Scrolla för att läsa mer

Vårens Skincity Kokeshis

Hello alla Kokeshi lovers :).. bjuder på en liten video idag så ni får kolla in alla vårens kokeshis… Vad tycker ni? Vilken är er favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 svar till “Vårens Skincity Kokeshis”

 • (14) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linda skriver:

  Åh, vilken fantastisk snygg video!
  Min favoritkokeshi blev 2: på övre raden näst längst bort och på undre raden nr 3 från vänster sida. <3

  Mvh, Linda

 2. Linda skriver:

  Hej bästa bloggen,

  Det är ju sjukt mycket snack och hype om “maybeauty”s produkter?
  Vad vet du om det märket och är det värt att prova ?

  Tack för en fantastiskt bra blogg

  • annica skriver:

   Hej Linda, Inte så mycket som jag har fastat för. De passar inte för alla, den känsliga huden ska vara mycket försiktig. Sen kommer de ofta tillbaka snabbt efter. Så viktigt med en rutin som man använder för att behandla och arbetar mer långsiktigt och hållbart 🙂 BHA-syra häjlper till att fungera talgreglerande och löser upp tilltäppt talg bra. Kram Annica

 3. Tilda skriver:

  Hej! När jag slutade med p-piller för ett år sedan blev min hud kaotisk. Alltid haft pormaskar i T-zonen men blev nu tilltäppt i hela ansiktet, på ryggen/bröstet och keratosis pilaris på armarna (vilket jag aldrig haft förut). Har inte acne direkt men väldigt småfinnig/tilltäppt. Jag försökte med paulas choise bha i all dess former i ett halvår innan jag gav upp för att få utskrivet receptbelagda salvor som inte heller dem gav så mycket till världen.

  Har nu använt Jan marini bioglycolic body scrub i endast 3 veckor och ca 90% har försvunnit!! (på kroppen) Har även använt bioglycolic cleanser i någon månad (i ansiktet).
  Jag har fått för mig att min hud blir arg av salicylsyran efter alla försök men det är väl också den enda syran som har förmåga att rensa ur porerna och är inte redo att ge upp.
  Tror du att bioglycolic bioclear lotion är ett bättre val?, är det någon markant skillnad mellan denna och pc bha 2%? Undrar vad den största skillnaden mellan JM och PC egentligen är? Har ganska känslig hud men den har varit väldigt lugn av JM.
  /Kram!!

  • annica skriver:

   Hej Tilda, Det är inte helt ovanligt att huden hamnar i balans när hormonerna står inför en förändring. Så glad att du har fått så fina resutlat på bara 3 veckor!! Helt fantastiskt! Ibland kan det vara så att huden blir fuktfattig och behöver få hjälp att arbeta på yttorrheten och binda fukt mer än att lösa upp talet. Generellt så bygger Jan Marini och Paula’s Choice på samma aktivia ingredienser. Det går att hitta något från båda dessa serier för alla. Så handlar nog till största del att hitta en rutin som passar huden 🙂 Kram Annica

 4. Channal skriver:

  Hur beställer jag dem? Kostar? De är helt bedårande allihopa.

  Kram Anna

  • annica skriver:

   Hej Channal, Så roligt att du gillar dessa 🙂 🙂 Visst är det underbara! Du får med en Kokeshi i varje order som du registrerar på Skincity.se Finns inte till försäljning som det ser ut idag. Kram Annica

 5. Josefin skriver:

  Hej Annica. Jag kör på PC sedan i december förra året. Kör serien “Skin Balancing” men blev rekommenderad att köra SPF från “Calm – Redness Relief” istället då min hud känns lite yttorr ibland. Har kört denna sedan december nu alltså och jag gillar den tyvärr inte alls. Den liksom sticks och kliar lite grann, inte så farligt men huden känns väldigt sträv. Provade att ta min nattkräm (PC skin balancing gel) under SPF:en och det blev väl en aning bättre men kändes obehagligt ändå. Antar att jag är känslig mot någonting i krämen? Den är ju för normal/torr hud så borde ju inte vara att jag inte får tillräckligt med fukt. Det är den första SPF:en jag provat och jag är inte heller så förtjust i konsistensen. Finns den någon som skulle passa mig bättre tror du? Och är alla SPF:er så tunna eller finns det någon som är mer krämig? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Josefin, Återkom gärna exakt med vad du använder till info@skincity.se så att vi kan se över din rutin. Gärna även bilder på din hud. Viktigt att använda en komplett rutin för att få så fina resultat som möjligt 🙂 inte heller helt ovanligt tt huden är i obalans under de första 2 månaderna. Oftast tar det 3-4 månader innan man börjar se en större förändring i huden. Vet att det kan kännas som en jobbig period men så viktigt att försöka ge produtkerna minst 3 månader innan man för en allt för stor förändring i rutinen. Lycka till och kontakta mina superduktiga kollegor så hjälper de dig att få huden i balans. Kram Annica

 6. Therese Isaksson skriver:

  Åh vilka godingar!!! ÄLSKAR verkligen ALLA mina Kokeshisar 🙂 Och nu kan jag se fram emot nya finingar! Tack Annica för att ni gör att vi kunder känner oss värdefulla! För det gör man verkligen när man är kund hos er! Stor kram från en STOOR Skin City-fan! 🙂 (som du ju redan vet 😉 )

  • annica skriver:

   Hej Therese Isaksson, Så glad att du gillar den kommande designen 🙂 Så glad över dina otroligt fina ord!!! Det värmer hos oss på Skincity. Stor kram Annica

 7. Charlotte G N skriver:

  Hejsan
  Jag tycker alla är söta men min val är mellan den svart/vit randig med rosa band och rosa randig. väljer nog den svart/vit randig med rosa band eftersom det är en fin kontrast mellan färgarna.

  Mvh Charlotte

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »