Scrolla för att läsa mer

Summer Kokeshi 2017

Jag är så kääär i vår sommarkollektion av Skincity kokeshis.. Kollektionen heter Pastel Sorbet och består av 4 små skönheter som är enligt mig TO DIE FOR 🙂

Jag inspirerades av pastel och holographictrenden till dessa kokeshis.. Pastelliga toner som likt sorbetglass flyter ihop med varann… toner som övergår i varann som holo…

Passar perfekt ihop med vår  fina  Summer and Body GWP för er som lyckades få ett ex av den häromhelgen. Dessa kommer finnas hela sommaren….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Summer Kokeshi 2017”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anonym skriver:

  Hej !

  Har du erfarenhet av märket Pestle and Mortar och deras Superstar Retinol night oil?? 🙂

 2. Olga skriver:

  Hej Annica,
  Jag vill bara säga Wow, vilka fina Kokeshi!
  Vill ha alla fyra!
  Önskar dig riktig skön sommaren! Kram
  Olga

  • annica skriver:

   Hej Olga, Visst är de fantastiska 🙂 Ser ut att kanske komma med en i din order idag. Önskar dig en fantastisk sommar! Stor kram Annica

 3. Siri skriver:

  Är sugen på att testa hela medik8 serie efter att ha testat några av deras serum. Men det står mogen hy på många produkter . Det gör mig lite fundersam. Är 33 år med en klassisk blandhy med lite orenheter på näsområdet. Har jag fel hudtyp för medik8?

  • annica skriver:

   Hej Siri, Du kan med fördel börja med de som har lite lägre styrkor. Anti-age kan även betyda Pre-age och hjälper till att skydda, bevara och stärka din hud. Du kan tex börja med Medik8 C-tetra som serum till dagen och Retinol 3 TR för en bra och mildare grund. Skicka gärna in hudtetet för en komplett rutin. Kram Annica

 4. Lena skriver:

  Hej, har du erfarenhet eller vet du något om Dermapenbehandling? Vad tycker du om det?

  • annica skriver:

   Hej Lena, En bra behandling då du kan punktbehandla ett område i ansiktet som kan vara lite svårare att behandla. Men min rekommendation är ofta att börja med bra hudvård som ett första steg sen ta till mer avancerade behandlingar och då är dermapen ett bra alternativ 🙂 Kram Annica

 5. Sara skriver:

  Hej! Jag undrar om du kan hjälpa mig. Mina första finnar på mellanstadiet började på hakan och sen försvann dem så hade jag extremt bra hy genom hela högstadiet , fick finnar väldigt sällan men när dem väl kom var det alltid på hakan. Jag kom sent i puberten så när sen i början på gymnasiet fick jag mer finnar och dessa hamnade bara på hakan och sen dess har jag typ haft finnar/akne konstant på hakan. Det var värst förut men även nu har jag någon finne hela tiden där(är 19 år) och jag ser att det finns massa pormaskar när jag kollar nära. Spelar ingen roll om jag är på preventivmedel eller inte, har gått till olika hudterapafter , betalat tusentals pengar på olika produkter och inget verkar hjälpa. Min hud i övrigt är ganska torr, lite fetare i t-zonen kanske. Framför allt är jag ytttorr. så det jag undrar är om du har något tips för min haka.

  • annica skriver:

   Hej Sara, När hormonerna spelar sig ett spratt kan det vara svårt för huden att hitta en balans. Huden är ofta ett bra sätt för att vi ska förstå hur huden mår på insidan. En fördel kan vara att även tänka på att behandla huden inifrån. Kosttillskott med Vitamin B5 och Zink är då superbra. Huden balanserar då talgproduktion och lugnar inflammationer. Kan även rekommendera dig att titta lita närmare på serumet Complexe iribiol från Bilogique recherche. Så många nöjda och återkommande kunder som har hört av sig med jättefina resultat. Tänk även på att aknebakterier trivs i fuktfattig miljö. Så viktigt att inte torka ut huden med rengöring och andra exfolierande produkter med tex korn. Detta ger oftast motsatt effekt. Även samma sak när det kommer till creme. Återfuktande creme behöver inte betyda att det täpper till huden och bidrar till mer plitor, utan snarare tvärtom. Kram Annica

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »