Scrolla för att läsa mer

Vårens Skincity Kokeshis

Hello alla Kokeshi lovers :).. bjuder på en liten video idag så ni får kolla in alla vårens kokeshis… Vad tycker ni? Vilken är er favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 svar till “Vårens Skincity Kokeshis”

 • (14) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linda skriver:

  Åh, vilken fantastisk snygg video!
  Min favoritkokeshi blev 2: på övre raden näst längst bort och på undre raden nr 3 från vänster sida. <3

  Mvh, Linda

 2. Linda skriver:

  Hej bästa bloggen,

  Det är ju sjukt mycket snack och hype om “maybeauty”s produkter?
  Vad vet du om det märket och är det värt att prova ?

  Tack för en fantastiskt bra blogg

  • annica skriver:

   Hej Linda, Inte så mycket som jag har fastat för. De passar inte för alla, den känsliga huden ska vara mycket försiktig. Sen kommer de ofta tillbaka snabbt efter. Så viktigt med en rutin som man använder för att behandla och arbetar mer långsiktigt och hållbart 🙂 BHA-syra häjlper till att fungera talgreglerande och löser upp tilltäppt talg bra. Kram Annica

 3. Tilda skriver:

  Hej! När jag slutade med p-piller för ett år sedan blev min hud kaotisk. Alltid haft pormaskar i T-zonen men blev nu tilltäppt i hela ansiktet, på ryggen/bröstet och keratosis pilaris på armarna (vilket jag aldrig haft förut). Har inte acne direkt men väldigt småfinnig/tilltäppt. Jag försökte med paulas choise bha i all dess former i ett halvår innan jag gav upp för att få utskrivet receptbelagda salvor som inte heller dem gav så mycket till världen.

  Har nu använt Jan marini bioglycolic body scrub i endast 3 veckor och ca 90% har försvunnit!! (på kroppen) Har även använt bioglycolic cleanser i någon månad (i ansiktet).
  Jag har fått för mig att min hud blir arg av salicylsyran efter alla försök men det är väl också den enda syran som har förmåga att rensa ur porerna och är inte redo att ge upp.
  Tror du att bioglycolic bioclear lotion är ett bättre val?, är det någon markant skillnad mellan denna och pc bha 2%? Undrar vad den största skillnaden mellan JM och PC egentligen är? Har ganska känslig hud men den har varit väldigt lugn av JM.
  /Kram!!

  • annica skriver:

   Hej Tilda, Det är inte helt ovanligt att huden hamnar i balans när hormonerna står inför en förändring. Så glad att du har fått så fina resutlat på bara 3 veckor!! Helt fantastiskt! Ibland kan det vara så att huden blir fuktfattig och behöver få hjälp att arbeta på yttorrheten och binda fukt mer än att lösa upp talet. Generellt så bygger Jan Marini och Paula’s Choice på samma aktivia ingredienser. Det går att hitta något från båda dessa serier för alla. Så handlar nog till största del att hitta en rutin som passar huden 🙂 Kram Annica

 4. Channal skriver:

  Hur beställer jag dem? Kostar? De är helt bedårande allihopa.

  Kram Anna

  • annica skriver:

   Hej Channal, Så roligt att du gillar dessa 🙂 🙂 Visst är det underbara! Du får med en Kokeshi i varje order som du registrerar på Skincity.se Finns inte till försäljning som det ser ut idag. Kram Annica

 5. Josefin skriver:

  Hej Annica. Jag kör på PC sedan i december förra året. Kör serien “Skin Balancing” men blev rekommenderad att köra SPF från “Calm – Redness Relief” istället då min hud känns lite yttorr ibland. Har kört denna sedan december nu alltså och jag gillar den tyvärr inte alls. Den liksom sticks och kliar lite grann, inte så farligt men huden känns väldigt sträv. Provade att ta min nattkräm (PC skin balancing gel) under SPF:en och det blev väl en aning bättre men kändes obehagligt ändå. Antar att jag är känslig mot någonting i krämen? Den är ju för normal/torr hud så borde ju inte vara att jag inte får tillräckligt med fukt. Det är den första SPF:en jag provat och jag är inte heller så förtjust i konsistensen. Finns den någon som skulle passa mig bättre tror du? Och är alla SPF:er så tunna eller finns det någon som är mer krämig? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Josefin, Återkom gärna exakt med vad du använder till info@skincity.se så att vi kan se över din rutin. Gärna även bilder på din hud. Viktigt att använda en komplett rutin för att få så fina resultat som möjligt 🙂 inte heller helt ovanligt tt huden är i obalans under de första 2 månaderna. Oftast tar det 3-4 månader innan man börjar se en större förändring i huden. Vet att det kan kännas som en jobbig period men så viktigt att försöka ge produtkerna minst 3 månader innan man för en allt för stor förändring i rutinen. Lycka till och kontakta mina superduktiga kollegor så hjälper de dig att få huden i balans. Kram Annica

 6. Therese Isaksson skriver:

  Åh vilka godingar!!! ÄLSKAR verkligen ALLA mina Kokeshisar 🙂 Och nu kan jag se fram emot nya finingar! Tack Annica för att ni gör att vi kunder känner oss värdefulla! För det gör man verkligen när man är kund hos er! Stor kram från en STOOR Skin City-fan! 🙂 (som du ju redan vet 😉 )

  • annica skriver:

   Hej Therese Isaksson, Så glad att du gillar den kommande designen 🙂 Så glad över dina otroligt fina ord!!! Det värmer hos oss på Skincity. Stor kram Annica

 7. Charlotte G N skriver:

  Hejsan
  Jag tycker alla är söta men min val är mellan den svart/vit randig med rosa band och rosa randig. väljer nog den svart/vit randig med rosa band eftersom det är en fin kontrast mellan färgarna.

  Mvh Charlotte

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »