Scrolla för att läsa mer

Hudhälsans Revival!

Jag älskar ju saker med mycket retinol  och starka syror etc men  i ibland behövs bara lugn och mjukhet.. Något för balansen i huden.. något som fokuserar på  att bara återställa hudhälsan.. mjukt å fint å lugnt.

Å då kommer denna lilla darling Masque Visolastine +  Ger mega mycket fukt dvs intensivt återfuktande men innehåller öven lite kaolinlera så det är lite mumsig kombo. Dessutom som alltid med BR bara kallpressade grejer.


I denna kallpressad olja från solros och bomull ( härligt eller hur?!) återställer hudens lipida hinna och ger den där hudhälsan en riktig revival!! Alltså detta är så bra hörrnin nu när vi börjar skifta årstid.. Se till att håla hudhälsan stabil.. att stärka upp hudens lipida hinna är ett utmärkt sätt. En hud i god hälsa och fin balans klarar sig genom årstidssiftningarna sååå mkt bättre. utan att hamna i obalans. VI hittar även i denna Hyaluronsyra  som ni vet återfuktar på djupet. Vitamin E skyddar mot fria radikaler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 svar till “Hudhälsans Revival!”

 • (9) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Eline skriver:

  Kommer det adventskalender fra skincity i år??

 2. Lotta skriver:

  Hej Annica! Jag ska snart åka till Kreta ☺️ undrar om jag kan ha PC röda recovery natt mask som nattcreme hela veckan då jag är mkt torr. Tack för en jättebra blogg kram

  • annica skriver:

   Hej Lotta, Den är perfekt som en sovmask och med tanke på att den är så reparerande är den även passande när du varit i värmen 🙂 Är du supertorr kan du boosta huden med att sova med den flera kvällar på rad. Kram Annica

 3. Charlotte skriver:

  Hej Annica☺
  Vilka ögonpads ska man välja? Såå svårt.
  Vill gärna att de ska ha en antiage effekt på linjer och rynkor men samtidigt reducera puffighet runt ögonområdet.
  Vill helst att man ska kunna se skillnad på direkten men v samtidigt att det blir en hållbar effekt på sikt.
  Eller använder man bara padsen för att fräscha upp ögonområdet vid ett tillfälle?
  Vilken/vilka rekommenderar du? Exuviance, Bliss,Rodial,Verso, Peter Thomas Rooth mm
  Finns ju så många att välja mellan.
  Vänliga hälsningar Charlotte ☺

  • annica skriver:

   Hej Charlotte, Det finns så många bra alternativ och du listar de som är mycket omtyckta på Skincity. När jag läser igenom dina önskemål tycker jag att du ska välja Rodial Dragons blood hyaluronic mask 🙂 Kram Annica

   • Charlotte skriver:

    Okej,tack!!☺
    Vilka av ögonpadsen tycker du annars känns skönast att applicera runt ögonen?
    Är annars Exuviance ögonpads effektiva?
    Vad är annars skillnaden mellan Dragon och Exuviance ögonpads?
    Vänliga hälsningar
    Charlotte ☺

    • annica skriver:

     Hej Charlotte, Dragons blood känns väldigt lugnande och svalkande vilket ger en behadlig känslga men Verso ger en fin spänst och plump. Plus att PTR 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-Gel Eye Patches ger mer direkteffekt och perfekt inför festen 🙂 Verkligen efter behov och vad du känner att huden vill ha. Exuviance är bra med tanke på att de är milda och verkligen hjälper till att binda fukt och återfukta huden. Kram Annica

 4. Caroline skriver:

  Låter helt fantastisk, den masken måste jag verkligen prova!

  Jag har mixat och trixat och hittat en rutin som funkar bra för min yttorra, känsliga blandhy men jag saknar en pusselbit och det är den perfekta nattcremen. Har du ngt tips på en nattcreme som skulle passa bra in i min rutin? Vill ha ett avslutande steg som bara lugnar och bäddar in huden. Är det ngt annat du tror/tycker att jag borde korrigera nu till hösten? Använder just nu produkterna nedan:
  Rengöring: pc calm redness relief (normal till fet), ansiktsvatten klairs
  Serum dag: pc calm redness relief, medik8 c-vitamin
  Dagcreme: EA pro tap
  Serum kväll: Biologique R p50w, pc niacinamide booster, pc resist brithening essence

  Tack för en superintressant blogg!

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »