Scrolla för att läsa mer

LIVE Chatt på Facebook 16/11

Facebook Live

Vad är skillnaden på BHA- och AHA-syra? Hur skyddar jag huden på vintern? Passa på att ställa dina frågor om hudvård och hudvårdsprodukter vid detta  tillfälle till mig då jag svarar i en live-sändning på Skincitys Facebook.

Ställ din fråga i förväg på Skincitys Facebook på Eventsidan så kommer jag göra mitt bästa i att besvara så många frågor som möjligt. De frågor jag inte hinner besvara live under sändning besvarar jag i efterhand i text till er.

Klicka på “attend” och få en uppdatering om när eventet går live. Klicka HÄR för att anmäla dig till eventet så du inte missar det.

Hoppas vi ses på FB den 16 november  kl 17.30-18.15

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 svar till “LIVE Chatt på Facebook 16/11”

 • (9) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Johanna skriver:

  Hej! Johanna heter jag. Jag har lite problem med min hy. Skulle vilja skicka en bild till dig och visa hur mina kinder ser ut. Har du någon mejladress?

 2. Antigona Murseli skriver:

  https://www.facebook.com/FacialTherapyUF/

  Denna sida är till för er alla där ute som är nyfikna på en hemmagjord hudvårdsterapi, som produceras av fyra elever på polhemsskolan!
  Produkterna vi producerar är till för både män och kvinnor. För mer information maila oss gärna på facialtherapy.uf@gmail.com

 3. Hanna skriver:

  Hej, har du någon koll på Löwengrip care & colors hudvårdsprodukter? Alltså Blondinbella : )
  Tror du att det är produkter värda att köpa? hälsningar Hanna

 4. Malin skriver:

  Hej 🙂
  Har en liten fråga till dig. Jag har blivit lite torr i huden nu på det senaste (säkert vädret) fast att jag är torr så har jag fått ganska många små finnar på kinderna? Är det för jag är torr eller hur hänger det ihop?:p
  Jag använder nu bliss cleansing Milk, bliss Triple oxygen,exuviance skinrise pads, vespera serum, bliss triple oxygen dagkräm. Jag peelar huden 2 gånger i veckan med Exuviance triple Microdermabrasion och har maskerna bionic oxygen och purifying clay mask. Sen har jag även beställt den nya masken och boostern från paulas choice. Är det något mer jag behöver nu? Lite sugen på ett Essence Water 🙂

  • annica skriver:

   Hej Malin, När huden är torr ökar ofta hudens talgproduktion för att ge huden fukt. Yttorrhet i kombination med ökad talgproduktion ger ofta huden lite plitor. Tycker att du verkligen ska testa Deep hydration treatment från Exuviance i din rutin, Kanon efter de dagar som du har använt Triple microdermabrasion. Du använer den som ett steg innan nattcreme 🙂 Kram Annica

 5. Sophia skriver:

  Hej!

  Läste ett inlägg från dig tidigare iår angående milier. Jag är helt övertygad att jag har såna (några få) och undrar vilken salong du rekommenderar för borttagning av dessa? Stockholmsområdet 🙂

  Tacksam för svar.
  Hälsningar,

  Sophia

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »