Scrolla för att läsa mer

London & Paula Begoun

Nyss hemkommen från ett par härliga och intensiva dagar i London. Alltså jag måste börja med att säga att jag ÄLSKAR London. Underbar stad och vilka människor. Trevliga, artiga och ja skulle lätt kunna tänka mig att bo där.

Jag var i London med min kära sambo och min kollega Sofia på Skincity. En av dagarna var jag å Sofia på hemlig ort;) i London å kollade in de absolut senaste trenderna inom hudvård och makeup. Både vad gäller färger och nya teknologier och nya coola förpackningar och annat. Alltså.. en av de bättre dagarna på länge. Så mkt kul och härligt som kommer och vi fick massa kul idéer och en hel del av dem kommer vi plantera i Skincity det närmsta året 🙂

När jag är i London är Storecheck ett självklart inslag.  Liberty är en härlig destination.. De har alltid lite udda grejer.. som ovan. I en korg på skönhetsavdelningen finns detta.. haha.. Precis vad jag behöver för min långa man.

Andra varuhus som är givna ett besök är Harrods, Harvey Nicols och Selfridges. SÅ fort jag hittar Cover FX lysterdroppar så måste jag lägga på lite på handen. Alltså de är magiska! De kommer till oss och Sverige men frågan är bara när.. Önskar jag kunde ge er ett svar här men kan inte det. Så fort den svenska agenten får in dem så kommer ni hittat dem hos oss.

Jurlique och Elemis hade stooooora supersnygga diskar på de fina varuhusen.  Så kul att de.. båda dessa fina varumärken är stora i England.

BareMinerals kommer med helt nya lipgloss inom mkt kort i Sverige. De är redan lanserade i UK. Alltså dessa kommer bli storfavoriter. Dels för att färgerna är AP snygga och för att formulan är  grym. Den liknar ett gloss de hade förut ( som var en favorit for mig) men som utgick när moxie kom. Nu är den tillbaka men i uppdaterad formula och sååå snygga färger i en mängd olika nude toner.

DET bästa av allt med hela London resan var nog ändå tiden med Paula. Jag och Sofia hade förmånen att få hänga med denna underbar kvinna. Det är tredje gången jag träffar henne och det är alltid lika kul och uppfriskande. Alltså shit vilket tempo hon håller.. Mäkta imponerad. Bjuder på lite bilder från vår middag ihop:).

 

En selfie måste man ju alltid ta :). Längtar tills jag träffar henne nästa gång i den.. Jag ska bli som hon när jag blir äldre.. Cool, frigjord, fåfäng och går sin egen väg.. ALLTID.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 svar till “London & Paula Begoun”

 • (22) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Marie skriver:

  Dysterdroppar? Skall väl vara lysterdroppar

 2. Cilla skriver:

  Hej!
  Trevligt inlägg!
  I vilken butik hittade du Cover FX? Harvey Nichols, Selfridges och/el Harrods? Undrar äv om BM kommer att sluta med sina Moxie gloss.
  Tack på fh!

  • annica skriver:

   Hej Cilla, Det måste ha varit Harvey Nicols som jag hittade Cover FX men kommer inte exakt ihåg… bareMinerals Moxie kommer att utgår mer ersätts av många härliga nyheter som kommer att presenteras nu i vår. Kram Annica

 3. Rolf skriver:

  Hej Annica!

  Massor av läckra produkter med härliga färger för er tjejer! Fanns det något läckert för oss killar också! Hahaha…
  Tack för en fin artikel från er resa!
  Mvh/Roffe

 4. AD skriver:

  Hej!
  Har gjort ert hudtest, & är intresserad av Exuviance produkter. Jag har torr hy, ganska mycket torrhetsrynkor, blir lätt röd. Är ultra restorative creme & multi-protective day creme det bästa för mig? Jag har testat en kräm från Paulas choice men den kändes som en solkräm & jag vill att krämen ska gå lätt in i huden. Vill gärna att mina produkter ska göra skillnad med. Alltså att man känner wow! 🙂 hälsn AD

  • annica skriver:

   Hej AD, Tänk på att addera in Vespera bionic serum för att få en komplett hudvårdsrutin. Serumet är det som går ner och verkligen behandlar torrheten. Gärna att du använder Ultra restorative creme till kvällen som nattcreme och Multi-protective day creme som dagcreme då den innehåller SPF och skyddar din hud på dagen. Kram Annica

 5. Josse skriver:

  Hej! Jag har precis slutat med jan marini efter ca 3 månaders användning… min hud blev jämnare osv men finnar slutade inte komma så jag bestämde mig för att prova något billigare alternativ, gjorde ett hudtest hos er och fick som jag trodde Paulas Choice produkter rekommenderade.. nu till frågan, hur länge emellan ska man vänta innan man börjar med dom nya produkterna? Me tanke på att det var en del syra och sån i jan marini så då e det inte så bra att gå direkt på med PC’s produkter? Eller går det bra så länge jag avvaktar med exfolieringen?

  • annica skriver:

   Hej Josse, Inte helt ovanligt att huden får en försämring när man byter märke. Du kan börja med de produkter som inte innehåller någon syra från Paula’s Choice redan nu. De övriga steg i din hudvårdsrutin som innehåller syra som exfolierar huden ska du vänta med i 2 veckor 🙂 Så är du på den säkra sidan. Kram Annica

 6. Hanna skriver:

  hej söker produkter till min sambo. Han är i övre 30årsåldern, normal till torr hud, vill inte lägga massa tid utan kanske 3 steg och så bra pris som möjligt också förstås 🙂 hjälp snälla, mvh Hanna

 7. Jessie skriver:

  Hej,
  Vad jag förstår så ska man lägga sin ögon creme sist av allt och undrar varför? Jag gör inte alltid det…

  • annica skriver:

   Hej Jessie, Det beror på vad du har för dagcreme/solskydd 🙂 detta är ofta en smaksak. Direkt efter serum eller efter din creme 🙂 Kram Annica

 8. Alexandra skriver:

  Hej Annica! Jag är 26 år och har ytliga blodkärl, hur ska jag ta hand om det, vad bör jag tänka på och undvika för att det ska bli värre med åren? Finns det något speciellt som är bra mot just ytliga blodkärl? Använder just nu Dermalogicas produkter för känslig hud. Tack på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Alexandra, UltraCalming serum från Dermalogica är toppen och det tycker jag att du kan fortsätta med. Tänk på att inte skifta för mycket mellan kallt/varmt(temperaturväxlingar), stark mat, rubba huden. Viktigt även med solskydd så att huden är motståndskraftig och skyddad 🙂 Kram Annica

 9. Josefin skriver:

  Det är väl Paula från Paula’s choice?! Använder hennes produkter. Vore kul att veta hur hennes hud ser ut på nära håll? Magisk?!

  • annica skriver:

   Hej Josefin, Det stämmer att det är Paula Begoun som har skapat hudvårdsmärket Paula’s Choice 🙂 Fantastisk kvinna och en minst lika fantastisk hy! Kram Annica

 10. Linda skriver:

  Åå lysterdropparna är ju helt underbara Har en flaska inköpt i London som jag håller hårt i! Underbart att ni kommer få in dem

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »