Scrolla för att läsa mer

Masks We Love – So very limited edition:)

Alltså helt seriöst.. hur bra? Har ni kollat in? Om inte do it do it do it  HÄR

Här har vi satt ihop ett kit med riktiga superhjältar till superpris. 
Power-trion består av den djupt närande och antioxidantrika Skin Recovery Treatment, den lugnande lermasken Herbal Lavender Repair Mask och exfolierande Micro-Peeling Mask i full sizes. Kitet är självklart inte komplett utan den smarta silikonapplikatorn The Mask Brush och mjuka The Hairband i svart frotté, som skyddar ditt hår. Produkterna kommer i en snygg, transparent Skincity-bag.

Kitet blir ditt för endast 890 kr! Totalt värde: 1645 kr. Tjohooooo eller hur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

27 svar till “Masks We Love – So very limited edition:)”

 • (27) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Madelene skriver:

  Hej fina annica!
  Hoppas att du mår bra!
  Jag har fått sån otrolig hjälp utav dig och dina kollegor. Oerhört tacksam för det!
  De är så att jag har perioral dermatit, efter en vecka i mallorca så försvann allt. Gjorde ingen skillnad själv men något gjorde så de blev bättre. Jag använder mig utav dermalogica super sensitive serien. Men känner att jag saknar fukt, kan jag lägga till ett serum o isåfall vad? Eller ska jag fortsätta med detta endast? Varm kram! Önskar dig en fin dag!

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Vi är så glada att få hjälpa dig vidare med din hud! Jättebra att du använder UltraCalming-serien från Dermalogica, en mycket omtyckt serie vid just perioral dermatit. Mallorca har en högre fukthalt i luften och kan vara en fördel för huden och solen gör att huden lättare exfolieras(så länge det är med solskydd och mycket korta stunder). Så mild exfolering och fuktserum kan du lägga till nu när du är vid ett kallare och torrare klimat. Daily microfolaint(1-2 ggr/v) och Skin hydrating booster kan användas för att ersätta ett bra klimat för din hud. Tänk även på att värmen kan bedra huden, så efter en solsemester kan huden lätt “torka ut” så extra viktigt med fukt! Sov gärna även med en stärkande mask som Skin recovery hydrating treatment mask från Paula’s Choice! Hoppas du får en fortsatt superfin kväll! Kram Annica

   • Madde skriver:

    Hej!
    Tack för ditt svar.
    Är de viktigt att jag ta ett fuktserum från dermalogica? Hur är det du tipsade om gentemot klairs?
    Kan jag köra ett fuktserum plus serumet från ultracalming på samma gång?

    Har en mask från beaute P instant hydrating mask, är den likvärdig den från paulas choiche du rekommenderade eller ska jag köpa den från PC med?

    Många frågor…
    Kram

    • annica skriver:

     Hej Madde, Det är bra med många frågor, du får du svar 🙂 Eftersom du har Dermalogica idag och det har fungerat bra för dig tror jag du ska fortsätta inom samma serie innan du blandar in andra märken. Speciellt med tanke på att huden varit så känslig och reaktiv. Du kan använda BP masken då den är så pass mild och känslig och passar den mest känsliga och reaktiva huden 🙂 Kram Annica

 2. Jessica skriver:

  Fick detta kit utav världens bästa sambo <3 som vet att jag är tosig i ansiktsmasker. Ren lycka !
  Vilket drag det är i masken från Codage, me like.

  • annica skriver:

   Hej Jessica, Visst är den bara WOW! 🙂 🙂 Riktigt aktiv men fortfarande inte stressande för huden. Precis som kan känner efter en riktigt bra ansiktsbehandling! Kram Annica

 3. Iris skriver:

  Hej Annika.
  Jag måste bara skriva hur glad och tacksam jag är. Jag mailade er i lördags då jag var osäker vilken färg jag skulle välja på By Terry’s rouge. Trodde att skulle behöva vänta på svaret då ni hade kickoff. Men nej…., det tog inte långt tid så svarade Sofie Å.
  Hon rekommenderade en färg som jag själv inte alls hade kunnat tänka mig. Men jag litade på henne. Jag fick min rouge igår och är sååå nöjd.
  Hälsningar till Sofie och tack för er alltid så fina service
  Mvh Iris

 4. Charlotte G N skriver:

  Hejsan Annica.
  Jag beställde denna mask trio och fick den i början av veckan. PC Skin Recovery Treatment är jätte bra på vintern men jag skriver för för jag blev förvånade över Elemes Herbal Lavender Repair Mask. provade den igår och sedan min vanliga hudvårds rutin (liknande din). När jag gick upp imorse och gick till spegeln så var min reaktion oj 🙂 Ansiktet vår len som en barn rumpa och linjerna var mycket mindre vid sidan av munnen. Det var WOW WOW har aldrig set en sådan snabb ändring men det var nog vad min ansikte behövde. Nu beställde jag en kit till för det är super pris och helt super . Väskan är super nice och hade gärna betalat mer om den var ett val man kunde göra i kassan. Ps en liten fråga, om man använder Codage peeling mask en kväll ska man hoppa över BR P50.

  Med vänliga hälsningar
  från en Super nöjd kund
  Charlotte

  • annica skriver:

   Hej Charlotte G N, Måste bara säga att det är så fantastiskt att få läsa denna typ av recensioner 🙂 Så glad att du tar dig att dela med dig! Hoppas över övriga produkter med syra denna kväll, så att det inte blir för mycket för huden. Bra tänkt! Kram Annica

 5. Charlotte G N skriver:

  Elemis Herbal Lavender Repair Mask = Jesus in a tube

 6. Susanne Jansson skriver:

  Beställde denna bag förra veckan och hade inte provat någon av dom innan. Använder mycket masker och dessa tre var underbara med fint resultat, ny favoritmärke blir i alla fall codage micropeeling som det är härligt drag i och efteråt gå o sussa med pc masken.
  Huden är fantastisk på morgonen efter. Väskan blev till present till min dotter som bara älskade den, så roligt att ni
  Ni har såna här fantastiskaerbjudsnder som man får ta del av. Tack för det

 7. Veronika skriver:

  Hej Annica. Tänkte kolla med dig om du kan rekommendera någon av de privata hudterapeututbildningarna som finns i Stockholm. Om man exempelvis jämför Elisabethskolan, International beauty school, YHHS (yrkeshögskolan för hudvård och spa) och Gilda?

  Hälsningar, Veronika

  • annica skriver:

   Hej Veronika, Vad roligt att du är intresserad av att utbilda dig till världens roligaste jobb! Jag gick på YHHS 🙂 så kan varmt rekommendera dig denna! Men så länge det är en skola med SHR och CIDESCO utbildning så har skolorna höga krav på att utbilda otroligt bra hudterapeuter. Lycka till! Kram Annica

  • Mia skriver:

   Ett litet tips, välj inte Gilda. Allt dom tänker på är att tjäna så mycket pengar på dig som möjligt.

 8. Lotta skriver:

  Hej!

  Jag skulle vilja att ni satte ut datum vid erbjudanden som ni har- skulle idag beställa syra och serum , men det gällde tydligen bara tom igår. Synd…men det kommer ju alltid nya fina erbjudanden som tur är!

  • annica skriver:

   Hej Lotta, Bra att du säger till om förbättringar, vi eftersträvar alltid att bli bättre 🙂 Kontakta Skincitys kundtjänst så hjälper de dig vidare. Ibland kan det vara slut att sätta ett datum om det endast är ett begränsat lager men vi vill så klart vara så tydliga som möjligt. Kram Annica

 9. Mia skriver:

  Hej Annica,
  en urfånig personlig fråga-undrar hur lång du är? du har så himla snygg figur (hela du är ju vacker) så jag som är en större kluns blev bara nyfiken 😉
  Det är ju din privatsak men jag kunde inte låta bli att fråga ändå..
  stor kram fina du 🙂
  /Mia

 10. Christine skriver:

  Hej! Jag vill ha ett fint rött läppstift som är klassiskt men kallt i tonen och liksom bara perfekt lättburet, hyfsat hållbart och mjukt och jättefint. Har du något tips? 🙂

 11. Madelene skriver:

  Hej!
  Tack för ditt svar.
  Är de viktigt att jag ta ett fuktserum från dermalogica? Hur är det du tipsade om gentemot klairs?
  Kan jag köra ett fuktserum plus serumet från ultracalming på samma gång?

  Har en mask från beaute P instant hydrating mask, är den likvärdig den från paulas choiche du rekommenderade eller ska jag köpa den från PC med?

  Många frågor…
  Kram

 12. mickan skriver:

  Hej Köpte mask we love, provat codage peeling masken en gång. Första gången jag är imponerad, vad gör den? Helt fantastisk, huden både känns och ser bättre, kan det verkligen vara på riktigt? Så nöjd Annika, nu får jag verkligen ta mig en funderar om jag ska byta till Codage serien.

  • annica skriver:

   Hej Mickan, Den är verkligen wow och den innehåller flera olika ingredienser som fin hud bara ÄLSKAR! BHA-syra, AHA-syra och enzymer och kombinationen ger verkligen en känslan av precis varit på en ansiktsbehandling. Din hud blir verkligen redo för dina kommande steg i din rutin och du kan uppnå fantastiska resultat. Man bara älskar allt man testar från Codage! 🙂 🙂 Kram Annica

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »