Scrolla för att läsa mer

#Solpolisen

 

Solpolisen sover aldrig. Nu är hon på en strand i Maldiverna och läxar upp..

För er som gillar #Solpolisen finns alla avsnitt HÄR

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 svar till “#Solpolisen”

 • (24) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Alexandra skriver:

  Hej! det pratas ju mycket om att spf är viktigt året om, men det de flesta ögonkrämer är ju utan spf, och jag antar att det är viktigt även där för att förhindra åldrande? borde man köpa en ögonkräm med spf eller kan man använda sin vanliga som man har i ansiktet? har den från akademikliniken just nu spf 50 🙂

  • annica skriver:

   Hej Alexandra, Helt rätt tänkt! Ofta är ögonpartiet mycket känsligt och det är där första ålderstecknen börjar visas. De flesta solskydd från bra märken kan användas kring ögonen 🙂 men är du känslig välj ett som är för ögonparitet. Som Medik8 Hydr8 eye SPF30! Kram Annica

 2. Kristin skriver:

  Hahaa! 😀

 3. may-britt skriver:

  Hej.
  Har er vitamin K kräm? eller noen forslag hvar jag an få tak på det?
  Kram

 4. Cindy skriver:

  Hej!
  jag skulle behöva lite hjälp, jag tror jag har keratosis pilaris på mina kinder, har haft det ett bra tag och det försvinner inte. Har använt sååå många olika produkter (peeling, rengöring, krämer, moisturizer. etc) utan framgång. Sen är det ju svårt att låta bli att klämma på dem också – vilket har resulterat i finnar. Har fått ganska grov acne på mina kinder nu faktiskt.. även dessa finnar är ju väldigt befriande att klämma och nu har jag kommit in i en ond cirkel.
  Det skulle betyda så enormt mycket för mig om jag kunde få lite produkt tips osv.
  Maila mig gärna!

  • annica skriver:

   Hej Cindy, Keratosis pilaris kräver ofta mycket fukt och milda former av exfolieringar. För att kunna förklara detta tydligare har jag gjort ett inlägg om just Keratotis pilar i ansiktet och hur du ska tänka angående detta. Till inlägget: KPFR Du kan även maila med mina duktiga kollegor på info@skincity.se om du önskar att skicka bilder på din hud och få en mer anpassad rekommendation för din hud. Kram Annica

 5. Sandra skriver:

  Hej Annica!

  Vill börja med att tacka för en mycket bra blogg samt ett fantastiskt bra upplägg när det gäller Skincity!

  Jag har en liten fundering, jag har gjort ett hudtest samt även mailat lite med er angående min hy för att vara säker på att välja rätt produkter men känner att det inte är helt 100 ännu.

  Jag är 31 år gammal, har en hy som är torr (skulle nog säga mycket torr, iaf nu på vintern) men med en fet t-zon. Mina största hudproblem är just fet t-zon (brukar få pudra flera ggr om dagen), stora porer, pormaskar och en del orenheter i varierande kvantitet.

  Det jag använder nu är;
  PC Redness relief cleanser
  PC Redness relief toner
  PC 2% BHA Lotion
  PC Niacinamide booster
  PC Super-light Daily wrinkle defense
  Clinique moisture surge overnight mask (har tidigare funkat bra mot min vintertorrhet) och en PC barrier repair moisturizer ligger och väntar i lådan på att ta över när Cliniques nattkräm tagit slut 🙂

  Mitt problem nu är att jag känner att huden inte får tillräckligt med fukt. Den är synbart torr, stramar och kliar mycket. Har försökt fuktboosta med en olja jag hade liggande från Estelle och Thilde så den åker på två gånger om dagen, samt en mask från md formulations, moisture defense. Den kör jag två gånger i veckan.

  Är redness relief något för mig? Kände mig osäker då jag såg att rengöringen är en gel då jag fått höra att gelen inte är något för torrisar. Är det något jag kan lägga till för att få kontroll på detta eller måste jag byta ut något?

  Tack på förhand!

  Kram
  Sandra

  • annica skriver:

   Hej Sandra, Så länge huden känns torr och stram skulle jag rekommendera dig att börja med Calm rendess relief Normal to dry cleanser, toner och 24 timmarscreme. Viktigt att behandla huden efter hur den är just nu. Ett dagligt serum är även viktigt för att ge fukt. När huden inte får tillräckligt med fukt producerar ofta huden mer talg och kan lätt bli tillrtäppt. Så fukten är en bra bas för många hudproblem 🙂

   Rengöring: CALM REDNESS RELIEF CLEANSER (NORMAL TO DRY SKIN)
   Ansiktsvatten: CALM REDNESS RELIEF TONER (NORMAL TO DRY SKIN)
   24 timmarscreme: CALM REDNESS RELIEF MOISTURIZER (NORMAL TO DRY SKIN)
   Serum: RESIST HYALURONIC ACID BOOSTER

   Niacinamiden är toppen men är en booster som boostar upp en redan befintlig hudvårdsuritn, ingen produkt som riktigt ersätter ett serum om man är torr/ytorr. Lycak till! 🙂

   Kram Annica

   • Sandra skriver:

    Hej Annica,

    Tack för svar!
    Det innebär att den rengöring och det ansiktsvatten jag har (som är för normal till fet hy) inte kan användas? Det känns lite tråkigt när jag precis köpt dem och fick rådet gällande dessa efter hudtest, samt att jag dubbelkollade med er via er mail där jag påtalade att jag har mycket torr hy på vintern 🙁 Skulle det kunna vara möjligt att få någon rabatt på nya grejer i och med det?

    Om jag köper de grejer du skrev, då ska jag inte behöva använda oljan från Estelle och Thilde? Och blandar jag i serumet i 24h-krämen och efter det niacinamiden? Och över det dagkrämen med SPF?

    Kram
    Sandra

    • annica skriver:

     Hej Sandra, Eftersom du har en blandhy tror jag absolut att du kommer att kunna använda detta när torrheten börjar bli bättre. Lite så en blandhy fungerar och kan verkligen skilja sig beroende på årstid. Avvakta med att blanda in produkter från olika märken just nu när huden försöker balanseras. Återkom gärna till info@skincity.se så kan det hjälpa dig om det finns någon rabatt. Du kan välja attt anvädna Nicainamid till kvällen tillsammans med din nattcreme/24 timmarscreme. Så använder du Hyaluronic acid booster med din dagcreme 🙂 24 timmarscremen räcker som nattcreme. Kram Annica

    • Sandra skriver:

     Och förresten; om jag köper 24timmarskrämen, ska jag inte använda någon nattkräm efter? Så nattkrämen jag köpt kanske jag ska avvakta med till huden känns mindre torr eller så?

     För jag antar att 24timmarskrämen kanske behövs mest just nu när huden är som den är, och kanske kan ersättas av något annat till våren om huden känns bättre?

     Kram
     Sandra

     • Mia skriver:

      Hej Sandra,ursäkta att jag lägger mig i men jag känner igen ditt problem och dina produkter-i mitt fall var var boven i dramat dagcremen du använder-blev torr som fnöske av denna! provade med serum under,serum plus ytterligare dagcreme under med blev ändå torr och stram! denna hyllade produkt funkar inte för alla,och för min del var det ett av mina sämsta köp någonsin! fastän den borde ha passat min hud så blev det helt fel..hade dock inga problem med rengöringen och ansiktsvattnet. Min favorit gällande fukt är Medik8s fuktserum-den kurerade min yttorthet och fnas på ynka 3 dagar 🙂 det är så jobbigt när huden spökar,jag hoppas verkligen det löser sig för dig 🙂

     • annica skriver:

      Hej Mia, Tack för din input och att du delar med dig! 🙂 Kram Annica

 6. Mia skriver:

  Hej, du skriver att man kan ha serum under Medik8s nya retinolcreme- men frågar man era underbara hudisar säger de ju att man inte ska ha något serum under retonolprodukter alls..?

  • annica skriver:

   Hej Mia, Jag förstår din tanke och detta skiljer dig en hel del beroende på märke. Men vill man få ut maximalt av retinolet från en produkt ska en produkt med aktivit retinol applicera den produtken närmast huden. Kram Annica

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »