Scrolla för att läsa mer

IDAG.. C-vitamin chocka till 40% rabatt

c-vitamin

Läs allt om denna GODING HÄR

signatur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “IDAG.. C-vitamin chocka till 40% rabatt”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Tanja skriver:

  Hej Annica.
  Jag skulle behöva lite hjälp av dig. Jag använder mig av JM’S 5 stegs, men jag får massa plitor av JAN MARINI
  ANTIOXIDANT DAILY FACE PROTECTANT SPF 30, blir också väldig blank. Så nu min fråga, vad kan jag byta ut den mot som kan passa en hy som lätt får plitor?

  Önskar dig och alla på skincity en god ju och gott nytt år☃️

 2. Josefine skriver:

  Jag har använt jan marinis hudvård i lite mer än två månader. Har nu fått en hel del blemmor igen .. borde inte utrensningen vara klar nu? Huden blev bättre för ett tag sen men nu som sagt en hel del blemmor igen.. vet inte hur länge jag orkar hålla på. Dyr hudvård och har precis fått hem påfyllning med. Vad tror du ? Bara å fortsätta eller?

  • annica skriver:

   Hej Josefine, Huden behöver ofta en utrensning under 2 månader, ibland även länge. Resulatat brukar ta 3-6 månader och jag vet at denna period inte är så rolig att vänta ut. Men då värt det när huden vänder. Återkom gärna med din rutin till info@skincity.se och skicka gärna in bilder så kan vi se om du behöver göra någon ändring eller om du ska fortsätta som du gör idag 🙂 Kram Annica

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »