Scrolla för att läsa mer

Leejeham – The Glow Game Changer

Lyster är ju något som ligger mig fantastiskt varmt om hjärtat..vad är väl bättre än lite lyster och glow på huden.. oavsett hudtyp och ålder anser jag att alla hudar blir vackrare med glow.. Pratar alltså inte om någon fettig look utan mjuk återfuktad dewy.  Hälsosam lyster. En lyster du inte sminkar dit utan en lyster som du får med rätt hudvård. Det är så vackert att det gör ont i mitt hjärta.

Det kan bli hur snyggt som helst med glow som fås med bra makeup med och jag älskar det med och använder det MEN.. när man stöter på ett märke.. efter alla år i branschen (närmare 17) med provande, testande och researchade och liksom blir helt blown away  av den glow huden får.. Då är det banne mig något helt sinnessjukt bra.

Så, bli inte rädda nu att alla mina tidigare glostips inte längre gäller… jojojo.. är fortfarande lika bra och aktuella, det finns ju så mkt schysst i glow väg att gotta sig i. Men jag måste samtidigt erkänna att jag  skaffat mig några nya darlings…

Vad pratar jag om.. jo.. för en tid sen (typ 5 månader sen)  som en del i mitt testande av nya varumärken till Skincity så började jag testa ett märke som är som de själva säger ” Koreas first Doctor and Cosmeceutical Brand”.  Effektiv hög koncentrerad hudvård med en naturlig bas. Skapat av den första dermatologkliniken i Korea. Bra tänkte jag, den beskrivningen fångade mitt intresse att grotta in mer i produkterna. Märket heter LeejiHam,  Jag läste inte på så mkt mer utan kastade mig över produkterna.. ibland tycker jag det är bättre att  bara få en kort uppfattning och sen testa utan att vara för speglad av  leverantörens information eller recensioner.  Denna rätt smala serie (än så länge i Sverige) började jag att testa cremen från.. jag e sjukt kinkig med cremer och dess känsla på huden.. jag gillar ju Sensai mkt pga den fantastiska förmåga deras emulsioner har att gifta sig med huden, ge glow och perfekt makeup underlag.

LeejiHam Vita Propolis Cream fick mig att gå lite bananas. Jag är ju generellt mest intresserad av serum etc.. crèmer är lite ..ja de ska kännas bra, bra innehåll etc men det är ju serumen etc som verkligen ger effekt. MEN vad tusan var det med denna creme som fick min hud att se helt FAB ut.

Inte bara känslan på produkten.. gifte sig som en smäck med huden, gav så mkt fukt och vilken glow. JAPP . Det var och är min nya creme. Det är liksom en ultralätt men ändå närande gel-creme med multivitaminer och 50% propolisextrakt, som innehåller naturliga antioxidanter och flavonoider.  Dr Lee är känd och uppskattad  för att just behandla känsliga hudar, besvärliga hudar och hudar med ojämn hudton, därav föddes denna superkräm

På bilden  har jag gjort sheetmasken, haft ampullen, och cremen och lite av Kliars BB cream.. GWANG!

Ger en omedelbar “”Gwang”” (dvs fuktig lyster på koreanska). Chiafröextrakt binder fukt till huden medan kameliafröolja mjukgör och skyddar. Passar alla hudtyper, framför allt känslig. Jag kör den nu i min nya sommarhudvårdsrutin morgon och kväll innan SPF. (återkommer om hela rutinen)

Kärlek nummer två från Leejiham ( jag har 3 kärlekar framförallt.. haha typ hela sortimentet för närvarande, är Vitapropolis Ampule. Holy Moly! Denna honey är oxå kallad “The Glow Game Changer” Alltså är du en lyster galning som jag så ja du måste ha både cremen å ampullen och även  vitamin serum å fuktserum etc etc etc 🙂 Jag ska visa sen hur jag kombinerar allt.

Den här rackarn alltså shit, huden liksom bara lyser upp. jag baddar in den och även runt och under ögonen.  Haha jag vet i tusan  om 13 steg räcker för mig i min hudvårdsrutin för nu har jag totalt spårat ut i min layering.. men jag kan liksom inte sluta för det är så  härligt, jag älskar det och min hud älskar det. Hudhälsan för min del har faktiskt aldrig varit bättre än nu.

 

Detta är ett perfekt serum för dig som vill ha lyster (tänk alltid lyster när jag pratar Leejiham). Denna goding är berikad med 50% reparerande propolisextrakt (läs mer längre ner) och 20% multivitaminer. Portlakextrakt skyddar mot fria radikaler medan niacinamid minimerar porer samt hjälper till att jämna ut hudtonen. MUMMA. Lämplig för alla hudtyper, inklusive en acnebenägen hud!!

Även formulerad med 3 typer av vitamin, Centella Asiatica (anti-inflammatorisk), havtorn (superbär!), trollhassel samt rosextrakt som boostar fukt och näring  i huden.

Fördelning av aktiva ingerdienser:

 • 50% – Propolis extrakt: skyddar och ger näring åt huden.
 • 10% – Vitaminderivat för revitaliserad, jämn tonad hud.
 • 10% – Havtorntrakt, rik på vitamin.
 • 26% – Centella Asiatica & trollhassell extrakt för att lugna huden och minimera porerna.

Man kan om man vill ha den ett ar dagar i veckan oxå som lite mer kur. Eller kanske en vecka i månaden bara för att boosta upp och säkerställa hudhälsan och att huden eten faller in i grå å glåmig läge.

HETT TIPS är att droppa i ett par droppar i sin foundation för att verkligen få upp en fuktig glow på huden.. eller efter man lagt foundation ta någon droppe och klappa in högst upp på kindbenen, så snyggt å så naturligt framhävande.

Sist men inte minst! Prova masken…bara göööör det:)!.. Båda är bra men min favvo i lystertemat är då vitapropolis masken. Låt den gotta in sig rejält och tvätta självklart inte ansiktet efteråt. Gör så ofta du vill eller baka in den i hudvårdsrutinen ala korean style som nedan.

Några ord om detta varumärke för er som inte känner till det sen innan…

LeeJiHam Cosmetics är ett koreanskt hudvårdsmärke som  utvecklades av hudläkarna Lee Yu-Deuk, Ji Hye-Gu, och Ham Ik-Byeong, som i samband med sin erkända forskning kring känslig och pigmenterad hud, märkte att det saknades hemmabehandlande hudvård med det lilla extra för deras patienter. LeeJiHam består av få men högeffektiva och koncentrerade produkter, som kan komplettera varje hudvårdsrutin för extra näring.

Forskning

2001 grundades LeeJiHam Dermatology Research Center som deras egna forskningscenter. Efter många år av gedigen forskning har de tagit fram inte mindre än sju olika tekniker som de patenterat. På Science Day 2006, vann de vetenskapspriset tack vare sina kliniska undersökningar.

Säkerhet och effektivitet är högsta prioritet hos LeeJiHam och det har uppnåtts genom år av noggrann klinisk testning vid LJH Skin Clinics, en hudvårdsklinik med flera filialer där patienter kan få både behandling och skräddarsydd hemmavård. Klinikerna är en av de bästa kliniker för acnebehandling.

Propolis

Leejiham´s produkter innehåller biologiskt aktiva ingredienser, dvs. ingredienser som inte bara förbättrar huden tillfälligt på hudytan utan som också påverkar hudens hälsa på sikt och kan behandla specifika hudtillstånd. En av stjärningredienserna är propolis, en produkt som kommer från bin när de lagar sina bon. Propolis kallas även bikitt och framställs genom att bina tuggar ihop en blandning av harts från träd och växter, ihop med frön och pollen. Propolis är naturligt reparerande och innehåller propolis vitaminerna A, B och E samt flera mineraler och aminosyror. Det är antiinflammatoriskt och lugnande på en känslig hud.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

68 svar till “Leejeham – The Glow Game Changer”

 • (68) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Annelie skriver:

  Vilket köp begär du skapar! :-D:-D Beställt serumet o masken:-P Vill ha mera lyster så hoppas denna bli bra!

  Kram Annelie

 2. Suzanne skriver:

  Hej Annica,
  Fungerar dessa produkter med andra märken innehållande syra?

  Fungerar 24 h krämen och serumet som fuktkräm till en fuktfattig bland hy?

  • annica skriver:

   Hej Suzanne, Cremen passar absolut en fuktfattig blandhy. Funkar med alla märken och även om man använder syror : ) Cremen=mums! Kram Annica

 3. Sara skriver:

  Så mycket nya spännande produkter som dyker upp hela tiden! Vad är det för skillnad på Klairs och LeeJiHams produkter och vilka passar till en mogen hud av dessa?
  Sara

  • annica skriver:

   Hej Sara, Alltid svårt att jämföra märken med varandra. Likheten är den att de ger snabb effekt och att det ett riktigt bra pris : ) Läs mer om deras egenheter och specialiteter här:
   Klairs

   LeeJiHam

   Själv lägger jag in min favoriter i min redan befintliga rutin. Funkar prima! För en mogen hud så hade jag testat LJH, men Klairs C vitamin serum är inte dumt det med. Kram Annica

 4. Anna skriver:

  Jag saknar något erbjudande från bareminerals som det ni hade förra året att man fick en nessesär om man handlade över en viss summa från det märket.

  Kommer det komma något framöver? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Anna, Jag tror inte att man lagt en sådan kampanj från BM. Håller med dig att det hade varit kul. MEN, det händer alltid roliga saker på SC så håll utkik. Kanske att det kommer något annat riktigt fint. Kram Annica

 5. Maria skriver:

  Hej. Så spännande läsning om de två senaste märkena som du tagit in och alla andra märken som lanserats den sista tiden. Dock undrar jag hur det är möjligt att din personal kan hålla sig uppdaterad och informerad om ert stora sortiment så att jag som kund blir rekommenderad det bästa för mig och inte från det mest “hypade” märket just nu?. Det är superkul att ni har ett så brett sortiment, vilket gör att jag är en mycket nöjd kund, men kan det inte bli för brett om du förstår hur jag menar? Är det inte lätt att märken och produkter faller i glömska när märkena bara blir fler?
  Hälsningar Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, En bra fundering tycker jag. Av den anledningen så har jag inte så många märken i min butik. Om du jämför med andra så har vi faktiskt få. Iblanda tar vi in nya men jag tar också bort mindre intressanta märken för att det ska kännas hållbart. Har en tanke om hur många som ska finnas och jag öser inte på med fler än vad jag satt i min affärsplan. Det kanske upplevs som spontant när jag presenterar ett märke men oj vad arbete och planering som ligger bakom och framförallt testande innan så att märket håller måttet.

   Många kunder undrar -vad är bäst för mig och det förstår jag. Det finns dock inte ett märke som är svaret utan frågar du 5 hudterapeuter så kan du få 5 lika bra märken för din hud rekommenderade. Varför, jo för att flera märken kan ge dig samma resultat. Vid lanseringar så pratar vi gärna om de nya märkena om man gillar dem. Ofta är vi så lyriska över något nytt vi testat och vi vet att många vill höra om det senaste, så absolut vi kanske tjatar extra om nyheter i början. Skulle man dock känna att du ska ha någonting annat så tipsar vi om någonting annat. Min personal är aldrig kampanjstyrd utan de rekommenderar ur sina hudterapeut-hjärtan, verkligen!!!!! Det ger nöjda kunder och oftast det bästa resultatet. Andra kanske tänker annorlunda, men det är så jag vill bemött i en butik, att man ser mig inte vad någon uppifrån vill att jag ska köpa just den dagen och att det är det man försöker få mig att köpa.

   Hade verkligen kunnat ta in alla märken för det finns många många man inte hittar på SC, men jag vill att personalen ska besitta kunskap och de gör de. Vi har skräddarsydda utbildningar hos oss varje vecka, ibland flera märken per vecka. Vi lägger extremt många timmar på kurser, jag går dem med så fort jag kan avvara tiden i kalendern : ) Även personalen som skriver texter, jobbar med kampanjer osv går utbildningarna. Varför, jo föra att kunskap är viktigt i mitt företag. Tjejerna brinner för kunskapen liksom jag så de är som svampar, de har en otroliga studieteknik som gör att de memorerar snabbt. Hoppas att du är med på hur mina tankar går. Som sagt en riktigt bra fråga som fick ett långt svar, det eftersom det är så viktigt för mig. Kram Annica

   • Maria skriver:

    Tack för ditt utförliga svar. Jag blir så glad när du skriver att du har en tanke med antal märken och att du håller dig till din affärsplan. Det känns tryggt att veta att du inte bara gasar och gasar med antal märken så att det i slutänden blir icke trovärdigt. För som du är inne på är kunskap otroligt viktigt, för mig som kund allt.
    Jag läser jättegärna om nya godbitar, skulle aldrig hitta dem annars. Har faktiskt “snott” flera stjärnor från din tidigare 13-stegsrutin, något som verkligen gjort det där lilla extra för huden. / Maria

    • annica skriver:

     Hej Maria, Som sagt jag gillade att du lyfte dina funderingar för utifrån sett så tror just många att jag bara gasar och köper in något hux flux. Så är det verkligen inte. Sc har blivit en succé och en stor anledning till det är hur vi planerar och lägger enormt mycket tid och engagemang i allt vi gör. Vi är många nu och flera avdelningar, bara det är en utmaningen. Vi viker dock inte från vår planering och affärsidén det är alltid min grund. Kram Annica

 6. nathalie skriver:

  hur fungerar denna på en blandhy? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Nathalie, riktigt bra tycker jag. Cremen är så speciell. Dels skön och majsig så som jga beskriver den i inlägget men den är även bred när det kommer till hudtyper. Passar en blandad hud som kan bli blank likväl en blandad normal som är ordentligt fuktfattig. Jag skulle testa! Kram Annica

 7. Annika skriver:

  Jag som torris de luxe, kan jag testa denna propolislröm tillsammans med Klairs fuktserum? Tänker att att fukt och glow kan vara nåt för mitt tråkiga fejs?

 8. Anneli skriver:

  Är det här något för hy som har rosacea?

  • annica skriver:

   Hej Anneli, har du aktiv rosacea som verkligen blossar så skulle jag välja något mer riktat mot det. Vet dock de med en mildare rosacea som använder serum och creme med fint resultat. Produkterna är trots allt lite antiinflammatoriska. Kram Annica

 9. Jenny skriver:

  Hej Annika! Roligt med nya märken, tycker så mycket om din blogg alltid så kul att läsa. Undrar bara över ett annat märke ni hade förut som försvann….Revaleskin. vart tog det vägen?

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Revaleskin var och är ett bra märke, men det var svårt för kunden att hitta till märket hur vi än jobbade för det. Det hade för lite efterfrågan helt enkelt och fick då ge plats för ett nytt hetare märke. Om det var din favorit så lovar jag att mina kollegor på info@skinicty.se kan guida dig till en lika fin hudvårdsrutin. Kram Annica

 10. Cheima skriver:

  Hej!

  Wow måste beställa leejeham omedelbart!! Först måste jag fråga är 29 år ganska torr o fet t zon. Är den för mogen hy eller också för oss som inte riktigt är där än 🙂

  Sen kan du snälla hjälpa mig med tips om hur jag får bort min blanka panna!? Jag brukar vara där två tre ggr om dagen o torka bort då jag glänser så mycket :/
  Använder carita Rich lagoon.

  Hälsningar
  Cheima

 11. Frida skriver:

  Åh så spännande! Är sugen på serumet!! Fråga bara, försvinner en del av glowet ifall man har en dagkräm från ett annat märke på? Använder alltid dagkräm med SPF ( Paulas C) och vill inte riskera att tappa glowet! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Frida, Cremen från LJH gör absolut sitt men jag har testat med andra cremer med solskydd och tycker att huden får en fin lyster ändå. Vill man så avslutar man med en halv droppe av serumet som klappas in på kindben ovanpå din creme så får du garanterat glow. Kram Annica

 12. Ellen skriver:

  Oj vad sugen man blir på att prova dessa!! Vad skulle du rekommendera att kombinera med för toner och rengöring? Nattkräm? Jag har normal till blandhy och har tidigare använt och gillat jan marini, dermalogica och nu senast paulas choice bha liquid.

 13. Tilda skriver:

  Hej Annica! Jag är 16 år och min hy har varit knasig sen 2 år tillbaka. Jag har väldigt lätt att bli röd, har lite akne på haka och kinder. Detta påverkar mig enormt mycket. Jag har använda PC redness serie länge. Så fort jag kommer ut ur duschen eller tvättar ansiktet blir jag alldeles fnasig i ansiktet, och hela min haka är som en enda stor torrfläck. Ska jag sluta tvätta med vatten, eller börja använda en olja eller liknande? Jag gör allt för att min hy ska bli normal 🙁 har slutat äta socker, mejeriprodukter och gluten och byter örngott varje kväll. Är det hormonerna så att det inte finns något att göra 🙁 så trött och på detta och känner mig så begränsad!!! Är min hy röd och får jag akne för att jag är torr? Och hur får jag isåfall bot på det, för känns som produkterna ej smälter in i huden när jag e så torr

  • annica skriver:

   Hej Tilda, Jag tror verkligen att vi kan återfå balansen i din hud. Den signalerar tydligt om att behöva mer fukt och skydd. Du kan säkert använda vatten men hur varmt duschar du tex? Varmt vatten är förödande för din hudtyp, ja nästan för alla och speciellt om man är känslig. Vad har du för rengöring i duschen? Jag skulle börja med att alltid ha en oljerengöring i duschen, de rengör skonsamt och lämnar ett skydd på huden. Sedan bör du inte exfoliera huden alls nu när den känns så skör. Vila helt från ev dagligen exfoliering av bha så ger du huden tid att bygga upp sitt skydd. Sedan är det viktigt att du har ett reparerande serum morgon och kväll samt reparation i dag- och nattcreme. Huden behöver byggas upp.

   Att peela huden är fantastiskt men fler med känslig hud behöver minska på peelandet, det kan många gånger ge en finare hud. Lagom är bäst!

   Mer specifika tips blir svårt att lämna här för jag behöver vet mer om din hud och vad du har för produkter hemma. Hör av dig till info@skincity.se så guidar mina duktiga hudterapeutkollegor dig till en hud i balans. Sen kommer det säkert alltid vara så att du behöver arbeta på känslighet och torrhet, men den går absolut att förbättre nu med skräddarsydda tips! Lyck till. Kram Annica

 14. Caroline skriver:

  Hej Annica,
  Du kan verkligen konsten att skapa habegär, och du skriver så inspirerande om de nya märken .

  Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Har hittat då många fantastiska produkter hos skincity, men letar fortfarande efter den perfekta nattcremen. Jag har blandhy som är åt det känsliga hållet. Använde bra och verksamma produkter och serum i övrigt så nu skulle jag vilja ha en nattcreme som bara lugnar och stärker huden. För på kvällen kan huden kännas lite extra känslig. Använder produkterna nedan, vilken nattcreme skulle du lägga till då?
  Rengöring, ansiktsvatten, serum från pc calm redness relief, bha lotion 2% pc, c-vitamin serum medik8, skin transforming multi correction pc (bara på pigmentfläckar) och jan marini antioxidant daily protectant. Har provat flera nattcremer från pc och medik8, men det har inte funkat för mig, så gärna tips på ett annat märke.
  Stort tack för hjälpen!

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Jag kan liksom bara inte låta bli att skriva av mig om min nya upptäckter. Att få inspirera och bidra till att andra får en bättre hud är min drivkraft : )

   Skulle testa LJH´s droppar och Vita Propolis creme till natten. Vi är många sover gått här på Skincity med den duon just nu : ) Kram Annica

   • Caroline skriver:

    Och vi är många som älskar att läsa vad du skriver 🙂
    Tror du att den nattcremen även funkar när huden känns allmänt känslig, stram och i obalans till kvällen?

    • annica skriver:

     Hej Caroline, Men taaack vad glad jag blir!!! Nattcremen verkar lugnande och reparerande så toppen för en lite “orolig” hud som behöver stillas och lugnas. Är den dessutom stram så kommer fukten som cremen ger passa dig fint. Kram Annica

 15. Anonym skriver:

  Hej ! Hur är det med niacinamide och c-vitamin? Om man har ett serum med c-vitamin kan man då ha en creme med niacinamide?? Har för mig att jag läst någonstans att dom 2 ingredienserna kan slå ut varandra? Eller har jag fel ? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Anonym, Det är inte någonting jag fått lära mig och jag har kombinerat dem båda och fått superfin effekt. Kram Annica

 16. Elisabeth skriver:

  ÅH så spänd på att testa krämen och masken nu! Vann på din instagram. Ska hämta mitt paket imorgon. TACK!

  • annica skriver:

   Hej Elisabeth, Åhhh vad kul, grattis igen!!!!! Tävloar man inte så har man inte chansen att vinna. Kul att du var med! Kram Annica

 17. Sara skriver:

  Hej Annika

  Mina nuvarande produkter börjar ta slut (Paulas och Sensai mestadels) och är sugen på att testa både Klairs och LJH. Det jag framförallt tänker på att införskaffa är oljerengöringen, soothing serum och toner från Klairs samt serum och créme från LJH. Några frågor kring detta…

  Hur kan en rutin med dem se ut om jag fortfarande vill ha kvar AHA (paulas), retinol (paulas Clinical) och C-vitamin (tri vita)? Eller behöver jag ta bort något av dem?

  Dessutom behöver jag köpa ny rengöring steg 2, gillar Sensai milky soap, ska jag fortsätta med den eller är Klairs liknande? Har testat rengöring från Paulas, BP, Exuviance etc, alla ok men ingen lika bra som Sensai hittills. Och den är väldigt dryg!

  Sista frågan (eller ja, plural egentligen men samma ämne ), i en k-beauty 10 stegs rutin har man ju både toner och sen ett essencevatten. Vilket skulle Klairs toner klassas som? Sensais lotion upplever jag mer som ett essence tex, behöver man toner innan då? Och vilken isf? Och om man har båda, när tar man in AHA? En vanlig peeling ska ju enligt den rutinen göras innan toner, men en leave-on exfoliering använder man oftast efter toner?

  Många frågor men kan inte tänka mig någon annan som kan ge mig ett bra svar på dessa än du, så…

  För info, 35 år gammal, normal/torr hy. Sällan finnar, men kan få lite knottror/plitor vid stress och fel kost, små porer.
  Använder AHA och retinol ihop till kvällen utan problem (har vant in långsamt). Vill ha jämn, återfuktad och klar hy (på god väg), älskar lyster

  Tacksam för svar,
  Mvh Sara

 18. Helen skriver:

  Hej Annica!
  Jag måste bara få säga att era fantastiska produkter verkligen skapar ett köpbegär 🙂 samt att tiden för den dagliga hudvården bara blir längre och längre 😀
  Har precis beställt ovanstående produkter och det ska bli kul att testa dem. Jag är 53 år och har aldrig haft så många produkter som jag har nu men det märks en tydlig skillnad på huden i ansiktet om man jämför hur det var innan. Tack för att ni finns på Skincity!
  Kram Helen

  • annica skriver:

   Hej Helen, Jag blir så glad när jag läser de fina ord du skriver. Först och främst att du har hittat lite av en ny hobby men sedan också reflektionen att fler produkter blir till mer resultat. För mig som hudterapeut så är det självklart, men det finns fortfarande de som säger, att hudvård kan väl inte göra skillnad. JO, jo jo det gör skillnad om man använder bra och aktiv hudvård. Jag säger bara grattis till en mer fin hud: ) Kram och trevlig helg! Annica

 19. Monika skriver:

  Hej, är snart 42 år med en tunn hy som ofta kan kännas torr fast har även “blandhy”. Idag har jag produkter från Maria Å men då de snart är slut är sugen på att testa kräm, serum och masken du skrev om. Om man ska köpa ett startkit med de produkterna du nämnde (fr Korea) och rengöring samt ögonkräm har du förslag på vad jag ska köpa?

  Med vänlig hälsning,
  Monika

 20. Anna skriver:

  ” Jag kör den nu i min nya sommarhudvårdsrutin morgon och kväll innan SPF. (återkommer om hela rutinen). Och jag ska visa hur man kombinerar detta med fuktserum etc ”

  När kommer detta?:)

  • annica skriver:

   Hej Anna, har det inte klart än, ska ha lite ledigt först 😉 Kul att du längtar efter att få höra mer om den. Kram Annica 🙂

 21. Jacqueline skriver:

  Hej! fungerar detta märke på en känslig/tunn hud, på gränsen till rosacea hud?
  Mvh Jacqueline

 22. carina skriver:

  Halloj på dig är detta något för en snart 60 årig tjej med lite slapp hud?

  • annica skriver:

   Hej Carina, Självklart!!!! Lovar du kommer gilla det. Kram Annica

   • carina skriver:

    Halloj, nej ingen wowfaktor här inte. Märkte inte det minsta glow faktiskt. Kanske är det så att det är skillnad när man blir äldre men känns som helt bortkastade pengar i alla fall kram på dig

 23. may-britt skriver:

  Hej.
  precis avslutat min laserbehandling kärl
  tror du LJH Leejiham
  K-beauty Glow Kit kan passa mig?
  Jag har inte super känslig hud, men bör hålla sig borta från syror AHA etc.
  Nu ett tag.
  Och har du en solkräm för ansiktet och fåreslå som har minst 30 och som inte innehåller några syror eller konstiga saker? och som är mild
  Kram

 24. Ronja skriver:

  Hej! Jag har köpt både creme och olja du skriver härom ovan. Men när och hur ska jag använda dessa? Ska jag använda dessa innan eller efter sminket? Tack och bock 🙂

  • annica skriver:

   Hej Ronja, De är superenkla att använda. Ett par droppar av Vita Propolis Ampoule under din Vita Propolis Cream, det både morgon och kväll. Du kommer stråla! Kram Annica

 25. may-britt skriver:

  Hej
  BINGO 🙂
  Jag beställde LJH produkter.
  Och det är det bästa jag någonsin har haft 🙂
  Trodde de skulle verka fete
  Men de är inte alls
  Gav mig bara världens finaste hud med mycket lyster.
  Även med smink jag fick otroligt bra lyster.
  Jag använde JM C serum, LJH produkter och JM solkräm.
  Och dutta på lite av LJH serum på kindbenen
  så bra 🙂
  Jag hoppas att ni få inn flera produkter i den serien :)Kram.

  • annica skriver:

   Hej May-britt, WOW! 🙂 Så glad att du känner att du verkligen har hittat rätt. Det är verkligen helt magiska man känner verkligen hur huden vaknar till liv. Ett perfekt sätt att bevara och förlänga en fantastisk glow till hösten 🙂 Kram Annica

 26. Sahar skriver:

  Hej Annica,

  Undrar om du kan hjälpa mig styra upp min rutin lite eller om du tycker den är bra :)? Jag jobbar mycket med röda ärr, bruna fläckar, ojämn hudton och röda finnar som dyker upp då och då. Mitt serum från PTR som jag använder dagtid börjar ta slut, ska jag fortsätta med den med tanke på vad jag vill jobba på?

  Använder även mask två ggr i veckan. Ett från beauty Pacifique och ett från Medik8.

  Morgon rutin:
  1. PC resist perfectly balanced foaming cleanser
  2. PC resist weightless advanced repairing toner
  3. PC resist skin perfecting 2% bha liquid
  4. PC resist skin transforming multi-correction treatment
  5. PTR laser free resurfacer serum
  6. LJH vita propolis ampoule (då och då)
  7. PC resist youth-extending daily hydrating fluid spf50

  Natt rutin:
  1. PC resist perfectly balanced foaming cleanser
  2. PC resist weightless advanced repairing toner
  3. PC resist skin perfecting 2% BHA liquid
  4. Verso super facial serum
  5. PC resist brightening essence
  6. PC resist ultra-light super antioxidant concentrate serum
  7. PC resist anti-aging clear skin hydrator

  Hoppas detta inte var för mycket begärt, men dina tips brukar ALLTID bli så jäkla bra! Tack för att du finns för oss läsare

  • annica skriver:

   Hej Sahar, Vilken otroligt fin och genomtänkt hudvårdsrutin du har!! 🙂 WOW! Några små justeringar som jag tänker att du kan göra.
   Du kan byta plats på Paula’s Choice Resist Ultra-light super antioxidant till dagen då antioxidanter är otroligt bra att ha till dagen för att skydda huden. Så kan du använda Resist Skin transforming multi-correction treatment till kvällen. Du kan även addera Resist Vitamin C spot treatment 25% för att applicera lokalt på dina pigmentförändringar. Annars fortsätt med ett otroligt bra jobb och hudvårdsrutin så tror jag absolut att det kommer att ge med sig! Kram Annica

   • Sahar skriver:

    Hej Annica,

    Åh tack 🙂 tillsammans med din underbara personal fick vi till en bra rutin – och dina fantastiska tips! Bytte plats på serumen som du rekommendera, stramar inte ett dugg längre dagtid! Ska även testa den sista produkten du nämnde – eller tycker du jag ska testa något annat serum?

    Såg att ni lanserat nytt igen (man vill ju bara ha och ha!) så tänkte om jag skulle addera något mer steg, byta ut eller bara fortsätta med den rutin jag har 🙂

    Allt gott och tack återigen, din blogg är den bästa läsningen om jag får bestämma!

    All kärlek till sig Annica!

    • annica skriver:

     Hej Sahar, Åh vad härligt att det nu känns som du har fått ordning på din rutin 🙂 Du skulle kunna addera något från Codage om du är nyfiken, men kan annars vara bra att låta huden landa i den rutin som du har idag. Annars är denna en produkt som jag verkligen tror att du kommer att bli förälskar i, Fall in love – Correcting & revitalizing Hoppas då får en fortsatt superfin måndag! Kram Annica

 27. Sofia skriver:

  Hej!
  Alltså det är något med de här produkterna som är extremt lockande. De ser så himla mumsiga ut! 😀
  Jag har egentligen bra produkter redan, men gillar också att testa nytt. Så vet inte om jag vågar satsa. Har ganska fin och slät hy, men väldigt fet och ibland med några inflammerade porer/finnar. Tror du att det är värt att ge in för frestelsen eller ska jag satsa mer på produkter specifikt för min hudtyp?

  • annica skriver:

   Hej Sofia, Leejiham arbetar återfuktande, stärkande och har en antiinflammaotisk effekt på din hud 🙂 Eftersom produkterna är så pass milda tycker jag att du med fördel kan kombinera dessa med andra märken. Serumet är fantastiskt! Vita propolis ampoule Kram Annica

 28. Kelly skriver:

  Hej! Jag skulle gärna vilja prova denna produkten, men den verka innehålla anti-aging egenskaper? Jag är 19 år och det är för tidigt att börja med det, men har “dull skin” och vill verkligen få en glow och dewy look. Skulle du kunna rekommendera några andra hudvårdsprodukter som ger en “Gwang” utan anti-aging egenskaper, tack.

  • annica skriver:

   Hej Kelly, Även om den innehåller anti-age egenskaper så handlar detta även om att förebygga och bevara din hud. Så passar även den yngre 🙂 Önskar du ännu kraftfullare anti-age senare så finns såklart även det!
   Kram Annica

Så kul med nya BUS produkter, fyra produkter som jag är hooked på som är mina must haves i vår och sommar för flawless gyllene ton! Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Hur smart med en foundation till kroppen? Body Blur Glow har dessutom uppdaterat sig med en ny produkt i Blur-familjen, Body Blur Sunless […]

Se hela inlägget »

Jag och mina kollegor på Skincity får ofta frågan om man kan använda retinol på dagen. Svaret är JA, du kan använda produkter med A-vitamin även på dagen men det finns regler, låt oss kika närmare vad som gäller. Som många av er redan vet så är ju A-vitamin en magisk ingrediens som ger effekt […]

Se hela inlägget »

SKINCITY CELEBRATION

Wihooo vilket firande! Skincity fyller 8 år och växer så det knakar, det är så kul och spännande. Otroligt kul att så många av er varit med så länge och gillar det vi gör! 😊 Självklart firar vi med fina erbjudande när vi fyller år. Våra ikoniska produkter får träda fram, men erbjudandet gäller bara […]

Se hela inlägget »

Tidigare i år var jag på en intressant föreläsning med KTF (Kemisk Tekniska Företagen)och KoHF (Kosmetik- och hygienföretagen) som hölls av Peter Jansson & Maria Brolin,  specialistläkare inom dermatologi. De tog upp de senaste rönen om våra solvanor kring solskydd och hudcancer. Våra solvanor Varje år görs en enkät av Kosmetik- och hygienföretagen där de frågar ett […]

Se hela inlägget »

SkinMedica – nu på Skincity!

Nu är märket här, ni har förstått vid det här laget att jag är EXALTERAD över att vi nu kan erbjuda ett av USAs mest erkända cosmeceuticalmärken SkinMedica på Skincity! Varumärket som har sina rötter i klinikvärlden – hos dermatologer och hudläkare – och som har så mycket kliniska studier och forskning bakom sig.  Det […]

Se hela inlägget »

Jag vet att många av er frågat och varit nyfikna på min rutin och vad jag använder för produkter morgon och kväll just nu. Som hudterapeut blir man ju lixsom aldrig riktigt nöjd och håller sig knappt trogen någon produkt men ibland slår hjärtat lite extra för vissa produkter som får stanna kvar på badrumshyllan […]

Se hela inlägget »