver:

    Hej!
    Jag gillar att få nyhetsbrev måndag och fredag, gillar helgerbjudande som är procent på ett märke. Det får gärna vara lite utförligare brev, med tips och råd. Läser inte så noga allt som kommer där emellan. Youtube klippen kollar jag ofta, tycker ibland att dom är lite långa, men helt ok. Går också in på instagram ganska ofta via hemsidan och då också bloggen.

    Det jag saknar mest hos er är nog någon typ av bonussystem, gillade när ni var anslutna till refunder och man fick några procent tillbaka för varje köp. Saknar också datum för när erbjudande går ut ( gillar att planera mina inköp, och har frågat flera gånger i chatten när aktuella erbjudande går ut ). Skulle också vilja ha erbjudande i samband men nylanseringar, samt en presentation av märket och kanske deras ”bestsellers”.

    Skulle också jättegärna få inviduella erbjudande typ 25 % på valfri vara, då man ofta saknar en produkt i ett speciellt märke som man använder. Vore också roligt med typ en panel som testar ”nya” märken (eller gamla) och sedan lämnar omdöme. Gillar när ni lyfter fram guldkorn från alla varumärken som är outstanding på sitt sätt.

    Skulle också tycka det vore jätteroligt att läsa om vad ni använder och era hudtyper. Skulle jättegärna vilja veta era favoriter.

    Vill till sist säga att eran julkalender är suverän, längtar redan och planerar:) Sedan är ju också eran service outstanding, snabbt går det, och alla i chatten är super trevliga ( har ställd måååånga frågor där :)) Snygg site har ni också! Personligen kan jag dock undvara tygväska och necessär, men dockorna sparas:)

    Mvh

  122. Christine skriver:

    Hej! Ert nyhetsbrev är bara intressant för mig när ni kommer med nya erbjudanden, jag skummar igenom för att se om något erbjudande passar mig och skippar resten. Sen kommer det så många nyhetsbrev från så många aktörer på marknaden så en gång i veckan är gott och väl, annars brukar jag tröttna och avanmäla utskicken. Videos är tidskrävande och inget jag kollar på då jag ofta läser mailen när jag jobbar så jag föredrar bild och kort text.

    Pros: snygg layout, cleant, lagom långt.
    Cons: för täta utskick, samma information som på hemsidan och på sociala medier.

  123. Terese skriver:

    Jag tycker Ert nyhetsbrev är ett jättebra sätt att få ta del av alla erbjudanden. Jag har tack vare dessa brev gjort riktiga kap på reor och andra bra kampanjer. 🙂
    Något som jag saknar hos Er är att kunna ge och läsa recensioner av produkterna, tycker att det vore en toppenbra funktion.

    Tack för att Ni gör ett superbra jobb, det är alltid ett nöje att handla hos Er och att läsa din blogg! <3

  124. Lovisa skriver:

    Hej,
    tidigare när ni skicka ut nyhetsbrev fredagar och måndagar gick jag och längtade efter varje mejl för att se var det var för erbjudanden som gällde. Nu när ni skickar ut iallafall 3 gånger varje vecka blir det inte lika spännande och mejlet blir mer något man skummar igenom eller inte läser alls (enligt mig) vilket har resulterat i att jag inte handlar lika ofta.

    På snapchat har ni ofta att personer som jobbar på skincity tipsar om produkter/visar hur man gör sig festfin etc, vilket jag tror skulle kunna lyfta nyhetsbrevet, med bara 1 minutvideo där någon varje vecka tipsar om sin favoritprodukt (gällande veckans erbjudande eller bara allmänt)

    Mvh Lovisa

  125. Marie Sundin skriver:

    Jag gillar ide`n med att det kommer nyhetsbrev varje fredag, samt att det över varje helg är bra pris/nedsatt på vissa varor. Då man också får tips på en del produkter. Är inspirerande att läsa, gör att man blir nyfiken……

    Det som inte är bra(fast det berör inte nyhetsbrev) är när man gör sin beställning; Det skulle gå att kryssa för; EJ gåvor – och ENDAST hudvårdsgåvor. Tidigare har jag bara direktsvarat på mail när jag fått en bekräftelse på köp 8 skrivit där att jag endast önskat hudvårdsgåvor – men det fungerar inte nu utan måste gå in och skriva mailadressen själv.
    Det kanske är fler än jag som önskar hudvårdsgåvor MEN inga andra ”prylar”.

    Fler tävlingar är också alltid roligt, kanske en fast dag. 1ggr/månad??