Scrolla för att läsa mer

Smith & Cult

För någon vecka sen var det pressevent för vårt härliga märke Smith & Cult. Nya fina ögonpaletter som känns så moderna men ändå klassiska. Gillar det. Bjuder på lite inspo idag från eventet.. Har ni kollat in skuggorna ?

Detta är min favorit skugga.. Book of Eyes!

Kolla vad snygg den blir.. Book of Eyes.. 🙂

Lacken är så fina.. älskar Psyco Candy till sommaren och även Fauntleroy… har förövrigt döpt mitt lilla föl till Fauntleroy :)) hihi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 svar till “Smith & Cult”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Elin skriver:

  Vad använder du för rouge? Den ser så fin ut på alla bilder du lägger upp

 2. Amanda skriver:

  Hej och tack för en otroligt bra blogg! Jag har hört så otroligt mycket bra om exuviance produkter och vill gärna köpa på mig ett kit men vet inte vad jag ska ha. Har du tips på något bra salong i Stockholm som använder deras produkter? Vill gärna visa min hud hos en hudterapeut innan jag gör en beställning. 🙂 Är 28 år, har tunn känslig hy med lite finnar och linjer. Ha en fin dag!

 3. Melissa skriver:

  Hej Annica!

  Jag undrar om du har tips pa nagon bra solcreme speciellt for ogonen?

  Sedan undrar jag om det finns nagon produkt med spf som man kan applicera over sminket? For pa morgonen kor jag min rutin med dagcreme med spf och sedan smink over det, men efter jobbet om jag ska ut i solen (uteservering inte sola) sa vill jag ha nagot att applicera pa sminket i stallet for att tvatta av allting?

  Sedan undrar jag om det finns nagon doft och kladdfri spf creme for kroppen som jag kan smorja pa over min hudcreme pa morgonen innan jobbet? Behover en doftfri da min hudcreme ar med doft och sedan parfym over det.

  Tack for all proffshjalp!

 4. Mona skriver:

  Psyco Candy sitter på mina naglar nu ☺ spännande med lite nyheter från det här fina märket. Bara förpackningen får det att vattnas i munnen på mig.

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »