Scrolla för att läsa mer

LIVE Chatt på Facebook 16/11

Facebook Live

Vad är skillnaden på BHA- och AHA-syra? Hur skyddar jag huden på vintern? Passa på att ställa dina frågor om hudvård och hudvårdsprodukter vid detta  tillfälle till mig då jag svarar i en live-sändning på Skincitys Facebook.

Ställ din fråga i förväg på Skincitys Facebook på Eventsidan så kommer jag göra mitt bästa i att besvara så många frågor som möjligt. De frågor jag inte hinner besvara live under sändning besvarar jag i efterhand i text till er.

Klicka på “attend” och få en uppdatering om när eventet går live. Klicka HÄR för att anmäla dig till eventet så du inte missar det.

Hoppas vi ses på FB den 16 november  kl 17.30-18.15

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 svar till “LIVE Chatt på Facebook 16/11”

 • (9) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Johanna skriver:

  Hej! Johanna heter jag. Jag har lite problem med min hy. Skulle vilja skicka en bild till dig och visa hur mina kinder ser ut. Har du någon mejladress?

 2. Antigona Murseli skriver:

  https://www.facebook.com/FacialTherapyUF/

  Denna sida är till för er alla där ute som är nyfikna på en hemmagjord hudvårdsterapi, som produceras av fyra elever på polhemsskolan!
  Produkterna vi producerar är till för både män och kvinnor. För mer information maila oss gärna på facialtherapy.uf@gmail.com

 3. Hanna skriver:

  Hej, har du någon koll på Löwengrip care & colors hudvårdsprodukter? Alltså Blondinbella : )
  Tror du att det är produkter värda att köpa? hälsningar Hanna

 4. Malin skriver:

  Hej 🙂
  Har en liten fråga till dig. Jag har blivit lite torr i huden nu på det senaste (säkert vädret) fast att jag är torr så har jag fått ganska många små finnar på kinderna? Är det för jag är torr eller hur hänger det ihop?:p
  Jag använder nu bliss cleansing Milk, bliss Triple oxygen,exuviance skinrise pads, vespera serum, bliss triple oxygen dagkräm. Jag peelar huden 2 gånger i veckan med Exuviance triple Microdermabrasion och har maskerna bionic oxygen och purifying clay mask. Sen har jag även beställt den nya masken och boostern från paulas choice. Är det något mer jag behöver nu? Lite sugen på ett Essence Water 🙂

  • annica skriver:

   Hej Malin, När huden är torr ökar ofta hudens talgproduktion för att ge huden fukt. Yttorrhet i kombination med ökad talgproduktion ger ofta huden lite plitor. Tycker att du verkligen ska testa Deep hydration treatment från Exuviance i din rutin, Kanon efter de dagar som du har använt Triple microdermabrasion. Du använer den som ett steg innan nattcreme 🙂 Kram Annica

 5. Sophia skriver:

  Hej!

  Läste ett inlägg från dig tidigare iår angående milier. Jag är helt övertygad att jag har såna (några få) och undrar vilken salong du rekommenderar för borttagning av dessa? Stockholmsområdet 🙂

  Tacksam för svar.
  Hälsningar,

  Sophia

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR! […]

Se hela inlägget »

Sovmasker-Tid att andas ut

Idag söndagen till ära vill jag tipsa er om riktigt härliga höst masker som verkligen bäddar in huden som i ett tjockt duntäcke . Som jag var inne på i ett tidigare inlägg så är det lätt att huden hamnar i obalans i årstids övergångarna. Vi har haft en lång och härlig sommar och nu […]

Se hela inlägget »