Scrolla för att läsa mer

Guld och Glitter till Nyår!

Årets nyårsmakeup är en explosion av glitter, guld och röda toner. För alla glitter älskare så är den rådande makeuptrenden en dröm att frossa i. Härligt tycker jag är att julens röda färg hänger också i och känns fortsatt riktigt hett. Kolla in hela klippet från Nyhetsmorgon ovan eller klicka HÄR!

img_8820Idag hade jag ett rött glittrigt lipgloss från Anastasia som färgen heter Date night.

 

Guld är som sagt galet hett just och man ska skimra som en stjärna. Lite tips på hur man kan enkelt kan addera lite  Guld och glitter till sin makeup är att är att lägga guld gliter på ögonbrynen,  ögonfranstopparna eller en guldeyeliner. Jag har idag pimpat min svarta eyeliner med en guldeyeliner ovanpå.

img_8878

Jag hade denna guldeyeliner på mig idag från Youngblood.

guld eyeliner

img_8874

Denna  Grow and Lash gold Glitter från Isadora hade jag på Sorayas ögonbryn.img_8854

img_8867
img_8852 Men just eyeliner tycker många är svårt att få snyggt och det finns inte så mkt tid att träna eftersom Nyårsafton är i morgon så jag har 3 eyeliner tips.

Flytande eyeliner som jag har – proffset

Kajalpenna – Medelmåttan

Chubby stick – Rockien

Peter Visade på Soraya hur man gör med en supersnygg och superlätt eyeliner med ett Chubby Stick från By Terry Ombre Blackstar i färgen Beyond Gold.

 

https://skincity.se/sv/24k-gold-dust

Löst guldglitter på kindbenen är också så fint! Jag har det på mig idag och tänkte Soraya ska få lite med. Det stipplar jag på huden så det inte flyger överallt. Ha en rätt kompakt makeupp pensel och tryck glittret på plats. Jag använde på både mig och Soraya Jane Iredales 24K Gold Dust .

img_8877

img_8868

Man behöver inte gå all in på allt men där man väl väljer att glittar så kan man gå loss. Snåla inte!

img_8871

För att toppa Sorayas look adderade jag  lite röda accenter. Rött är inte bara tomtens signatur färg utan röd makeup står på allas önskelista nu. Allt från signalröda toner, till vinrött  och mer roströda och inslag. Soraya liksom jag får ett rött rouge  Dior Blush Rouge –Redissimo.  Rött rouge är så snyggt. Förutom att det är rätt så är det kanske ett av världens bästa sätt att få liv i trött vinterhud.

img_8853

img_8865

Nytt för i vinter är att vi ska leka med de röda tonerna även på ögon och kinder (inte bara på naglar och läppar där man klassiskt använder rött.) utan även röd ögonskugga som just nu är bland den hetaste trenden och gärna i kombination med en tex en guldeyeliner som jag hade på mig idag. Jag hade en ögonskuggspalett från Anastasia som heter Modern Renisence.

img_8851

 

img_8858

När det lackar mot jul så är rött lack på naglarna en självklarhet. Men som sagt,  ta inte bort det nu bara för att julen är över. I år håller sig den röda färgen het även över nyår och in i januari.  Addera gärna lite  glitter till de röda naglarna och till läpparna.

 

img_8883

Jag har ett  Smith& Cults röda lack i färgen Kundalini hustle och sen gjort guld mönster med ett guld lack från Essie. Till min hjälp för ränderna har jag bara haft lite vanlig kirurgtejp och för att göra prickarna en angled brush från GloMinerals. Och massa glitter på händerna haha:)))

img_8881

Med fina och duktiga Soraya!

Sist men inte minst, för alla killar och tjejer  som inte vill ha makeup men ändå  få en liten piff inför nyår..

Sensai bronzing gel –ger fukt och lätt bronze ton.  Naturligt fräsch. Välvårdade naglar är ett måste tycker jag. Fila naglarna jämna och lägg på ett  matt lack ( jag visade ett matt top coat från Smith & Cult)  så får man inte den lackade känslan men en jämn å snygg finish.

Som foundation hade jag Clarins True Radiance i färgen 108.

img_8829

Hade med mig mitt lilla hjärta idag som support 🙂

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 svar till “Guld och Glitter till Nyår!”

 • (30) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Elin skriver:

  Hej, vad heter den du visade på din arm för att benen skulle få en extra glow och skippa strumpbyxorna? Hittar det ingenstans. Tack

 2. Diddi skriver:

  Tack för bra tips! Måste höra med dig, du har väl tips på en bra nagelteknolog i Täby? Vill göra snygga och naturliga gelnaglar och har sett dina…! Tusen tack!

 3. Rolf skriver:

  Hejsan!

  Snygga röda färger till tjejerna och fräscht med guld! Kul med dina fina råd till oss killar också….förgyller festen!

  Önskar dig Gott Nytt År!
  Roffe

  • annica skriver:

   Hej Rolf, Åh, vad bra att du hittade inlägget 🙂 guld och rött är verkligen favoriter. Finns verkligen så många bra tips och råd till killar. Ska pusha det lite extra framöver. Kram Annica

 4. Anna Sjösten skriver:

  På bilden under den med alla läppstift finns en palett med 5 runda skuggor i rad. ser väldigt fin ut! vad heter den?
  gott Nytt År!

 5. MosterM skriver:

  Ååå du gör absolut bästa inläggen, tack. Vill oxå passa på att tacka för rekommendationer av PC nisch.booster, https://skincity.se/sv/resist-10-niacinamide-booster-sv
  Jag har använt i ca 4månader morgon och kväll tillsammans med PC resist serum. Jag använde Barbours dag o natt krämer. Och PC masker 2/v, det är synd att jag inte tog före/efter foton, jag är 50-år och min hud är superfin nu, klart minskade porer även runt näsvingarna, ökad lyster, jämn i färgen, jag är grymt nöjd. Tack!

  • annica skriver:

   Hej MosterM, Du är så fin och tack snälla för dina ord! 🙂 Så glad att få höra din feedback på denna produkt och jag blir så glad att du hör av dig och berättar. Kram Annica

 6. Beatriz skriver:

  Hej Annica, tackar för ditt senaste svar kring Dermalogicas produkter denna peeling ifrån dermalogica använder man den varje dag efter cleansingen? Och därefter? Just nu har jag bara Medibac cleansing skin wash… jag har tyvärr inte möjlighet till att göra hudtestet då jag snabbt tänkte beställa produkterna då jag åker utomlands så tänkte att du kunde rek mig de bästa… dessa produkter är väl riktigt bra mot fethy med porer finnar osv? De hjälper väl? jätte tacksam för svar

  Gott Nytt År fina du!

 7. Amanda skriver:

  Glitter är min favoritfärg, haha!

  • annica skriver:

   Hej Amanda, Hel fantastisk! En av mina stora favoriter också. Så roligt att få vara kreativ med denna typ av produkter 🙂 Kram Annica

 8. Anne Karlsson skriver:

  God fortsättning på nya året!Roligt att glamma loss lite till fest.Jag skulle vilja ha ett annat tips.Md formulation är ju inte kvar,deras critical care calming gel,vad skulle du rekomendera istället?Ska göra laserbehandling på näsan mot basaliom och undrar på eftervård så fula ärr minskas och de läker fint.
  Ha en bra vecka o tack för alla toppenråd och tips,kram!

 9. Jennyjenny skriver:

  Hej Annica!
  Gott nytt år!
  Jag undrar om man kan blanda i Exuviance C-vitamin-pulver i PC’s Clinical Retinol 1%? Jag använder främst PC och Elemis i övrigt i min hudvårdsrutin 🙂
  Kram Jenny

  • annica skriver:

   Hej Jennyjenny, god fortsättning 🙂 det är egentligen inget som krockar ingrediensmässigt. Men båda är aktiva och rekommenderar dig att använda detta i ett mindre aktivt serum iallafall om du precis ska börja med dessa. Ser att du har RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum hemma vilket är toppen att blanda med detta pulver! Kram Annica

 10. Johanna skriver:

  Hej Annica!
  Jag använder jan marinis hudvård men är gravid nu och då slutade jag med deras syra produkter. Så använder Cesta rengöring transformation cream / peptid extreme samt Cesta serumet. Min hy känns som vanligt förutom någon extra finne (kanske kommer mer…) får lätt hormonella finnar. Tanken slog mig bara om det är absolut Förbjudet om man använder tex bioglycolic face cream eller ngn annan syre produkt / rengöringen tex 1 gång i veckan? Jag har fräknar så pigmentering är jag inte jätte rädd för eftersom jag redan har en form av det? Eller kan det skada huden?
  Vet att de är en kort period men man kan alltid fråga 😀 saknar deras andra produkter!

  • johanna skriver:

   alt. om man kan få använda deras peeling, holiday. Kanske varannan vecka?

   • annica skriver:

    Hej Johanna, Det kan inte skada huden utan är mer för att en ökad risk för pigmenteringar finns när man är gravid och syra i hudvård gör också att du lätt kan få pigmenteringar., Men har du ett högt och bra solksydd varje dag kan du absolut använda exfoliering, men kanske endast ett par kvällar i veckan 🙂 Holiday innehåller också syra så det gäller även samma sak med denna. Kram Annica

    • Johanna skriver:

     Tack Annica för svar! Då kanske jag vågar använda rengöringen eller peeling nån gång ibland! Trodde själva syran kunde ge fläckar tänkte inte att det hänger ihop med solexponering! 🙂

 11. Sara skriver:

  Hej Annica! Har en fråga som inte är relaterad till inlägget och jag hoppas det är okej!

  Mars 2016 fick jag perioral dermatit och hade det ungefär till mitten av juli, smörjde med en kräm som heter finacea som jag fick utskrivet. Det försvann då där i juli. Men efter det har jag fått tillbaka enstaka utslag då och då även fast jag använder bra och skonsamma produkter som jag köpt via skincity efter jag gjort hudtestet. Utslagen är absolut inte lika aggressiva som de va när jag först fick det utan det är mer som enstaka blåsor. Resten av min hy har blivit jätte bra med hjälp av era produkter!

  Jag läste ett gammalt inlägg av dig och förstod att även du haft perioral dermatit, fick du någonsin tillbaka det? Jag vågar inte sluta med krämen finacea för är rädd att de ska komma tillbaka ordentligt, men den är väldigt stark så känns som den förstör min hy och den torkar ut.. hamnat i en ond cirkel lite.

  Så tacksam för svar!

  Mvh Sara

  • annica skriver:

   Hej Sara, Det går bra att fråga vad du vill, så länge det gäller hudvård 🙂 Det ligger ofta kvar och kan lätt triggas. Men efter att ha använt produtker som lugnar under en period har det inte triggats igång. Finacea bygger på en syra som heter azelainsyra. Så om du vill kan du använda ett märke som innehåller denna syra. Den står som “azelaic acid” i innehållsförteckningen. Ser att du har Paula’s choice och Exuviance. Lättast vore om du kunde återkomma med hela din hudvårdsrutin till info@skincity.se så hjälper vi dig vidare och hittar ett alterantiv som passar dig. Så ska vi se till att huden håller sig i balans. Kram Annica

 12. Lina skriver:

  Hej Annica! Vad är det för märke på redskapen/ borstarna som är med på bild?
  Med vänlig hälsning, Lina

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »