Scrolla för att läsa mer

Cheeks By Terry!

Sååå härlig nyhet från By Terry Compact Expert Dual Powder är en storfavorit för mig i höst. Jag har kärat ner mig speciellt i två av tonerna…Apricot Glow och Nude Beige. Så sjukt snygga till en vardags look med nude känsla men inte liksom bara Nude utan de ger en  Naturlig look ( nude) men med perfekt glow och tvist med det lite aprikosa som göra att man inte blir liksom nude beige utan nude glowig med fräschör .. bara perfekt så.. inte rosor på kind utan bara den där lite friska sunda tonen på huden.. det poppar lite lite i ansiktet, det händer något men det är väldigt sobert.

Vad är nu detta för typ av produkt… JOO.. Compact Expert Dual Powder är ett multi-funktionellt puder med två nyanser, en matt och en lätt skimrig, kan appliceras var för sig eller blandas för perfekt all-over glow eller för att definiera och fixera makeupen strobing, contouring dvs framhäva eller definiera ansiktet.   Ja egentligen bara fantasin som sätter gränser. DU kan oxå använda dem som settingpowder genom att svepa det sista du gör över hela ansiktet.

Jag använder Aprikos Glow som Rouge för en sån ljud/dov fräsch natulig look.

Jag använder Nude Beige  ovanför mitt rouge och upp mot kindbenen och tinningarna som en liten  draping / highgligter med lite somrig känsla. Sveper ibland ett snabbt svep på ögonlocken oxå.

Dessa godingar innehåller Intensive Mimetic Camouflage-teknologi och unikt ljusreflekterande pigment, som ger alla hudtyper naturlig lyster utan att lägga sig i fina linjer.  Terry är ju Expert på att skapa illusion av en perfekt flawless hud med sina produkter.

Tackvare att varje produkt har en lystring å en matt del så ger den både lyster och absorberar talg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 svar till “Cheeks By Terry!”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ella skriver:

  Hej fina färger, en annan fråga använder Exuviance hela serien skulle vilja byta ut rengöringen den tar slut så fort. torr känslig hy.Till en som tar bort all makeup dryg räcka lite längre vad kan du rekommendera

  • annica skriver:

   Hej Ella, Cleansing oil från Filorga professional kan jag verkligen rekommendera dig att testa. Utmärkt för den torra och känsliga huden men som fortfarande vill känna att huden blir ordentligt ren från make-up, överflödigt talg och smuts. Kram Annica

 2. Charlotte skriver:

  Åh så snygga.
  Jag skulle vilja höra din åsikt.
  Har mkt pigmentfläckar och det blir värre efter varje år trots bra hudvård och någorlunda skydd ifrån sol.

  Jag var hos en hudläkare och fick utskrivet ett blekningsmedel som jag skall använda i vinter under max 3 månader.
  Jag var även på rådgivning hos en salong, de vill göra mesopeeling på mig.
  Det är så svårt att veta vem man skall lyssna på.
  skulle höra din åsikt.
  tack och kram

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »