Scrolla för att läsa mer

Hudvårdskalendrar 2016

hudvårdskalender

Alltså ni som inte redan har investerat  i en skönhetskalender måste bara göra det nu, nu , nu. Detta är kanske det roligaste som hänt den småbarnsårens tuggummi kalendrar. Skincitys egen kalender tog slut i ett nafs men som tur är har flera av våra varumärken varit SMARTA och gjort supernicea kalendrar.

Clarins ubermumsiga klander hittar du faktiskt bara hos oss på skincity i hela långa Sverige. Ni hittar alla kalendrar HÄR

Missa inte dessa, vi har begränsat antal kvar. Tänk vad kul vi ska ha i hop i december å öppna kalendrar i hop.. längta tills vi vaknar på morgonen och det första vi gör är att öppna en lucka och hitta en härlig produkt. Alltså I just löööve it.

Om du inte är sugen på en själv så överraska din kära med en kalorifri kalender till 1a advent.  Jag  vill faktiskt ha alla dessa och har sett till att lägga vantarna på en av varje + att jag har skincitys ( trots att jag gjort den själv å vet allt så …ja alltså den är för bra för att missa  helt enkelt ) och så har jag köpt några andra från england som jag fortfarande väntar på.. hehe… man kan inte få för mycket av det goda..

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 svar till “Hudvårdskalendrar 2016”

 • (20) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Rebecca skriver:

  Hej! Jag undrar om enzymbehandling är det bästa för en hy som är väldigt inflammerad och oren, typ akne. Om inte, vilken behandling hade du rekommenderat? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Rebecca, Ensymbehandling är ett bra alterantiv eftersom det är en mycket mild exfoliering men rekommenderar dig annars behandlande produkter med BHA-syra. Detta beror på att BHA-syra är härledd från acetylsalicylsyra, eller aspirin. Aspirin har anti-inflammatoriska egenskaper, och BHA-syra behåller många av dessa anti-inflammatoriska egenskaper. BHA-syra är även oljelösliga. Detta innebär att syran kan tränga in i porerna som innehåller talg och exfoliera döda hudceller som byggs upp inuti porer. Kram Annica

 2. G skriver:

  Hej Annica,

  Måste säga att du har en sådan enormt vacker hy!! Gud, det lyser bara om dig… har haft problem med min hy väldigt länge nu vilket känns så oerhört trist och jobbigt… har blandhy med porer och enstakade finnar som dyker upp… vet riktigt inte vad jag ska göra för att få bort detta… tänkte göra hudtestet på skincity går det bra att göra det utan att skicka in några bilder? Eller lär jag kanske få en fel rek om jag inte skickar in bilder? Jag hat inget i huvudet just nu som skulle kunna vara bra för mig men kanske Paulas Choice? Om jag nu gör hudtestet skulle du kunna kika in på mitt test för att se vad du tycker skulle vara bäst för mig? Jag litar så oerhört mycket på dina rek då jag tycker att du är så fruktansvärt grym på det du gör! Sedan undrar jag bara jag ser så många som fått ett sådant fint resultat här på din blogg av att bara använda sig utav dem produkter du rek… räcker det med bara produkter? Här dagligen av sö många att man bör gå ansiktsbehandlingar hos en terapeut samtidigt som man använder produkter osv för att få en bra hy… Anyway skulle betyda så mycket för mig samtidigt som jag skulle bli helt överlycklig!! Hoppas starkt på att bli av med dessa besvär jag har med min hy Hoppas på att få ett svar ifrån dig

  Massa Kramar

  Önskar dig en fantastisk dag!

  • annica skriver:

   Hej G, Det går jättebra att skicka in ett hudtest med eller utan bilder. Men eftersom vi vill få ut så mycket information som möjligt om din hud är det bra att försöka skicka med bilder i testet. Hudproblemet varierar verkligen från person till person. Vissa har en obalans inifrån eller påverkas av andra faktorer som stress, kost och hormoner. Vilket är viktigt att ta hänsyn till. Men en bra hudvårdsrutin är en mycket bra grund för att huden ska hitta balans 🙂 Kram Annica

 3. Yasemin skriver:

  Hej! Jag har lite frågor ang dermalogicas produkter jag använder mig just nu av dermalogica clearing skin wash är den bra mot fet hy med porer? Eller har dermalogica någon bättte rengöring du kan tipsa mig? Undrar också om du tycker att jag bör köpa mig dermaligicas peeling alla pratar om? Vad mer skulle jag kunna behöva använda tycker du? För just nu har jag bara rengöringen och inget annat då jag tidigare använde en annan hudvårdsserie och produkterna tog slut. Någon bra fultighetskräm? Under dagen? Kvällen? Har bland hy jätte tacksam för svar så jag kan beställa nu med en gång har som sagt bara en rengöring just nu så måste ha mer än så hehe

  • annica skriver:

   Hej Yasemin, Dermalogicas MediBac serie som har Clearing skin wash är bra om du har en överproduktion av talg. Daily microfoliant är en fantastisk peeling som ger en mild exfoliering varje dag för huden och är en fördel för alla hudtyper. För en så pass anväddas och bra rekommendation som möjligt tycker jag att du ska göra mitt kostandsfria hudtest. Till hudtestet!. Ett bra serum som passar din hud är en bra grund då det är serum som ofast går djupast ner i huden och arbetar med på hudpromlemet i huden. Kram Annica

 4. G skriver:

  Btw, jag skrev om det gick bra att ej skicka in några bilder samtidigt som jag gör hudtestet.. dock ändrade jag mig och trot det ät bättre att skicka in bilder.. jag hoppas man kan se problemen jag har på min hy på bilderna men tänkte också skriva de problem jag har samtidigt som jag gör testet men fältet räcker inte till då man endast kan skriva två rader? Hur går jag till väga? Tänkte skriva lite kort så att man får den rätta bilden.., har du kanske någon mejl adress? Tänkte ifall du skulle kunna läsa mejlet i samband med testet om du har möjlighet? Skulle vara guld.. hoppas att jag inte begär allt för mycket nu hehe…

  Kram fina du!

 5. Daniella Azizsson skriver:

  Hej Annica!
  Jag började med PAulas Choice för ungefär 7-8 veckor sedan och fick jätte fina resultat.
  Den här veckan har jag dock fått ca 8 finnar vilket är kanska mycket med tanke på att alla hade försvunnit…
  Kan det vara PC Ninacimed boostern som ställer till det för mig? Började med den för c a 2 veckor sen enl rekomendation från Elin D.

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Återkoppla gärna till din hudterapeut på Skincity så är vi informerade med tidigare historik 🙂 Viktigt att tänka att detta endast är en booster och ersätter inte tidigare serum. Det vanligast misstaget man gör med denan är att man slutar med sitt tidigare serum, då denna inte är så återfuktande blir huden lite torrare och huden hamnar i lite obalans. Kram Annica

 6. Norah skriver:

  Hej Annika,
  snälla du kan du rekommendera ett bra solskydd till mig då den jag brukade använda har utgått Facial Sunscreen då från Mene & Moy. Har blandhy med porer och mogen hy men mycket yttorr. Använder Mene & Moy i övrigt med rengöring 4%, phytic på natten och Transderma M under. Mycket tacksam för svar.

 7. Maja skriver:

  Hej Annica! Kom upp en fråga och ett inlägg på Blondinbellas blogg angående etnisk mångfald och varför man nästan enbart ser medarbetare som är blonda och ljusögda eller Skandinaviska tjejer oberoende av hårfärg. Har sett att det är så hos er med om man kollar på era gemensamma plåtnngar. Och jag undrar lite varför det ser ut så? Menar absolut inte det som ett påhopp, tycker ni är fantastiska och utför ett bra jobb men jag är nästan säker på att det även finns kompetenta tjejer med t.ex sydeuropeiskt ursprung. Ett företag i min hemstad anställer bara etniska svenskar och de med utländsk påbrå som sökt jobb där har inte fått en chans tyvärr. Hopps du förstår min poäng! Kram

  • annica skriver:

   Hej Maja, Synd att du upplever att det inte går rätt till i din hemstad. En variation på ålder och ursprung är verkligen något som jag tror varje företag har i tankarna när man anställer. Då har man möjlighet använda kunskaper på ett bredare och djupare sätt. Vi går självklart på kompetens, utbildning och övriga värderingar 🙂 Kram Annica

 8. Johanna skriver:

  Hej Annica! Jag har en fråga som jag inte har lyckats googla fram svaret till så jag jag försöker med dig Jag använder olika serum, sen PCs skin recovery mousturizer och sedan kiehls ultra light spf (efter att ha testat olika från PC med flottigt resultat) men jag blir tokig på att det liksom “korvar av sig” när jag ska sminka mig! Måste borta bort det som korvar sig och det är ju inte bra att produkten försvinner (och gör mig tokig). Kan det ha att göra med serumet? Har fått för mig att det har något med silkoner som “krockar” att göra, men vet inte var jag har läst det.. har testat olika serum och vill egentligen bara hitta något som fokuserar på fukt pga har blandhy. Hoppas verkligen att du kan hjälpa mig, tycker du och dina kollegor gör ett fantastiskt jobb med skincity!

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Det kanske är så att ditt solskydd innehåller ett fysikaliskt solskyddsfilter? Dessa produtker kan ibland ha en tendens att rulla. Mitt tips till dig är annars att se till att huden är tillräckligt återfutkad innan du applicerar ditt seurm. Använs riktigt med ansiktsvatten innan och sedan direkt på med serum och klappa in dagcreme med SPF. Håller tummarna tt du får det att fungera som det ska 🙂 Tack snälla du för dina otroligt dina ord! Kram Annica

 9. Ulli skriver:

  Beställde Bare Minerals julkalender ikväll. Tjohoo!!

 10. Theresa skriver:

  Då jag har Rosacea kan jag tyvärr inte köpa någon kalender, får bli lite gossiga fullsizeprodukter istället!

  En undran om det nya märket Jurlique, i mina ögon ger det dåliga vibbar att det beskrivs som ett märke som baseras på ALKEMI mm.. Om du googlar alkemi tror jag du förstår varför…

  • annica skriver:

   Hej Theresa, Jurliques Calendula serie låter som något för dig då den anpassar sig för en hud med rosacea. Alkemi i detta sammanhand handlar en vetenskap. Alkemi är en bas till mycket inom kemi. Kemi blir det så fort flera ingredienser möts och är inte något som ska förknippas med kemikalier. Kram Annica

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR! […]

Se hela inlägget »

Sovmasker-Tid att andas ut

Idag söndagen till ära vill jag tipsa er om riktigt härliga höst masker som verkligen bäddar in huden som i ett tjockt duntäcke . Som jag var inne på i ett tidigare inlägg så är det lätt att huden hamnar i obalans i årstids övergångarna. Vi har haft en lång och härlig sommar och nu […]

Se hela inlägget »