Scrolla för att läsa mer

LIVE Chatt på Facebook 16/11

Facebook Live

Vad är skillnaden på BHA- och AHA-syra? Hur skyddar jag huden på vintern? Passa på att ställa dina frågor om hudvård och hudvårdsprodukter vid detta  tillfälle till mig då jag svarar i en live-sändning på Skincitys Facebook.

Ställ din fråga i förväg på Skincitys Facebook på Eventsidan så kommer jag göra mitt bästa i att besvara så många frågor som möjligt. De frågor jag inte hinner besvara live under sändning besvarar jag i efterhand i text till er.

Klicka på “attend” och få en uppdatering om när eventet går live. Klicka HÄR för att anmäla dig till eventet så du inte missar det.

Hoppas vi ses på FB den 16 november  kl 17.30-18.15

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 svar till “LIVE Chatt på Facebook 16/11”

 • (9) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Johanna skriver:

  Hej! Johanna heter jag. Jag har lite problem med min hy. Skulle vilja skicka en bild till dig och visa hur mina kinder ser ut. Har du någon mejladress?

 2. Antigona Murseli skriver:

  https://www.facebook.com/FacialTherapyUF/

  Denna sida är till för er alla där ute som är nyfikna på en hemmagjord hudvårdsterapi, som produceras av fyra elever på polhemsskolan!
  Produkterna vi producerar är till för både män och kvinnor. För mer information maila oss gärna på facialtherapy.uf@gmail.com

 3. Hanna skriver:

  Hej, har du någon koll på Löwengrip care & colors hudvårdsprodukter? Alltså Blondinbella : )
  Tror du att det är produkter värda att köpa? hälsningar Hanna

 4. Malin skriver:

  Hej 🙂
  Har en liten fråga till dig. Jag har blivit lite torr i huden nu på det senaste (säkert vädret) fast att jag är torr så har jag fått ganska många små finnar på kinderna? Är det för jag är torr eller hur hänger det ihop?:p
  Jag använder nu bliss cleansing Milk, bliss Triple oxygen,exuviance skinrise pads, vespera serum, bliss triple oxygen dagkräm. Jag peelar huden 2 gånger i veckan med Exuviance triple Microdermabrasion och har maskerna bionic oxygen och purifying clay mask. Sen har jag även beställt den nya masken och boostern från paulas choice. Är det något mer jag behöver nu? Lite sugen på ett Essence Water 🙂

  • annica skriver:

   Hej Malin, När huden är torr ökar ofta hudens talgproduktion för att ge huden fukt. Yttorrhet i kombination med ökad talgproduktion ger ofta huden lite plitor. Tycker att du verkligen ska testa Deep hydration treatment från Exuviance i din rutin, Kanon efter de dagar som du har använt Triple microdermabrasion. Du använer den som ett steg innan nattcreme 🙂 Kram Annica

 5. Sophia skriver:

  Hej!

  Läste ett inlägg från dig tidigare iår angående milier. Jag är helt övertygad att jag har såna (några få) och undrar vilken salong du rekommenderar för borttagning av dessa? Stockholmsområdet 🙂

  Tacksam för svar.
  Hälsningar,

  Sophia

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »