Tack för alla tips å Grattis!

  • | Annica

Tack snälla ni för alla underbara tips på vad ni vill läsa om här på bloggen i höst. Så spännande att läsa… känner mig riktigt inspirerad. Som jag lovade så ska 5 av er få en present som tack för hjälpen. Jag tänkte ni får välja själva vad ni vill ha på Skincity. Så ni 5 nedan får varsitt presentkort på 500kr. GRATTIS och hoppas ni hittar något härligt.

Maila info@skincity.se  er adress och mobilnummer så sänder vi er ett presentkort.

 

Här kommer de 5 som kammat hem ett presentkort var:

Marika Forsberg:

Hejsan! Jag önskar inlägg om hudvård för äldre generationer. Jag närmar mig 60 och ser att hudvård o tips ofta riktar sig till yngre. Enligt mig finns en otroligt stor grupp äldre kvinnor vars intresse för hudvård är detsamma som för yngre. Hur ska vi få ut det bästa av hudvården, vad ska vi tänka på, kostens påverkan, produktkvalitet och produktkombinationer för älde är sånt jag och fler med mig gärna vill läsa om. Annika jag tycker du är e förespråkare för god hudvård och en person med bra känsla för vad som ligger i tiden och det vore otroligt kul om du även gick först ut för oss lite glömda äldre kvinnor, det kan bara komma gott ur det. Önskar dig en trevlig sommar! Marika

Christine:

Skulle vilja läsa ett inlägg om de viktigaste grunderna i hudvård tex, alla borde ha ett retinolserum och ett C-vitamin serum (så långt är jag med) med liksom hela basgarderoben för huden på riktigt hudnördig nivå.. 🙂 Sen skulle jag också önska att det gick att söka på detta på er hemsida, tex en underkategori under serum där de är indelade efter den verksamma ingrediensen. För det är jättesvårt att leta rätt på nya produkter om man skulle vilja hitta ett billigare alternativ eller testa något annat. Skulle vilja söka på ”serum -> C vitamin”. För ni har ganska insatta kunder som inte alltid behöver hjälp med att välja produkt utan vill shoppa på egen hand. Er chatt i all ära men oftast hinner jag internethandla på väldigt märkliga tider och att vänta på mailsvar är inte min grej :).
Sen är er sida ganska svår att shoppa från på mobilen då det är svårt att söka och filtrera, ibland ger jag upp och googlar rätt på nåt annat. Bara konstruktiv kritik här! Handlar hos er, gillar er shop mycket och uppskattar din blogg :).

Ulla:

Hej! En lång skön sommar önskar jag dig! Skulle såklart önska mig mer för oss 50+ och vad ska man tänka på nu efter sommaren. Kan tänka mig att det är fler än jag som fått för mycket sol, och vad gör man? Tankar inför hösten? Make-up för 50+ – hur ska jag tänka? Ha de gott! /Ulla

Emma:

Jag önskar mig inlägg om serumlayering. Hur man ska tänka och lägga upp rutinen, både kring olika hudtillstånd, åldrar och årstider. Och hur man sen tänker kring efterföljande kräm.

Även ett inlägg om hur man ändrar rutinen efter årstiderna. Vad är viktigast att byta ut eller lägga till? Hur påverkas huden av tex en för tunn eller fet/rik kräm.

Hoppas du har en härlig sommar!
Kram och tack för en superbra blogg!!!

Signe:

Hej igen igen haha!
Ursäkta för att jag nu helt plötsligt spannar dig med önskeinlägg inför hösten men jag kom på ett till som verkligen hade varit sååå himla värdefullt! Kanske har du gjort ett sådant redan men har inte sett det i så fall. Hade velat ha ett inlägg som ett slags lexikon över hudvårdsingredienser. Vad dom gör, för och nackdelar, vilka hudtyper de funkar med och inte och så vidare. En ”hudvårdsingredienser får dummies” helt enkelt!

Och så ett sista förslag på (förhoppningsvis haha!) inlägg om PH-värde i produkter. Vad det har för betydelse för olika ingredienser?

Kram på dig och njut av sista biten uppehåll!

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

29 svar till “Tack för alla tips å Grattis!”

  • (29) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Charlotte G N skriver:

    Grattis till alla vinnare.
    Håller med att det här med Ph värde och serum vill man gärna veta mer om, och om man behöver sänka Ph värde innan det nästa lager. Titta också på serum från tex Biologique Recherche och finns det en viss ordning dom ska läggas på, he he inte så lätt. Blir super roligt att läsa dina blogg om allt detta till höst Annica.

    Med vänliga hälsningar
    Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Charlotte G N, Biologique recherche har serum som är vattenbaserade så dessa kan du blanda och applicera som du önskar 🙂 Bra va? Blir en minst sagt spännande höst och ser så mycket fram emot allt! Kram Annica

  2. ulla skriver:

    Vad kul, så glad jag blir! 🙂

  3. Sara skriver:

    Skulle också önska att det fanns fler under kategorier. Tex att man kan välja just serum med c-vitamin. Det skulle underlätta väldigt mycket.

  4. ulla skriver:

    Vad kul, så glad jag blir! 🙂

  5. Sara skriver:

    Skulle också önska att det fanns fler under kategorier. Tex att man kan välja just serum med c-vitamin. Det skulle underlätta väldigt mycket.

  6. Emma skriver:

    Åh så glad jag blir!!! Tack snälla!! <3

  7. ulla skriver:

    Vad kul, s&#229 glad jag blir! 🙂

  8. Sara skriver:

    Skulle ocks&#229 &#246nska att det fanns fler under kategorier. Tex att man kan v&#228lja just serum med c-vitamin. Det skulle underl&#228tta v&#228ldigt mycket.

  9. rosanna skriver:

    Hej! Jag har extremt torr hud runt ögonen. Både på ögonlocken samt under ögonen. Det är helt frasigt. Vad kan jag använda för att åtgärda detta?

    • annica skriver:

      Hej Rosanna, En produkt som har räddat så många vid torrhet är Peter Thomas Roth fantastiska Oilless oil. Den innehåller squalane som påminner mycket om hudens egna talg/fett och huden hittar därför en otroligt fin balans. Kram Annica

  10. Emma skriver:

    Åh så glad jag blir!!! Tack snälla!! <3

  11. Vickan skriver:

    Vann tyvärr inte. Men får svar på min fråga om serum-layering, så kanonbra.
    Tack för en bra blogg och självklart skincity

    • annica skriver:

      Hej Vickan, Önskar att alla kunde vinna men hade lite begränsat med gåvor, alla tips var så otroligt bra 🙂 Bra att du fick svar på din fundering iallafall, precis vad jag finns till för. Kram Annica

  12. Åsa skriver:

    Hej!
    Jag önskar ett inlägg om hudvård för unga. Har en 11 årig dotter och jag ser att hennes hud börjar behöva lite mer. Hon får lite plitor och pormaskar och jag vet inte alls hur en hudvårdsrutin bör se ut för henne? Själv har jag en rutin med rengöring, bha, serum, cremer, masker mm men det här är ju inte alls rimligt, och säkert helt olämpligt att styra in henne på. Tacksam för råd och tips på lämpliga produkter att börja med.
    Med vänliga hälsningar Åsa

    • annica skriver:

      Hej Åsa, Det hjälper jag så gärna till med och det är i denna ålder hormoner kan börja spela in. Upplever hon även att huden är torr är det viktigt att börja där. Känner huden sig torr producerar ofta huden mer talg och kan därför lättare få plitor. då gäller en mild rengöring och en återfuktande creme. Om det är mer plitor och huden inte är så torr kan hon titta på Dermalogicas Clear start serie som är en ganska enkel men fortfarande resultat inriktad hudvårdsrutin. Startkit: https://skincity.se/sv/clear-start-breakout-clearing-kit Återkom gärna hur det går och om du vill får du gärna skicka in bilder på huden till info@skincity.se så kan mina kollegor titta närmare på detta. Lycka till och be henne vara uthållig i början då huden ofta får en utrensning med nya produkter 🙂 Kram Annica

  13. Emily skriver:

    Heej Annica
    Först och främst vill jag säga wow vilken inspirerande kvinna du är! Jag trillade nyligen in på din blogg och gillar den verkligen. Jag undrar om du inte skulle kunna göra ett inlägg om celluliter eller är de utanför ramarna?
    Jag är 24 år och har en del celluliter även fast jag alltid tränat och ätit bra mat.
    Kram

  14. Emma skriver:

    &#197h s&#229 glad jag blir!!! Tack sn&#228lla!! &#603

  15. Emily skriver:

    Heej Annica
    Först och främst vill jag säga wow vilken inspirerande kvinna du är! Jag trillade nyligen in på din blogg och gillar den verkligen. Jag undrar om du inte skulle kunna göra ett inlägg om celluliter eller är de utanför ramarna?
    Jag är 24 år och har en del celluliter även fast jag alltid tränat och ätit bra mat.
    Kram

  16. Emily skriver:

    Heej Annica
    F&#246rst och fr&#228mst vill jag s&#228ga wow vilken inspirerande kvinna du &#228r! Jag trillade nyligen in p&#229 din blogg och gillar den verkligen. Jag undrar om du inte skulle kunna g&#246ra ett inl&#228gg om celluliter eller &#228r de utanf&#246r ramarna?
    Jag &#228r 24 &#229r och har en del celluliter &#228ven fast jag alltid tr&#228nat och &#228tit bra mat.
    Kram