Scrolla för att läsa mer

Vårens Skincity Kokeshis

Hello alla Kokeshi lovers :).. bjuder på en liten video idag så ni får kolla in alla vårens kokeshis… Vad tycker ni? Vilken är er favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 svar till “Vårens Skincity Kokeshis”

 • (14) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linda skriver:

  Åh, vilken fantastisk snygg video!
  Min favoritkokeshi blev 2: på övre raden näst längst bort och på undre raden nr 3 från vänster sida. <3

  Mvh, Linda

 2. Linda skriver:

  Hej bästa bloggen,

  Det är ju sjukt mycket snack och hype om “maybeauty”s produkter?
  Vad vet du om det märket och är det värt att prova ?

  Tack för en fantastiskt bra blogg

  • annica skriver:

   Hej Linda, Inte så mycket som jag har fastat för. De passar inte för alla, den känsliga huden ska vara mycket försiktig. Sen kommer de ofta tillbaka snabbt efter. Så viktigt med en rutin som man använder för att behandla och arbetar mer långsiktigt och hållbart 🙂 BHA-syra häjlper till att fungera talgreglerande och löser upp tilltäppt talg bra. Kram Annica

 3. Tilda skriver:

  Hej! När jag slutade med p-piller för ett år sedan blev min hud kaotisk. Alltid haft pormaskar i T-zonen men blev nu tilltäppt i hela ansiktet, på ryggen/bröstet och keratosis pilaris på armarna (vilket jag aldrig haft förut). Har inte acne direkt men väldigt småfinnig/tilltäppt. Jag försökte med paulas choise bha i all dess former i ett halvår innan jag gav upp för att få utskrivet receptbelagda salvor som inte heller dem gav så mycket till världen.

  Har nu använt Jan marini bioglycolic body scrub i endast 3 veckor och ca 90% har försvunnit!! (på kroppen) Har även använt bioglycolic cleanser i någon månad (i ansiktet).
  Jag har fått för mig att min hud blir arg av salicylsyran efter alla försök men det är väl också den enda syran som har förmåga att rensa ur porerna och är inte redo att ge upp.
  Tror du att bioglycolic bioclear lotion är ett bättre val?, är det någon markant skillnad mellan denna och pc bha 2%? Undrar vad den största skillnaden mellan JM och PC egentligen är? Har ganska känslig hud men den har varit väldigt lugn av JM.
  /Kram!!

  • annica skriver:

   Hej Tilda, Det är inte helt ovanligt att huden hamnar i balans när hormonerna står inför en förändring. Så glad att du har fått så fina resutlat på bara 3 veckor!! Helt fantastiskt! Ibland kan det vara så att huden blir fuktfattig och behöver få hjälp att arbeta på yttorrheten och binda fukt mer än att lösa upp talet. Generellt så bygger Jan Marini och Paula’s Choice på samma aktivia ingredienser. Det går att hitta något från båda dessa serier för alla. Så handlar nog till största del att hitta en rutin som passar huden 🙂 Kram Annica

 4. Channal skriver:

  Hur beställer jag dem? Kostar? De är helt bedårande allihopa.

  Kram Anna

  • annica skriver:

   Hej Channal, Så roligt att du gillar dessa 🙂 🙂 Visst är det underbara! Du får med en Kokeshi i varje order som du registrerar på Skincity.se Finns inte till försäljning som det ser ut idag. Kram Annica

 5. Josefin skriver:

  Hej Annica. Jag kör på PC sedan i december förra året. Kör serien “Skin Balancing” men blev rekommenderad att köra SPF från “Calm – Redness Relief” istället då min hud känns lite yttorr ibland. Har kört denna sedan december nu alltså och jag gillar den tyvärr inte alls. Den liksom sticks och kliar lite grann, inte så farligt men huden känns väldigt sträv. Provade att ta min nattkräm (PC skin balancing gel) under SPF:en och det blev väl en aning bättre men kändes obehagligt ändå. Antar att jag är känslig mot någonting i krämen? Den är ju för normal/torr hud så borde ju inte vara att jag inte får tillräckligt med fukt. Det är den första SPF:en jag provat och jag är inte heller så förtjust i konsistensen. Finns den någon som skulle passa mig bättre tror du? Och är alla SPF:er så tunna eller finns det någon som är mer krämig? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Josefin, Återkom gärna exakt med vad du använder till info@skincity.se så att vi kan se över din rutin. Gärna även bilder på din hud. Viktigt att använda en komplett rutin för att få så fina resultat som möjligt 🙂 inte heller helt ovanligt tt huden är i obalans under de första 2 månaderna. Oftast tar det 3-4 månader innan man börjar se en större förändring i huden. Vet att det kan kännas som en jobbig period men så viktigt att försöka ge produtkerna minst 3 månader innan man för en allt för stor förändring i rutinen. Lycka till och kontakta mina superduktiga kollegor så hjälper de dig att få huden i balans. Kram Annica

 6. Therese Isaksson skriver:

  Åh vilka godingar!!! ÄLSKAR verkligen ALLA mina Kokeshisar 🙂 Och nu kan jag se fram emot nya finingar! Tack Annica för att ni gör att vi kunder känner oss värdefulla! För det gör man verkligen när man är kund hos er! Stor kram från en STOOR Skin City-fan! 🙂 (som du ju redan vet 😉 )

  • annica skriver:

   Hej Therese Isaksson, Så glad att du gillar den kommande designen 🙂 Så glad över dina otroligt fina ord!!! Det värmer hos oss på Skincity. Stor kram Annica

 7. Charlotte G N skriver:

  Hejsan
  Jag tycker alla är söta men min val är mellan den svart/vit randig med rosa band och rosa randig. väljer nog den svart/vit randig med rosa band eftersom det är en fin kontrast mellan färgarna.

  Mvh Charlotte

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR! […]

Se hela inlägget »

Sovmasker-Tid att andas ut

Idag söndagen till ära vill jag tipsa er om riktigt härliga höst masker som verkligen bäddar in huden som i ett tjockt duntäcke . Som jag var inne på i ett tidigare inlägg så är det lätt att huden hamnar i obalans i årstids övergångarna. Vi har haft en lång och härlig sommar och nu […]

Se hela inlägget »