Scrolla för att läsa mer

Off to London..

Bild från mitt besök i maj i London.. älskar London.

Tjolahopp.. idag var det fakirflighten till London med min kollega Sofia. Vi ska träffa en av världens främsta hudvårdsgurus.. Kan ni gissa vem ?? :)))

Sen ska vi “trenda” som det så fint heter… dvs plöja den ena härligare hudvårdsbutiken efter den andra och  frossa i allt det vår bransch har att erbjuda. HUR KUL? Jag e så taggad så jag dör.

Dessutom spännande möten med massa grejer som vi ska smida i hop för Skincitys räkning..  Nu väntar 3 dagas tok hudvårdsnördande med likasinnad:) Häng med på insta för att se vilken guru vi ska träffa :=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 svar till “Off to London..”

 • (26) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Jennyjenny skriver:

  Åhhhh så kul det låter! Kan det vara Caroline Hirons ni ska träffa? 🙂

  Ha det så jättehärligt i London!

  • annica skriver:

   Hej Jennyjenny, Det är verkligen helt underbart 🙂 så mycket inspiration. Nu längtar vi efter VÅR med alla färger och allt som hör till!! Kram Annica

 2. Rolf skriver:

  Ha en riktigt trevlig resa! Njut av London och flärden!
  Kanske kommer du hem med nya spännande produkter!

  Mvh/Roffe

  • annica skriver:

   Hej Rolf, London är verkligen fantastisk och det är verkligen en stad att få inspireras i 🙂 Hoppas på en del spännande nyheter!! hihi Kram Annica

 3. Ida skriver:

  Hej!
  Ska göra ert hudvårdstest, men vet inte vilket hudtyp jag är, så vet inte riktigt hur jag ska svara.. Jag Har finnar, förstorade porer och pormaskar, mest bara på kinderna, ingenting i panna. Men simmar 9 gånger i veckan så kan ändå uppleva att jag blir stram i huden.. Vad ska jag då svara?

  • Ida skriver:

   Blir 23 i år.

   • annica skriver:

    Hej Ida, inte alltid så lätt att veta vilken hudtyp man har. Det låter precis som en klassisk blandhy. Välj det som du känner stämmer bäst in på dig och i slutet av testet kan du lämna exakt denna kommentar under “övriga kommentarer” 🙂 Kram Annica

 4. Christine skriver:

  Ja Caroline eller Paula? Hade så gärna vart i dina kläder isf… 🙂

 5. Johanna skriver:

  Hej Annica! Efter ditt sommar inlägg köpte jag nyligen James read mist! Sugen på sov masken du hyllade också men läste en recention där tjejen blev fläckig. Jag är en sån som alltid misslyckas med BUS. Misslyckades nästan lite med misten också! Blev mest centrerat i ansiktet liksom. Har du nått applicera-tips på både mist och masken man bör tänka på? 🙂 om jag ska våga mig på att köpa masken också

 6. Anna Wahlberg skriver:

  Åh vad härligt med London, ha en fin resa.
  När jag var inköpare blev det många storstadsresor och när det var ledigt passade jag alltid på att kolla in skönhesbutikernas utbud. Efter en sådan utflykt fylldes papperskorgen av omslags-cellofan och rummet doftade av nya lotions och potions.

 7. Helena skriver:

  Hej Annica, tack för din extremt inspirerande blogg!
  Jag har en fråga.. ang Aha och Bha.
  Dom jobbar vad jag förstår på samma sett.. exfolierande, fuktbevarande, pumpar upp fukten i huden samt jobbar bort pigmenteringar.. varför väljer inte alla bara Bha som är oljelöslig och passar alla hudtyper? Aha är ju bara vattenlöslig..
  är det så att dom flesta väljer aha för att det är en naturlig ingrediens och många vill ha “naturligt” medans Bha (salicylsyra) inte är naturlig ? Vill du hjälpa mig att reda ut detta? Varför väljer inte alla bara Bha?

  • annica skriver:

   Hej Helena, En mycket bra fråga! AHA-yror är bättre för behandling av förtjockad, solskadad hud/pigmenterad, där pormaskar och acne inte är ett problem. De som har problem med tilltäppt talg, pormaskar och plitor börjar därför ofta med BHA. Ofta är en kombineration av dessa optimal 🙂 Kram Annica

 8. Jenni skriver:

  Hej!
  Härligt med London! En fråga, jag är gravid och använder idag dermalogicas intensive moisture balance och undrar om denna är ok att använda under graviditet? Såg att den innehåller diverse vitaminer så som C och framförallt A vitamin? Tacksam för svar!

  • annica skriver:

   Hej Jenni, Inget som påverkar huden under gravidiet då detta endast är ett deriviat av Retinol 🙂 det gör inte huden mer solkänslig. Kram Annica

 9. Marie skriver:

  Hej! Jag undrar om du har något bra tips på solskyddsfaktor för ansiktet/hals. Har tidigare använt Clarins,faktor 50 men tycker att jag blev lite fet i hyn i T-zonen,då jag även kan vara det i vanliga fall. Är 47 år så lite rynkor finns också. Mvh/Marie

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »