Scrolla för att läsa mer

Wetlook på lipsen!

Alltså Laura Mercier är ett riktigt härligt brand tycker jag. Så sjukt bra makeup och hög kvalitet och alltid spot in med nya lanseringar.. de rätta färgerna.. de rätta konsistenserna etc.

Deras nya Laquer Up Acrylick Lip Vanish är en  produkt man typ får sätta hakklapp på sig för att inte dregla på när man ska välja färg. Alltså innan vi går in på själva produkten så är ju liksom bara denna hylsa to die for. Alltså denna VILL MAN ta upp från handväskan och fixa till läpparna med. Håller ni inte mer?

Min favorit är Seductive, den är så snygg och klassisk! Love på den!

Förutom de sååå fina färgerna så gillar jag  konsistensen. Det är ett mjukt glossy lipgloss som håller läppen riktigt skämt återfuktad. Ger lite av en wet look på läpparna. Det sitter väldigt nära läppen och det är dessutom mega nice glid i produkten, exceptionellt bra. Tycker det är mycket mindre blödningsrisk än med många lipgloss.. det flyter liksom inte ut på samma sätt.

Kan appliceras i flera lager för mer power i färgen.

Ett måste för alla er Laura lovers och föra alla som letar efter ett läppstift med lätt formula som sitter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “Wetlook på lipsen!”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Alyssa skriver:

  Hej annica.
  Tack för en super bra blogg!
  Jag handlar ofta hos dig på skincity och är så nöjd med all service och hjälp jag får från dina kollegor. Ni är gymma!

  Jag undrar varför du inte har tagit in neostrata? Framför allt undrar jag vad du tycker om neostrata intensive eye therapy. Jag är 29 år, har en blandhy, ofta torr. Har små små linjer/rynkor längst in vid ögat som syns så tydligt när jag sminkar mig, förmodligen för att jag är torr? Och undrar om jag kan använda den ögonkrämen. En sjuksköterska på en klinik rekommenderade nämligen den. Använder idag la prarie eye cream men känner att den inte riktigt gör sitt. Den är bra men behöver något aktivare kanske?

  Tacksam för svar då jag gifter mig om tre månader o vill försöka lösa detta eftersom jag kommer sminka mig! Haha 🙂

  Med vänlig hälsning
  Cheima

  • annica skriver:

   Hej Cheima, Tack för dina otroligt fina ord! 🙂
   Neostrata får bara säljas av läkare eller hudterapeuter på klinik tillsammans med läkare. Däremot har vi Exuvaince som är ett dotterbolag till neostrata med samma patenterade ingredeienser. Vespera bionic serum tillsammans med Hydrating eye complex är verkligen en super kombination för ögonområdet. Kram Annica

 2. Lisa skriver:

  Hur ska man tänka när man väljer märke? Är syramärken alltid bättre om man inte har en känslig hud? Jag har den där vanliga blandhyn.

  • annica skriver:

   Hej Lisa, Syra har fördelen att vara exfolierande utan att stressa huden. Så har du en hud som är känslig och ska exfolieras är syra toppen. Det syror som ofta är lite mildare och passar den känsliga huden är BHA-syra, PHA-syra och Azelainsyra. Tidigare youtube-film om just exfoliering, https://www.youtube.com/watch?v=AdZoNc1TIls&t=26s 🙂 Kram Annica

   • Lisa skriver:

    Det jag funderade på var om man generellt får en finare hud av syramärke tex Exuvince än ett märke utan syra som Elemis.

    • annica skriver:

     Hej Lisa, Ibland kan det vara fukten som gör att huden är i obalans och då är det alltid bra att börja där. Har man tex för uttorkande produkter producerar huden ofta mer talg och en kombination av torrhet och ökad talgproduktion ger finnar. En obalans i huden kan ha många olika anledningar så beror helt på vad man har för produkter idag, vad man har för problem men en bra basrutin som ger fukt är annars en jättebra grund 🙂 Kram Annica

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »