Scrolla för att läsa mer

Före & Efter – Acne

“Människor i min omgivning kommenterar vilken stor skillnad det är på min hy – helt fantastiskt resultat!”

Hudproblem: Acne

Behandlingstid: 3 månader

Jag är lite i ett  före och efter mood och följer upp med ett till inlägg av denna karaktär. Kolla in Bahars hud. WOW vilken glow och checka in porerna. Jag är amazed! ( kanske inte stavas så men det spelar ingen roll;) Alltså den där lila Niacinaminde ingrediensen tillsammmans med BHA är liksom BAM BAM BAM mot porer.

Vill oxå passa på att UPPMANA eller kanske snarare UPPMUNTRA er alla som fått fina resultat och vill dela med er till oss att maila info@skincity.se. Det är det bästa vi vet när vi får ta del av era resultat. Och vill ni delar vi gärna med oss av dem som här på bloggen men det är så klart frivilligt. Nu till dagens före & Efter stjärna, Bahar! TACK Bahar för att du vill dela med dig av dina erfarenheter.

Bahar har under tio års tid lidit av en mildare form av acne som hon under årens lopp behandlat först med antibiotika och senare med en stark receptbelagd gel. Detta hjälpte till en början, men var mycket uttorkande för huden som svarade med att bli röd och irriterad. Till slut blev även de utskrivna preparaten verkningslösa. Acne, sår och röda märken blev en vardag för Bahar, som hade svårt att inte pilla och klämma på finnarna när de ploppade upp. Efter rekommendation från Skincity började hon använda Paula’s Choice och resultaten kom väldigt snabbt – redan efter 3 månader var finnar, sår och märken borta och huden kändes balanserad och jämn. Nu har hon även kompletterat sin rutin med 10% Niacinamide Booster som hon tycker hon ser effekt av med minskade porer och extra lyster. Det är 3 månader mellan före- och efterbilderna på Bahar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

47 svar till “Före & Efter – Acne”

 • (47) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Eva Hallqvist skriver:

  Wow, alldeles fantastiskt:)
  Jag har en fråga till dig Annika, har prövat Versos Intense Facial Mask och den var magisk. Huden fick fasthet, plumpad t o m den envisa bekymmersrynkan syns knappt:) Kan du rekommendera produkter att använda i den dagliga hudvårdsrutinen med sammma egenskaper som masken?
  Tack på förhand:)

  • annica skriver:

   Hej Eva, Visst är det en mask som är helt fantastisk!! 🙂 Jag skulle rekommendera dig att titta på Night cream som ett mycket bra steg för att börja med retinol dagligen i din rutin och som påminner mycket om denna mask. Kram Annica

 2. Veronica skriver:

  Efter 20 årsdagen började min hy bli sämre. Jag som alltid haft glow och nån enstaka finne per år. Det var torrt, djupa hårda pormaskar som vägrade försvinna, djupa finnbölder som kunde vara i flera månader och hyn var glåmig. Jag tror det var att jag fick endometrios och att det var hormonellt. Skämdes så otroligt mycket och slutade sminka mig för var rädd att det skulle bli värre. Efter att haft problem med smärta i flera år och hyn bara blev värre så fick jag hudvård från Skincity i födelsedagspresent. Det tog dock ett halvår för resultat men wow! Har fått tillbaka mitt glow, har kanske 3-5 pormaskar men de är ytliga och finnar försvinner direkt istället för att stanna. T.o.m. läkaren berömde min hy, haha! Är nu en hudvårdsnörd. Mitt bästa tips är BHA och återfuktning, återfuktning och åter återfuktning! Så tacksam för Skincity och alla hudterapauter som finns att få hjälp av. Ni är bäst! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Veronica, Måste bara säga TACK! Du är så otroligt fin som tar dig tid att berätta just din historia. Du är en otroligt bra inspiration till den som kämpar och tycker att det är jobbigt just nu. Jag blir så rörd över din resa och så roligt att du har hittat ett intresse i professionell hudvård 🙂 Kram Annica

 3. Keshni skriver:

  Wow vilka resultat!!
  Finns det någon möjlighet för mig och komma förbi dig Annica och checka till min hy och få lite tips på vilka produkter jag ska använda? Kram

  • annica skriver:

   Hej Keshni, Ett otroligt fint resultat 🙂 Önskar verkligen att jag hade tid för behandlingar men inte som det ser ut nu. Men du får gärna skriva och berätta mer om din hud och återkomma direkt här på bloggen eller skicka in hudtestet som jag har tagit fram. Du svarar på några frågor om din hud och Skincity hjälper dig att hitta en rutin som passar just din hud 🙂 Kram Annica

 4. Sandra skriver:

  Hej 🙂 Jag har en fråga jag hoppas kan få svar på. Jag har jättefin hy i ansiktet förutom runt munnen/på hakan och mest på varje sida nedanför munnen. Om jag får finnar är det alltid i de området. Jag har vita stängda porer i det området som vägrar försvinna. Jag tvättar mig noga, har bra smink och sover aldrig någonsin med smink. Jag äter bra, har börjat på p-piller (för hudens skull då jag fick mkt finnar runt munnen under en period) , jag har slutat klämma dessa porer då det bara blir finnar istället. Jag gick på portömning och det hela slutade med att jag fick jättemycket finnar runt munnen där hon hade klämt så nu är jag rädd för att gå tillbaka. Jag tycker att de vita pormaskarna blir värre när jag använder masker som rengör på djupet. Vad kan jag göra själv? Finns de någon rengöring för detta? Känns som att jobba i motvind för när jag återfuktar blir det inte bättre och när jag använder mer uttorkande produkter blir det heller inte bättre …

  • annica skriver:

   Hej Sandra, Ett bra sätt kan vara att addera Vitamin B5 som kostillskott, denna vitamin är otroligt bra på att lugna talgproduktion. Vill du att mina fantastiska kollegor på Skincity ser över din rutin och sin hud kan du alltid maila din hudvårdsrutin till info@skincity.se tillsammans med bilder på din hud så hjälper de dig vidare och ser om du behöver göra några justeringar. Kram Annica

 5. Gabriella skriver:

  Hej Annica, jag gillar clearing skin wash mer än special cleansingen från dermalogica då clearing skin wash jobbar mer med porerna än den andra går det bra om jag enbart fortsätter med den? Du tipsade om skin smoothing krämen och hydrating boostern innan ditt senaste svar går det bra om jag bara köper dessa två till att börja med? Åker utomlands nu på lördag så tänkte att jag kunde lägga till fler produkter senare just därför frågade jag bara få produkter som återfuktningskräm kan jag använda skin smoothing krämen dag och natt? Lämplig för min hy? Jah var så osäker om jag skulle köra paulas produkter eller dermalogica då så många av dina kunder fått så fina resultat men du tycker alltså att jag ska fortsätta med dermalogica? Jag lär alltså få resultat med dermalogica med va? Hehe vilket jag hoppas ☺️ Tack för att du hjälper mig hoppas du hänger med nu om varför jah frågar om mindre produkter till och börja med och tycker du bara smoothing krämen blir bra eller ska jag köra den tillsammans med boostern?

  Hoppas du får en trevlig onsdag! Kram

  • Gabriella skriver:

   Så typiskt när man precis skickat kommentaren ☺️ Tycker du jag borde addera retinol i min hudvård? Hört så mycket gott om retinol ☺️ Borde jag kanske vänta med det lite? Skulle du kort beskriva om retinol? Skulle vara så snällt

   • annica skriver:

    Hej Gabriella, Självklart kan du fortsätta med den om du gillar den, men nu eftersom du är lite torrare och klimatet nu är torrare kan det vara bra att använda en rengöring som även är lite mildare. Men det känner du bäst själv 🙂 Jättebra att börja med en bra creme och serum för att hitta en bra balans med fukt. Detta ger ofta en bra grund för att arbeta vidare med din hud. Tycker du gör rätt som börjar med att satsa på ett märke! Retinol är en fantastisk ingrediens men viktigt att börja med en bra grundrutin innan du kan addera retinol. Mask är samma sak, vänta något mer att addera allt för många steg innan du har grunden. När det är dags att addera ytterligare ett steg till din rutin tycker jag att du först ska satsa på Dermalogicas Daily microfoliant som jag rekommenderat dig 🙂 Stort lycka till! Kram Annica

    • Gabriella skriver:

     Tack så mycket ☺️ Så jag bör strunta i masker och peelingen från codage som jag skrev om? Har ju dermalogica charcol masken hemma räcker den gott och väl? Hehe skrev också om återfuktningskrämen från dermalogica smoothing cream ska jag beställa hem den tycker du? Lämplig för mig? Bör jag addera hydrating boostern från dermalogica tycker du? Eller räcker det kanske med smoothing creamen? Frågar en del nu bara för att vara säker så man inget fel gör och får det man behöver hehe för just nu behöver jag verkligen återfuktning då jag ej har det finns massa också men du tipsade mig om denna ☺️ Tänkte isåfall beställa den nu innan det blir helg

     • Gabriella skriver:

      Har fått ett liter streck på pannan som inte är så där jätte synlig men jag ser den är ingen rynka utan mer torrhetslinje är 25 år gammal lär återfuktning ta bort detta? fler vill man ju såklart inte få hehe trodde först att det var en rynka och kände nej är för tidigt men förstod sedan att det var torrhetslinje så en återfuktningskräm som inte ger finnar är ett måste för mig ska genast beställa en idag om du tycker att smoothing creamen är något för mig

      Hoppas du får en fin dag

     • annica skriver:

      Hej Gabriella, du får gärna maila med tjejerna på kundrelationer, info@skincity.se, de är verkligen experter och har möjlighet att guida dig vidare. Så kan du även komplettera med bilder på din hud så att vi får så mycket information som möjligt om din hud. Du ska försöka att börja använda produkter från ett märke, speciellt med tanke på att mycket är nytt för din hud. Självklart kan du kombinera produkter från annat märke också, men nu i början ska du vara försiktig. Serum arbetar mer djupgående och tycker därför att du även ska behandla huden med ett serum. När du börjar med en produkt är det bra att vara lite försiktig i början. Så börja med Daily microfolaint endast ett par kvällar i veckan(2-3) så din hud vänjer in sig 🙂 Tror verkligen på att fin fuktboost med Skin hydrating booster och Skin smoothing cream kommer förbättra de torrhetslinjer som du upplever.

      jag förstår verkligen att du vill vara hundra innan du köper produkter och förstår därför att du har frågor. Inte mer än rätt, men för att verkligen kunna ge så mycket information som möjligt tror jag att det är bra om du kontaktar Skincity så att de även kan se bilder på din hud och följa upp hur det går för dig. På detta sätt är det även bara mina kollegor som ser dina frågor och funderingar och det finns möjlighet att vara ännu mer utförlig. Hoppas verkligen att du hittar den rutins om din hud behöver och att du ger din rekommendation en ärlig chans. Tror verkligen att du kommer uppnå jättefina resultat med dessa! Stort lycka till! Kram Annica

     • Gabriella skriver:

      Nä nu kom ju inte allt med? Hände något konstigt? Så den här codage peelingen är inget att kombinera med clearing skin wash och daily microfoliant som jag resan använder vart så nyfiken på denna då många säger så bra saker om den och att den jobbar så himla bra på porer vilket jag har vill gärna få bort de är nöjd med clearing skin wash den torkade visst inte ut min hy var daily microfoliant konstigt nog fast än jag inte använder den varje dag men tycker du jag ändå kan börja använda den en gång per dag? Tillsammans med en bra återfuktning frågade om smoothing creamen och hydrating bostern eller du kanske tycker att de räcker med smoothing creamen står redan här uppe hehe

 6. Gabriella skriver:

  Jag kollade runt lite här på nätet och hittade en ansiktsmask som verkar helt strålande bra!! Läste massor om den och hur nöjda alla är läste även att den tarvut porer så fruktansvärt bra så ville ju dela detta med dig ”codage peeling masque” jag lider ju som sagt av porer och skulle bli helt överlycklig om den är så bra som det sägs hur jobbar denna mask? Det är ju tydligen en enzyme peeling kan jag som använder dermalogica använda denna? Skulle vara toppen att få höra vad du tycker om den för jag tänkte beställa hem återfuktningskrämen som jag skrev tidigare ifall den är bra för mig så tänkte att jag kunde beställa de samtidigt har tyvärr ingen återfuktningskräm just nu vilket är ett måste

 7. Yasemin skriver:

  Hej bästa!

  Jag känner att jag skulle behöva en ansiktsmask som rensar ansiktet så att jag får bort lite porer jag har på näsan o hakan min hy var ganska så fräsch i somras finnarna slutade dyka upp ja der var helt enkelt rätt vet inte vad som sedan hände började dyka upp lite finnar jag kollade på charcoal masken från dermalogica och elemis herbal levander repair masque och sist men inte minst Exuviance purifying clay masque vet inte vilken utav dessa som skulle kunna hjälpa mig med rensningen har fet hy kan man kombinera någon utav dessa med dermalogica produkter? Finns kanske någon annan mask som jag inte kollat på som du kanske tycker jag borde beställa hem eller någon av dessa?? I need your help känner jag tacksam för hjälp

  Mvh Yasemin

  • annica skriver:

   Hej Yasemin, En riktig höststädning! Dermalogicas Charcoal innehåller lite AHA-syra så är du lite känsligare i huden ska du försöka att inte kombinera den med Exuviance. Ett annat alternativ som jag tycker du ska titta närmare på är Medik8 Claymask 🙂 En riktigt bra rengörande produkt men som samtidigt inte känns stram efter användning! Kram Annica

   • Yasemin skriver:

    Hejsan Annica!

    Jag känner inte att jag har så jätte känslig hy har också väldigt fet hy så man kan alltså inte kombinera elemis eller exuviance masken med dmalogica produkter ? Är charcol masken lika bra som dessa or den här medik8? Frågar just för att få lite information vill nämligen ha en son är så effektiv som möjligt på porer lite finnar hoppas du kan ge mig ditt bästa råd skulle vara jätte gulligt av dig

    Mvh
    Yasemin

    • Yasemin skriver:

     Juste kom på en sak med tanke på att jag har fet hy vilket leder till att man har porer & ibland kan få finnar undrar jag om man borde köpa ett kosttillskott & isåfall vilken? Finns en del vitaminer man behöver som är bra för hyn och allt annat äter d vitamin men har även lagt till bioton sen kan man ju inte äta 100 tabletter vilket det lär bli om man ska köpa med sig alla vitaminer som finns haha vilket skulle ditt tips vara för hög talgproduktion fet hy med porer finnar som kan dyka upp då & då

     • annica skriver:

      Hej Yasemin, Medik8 är verkligen en favorit på att lugna balansen i huden och arbetar på porer 🙂 Är du känslig ska du försöka undvika att blanda produkter och speciellt när huden känns ur balans. Kosttillskott är ett otroligt bra tillägg för att du verkligen ska kunna arbeta optimalt inifrån och utifrån. Vitamin B5 är mycket bra på att just balansera talgproduktionen i huden. Så det ska du gärna titta efter 🙂 Kram Annica

 8. Sara Husic skriver:

  Hej Annica. Jag får små inkapslingar, främst på kinder och ibland i pannan och mun/haka. Har PC BHA och Exuviance skinrise bionic pads + en AHA-syra som toner som jag varvar. Blir dock inte kvitt dessa inkapslingar. Vore några av dessa produkter som du nämner något för mig? Eller är det bara regelbundna behandlingar med tömning som gäller?

  Har ätit Roaccutan TRE gånger i mitt liv (är nu 30 och åt senaste kuren förra året) och nu fått bukt med mitt senaste breakout (som jag fick i somras) som jag tror orsakades av östrogenbrist. Har som sagt bara dessa inkapslingar kvar som oroar mig lite grann. Vad är ditt bästa råd?

  • annica skriver:

   Hej Sara Husic, Ibland kan en hud bli stressad när man blandar syror mellan olika märken, så för att minska stressen i huden skulle jag börja med att satsa på en av dessa. Återkom gärna med hela din rutin och bilder på din rutin till info@skincity.se så hjälper mina fantastiska kollegor dig att hitta en bra balans och rutin som passar just din hud! Kram Annica

 9. Gabriella skriver:

  Hej Annica! Jag hade redan skrivit två kommentarer men med tanke på att hälften inte kom med så vart jag tvungen att skriva igen så vart ju lite för många kommentarer denna gången ber om ursäkt för det och hoppas det inte ska vara några problem! Så himla många som ska kommentera mina frågor vilket jag inte tycker är så himla trevligt då jag skriver till just dig med all min trevlighet! Och anledningen till att jag ibland kanske skrivit lite för mycket är för att det blivit missförstånd eller att man tex inte förstått eller frågar just för att vara 100 för har hänt förut att man köpt med sig massor med produkter som tyvärr inte hjälpt vilket kan vara väldigt jobbigt och ledsamt att man tappar hoppet sä fort man dör en rekommendation och frågorna jag ställer är för att så bra produkt som möjligt som hjälper dä många säkert vet hur jobbigt det kan vara att ha jobbig hy så jobbigt att det tom kan påverka ens självförtroende ☹️ Trist nog… vilket leder till att man kanske blir lite allt för stressig för att köpa med sig en bra produkt så att man faktiskt kan börja se resultat och känna ja nu funkar det efter så många är… det tär faktiskt på en i längden sen ställer jag mina frågor till dig och känner du att det ibland kan bli jobbigt får du så hemskt gärna meddela dig det skulle tom uppskatta det! Så himla onödigt och otrevligt med alla dessa människor som ska lägga sig i.. sen tänker jag att kommentarerna finns till att ställa frågor vill man så svarar man vill man ej så gör man inte det… frågor är ju till för att lära sig tänker jag om alla bara kunde sköta sitt! Hoppas du förstår mig fina Annica! Och tack för att du finns och försöker hjälpa en så gott som möjligt! Tack tack tack!

 10. Hanna skriver:

  Jag använder Exuviance och jag kommer förmodligen aldrig byta märke igen! För jag är så nöjd med resultaten, speciellt med vitamin c pulvret och rejuvenating treatment mask. Till och med så att en kollega frågade om jag gjort botox! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Visst är Exuviance fantastiskt och jag förstår verkligen att du inte vill byta från detta! Älskar när man får denna typ av kommentarer och detta är verkligen ett kvitto på hur bra man tar hand om din hud! Tack finaste du för att du delar med dig. Kram Annica

 11. Sanaz skriver:

  Hejsan Annica. Min hy har varit så bra i månader men på senaste började det dyka upp finnar lite här och där som inte försvann och kunde vara där i dagar så jag fick förståss panik och var tvungen att pilla och klämma på de finnarna försvann men uppstod fläckar inte ärr utan mer torkade sår som är mörka i färgen hade fått detta förut med för flera månader och vart precis så här men de försvann efter ett tag dessa fläckar och vart ljusa nu försvinner de inte har gått en månad kanske för att det inte gått så pass länge men är lite i panik finns det något jag kan applicera som kan påskynda läkningen av såren har ej finnar tack och lov nu är mer de mörka såren fläcken jag vill få bort som sagt hade det försvunnit förut men tar sån tid och det ser inte så fint ut kanske finns det någon peeling mask eller någon kräm som förnyar huden så att de läks betydligt snabbare hoppas verkligen det jag vet att sånt finns men de jag fann var krämer och de säljs tyvärr ej i Sverige och de som finns vet jag inget om hoppas du kan hjälpa mig

  Massa Kramar

  • annica skriver:

   Hej Sanaz, Det finns bra produkter som hjälper till med läkningsprocessen i huden och en sån favorit är verkligen Biologique recherche Creme placenta 🙂 Addera denna som en nattcreme i din rutin och glöm inte att använda SPF dagligen som skyddar huden och hjälper läkningen. Kram Annica

 12. Theresa skriver:

  Hej! Kan man boka tid hos dig som hudterapeut? Och om inte, rekomenderar du någon terapeut som är bra på vuxenacne i Stockholm? Tycker det är svårt att veta villa salonger som är bra och värda pengarna och inte.

  Mvh

  • annica skriver:

   Hej Theresa, Även om jag önskar att jag hade tid att göra behandlingar så finns inte tiden för detta som det ser ut nu. Maila gärna med info@skincity.se så kan de hjälpa dig att hitta en salong eller hjälpa dig vidare med de märke som du använder idag 🙂 Självklart så önskar jag och Skincity hjälpa dig att hitta en rutin som hjälper huden att komma i balans. Kram Annica

 13. Yasemin skriver:

  Hej Annica! Nu skriver jag igen jag läser en del här på bloggen om hur alla säger att återfuktning är så bra för porer och finnar jag som redan använder dermalogica hade nämnt det på bloggen din häromdagen jag undrar vad skillnaden på dermalogica multivitamin recovery mask och skin hydrating mask? Vad jag läst så är det fler personer some nöjd med multivitaminen än hydrating masken skulle denna vara något för en person med fet hy som mig som behöver fukt känner att jag ändå är något torr på ytan även om jag har väldigt fet hy vore denna till nytta? Hindrar den porer och finnar eftersom att det är en fuktgivande mask? Vet inte om det kanske är onödigt och ifall en kräm med mycket fukt räcker gott och väl men tänkte både och kan väl inte skada utan är väl mer bara bra? Inte så mycket erfaren behöver din proffsiga hjälp då du oftast ger mycket bra tips och vet så himla mycket av vad jag sett skulle helst vilja ha lite information så jag köper mig något bra har heller inte så många produkter hemma utan en mask från dermalogica rengöring ögonkräm och så peelingen du skulle göra min dag om du gav ditt bästa tips

  Trevlig helg

  • annica skriver:

   Hej Yasemin, När fukten i huden är i balans brukar även många andra hudproblem komma i balans. Alla hudtyper vill ha fukt och speciellt denna tiden på året. Så det ligger absolut något i detta 🙂 Mutlivitamin recovery mask är för en hud som behöver stärkas upp och har en mer reaktiv och blossig hud. Därför även ett mycket bra alternativ för en hud som har en tunnare och mer stressad hud. Skin hydarting masque är den som hjälper huden att binda fukt och återfukta huden. Får huden plitor för att den känns sig torr kan verkligen fukten hjälpa att få plitorna i balans. Kram Annica

 14. Sania skriver:

  Hej, tycker Versos super facial serum tar bort min akne fint på nätterna. Dock är serumet liiite för dyrt. Finns det något liknande som du kan rekommendera Som inte är lika dyrt?

 15. Maja skriver:

  Brukar kika in på bloggen och läser kommentarer och dina fina hjälpsamma svar. Men börjar undra om det inte är någon liga som pratat ihop sig om att spamma denna blogg med sina milslånga, tusentals (haha) frågor utan punkt och under olika namn. Som aldrig verkar bli nöjda med dina svar. Fy så tråkigt…

  • annica skriver:

   Hej Maja, Roligt att du tittar in och följer mina tips och råd 🙂 Kram Annica

  • Mia skriver:

   Vi är många som instämmer!! Samma frågor i princip hela tiden,och så fort Annica svarat så duger inte svaren utan det ska tjafsas fram och tillbaka hela tiden..tycker det är både tråkigt och respektlöst faktiskt. Förstår att man kan vara osäker på sin hud,men detta dividerande fram och tillbaka och inte acceptera svaren?Annica har sannerligen en ängels tålamod…

 16. Sofia Lindsäth skriver:

  Hej Annica!
  Tack för världens bästa blogg och hemsida – ni på Skincity har förändrat min syn på hudvård totalt! Så otroligt proffsiga i allt ni gör.
  Jag har en fråga om acne, keloider och bha – jag har vuxenacne, främst på rygg, axlar och bröstkorg och utvecklar lätt keloider som jag får kortisoninjektioner för var tredje-fjärde månad. Kan jag använda bha, t.ex Paulas Choice Clear Exfoilating Body spray eller Weightless Body Treatment?

  • annica skriver:

   Hej Sofia Lindsäth, Tack för dina troligt fina ord 🙂 Det värmer så mycket och jag blir så glad att du tar dig tid att återkomma med så fina ord! Body treatment, den i lotion form är lite mer återfuktande och kan därför vara en mycket bra start för din hud. Kram Annica

 17. Annie skriver:

  Hej Annika!
  Använder både BCA och niacimaboostern från PC men tycker inte alls det ger effekt på mina porer som verkligen är många och synliga.. hur ofta bör man köra? Brukar köra den på kvällen 2-3 ggr i veckan då den verkligen torkar ut min yttorra hud.. något i kosten man ska undvika? Har de flesta godbitarna från PC. / Annie

  • annica skriver:

   Hej Annie, Är huden yttorr kan jag även rekommendera dig att addera AHA-syra i din rutin, om du inte är superkänslig 🙂 Generellt brukar jag tipsa de som använt produkter en tid och känner att vill hjälpa till ytterligare på traven hudvård att komplettera upp med zink som påskyndar läkningen i huden. B5 har visat sig effektivt på många och det är värt att prova om problemen inte blir avhjälpta med produkter. Omega 3, 6 och 9 är allmänt bra för den hormonella balansen 🙂 Kram Annica

   • Annie skriver:

    Ja väldigt yttorr.. använder också aha 8%. Hur ofta rekommenderar du att använda det? Kör bara syror på kvällen då jag fått för mig sminket krackelerar med syra under.. hydrating treatment mask och c15 super booster är räddare i nöden! Äter både zink och b5 också och tycker det har hjälp massor men inte för just porerna… kanske ska använda syror oftare? Både morgon och kväll?… tack för svar:)!
    / Annie

    • annica skriver:

     Hej Annie, Du kan på sikt använda tex BHA-syra till dagen och AHA-syra till kvällen. Dessa kan användas morgon och kväll och är tänkta att använda så om huden har behov. Jättebra att du har bra fukt att följa upp med 🙂 Så öka upp exfolieringen successivt så tror jag absolut att du kommer märka en förbättring 🙂 Superbra att du även har bra kosttillskott! Kram Annica

 18. Charlotte Andersson skriver:

  Såg ett Youtube-klipp ang en salva. Facetight? Var kan man köpa den?

  • annica skriver:

   Hej Charlotte, Tyvärr finns denna produkt inte tillgänglig hos leverantör som det ser ut nu, men samma produkt anpassad för ögonområdet ska finnas på Skincity Instant firmX eye från Peter Thomas Roth 🙂 Kram Annica

 19. Mathilda skriver:

  Hej! Jag fyller 20 år och har i princip haft acne besvär de senaste 5 åren. Jag har använt ett märke som är grundad på växten Aloe Vera, det har inte hjälpt så mycket. Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig skapa en ny hudvårdsrutin med märken som du vet med dig är bra osv. Uppskattas och tack på förhand!!

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »