Deliciously Ella för Neal’s Yard Remedies

  • | Annica

Deliciously Ella Det har väl inte undgått någon att Neal’s Yard Remedies senaste produktsläpp är i samarbete med mat- och livsstilsbloggaren Deliciously Ella?

Ella Mills som hon heter, är en brittisk hälsoguru, bloggare och författare som 2011 blev diagnosticerad med den relativt ovanliga sjukdomen POTS (Postural ortostatisk takyardisyndrom) vilket gjorde att hennes rörlighet blev begränsad, hon sov 16 timmar om dygnet och hade konstanta smärtor. I och med diagnosen blev hon sängbunden och medicinering hade mycket liten effekt på hennes hälsa. Ella blev i samband med det här mer medveten om sin livsstil och vad hon stoppade i sin kropp, och lärde sig dessutom att laga mat. Hon började dela sina växtbaserade recept på sin blogg och har idag släppt en kokbok och en app med recept och tips samt öppnat sitt första café – The Mac Deli – i London, förutom att driva bloggen Deliciously Ella.

Neals yard Remedies ELLA

Produkterna då… Ella är själv en entusiastisk användare av ekologiska skönhetsprodukter och hennes samarbete med Neal’s Yard Remedies innehåller två riktiga godbitar. Med inspiration från ätliga ingredienser har Ella och Neal’s Yard Remedies skapat en ansiktsrengöring och en fuktcreme som båda fungerar för alla hudtyper. Såhär säger Ella själv om sina produkter:

Ju mer medveten jag blev om vad det var jag stoppade i mig, desto mer funderade jag på vad det egentligen var som jag använde på min hud. Om mina recept enbart innehöll de bästa ingredienserna, varför skulle inte min hudvård göra det? Med den tanken i bakhuvudet bestämde jag mig för att skapa en naturlig och okomplicerad hudvårdsserie för välmående och skönhet. Jag har alltid älskat Neal´s Yard Remedies, så ett samarbete med dem kändes som ett naturligt val. Jag är så glad att nu kunna lansera min ros, lime & gurk-serie – en enkel hudvårdsrutin full av mina ekologiska favoritingredienser som ger alla hudtyper naturlig lyster.”

Deliciously ella

Deliciously Ella Facial Wash är en mild och krämig rengöring som innehåller ros, lime och gurka för att skonsamt ta bort makeup och orenheter från huden. Innehåller även acai och blåbärsextrakt som är rikt på antioxidanter. Den här produkten ger huden fin lyster och en fräsch känsla.

Deliciously Ella Moisturiser är en lätt dagcreme som mjukgör huden med hjälp av ros, lime och gurka. Den doftar fräscht och har en uppfriskande, återfuktande och lugnande effekt på huden.

Deliciously Ella

HÄR kan ni hitta Ellas blogg Deliciously Ella, full av goda och nyttiga recept.

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Deliciously Ella för Neal’s Yard Remedies”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Emma skriver:

    Hej Annica! Två snabba frågor.
    Kan man använda exuviances vespera-serum samt deras retinol unt ögonen?
    Hur ska jag använda super retinol ihop med det serumet, innan/efter? Varje dag?

    Tack❤️

    • annica skriver:

      Hej Emma, Vespera serumet går bra men retinol serumet skulle jag rekommendera dig att vara lite försiktig med just kring ögonen. Du kan använda dessa i kombination 🙂 Först Vespera och sen Super retinol concentrate. Vesperan kan du använda morgon och kväll, varje dag. Super retinol concentrate är det viktigt med upptrappning och sen kanske inte vajre kväll men 3-4 kvällar i veckan brukar gå bra för de flesta. Kram Annica