Jurlique & Jag på Maldiverna

  • | Annica

 

img_7300

Jag hade med mig ett helt batteri av Jurlique produkter på min resa till maldiverna. Tänkte idag berätta om ytterligare några darlings som mitt hjärta bankar lite extra för.. Herbal Reocvery Serien är en  magiskt bra serie. Hjälper verkligen en  stressad, glåmig hud och grå hud. Plockar fram lystern och är även den serie som du ska välja om du önskar uppljusande produkter. och tacklar de första tecknen på åldrande tack vare botaniska extrakt och antioxidanter. Passar generellt en 25+ hud.

Alla Jurliques serier går oxå att korsa och tväras med varann.. så man kan välja något från en serie och något annat från en annan för att få en perfekt kombo. I like that.

img_6961

Herbal Recovery Serumet är ett koncentrat som reducerar fina linjer, ökar elasticiteten, återställer lystern och ökar fukten. Även detta en riktigt bra sköld för huden för miljöangrepp. Perfekt för alla som tex bor i storstäder och behöver ett serum som skyddar mot miljöföroreningar.  Innehåller en kombination av 15 växtextrakt som ger ett mycket potent antioxidantskydd. Innehåller oxå extrakt från silkesträd skyddar mot miljöangrepp och persikobladsextrakt jobbar på hudens vitalitet och cellförnyelse.  Dessutom mina vännner innehåller det favorit ingrediensen NIACINAMIDE! Tjohooo. Hur bra. Läs mer om Niacinamide här om du inte känner till denna mirakel ingrediens.

Extra hudis tips är att dutta lite recovery serum på kindbenen när du är klar med din makeup.. det ger en riktigt fin extra lyster! TRY IT!

img_7021

I min hand  ovan håller jag Face Misten Herbal Recovery antioxidantrik ansiktsmist som ger fukt, smidighet och lyster till huden. En rik mix av verksamma växtextrakt vårdar huden och skyddar denmot miljöangrepp. Huden känns mjuk, smidig, återfuktad och får en fin lyster. Min bästis i väskan är Herbal Misten. Tackvare rika innehållet på antioxidanter ger den min hud en perfekt sköld mot miljöföroreningar. Den superbra återfuktande effekten ger huden en riktigt snygg lyster. Massa C-vitamin som både ger lyster och fungerar som en perfekt antioxidant.

herbal recovery mask

Ok, lite masker måste vi ju ha i våra liv oxå eller hur? Här kommer två  kanontips från mig.

Herbal Recovery Antioxidant Gel Mask är en sån som liksom man måste ha hemma. Återfuktar och ger massa lyster. Är faktiskt lite som en peeling och mask i ett då den innehåller bla något som heter  willow bark extract som är en naturlig källa till Salicyl Syra och ger huden en mild exfoliering och renar porerna.

antioxidant gel mask jurlique

Denna gel mask innehåller även små korn av E- vitamin som ger huden maximalt med antioxidanter och skyddar och reparerar från miljöskador på huden. Perfekt för latmasken då man i denna har både peeling och mask i ett. Lyster och återfuktning är denna mask  in a nutshell!
jurlique face mask

Den andra masken jag hade med mig var Intense recovery Mask. Ohhh lord… denna mask.. bara doften.. kunde inte sluta dofta på den .. blev liksom helt euforisk…
img_6936

Intense Recovery Mask revitaliserar och återställer huden, behandlar fina linjer samt skyddar huden mot miljöangrepp. Grön lera absorberar orenheter och balanserar talgproduktionen, medan extrakt från grönt te, vindruvskärna och gurkmeja förser huden med skyddande antioxidanter. Innehåller oxå C-vitamin som ger lyster samt Roship oil och Avocado oil som verkligen smörjer huden. Rik och krämig konsistens. Innehåller även Retinyl palmitat som verkar antiage.

Jag är inget storfan generellt av klassiska lermasker men DENNA, DENNA gillar jag.. för den är cremig samtidigt och min hud kändes sååå härlig efter.

img_6940

MASK-SILENCE Please.. ett uttryck jag myntade denna stund! 🙂

Den här masken är  helt super efter festen, om din hud är stressad eller om du varit för mycket i solen, för att återställa och reparera. En liten SOS kur för hud i nöd helt enkelt. Bjuder på en liten kavalkad  maskbilder:)

img_6946
img_6881

img_6934

img_7098

Avslutningsvis en treat för kroppen i ”min” lilla utomhus bubbelpool på maldiverna..

img_7196

Efter Mist, serum, mask och bad känner man sig så här sen på kvällen!

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

20 svar till “Jurlique & Jag på Maldiverna”

  • (20) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. evelina skriver:

    Måste bara säga WOW vilken service ni har på skincity och WOW vilket paket man fick hem när man beställde på black friday!! blev så överaskatt glad av produkterna, ni har den bästa nät- shopping sidan all times!

    • annica skriver:

      Hej Evelina, Tack för dina fantastiska ord! Detta ger så mycket och vi är så tacksamma att du hör av dig för att visa din lycka 🙂 🙂 Stor kram Annica

  2. Emma J skriver:

    Hej!
    Kom att undra över en sak. Man hör ju ofta att man inte ska över exfoliera osv. Men hur fungerar det med PC leave on exfoliering 2ggr/dag? Är det verkligen 100% säkert att det är bra för huden?

    • annica skriver:

      Hej Emma J, Detta är för att det är en så pass lite exfolierande. Så istället för att exfoliera huden lite kraftfullare 1-2 gånger i veckan passar de bättre för vissa att få detta mycket mildare men varje dag. Detta beror helt på vilken peeling som det gäller 🙂 denna är helt säker att använda dagligen. Men tänk på att hude behöver vänja in sig med nya produtker, oavsett märke och produkt. Så börja varannan kväll under första veckan. Du kan sedan öka upp! Kram Annica

  3. Malin skriver:

    Hej! Eftersom jag fått bra tips innan så tänkte jag fråga igen! Jag är väldigt sugen på att testa Paula’s choice, har ju hört så väldigt bra om den från olika håll. Är det någon av dessa produkter du kan rekommendera starkast? Jag är 23 år, vill gärna ha mer glow i huden, jag har lite acne och ojämn färg i huden. Kanske en dagkräm?
    Använder idag serumet från Ester lauder, och har Pumpkin enzym mask 1 gång i veckan.
    Jag tänker även att jag ska köpa h20 gradual tan från James Read.
    Hoppas du har en härlig semester! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Malin, Paula’s Choice är ett märke som verkligen ger fian resutlat där vi har många kudner som återkommer med fantastiska resultat. För att vi ska kunna anpassa en hudvårdsrutin så bra som möjligt till dig rekommenderar jag dig att göra mitt hudtest. Du svarar på några frågor om din hud och sedan hjälper vi dig att hitta en passande rutin. Till hudtestet! Semestern var helt underbar 🙂 Längtar redan tillbaka. Kram Annica

  4. Sabina skriver:

    Hej!

    Undrar om jag kan använda detta märke tillsammans med Maria åkerberg? Född -79, kan du ge mig några tips?

    Kram Sabina

  5. Christine skriver:

    Vill bara tacka för att du svarar så troget och trevligt på ALLA kommentarer och har gett mig flera goda råd. Förstår inte hur du kan ha tålamodet till detta, förundrar mig varje gång, och man lär sig lika mycket i kommentarsfälten som i inläggen! Så grym service ni leverarar! Hade jag startat företag så hade jag haft ert kundbemötande i bakhuvudet.

    • annica skriver:

      Hej Christine, Tack snälla fina du för dina ord! Jag delar så gärna med mig av min kunskap 🙂 Dina ord är guld för oss. Kram Annica

  6. Yvonne skriver:

    Om du skulle sammenligne dette mærke med Darphin? Går det godt at kombinerer Darphins serie? F.eks. Ideal og Hydra? Og, tak søde Annica for din fina blogg, altid spændende læsning

    • annica skriver:

      Hej Yvonne, Båda bra märken som tar naturen till hjälp för att åstadkomma fantastiska produkter. Darphin är dock inte ekologiskt och det är Jurlique. Men Jurlique har tagit fram en teknologi som verkligen gör märket likvärdiga med andra icke ekologisia märken. Ekologiska produkter med power! Dessa går utmärkt att kombinera tillsammans med andra märken. Kram Annica

  7. Jenny skriver:

    Intressant läsning och man blir verkligen nyfiken på märket. Hur fungerar dessa produkter som du rekommenderat på en känslig hud som lätt blir röd? Eller finns det några andra produkter eller framförallt masker som du skulle rekommendera? Kan man lägga nån av deras masker som ögonmask?