Hudvårdskalendrar 2016

  • | Annica

hudvårdskalender

Alltså ni som inte redan har investerat  i en skönhetskalender måste bara göra det nu, nu , nu. Detta är kanske det roligaste som hänt den småbarnsårens tuggummi kalendrar. Skincitys egen kalender tog slut i ett nafs men som tur är har flera av våra varumärken varit SMARTA och gjort supernicea kalendrar.

Clarins ubermumsiga klander hittar du faktiskt bara hos oss på skincity i hela långa Sverige. Ni hittar alla kalendrar HÄR

Missa inte dessa, vi har begränsat antal kvar. Tänk vad kul vi ska ha i hop i december å öppna kalendrar i hop.. längta tills vi vaknar på morgonen och det första vi gör är att öppna en lucka och hitta en härlig produkt. Alltså I just löööve it.

Om du inte är sugen på en själv så överraska din kära med en kalorifri kalender till 1a advent.  Jag  vill faktiskt ha alla dessa och har sett till att lägga vantarna på en av varje + att jag har skincitys ( trots att jag gjort den själv å vet allt så …ja alltså den är för bra för att missa  helt enkelt ) och så har jag köpt några andra från england som jag fortfarande väntar på.. hehe… man kan inte få för mycket av det goda..

signatur