Scrolla för att läsa mer

Photoshoot – Backstage

Häromdagen hade vi photoshoot på Skincity.. här kommer en liten sneakpeak och lite härliga bilder på mina härliga kollegor!

Åsa & Anna

Jag, Åsa & Anna

Jag , Elin, Anna och Emelie

Jag i en härlig grej som kommer snart på Skincity:)

Anna, Malin, Elin, Pernilla, Jenny, Rebecca

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 svar till “Photoshoot – Backstage”

 • (20) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maja Hanna Josefin skriver:

  Ni har inte funderat på att sälja Neostrata? Läser överallt mycket gott om dem med fina resultat på aknehy, bättre än Jan Marini och PC på just akneproblem enligt personer som testat alla tre. Vad jag läser på nätet går djungeltrumman om detta märke.

 2. Therese skriver:

  Vad snygga ni är!!! Oooo hoppas det är den svarta ögonmasken som kommer!!! (Jag behöver en sådan).

  Jag har en fråga angående fuktighetscreme/dagcreme, jag har blivit rekommenderad Calm Redness Relief Moisturizer (Normal till oily skin) och Resist Super-Light Daily wrinkle som dagcremer och jag har provat den sistnämnda men upplever att den inte är tillräcklig nu när min höst/vinterhy har kommit, jag blir så himla yttorr under ögonen och så känns den för tunn på något vis. Så nu använder jag Clinical Ultra-Rich Moisturizer och huden blir definitivt återfuktad men upplever inte riktigt som att torrrynkorna vid ögonen vill ge med sig och dessutom skulle jag väldigt gärna vilja avsluta med en creme som doftar (inte ros). Så jag undrar om det finns någon motsvarande dagcreme till PC cremerna fast som doftar?

  Trevlig helg!

  • annica skriver:

   Hej Therese, Nu vill huden verkligen ha massa fukt och näring, väderomslaget gör att huden lätt hamnar ut balans. Skulle rekommendera dig att börja addera en riktig fuktboost till huden, det är serumet som arbetar som mest på resultatet. RESIST Moisture renewal oil booster! Du droppar den enkelt i båda dagcreme och nattcreme för att bli en mer djupgående och behandlande effekt på torrheten 🙂 Även utmärkt att använda kring ögon! Kram Annica

 3. Caroline skriver:

  Hej!
  Kan du inte ge lite tips på hur man ska tänka med sin hudvård om man arbetar natt.
  Jag jobbar på en akutmottagning. Det är mycket stress och när jag går hem efter ett nattpass känns huden oren/fet samtidigt som den känns torr och stram. Och trött på något vis.
  Tack!

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Du tänker nästan på samma sätt även om du är uppe kring nätterna 🙂 Ett bra tips kan vara att använda en fuktmist under kväll så att huden inte känns torr och stram. Detta kan även vara ett bra sätt för att stressa ner och ta lite tid för sig själv. En favorit är misten från James Read som även ger en lätt brun-utan sol effekt, https://skincity.se/sv/h2o-tan-mist-sv Spray it and love it! Kram Annica

 4. Nina skriver:

  Hej! 🙂

  Jag är 18 år och använder inget smink. Jag vill ha en daglig hudvårdsrutin på max 4 steg, inklusive ögoncreme och creme. Vilka bör de andra två stegen vara?

  Ha en bra dag!
  Kram Nina

 5. Helena skriver:

  Hej!

  Jag måste få ställa en fråga om min rutin:

  jag tvättar med Verso, sen , c-esta serum, verso super facial serum och antingen serum paradoxe eller vespera, sen beaute pacifique fuktmask eller excuvience nattkräm, jan marinis antioxidant spf dagcreme.

  kan jag byta ut c-esta mot trivita c30?
  går det bra att blanda dessa produkter så som jag gör, och har jag dem i rätt ordning?
  Ge gärna tips på vad jag kan lägga till/ta bort!

  Älskar er service, trots att ni ruinerar mig!

  Kram, Helena

  • annica skriver:

   Hej Helena, Önskar du att höja koncentrationen i C-vitamin tycker jag absolut att du ska uppgradera dig till Tri vita C30 🙂 Ingen produkt som krockar med övriga och du applicerar produkterna i helt rätt ordning. Gillar verkligen din kombination av produkter och aktiva ingredienser! Kram Annica

 6. Lena skriver:

  Oh my god vilket glow ni jag!!
  Skulle vara överlycklig för att få samma hud som ni.
  Behöver tips på riktigt bra lip balm som jag kan ha både på dagar och nätter. Känner mig så torr om läpparna (men dom ser inte så torra ut)

 7. Gitte skriver:

  Så fina ni är! Jag undrar vad du har för rouge på bilderna?
  Kram Gitte

 8. Lisa skriver:

  Så svårt det är att komma ihåg allt i hudvårdsdjungeln. Bör man använda nån peeling ett par ggr i veckan så där som man gjorde förr eller nu när olika syror hittat in i många badrumsskåp -räcker det då att använda tex aha syra varannan el varje dag som ‘peeling’?
  Mvh Lisa

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »