Fortune Kokeshi :)

  • | Annica

Hej alla älskade läsare!

Hoppas ni har haft en magisk sommar. Att ni hunnit vila å koppla av, umgås med nära å kära, bara göra ingenting, göra massa som man inte hinner annars, träna, fixa i ordning i badrumsskåpet å kanske ”hjärtmarkera” några nya hudvårdsfavoriter som ska klickas hem i höst..

Jag har haft en härlig ledighet och hängt med min familj hela sommaren. Vi har spenderat nästan all ledig tid i stockholmsskärgård. De få dagar vi varit hemma så har jag gasat iväg till stallet och pussat på min lilla islandshäst som har haft ett långt härligt sommarbete.

Tänkte rivstarta denna säsong med en sååååååååå härlig å kul grej som vi gör på jobbet  (Skincity.se) i helgen. En ide som jag å några kollegor kläckte i våras och som vi har längtat sen dess.. VI har skapat en super limited edition av vår underbara kokeshi….nämligen en Fortune Kokeshi!

Alla har ni väl någon gång fått en Fortune Cookie? En liten kaka men ett litet meddelande i … VI har förvandlat vår vanliga kokeshi till en Fortune Kokeshi… dvs… öppna kokeshin genom att lyfta på huvudet och avslöja hemligheten inuti. VI har gömt en hemlig rabattkod i vår kokeshi som gäller vid ett nästa köp hos oss:) Spännande va.. :))

Dessutom är hon så söt. Kanske du sen kan ha någon annan hemlig lapp däri och ge till någon du tycker om..