Scrolla för att läsa mer

Min 13 stegs hudvårdsrutin!

13 steg är min rutin på!

Många av er har bett mig lägga upp hela min hudvårdsrutin. Så nu är det väl hög tid för det ¨:). Alltid när jag får denna fråga så är jag rätt noga med att säga att det här är som min bas ser ut JUST NU.

Åhh varför säger jag så då? Vaddå just nu? Vaddå bas? det är ju för i H-vete 13 steg jag raddar upp på bilden.. kallas det bas? Vad är extras  i så fall??

Låt mig förklara..:) Detta är som sagt min bas just nu. Bas för att det är detta jag gör i princip varje dag. Just nu för att jag tvingas (inte jättejobbigt men ändå;) Leva ett hudvårdsliv som inte alltid är rikligt som jag lär. Det är lite av ett dubbelliv i bland;). Dvs I mitt jobb som hudvårdsbloggare och som hudterapeut på Skincity så ingår det att jag testar och utvärderar produkter heeeela tiden:). Det betyder att jag kan liksom inte säga att åhh vilken fin produkt… den ska jag tipsa om .. NEJ… jag måste ju prova den först för att se hur den är på huden … inte bara prova på handen å dofta lite utan på ansiktet/ kroppen ha den flera dagar med makeup, vara ute/ inne med den för att se hur den ter sig under olika förhållanden etc etc. SÅ därför säger jag att detta är min bas för att det kommer konstant gästspelare in och jag tvingas ändra lite på min rutin.

När jag säger JUST NU.. så är det så att i och med jag provar så mycket så hittar jag nya saker hela tiden + att vissa produkter krävs flera månaders användning för att kunna utvärdera så då måste jag byta ut någon produkt i min basrutin. Dessutom är det så att vi lanserar ju nya märken på Skincity hela tiden. Innan vi tar beslut om lansering så kör jag och eller mina kollegor  produkterna under en längre tid för att se om vi verkligen gillar. Så ni förstår.. det går liksom inte att vara så fast till en rutin som min hud kanske skulle önska ibland. Får tacka hudguden att jag fått en hud som pallar med detta. Då det absolut inte alltid är optimalt att hålla på att blanda å testa så mkt som jag gör. Dock ska jag oxå tillägga att jag regelbundet försöker ge huden viloperioder då jag liksom ni är ju noga med att jag vill ge min hud de bästa förutsättningarna.. så jag försöker verkligen att ge min hud pauser.

Okidoki.. är ni redo för 1-13 listan hur jag använder detta.

 

RENGÖRINGSRUTIN

 1. PRECLEANSE: Jurlique Nourishing Clensing Oil (Endast kväll)
 2. RENGÖRING: Darphin Cleansing Foam Gel (Kväll efter precleanse)
 3. RENGÖRING: Decléor Micellar Oil (Morgon)

4.  ESSENCE WATER: Sensai Ultimate The Lotion (Klappa in denna rikligt över halsa ansiktet och runt ögonen.)

5. DAGLIG EXFOLIERING: Paulas Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA

BOOSTER / SERUM / OLJA

6. BOOSTER: Paulas Choice 10% Niacinamide Booster (morgon och kväll)

7. SERUM: Dermaceutic Tri Vita C30 (Morgon)

8. SERUM: Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM (Kväll)

9. OLJA: Beaute Pacifique Serum Paradoxe (Ovan på  booster och serum  både morgon och kväll)

ÖGONVÅRD

10. ÖGONSERUM: Medik8 Retinol Eye TR

11. ÖGONCREME: Verso Super Eye Serum

 

CREME & UV-SKYDD
12.  24H CREME: La Prairie Ice Crystal Emulsion (Morgon & Kväll)

13. UV-SKYDD: Jan Marini Daily Antioxidant SPF30 (Morgon)


Jaha, vänner mina… så ser det ut hemma hos mig just nu. Sen som ni vet kör jag ju masker och lite mer veckopeelingar etc men detta är min daily routine!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

88 svar till “Min 13 stegs hudvårdsrutin!”

 • (88) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Hilde skriver:

  Åh vad härligt! Här snackar vi hardcore layering 🙂 Jag fick räkna i hop mina steg här nu och det var inte så få det heller. Kram

 2. Lina skriver:

  Underbart att få din hudvårdsrutin! Tack!!!! Jag älskar allt som du lägger upp och dina produkter du använder! Jag hade så gärna velat få din makeuprutin!!!!!

 3. Josefin skriver:

  Hej vilket härligt inlägg Jag blandar hej vilt mellan märken men vet att man inte ska blanda syror. Jag använder PC 2% bha liquid, sen Transderma R och sen även PC AHA 5% samtidigt. Är det för mycket? För onödigt? Jag har hyper pigmentfläckar så jag gör allt jag kan för att få bort dom… sen använder jag olika serum också såklart och avslutar med Medik8 brightcreme.

  • annica skriver:

   Hej Josefin, så länge huden klarar av det så går det bra 🙂 tänk bara på att kanske inte använda BHA och AHA samtidigt. Utan du kan använda BHA till dagen och AHA till kvällen 🙂 Låter som att du har alla chanser att få bukt pigmenteringarna! Keep up the good work och återkom gärna med dina resutlat! Kram Annica

 4. Caroline skriver:

  Vilket inlägg, blev helt plötsligt en fantastisk måndag. Ska läsa och läsa det igen .

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Underbart 🙂 hoppas på att kunna inspirera och visa hur man på ett inte allt för komplicerat sätt får ihop en bra rutin med alla viktiga delar. Kram Annica

 5. Gos skriver:

  Kan man använda 2% bha liquid med Trivita c-vitamin serum? Eller Trivita med Retinol?

 6. Emilie skriver:

  Wow, ser lyxigt ut! Tänkte passa på att fråga vad du skulle prioritera att ta med på en solsemester ur din basrutin (SPF är ju givet)?
  Ha det fint!

 7. maria holmquist skriver:

  Många härliga och omtänksamma produkter, hoppas din hud tackar dig 😉
  Och så skönt att det är fler än jag som har en rutin med många steg, jag känner mig med ens helt normal!
  Önskar allt gott till dig.

 8. Annika skriver:

  Jag kanske läste fel, du använder alla tretton produkterna varje dag?
  Maj gadd. Jag skulle inte ha råd och jag skulle inte ha tid.

  • annica skriver:

   Hej Annika, Vissa av dessa steg använder jag endast till morgonen och andra endast till kvällen 🙂 ser man resultatet och vet vad produtkerna kan ge blir man motiverad av att fortsätta. Huden har många lager som behöver få vård och omsorg. Kram Annica

 9. Christine skriver:

  Inser att jag också har många steg, tänker sällan på det, mer än att det blir dyrt när allt tar slut samtidigt :-).

 10. Anette skriver:

  Tack för att du delar med dig! Jag blev så glad när jag läste att du lagt upp rutinen idag✨

 11. Ida skriver:

  Hej!

  Den där hudvårdsrutinen var inte att leka med haha! Jag har en fråga kring hur länge man ska vänta mellan varje steg innan man tar sig an nästa steg i sin rutin. Alltså hur länge skulle du vänta/hur många minuter mellan PC bha liquid exfoliering och sedan booster, serum, ansiktskräm och ögonkräm? Jag har fått för mig att man ska vänta en liten stund mellan varje steg så att huden verkligen suger upp och nyttjar varje produkt till fullo och inte att man kör på allt på en gång. Stämmer de? Hur gör du med alla dina steg från rengöring till kräm?

  • annica skriver:

   Hej Ida, Du behöver inte vänta mellan dina olika steg 🙂 oftast lättare för produtkerna att gå in i huden om huden är lite fuktad från föregående steg. Kram Annica

 12. Jessica skriver:

  Så intressant och roligt att få ta del av din rutin 🙂
  Tack för att du delar med dig!

  • annica skriver:

   Hej Jessica, Så roltigt att få visa min rutin så att ni kan se hur jag tänker angåned elayering och mina produtker 🙂 Kram Annica

 13. Julie skriver:

  Tack!!! Vilka tre till fyra av dessa produkter anser du är viktigast om man vill uppnå följande: en hy med glow, motverka begynnande rynkor (Nasolabiala) och bearbeta lite ugly pigmentförändring å stora porer? Håller tummarna för att du hinner svara på detta!!

 14. Julie skriver:

  Glömde… Har även ytliga blodkärl vid näsan…:D Vissa drog liksom flera vinstlotter:D!!!!

  • annica skriver:

   Hej Julie, Tri Vita C30 från Dermaceutic och Retinol Fusion pm från Peter Thomas roth är det som arbetar mest på resultatet som du önskar att uppnå 🙂 Kram Annica

   • Julie skriver:

    Tusen tack:*!! Nu var jag kanske lite snabb med att lägga en beställning… Gjorde ett sånt där hudvårdstest… Beställde följande produkter från PC (tror jag):
    Calm redness relief cleanser
    Skin perfecting 2% BHA lotion
    Resist barrier repaire moisturizer

    Kan de du tipsade om läggas till eller ska jag byta ut någon? Jag struntar i priset är bara intresserad av att få någonting som fungerar. Värst är de nasolabiala vecken:O!!!

    Kram å tack igen:)

    • annica skriver:

     Hej Julie, De produkter som du har fått rekommenderat är en bra grund i din hudvårdsrutin, du kan sedan addera de steg som vi pratade om tidigare. De steg jag rekommenderade använder du när du har en bra basrutin och vill utöka effekten. För att få bra resultat på linjer behöver du en bra grund som passar din hud. bBttre att skynda långsamt fram 🙂 Kram Annica

 15. Suzanne skriver:

  Hej!

  Jag undrar över BP oljan, vilken effekt har den när du lägger den ovanpå booster och serum?
  Fuktgivande, primer effekt?
  Jag brukar blanda den med en BB cream. Får man samma effekt då som i ovan rutin? Jag vill ha den som fuktgivare och primer.
  Mvh Suzanne

  • annica skriver:

   Hej Suzanne, Den ger huden fukt, fungerar som en fin bas/primer och ger en fin lyster till huden! Den blir både återfutkande och primerlik om du blandar den i din BB 🙂 Kram Annica

 16. Tina skriver:

  Hej!
  Jag använder paulas choice, och BHA-syra. Jag upplever dock att jag blir torr i framför allt pannan. Är det så att en AHA-syra skulle passa mig bättre?
  /Tina

  • annica skriver:

   Hej Tina, Oftast använder man sig av en kombination av AHA och BHA för att uppnå det resultat man önskar. Vill du kombinera dessa väntar du tills huden har vant in sig med BHA och sedan kan du vänja in huden med AHA. Till slut kan du tex använda 2% BHA till morgonen och 2% AHA till kväellen. Återkom gärna till info@skincity.se för att få en rutin som passar just dig. Tänk även på att BHA-syra kan även göra huden torrare till en början innan huden har vant in sig med produkten. Viktigt att tänka på att du börjar varannan kväll under första tiden 🙂 Kram Annica

 17. Hanna skriver:

  Om man skulle vilja köra samma serum och booster som du kör, hur ska man börja då? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Viktigt med invänjning i början så att det inte blir allt på en gång. Du får gärna återkomma med din nuvarande rutin och berätta lite mer om din hud till info@skincity.se så sätter mina duktiga kollegor ihop en passande rutin för dig 🙂
   BOOSTER: Paulas Choice 10% Niacinamide Booster (morgon och kväll) Viktigt med invänjning, börja helst varannan kväll.
   SERUM: Dermaceutic Tri Vita C30 (Morgon) Aktivit C-vitamin kan kännas av när du börjar med produkten. Så börja helst varannan morgon för att vara på den säkra sidan.
   SERUM: Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM (Kväll) Viktigt med invänjning, 2 kävllar i veckan räcker gott och väl till en början.
   OLJA: Beaute Pacifique Serum Paradoxe (Ovan på booster och serum både morgon och kväll) Brukar inte vara några problem med att börja morgon och kväll om du redan använder bra serum idag 🙂

   Kram Annica

 18. Carin skriver:

  Härligt, din hud måste må bra :). Jag har Jan Marni solskydd som jag använde som dagcréme i somras eftersom jag har melasma. Kan jag anv den som dagcréme även nu? Kör annars Dermalogica superrich repair, mycket torr hy. Kul med allt nytt men något förvirrande för en amatör 🙂

  • annica skriver:

   Hej Carin, Du använder ditt solskydd vare dag och året rutin, även om solen inte är så stark denna tid på året så verkar den fortfarande huden. Så tycker absolut att du ska använda den även ny. Kram Annica

 19. Danijela skriver:

  Vet att ni ofta nämner att BP oljan funkar jättebra som primer också, men är lite nyfiken på hur du gör när du använder oljan? Har du alltid primer över, eller skippar du primer när du använder BP oljan? Och en till liten fråga 🙂 Jag har precis börjat använda PC 2 % BHA liquid. Funkar denna ihop med PC Niacinamide booster och Tri vita c30, eller blir det för mycket av allt för huden?

  • annica skriver:

   Hej Danijela, Den använder jag som serum innan creme. Så alltid primer innan foundation iallafall, även om det kanske inte är ett måste 🙂 Du kan kombinera BHA liquid tillsammans med Niacinamid och Tri Vita men ätnk på att det är aktiva produtker så vänta gärna tills huden har vant in sig med BHA liquid. Sen kan du addera dessa 🙂 Kram Annica

 20. Jossan skriver:

  Om man använder serie med syror men ska byta bort dom produkterna sedan, till annat märkes produkter med syror ska man då avslutat med alla produkterna i 2 veckor innan man börjar vänja in dom nya? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Jossan, För att minska reaktioner så är det bäst att vänta 2 veckor mellan olika märkens syrabaserade produtker 🙂 SÅ minskar du risken för att stressa din hud. Kram Annica

 21. Moa skriver:

  Åh vilket efterlängtat inlägg! Jag är väldigt sugen på att testa TriVita C30 serumet, men jag är osäker på om det går att kombinera med mitt ansiktsvatten som innehåller Glycolic acid. Hur funkar det att kombinera de ingredienserna?

 22. victoria skriver:

  kan jag använda dessa ögonserum till PC? vill gärna ha ett ögonserum o gärna ögonkräm med retinol.

  • annica skriver:

   Hej Victoria, Det går bra att använda med Paula´s Choice, inget som krockar. Men tänk på att det är aktivit så viktigt att du endast använder någon av produtkerna 2-3 kvällar i veckan och sedan ökar upp. När huden har vant in sig kan du addera den andra produkten med invänjning. Men bara om du har behovet 🙂 Kram Annica

 23. Fanny skriver:

  Vilken rutin och vilka produkter! Skulle aldrig klara mig utan serum/boosters/oljor.

  Jag har använt mig av PC skin recovery serien, bha 1 % i lotionform, samt paula’s choice moisture renewal oil booster i många många månader nu och min hy älskar det!
  Har dock ingen bra ögoncreme och dessa tempraturväxlingar har förvandlat min ögonlock till kruttorrt skinn, vilken mirakel produkt finns för detta? Undrar också hur man kan komplettera hudvårds rutinen så det passar vid denna tid på året? Nu är min hy extremt torr flagig.

  Tack för att ni på skincity finns, Kram. 🙂

 24. Rebecka skriver:

  Hej
  Vilken solskyddsprodukt använder du somdu kanha på huden runt ögonen?

 25. Filorga time-filler eyes…en helt fantastisk ögoncreme för alla åldrar, tycker den verkar uppstramande omedelbart vid användning, ser direkt piggare ut och fina linjer och mörka ringar försvinner.
  Har provat andra men hamnar alltid i att använda denna igen. Rekommenderas varmt

 26. Jessika skriver:

  Vilken tävling! . Har precis börjat använda bioline produkter. Känns helt fantastiskt bra i ansiktet. Min klart favorit är ansiktsmasken . https://skincity.se/sv/primaluce-mask. I Love it ❤❤. Hyn känns levande igen… Kram

 27. Maria Blixt Lindsjö skriver:

  Hej
  Efter att många ggr hört att man inte ska blanda olika märken är det roligt att se din kompott 🙂
  Du blandar ju vilt

  • annica skriver:

   Hej Maria Blixt Lindsjö, Jag blandar en hel del och huden gillar det 🙂 passar inte alltid alla att blanda. Men när man har fått huden i balans med ett mräke brukar det fungera bra att ta in flera olika steg i rutinen. Kram Annica

 28. Nina skriver:

  Hej!

  Jag undrar vad du tar bort ur rutinen om du ska lägga en sovmask? Nattkrämen känns ju självklar, men av de tre serumen som du nämner för kvällen, vilka kör du under masken?
  Med vänlig hälsning, Nina

 29. Jennie skriver:

  Hej,

  Om man använder Bioline Primaluce-serien i övrigt, kan man kombinera in ovan booster, serum och olja samt ögonprodukterna?

  Kram Jennie

  • annica skriver:

   Hej Jennie, Det är inget som krockar med Primaluce serien från Bioline ingrediensemässigt av de som du har tittat på. Tänk bara att det är produtker med powder då du redan har en aktiv hudvårdsrutin. Så viktigt att tänka på invänjning 🙂 Kram Annica

 30. Malin Bromark skriver:

  Hej Annica!

  Jag är så sugen på att testa AHA-syror. Ser att du använder både den från Paula + Retinol. Har lite blandade märken i min rutin men det mesta är från Medik8. Min nattkräm innehåller Retinol. Har fått rådet att inte använda AHA i kombination med min rutin. Vad är din synpunkt? Kan skriva utförligare om du önskar

  Skincity är verkligen beroendeframkallande, vill ha allt!

  Kram Malin

  • annica skriver:

   Hej Malin, För att förstärka och öka upp effekten av din rutin ska du absolut att addera någon exfolierande syra till din rutin. Tänk bara inte på att blanda syror mellan olika märken om huden är känslig. Kram Annica

 31. Mia skriver:

  Hej Annica!

  Har för mig att jag läst att man inte ska blanda c-vitamin med niacinamide (stavning på det…). Men det stämmer kanske inte, för jag ser att du kör på de båda? 🙂

  Tack för bästa tipsen!

  • annica skriver:

   Hej Mia, Ja det går bra att arbeta med Niacinamid och C-vitamin och detta är en mycket bra kombination för att kunna jämna ut hudton effektivt 🙂 Kram Annica

 32. Lena skriver:

  Hej Annica!
  Jag läste någonstans att man inte ska blanda Niacinamide och C-vitamin… Stämmer det eller är det ok om man använder niacinamiden först och låter den gå in i huden och sedan tar C-vitaminserum?

 33. Melina skriver:

  Hej Annica! Hoppas verkligen att du svarar!:)
  Jag använder dermalogicas sport spf50 i ansikte och dekoltage som sista steg i hudvården. Men jag är alltid lite orolig för området runt ögonen, där brukar jag klappa in solkrämen lite lätt. Till min fråga: hur gör du? För man vill ju skydda det känsliga ögonområdet mot solens strålar.

  Tacksam för svar, älskar er sida är en storhandlare!:)

  • annica skriver:

   Hej Melina, Just kring ögon skulle jag rekommendera dig att använda ett solskydd som är för ansiktet och som passar din hud 🙂 kan fungera med sport för många men är du känslig kanske den inte är den bästa. Jag använder ibland ett separat solskydd till ögon men oftast använder jag mitt dagliga solskydd även kring ögon. Tänk även på att använda hatt, solglasögon och annat skydd när man vistas i solen. Kring ögonen kommer de första åldertecknen så deta omårde vill jag verkligen skydda! Kram Annica

 34. Monika Steen skriver:

  Hej Annica!
  Jag älskar dina inlägg och din butik.
  Jag undrar om att vilka ögonprodukter har använt/ använder du?
  Du har mycket fint hud under ögonen och jag vill minska mina rynkor.
  Jag har använt ögon balm från clinique, clarins och sensai men de hjälpte inte. Huden under ögonen känns torr.

  Ska jag prova de 2 produkter som är i den inlägg eller rekommenderar du något annat som kan vara bra för mig?

  Kram, Monika

  • annica skriver:

   Hej Monika Steen, Har nog testat det mesta och är tålig under ögonen 🙂 Just nu har jag en riktig superkombo till ögonen med Retinol Eye TR från Medik8 och Super eye serum från Verso. Viktigt med invänjning när man börjar med en av dessa 🙂 Verso är milt men effektfull så addera denna 2 kvällar i veckan för att känna på en produkt som verkligen levererar. Så kan du öka upp användningen om det känns bra i huden. Kram Annica

 35. Anna skriver:

  Hej kan jag använda skin perfection bha 2% liquid eller resist daily pore refining treatment bha 2% innan trivita c30 serum och sedan till natten köra daily smoothing treatment 5% aha innan peter thomas roth retinol? / Anna

  • annica skriver:

   Hej Anna, Superpower! Du kan kombinera Tri Vita C30 tillsammans med exfoliernde produkter, men kanske inget du börjar med då Tri vita är aktiv i sig. Samma gäller retinol i kombination med syra. Detta är verkligen för att boosta den rutin som du redan har. Ska du börja med retinol ska du tex börja 1-2 gånger i veckan och då ska du inte applicera AHA-syra innan. Så jättebra kombo på sikt men var lite försiktig till en början 🙂 Kram Annica

   • Anna skriver:

    Hej vad bra att det går att kombinera trivita c30 och retinol med syror.. trivita c30 har jag på dagen och peter thomas roth retinol på kvällen och har använt dessa några månader så huden är van nu. Vill nu ta in bha resist pore refining treatment bha 2% och ta in resist daily aha 5% .är det då bha på dagen under trivita och aha under retinolet? ( har för mig att du nämnt att retinol passar sig bäst med aha under och inte bha) hur tillför jag dessa syror bäst i rutinen så att huden sakta vänjer sig. Såg även att du använt pc weekly aha som en ” sov mask” behövs den om man endå har daily aha varje kväll i sin rutin / Anna

    • annica skriver:

     Hej Anna, Här är ett tidigare inlägg där jag fokuserade på hur vi kan boosta retinolets effekt, “Retinol på steroider” https://hudspecialisten.se/2016/10/retinol-pa-steroider/ 🙂 Du kan börja med att använda RESIST Weekly resurfacing treatment 10% AHA en kväll i veckan och börja med att boosta effekten av ditt retinol. BHA-syra har inte denna boostande effekt på retinolet och därför jag har valt AHA framför BHA. Kram Annica

     • Anna skriver:

      Ok. Pc Aha weekly 10 % utan efterföljande produkter innan jag lägger mig 1 gång i veckan och ingen bha 2% morgon lr daily aha 5% kväll andra dagar förrens längre fram efter jag använt aha weekly ett tag för att vänja huden? Senare När huden vant sig vid weekly aha 10% börjar jag direkt med bha 2% morgon och daily aha 5% kväll på en gång lr ska jag även där ta in en syra i taget och vänja in?

     • annica skriver:

      Hej Anna, Du applicerar 10% AHA Weekly en kväll i veckan men inte samtidigt som någon annan AHA eller BHA-produkt. Serum och creme efter som vanligt 🙂 När huden har vant in sig och vill kan du använda BHA på morgonen och AHA till kvällen. En kväll i veckan kan du sedan byta ut 5% AHA till 10% AHA 🙂 Kram Annica

 36. Malin skriver:

  Hej Annica. Har precis hittat till din inspirerande och härliga blogg! Önskar jag hade hälften av all din kunskap. Har som tur är bestämt mig för att NU börja vårda huden ordentligt, stärka och förebygga. Jag är 23 år och skulle vilja påstå att jag har en blandhy, med ofta förekommande finnar, framförallt, i T-zonen. Kan även känna mig yttorr ibland, så att det stramar lite, men tar jag på huden så känns den ändå lite oljig. Den är nog också ganska känslig, för jag rodnar lätt på kinderna och saknar verkligen den jämna hudtonen. Lyster, tillsist, vore väldigt härligt.
  Jag går ju gärna all in när jag gör något, och när jag då såg inlägget med din, experternas expert(!!), hudvårdsrutin, så kände jag att “jag kör på samma”. Kanske fungerar några av dina favoriter även på mig? Vore otroligt tacksam för tips på produkter jag bara inte får missa när jag sätter ihop en rutin, designad för min hud. Och vill du ge mig en hel 13-stegs serie så blir ingen gladare än jag..
  TACK för lärorik läsning! Kram

  • annica skriver:

   Hej Malin, Åh vad roligt att du har hittat hit och nu ska sätta igång med en hudvårdsrutin efter just din hud.
   För bästa möjliga rekommendation har jag och mina kollegor tagit fram ett hudtest PRO på Skincity denna rekommendation bygger på 13 steg anpassad efter din hud, ditt tillstånd och det du önskar att arbeta på. Till testet: https://skincity.se/sv/test/hudtest-pro 🙂 Kram Annica

 37. Josefin skriver:

  Hej! Planerar ni på att ta in The Ordinary på Skincity i framtiden? Har du hört om The Ordinary och vad har du för åsikt om den hudvårdslinjen (den är så billig och omtalad!) 🙂

 38. Hanna skriver:

  hej kan man använda serum paradoxe ensamt som serum eller ska man ha ett ytterligare under?

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Ett serum som verkligen återfuktar, stärker din hud och gör huden mer motståndskraftig. Kan vara vad huden behöver men har du fler behov kan du absolut addera fler serum. Tex som c-vitamin dagtid. Kram Annica

   • Hanna skriver:

    har du ngt bra tips? ska isf passa ihop med paulas choice produkter och syror och även serum paradoxe som jag shoppat nu 🙂 (jag gillar inte pc siliconbaserade serum men vill ha samma effekt som resist super antioxidant concentrate serum)

    tack på förhand!

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »