Scrolla för att läsa mer

Skincity Summer Tote!Tjoohoo vad jag har längtat att få  visa er detta!

Kolla in vilket magic erbjudande vi firrat till er! OCH kolla in vilken ursnygg bag vi lagt allt i. En Skincity Summer Tote. Jag älskar den. Den är så snygg som den är men så fin med en annan väska i oxå.. lite väska i väska.. tex en vanlig SC bag.

Jag hade den när jag var på semester och hade min tyg SC väska i. Då skyddade denna oxå perfekt mot fukt etc på stranden och vid poolen.

Asså älskar den, Snygg även fast jag har fisbleka ben och står i taggbuskar för att få till en bild ;).  Det är Silver kanter och handtag. så rätt.. å jag som precis köpt ett par silverboots.. kommer bli smashing till.. Silver är grejen nu:)

Vi har ju dessutom laddat den med 3 riktiga summar musthaves. Allt du  behöver för lata dagar på stranden och semestern.

När vi skapade detta kit tänkte vi PRE – DURING  & AFTER. Dvs ångor du preppar huden med… något du har när du är i solen och något du har efter du varit i solen.

Preppa med BUS-favoriten James Read Gradual Tan H20 Mist som svalkar, återfuktar och ger en naturlig, solfräsch ton till ansiktet.

Skydda med Paulas’s Choice Extra Care Non-Greasy SPF50 som med bredspektrigt UV-filter, vitaminer och antioxidanter blir din bästa vän på beachen.

Vårda med Clarins After Sun Shimmer Oil som sveper in kroppen i vårdande oljor och efterlämnar ett subtilt gyllene skimmer.


Alla produkter är i ordinarie storlekar, så nu har du chansen att få tre riktiga storfavoriter till ett oslagbart bra pris och dessutom bli ägare till denna limited edition tote bag. Bagen med innehåll är värd 1186 kr, men blir din för endast 699 kr!

Denna är mega limited edition på så skynda fynda babes!

Snygg till jobbet…

Snygg på cafet…

Snygg på söndagsprommisen..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 svar till “Skincity Summer Tote!”

 • (14) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anna skriver:

  Hej! Jag råkade visste beställa en . Soligt ute o jag har provat Sensai SILKY BRONZE PROTECTIVE COMPACT Vilken grej! Den blir så snygg på, hur kan jag ha missat den i alla år?! En helt annan fråga. Har du tips på en concealer som passar vid ögonen, men som inte lägger sig i alla rynkor, om man nu är 40+?

  • annica skriver:

   Hej Anna, visst är den helt fantastisk 🙂 Håller med! Hur klarade man sig innan denna?! Sensai Concealer har fokus på att ge en jämn och återfuktad yta kring ögon. Anpassad för den lite äldre huden även om den fungerar bra även på den yngre. Kram Annica

 2. Helen skriver:

  Hej!
  Jag använder Jan marinis hudvårdsrutin. Bioclycolic Facial Cleanser, bioclear face lotion, c-esta serum, samt transformation face Cream. Är alltid jättefet i hyn trots jag provat c-esta för oljig hy men insåg att jag behövde mer fukt. Förra veckan beställde jag lite nya produkter och fick prov på ett serum från medik8 ce c-vitamin serum använt det två gånger och min hy är inte alls lika fet som den brukar vara utan ser bara lite fräscht glowig ut. Funkar detta att byta ut mot c-esta serumet? Har verkligen provat allt var likadant när jag använde paulas choise. Var hos er på ert vip event och diskuterade även detta med dig då för några år sen. Eller finns det någon annan lösning? Verkar vara fukt jag behöver inte oljekontrollerande produkter.

  • annica skriver:

   Hej Helen, När huden får för lite fukt kan huden börja producera mer talg som lätt gör att huden blir blank. Låter som att detta kan ha hänt hos dig. C-tetra serum från Medik8 har en bra återfuktande bas som ger fukt. Den är mer behandlande på fukt än vad C-esta är, så jättebra att addera för att öka upp fukten. Du kan annars addera Hyla 3D HA activating complex för att ge din hud en ordentlig fuktboost. Kram Annica

 3. Christine skriver:

  Hej! Jag letar efter en lätt färgad dagcreme med minst spf 30, som ger lite färg och lite lite täckning/utjämning. Är ute efter fräsch-het utan att se sminkad ut och vill ju ha lyster men inte glans. Har ni något liknande? Tycker att cc-cremer blir lite väl täckande.

 4. Eva skriver:

  Hej! jag funderade på azelainsyra och vet den är bra mot acne och röda märken bla. Jag har haft bioclear och pcs m den i. Nu har jag dock börjat m medik8 peelpads så jag undrar om det finns något liknande för mig i deras serie?

 5. Madeleine skriver:

  Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om solskydd, man läser och hör mer och mer om hur skadligt solskydd är för havet samt ibland cancerframkallande. Vad ska man egentligen ha på kroppen ute i solen osv…
  Vad är egentligen bäst av fysikaliskt och kemiskt, vilken passar vem?
  Det är lite förvirrande
  Tack på förhand!

 6. Lisa skriver:

  Hej jag beställde solkitet och är så nöjd. Dock undrar jag över plastbagen den kom i. Vad är den gjord av för plast? Luktar rätt mycket. Är den fri från ftalater o BPA? Giftfri?

  • annica skriver:

   Hej Lisa, Det är PVC-plast och detta med anledning för att den ska vara med dig till beachen 🙂 Kram Annica

   • Lisa skriver:

    Det var tråkigt att höra. Pvc är en av de giftigaste plasterna som de flesta undviker att använda idag. Jag skulle önska att ni på skincity tänkte mer på miljön.

    • annica skriver:

     Hej Lisa, Det är en PVC som ska vara snällare mot miljön i och med att den inte innehåller de andra ingredienserna som du nämnde tidigare 🙂 Jättebra input och bra med din medvetenhet! Kram Annica

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »