Scrolla för att läsa mer

Skincity Kick-off

Från vänster: Lena, jag, Madde, Ellinor & Madde 

Just hemkommen från en så rolig och inspirerade Kick-off med alla härliga kollegor på Skincity.. Vi var på underbara havsvidden på Åland.. Vilket fint ställe! Åk dit om ni inte varit där och är ute efter en lugn härlig naturupplevelse. Dessutom supergod mat.  Här kommer lite bilder från vår helg ihop.

Kolla in Goodiebagen som vi alla fick som present på sängen när man kom till hotellet.. en “liten” överraskning 🙂 Sååå mkt mumsiga saker.. liksom lite av det gottigaste vår godisbutik Skincity har att erbjuda:).

Underbar kvällshimmel från hotellet… sååå himla vackert..

Konfa.. Massa spännande saker vi gick igenom om kommande nyheter, kampanjer  nya varumärken m.m.  Vi hade oxå satt ihop en liten broschyr med alla som jobbar hos oss som hade fått besvara lite frågor om sig själva.. hihi.. lite kul läsning.

Härligt gäng tjejer vid middagsbordet: Jenny, Sofia, Åsa.

Utsikt över middagen:) Sååå mkt underbara människor.. Något som verkligen slog mig extra mycket på konferensen är vilket VARMT och HJÄRTLIGT gäng vi är. Här finns inga vassa armbågar , rävspel eller skitsnack bakom rygg etc. . Nej, blir så rörd, stolt och glad över vilka goda, hjärtliga, varma genuina och ROLIGA  människor jag har förmånen att få hänga med.  Till alla mina kollegor: NI ÄR BÄST, OUTSTANDING, FÖREDÖMEN. Det som oxå slog mig är vilka vinnarskallar vi alla är…hehe .. iv hade femkamp och herregud vilken kamp det blev… alla gick in till 110%… vårt lag.. lag 6  vann och vi är så grymt stolta över det ;).. Vi var helt totalt övertända inför denna tävling…haha som om det var blodigt allvar. 

Kvällssolen på altanen… Emelie, Ylva och Petter njuter.

Sofia å jag kollar in schemat för helgen.. Micke tjuvkikar 🙂

Kolla vilka supersnygga baddräkter vi tog fram inför helgen. Alltså älskar dem. Killarna fick givetvis snygga badbyxor :).

Dessutom snygga college tröjor…

Min söndagsmask idag blir en med GWANG från LeeJeHam. man får sååå fin glow vilket jag behöver idag då jag är så glad å nöjd med helgen men aningens trött;).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 svar till “Skincity Kick-off”

 • (14) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Christine skriver:

  Åh där skulle man ha jobbat!! Jisses vad härligt… behöver ni inte hjälp något backoffice 😀

  • annica skriver:

   Hej Christine, Helt fantastiska kollegor och vilket team 🙂 Även om vi var i väg hade vi många som arbetade på plats och på kontoret 🙂 🙂 Kram Annica

  • Ålänningen skriver:

   Roligt att ni kommer hit till Åland, Havsvidden är fint (särskilt när vinterstormarna rasar och norrhavet ligger på). Ni verkar att ha haft riktigt bra!

   • annica skriver:

    Hej Ålänningen, Havsvidden var helt fantastiskt och ett ställe värt att besöka igen 🙂 🙂 Riktigt tur med vädret vilket gjorde det lilla extra! Kram Annica

 2. Charlotte G N skriver:

  Hejsan.
  Så roligt ni hade det. Kom till Halmstad. Sommaren är trevlig här (men resten av året suger).

  Med vänliga hälsningar
  Charlotte

 3. Lotta skriver:

  Jag undrar hur du ställer dig till olika rengöringsprylar….typ Foreo och Clarisonic?
  Kommer ni att ta in några?
  HUr ställer du dig till “trådning” ?

  • annica skriver:

   Hej Lotta, Inget som ligger i plan att ta in som det ser ut nu. Många med tåliga hudar kan klara av det men inte något för alla. Trådning är något som har utförts länge och bra att gå till någon med stor erfarenhet så att fixering blir rätt 🙂 Kram Annica

 4. Emma skriver:

  När kommer höstens påse som man får på köpet?

  • annica skriver:

   Hej Emma, Inom kort 🙂 inte alls långt kvar. Bara att hålla utkik för den är snart här och har ett större värde än alla tidigare Skincity GWPer 🙂 🙂 Kram Annica

 5. Ida skriver:

  Hej!

  Jag har använt Paulas BHA 2% liquid i någon vecka nu, endast kvällstid, men fått en supertorr hud av den. Tror att den mest har blivit yttorr då den stramar och flagnar på vissa ställen, nästan så att det svider för att den blivit så torr – är det en vanlig biverkning i början innan huden vant sig eller borde jag sluta direkt och köra på något mildare, typ PHA?

  Tack för en bra blogg!

  • annica skriver:

   Hej Ida, Inte ovanligt att huden blir något torrare till en början. Sov gärna med en sov mask under första tiden när du börjar med den. Dra även ner användningen till varannan kväll och använd den så under minst en vecka. Känns det bra kan du sedan öka upp till varje kväll. Oftast brukar detta bli bättre inom 1-3 veckor. BHA-syra passar fortfarande den känsliga huden men kräver invänjning och är den du ska välja om du har tilltäpptheter. Berätta gärna hur det går för dig 🙂 Kram Annica

 6. Civilekonomstudent skriver:

  Hade varit en dröm att få jobba med er!!

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »