Scrolla för att läsa mer

Unna dig en hudvårdande adventskalender!

Unna fig själv små härliga överraskningar hela december varje dag fram till jul. Hann du inte köpa Skincitys härliga kalender så ska du inte vara ledsen för det då vi erbjuder flera suuuuperfina kalendrar från våra  andra varumärken. Kolla in dem här.. De är alla Limited Edition så vänta inte.

Biolines adventskalender är både vacker att titta på och innehåller allt för att din hud ska må bra. En härlig samling av produkter i travel size gömmer sig bakom 8 luckor, grupperade i kurer, med serum, fuktcreme och ögon/läppvård i varje kur. Som en välbehövlig boost av fukt och näring skänker kalendern tröst till din torra vinterhud! Limited edition. Pris: 999kr. Värde: 1995kr

Clarins Adventskalender är en härlig upplevelse. Räkna ner dagarna till julafton med 24 underbara överraskningar, i form en härlig blandning av hudvård, makeup och accessoarer. Upplev ett urval av Clarins mest populära produkter och hitta nya favoriter bakom luckorna. Pris: 1199kr Värde: 2400kr

Babors Advent Calendar -Skäm bort din hud med en lyxig 24-dagarskur! Bakom luckorna i Babor Advent Calendar gömmer sig en ampull för varje dag fram till jul, alla med sina specifika och unika egenskaper. Återställ hudens fuktbalans, ge den ny lyster och stärk upp den inför vinterns alla utmaningar. Varje ampull innehåller ett koncentrat av aktiva ingredienser som verkar djupt ner i huden. Pris: 959kr Värde: 1826kr

Decleors Adventskalender med 24 hudvårdande överraskningar från Decléor. Sätt färg på december genom att skämma bort dig själv eller någon du håller av med lyxig hudvård varje dag ända fram till jul.  Pris: 889kr Värde: 3222kr.

Vill du se mer av julen och hitta julens finaste klappar så kolla in vår JULAVDELNING HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 svar till “Unna dig en hudvårdande adventskalender!”

 • (22) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. YT skriver:

  Hejsan!
  Vad är skillnaden på exuviance body polishing masque samt Decleors kroppspeeling? Vilken är mer anpassad för dem med fet hy har fet hy i både ansikte och kropp förutom benen såklart lol vilken är mer lämplig för mig? Skulle behöva en peeling som tar bort alla döda hudceller på djupet vilket de flesta gör men gärna något som jobbar ännu mer och gärna på inåtväxta hårstrån man ibland kan få lite på benen.

  Kramis

  • YT skriver:

   Jag missade ditt sista svar som jag läste om ansiktspeelingen också så man kan kombinera små saker även om huden kanske är i obalans? Använder jag mig utav daily microfoliant ska jag då strunta i REJUVENATING TREATMENT MASQUE då båda är en peeling? Vilken tycker du jobbar ännu mer? Kan man använda både om de inte är onödigt jag gillar daily microfoliant men efter att ha läst goda saker om Exuviance rejuvenating blev man väldigt nyfiken då den tydligen ska ge den där botox effekten också så de bara skiner om ansiktet

   • annica skriver:

    Hej YT, Inte så stor skillnad som man kanske kan tro 🙂 Men upplever du att huden känns att vara i balans tror jag verkligen på Body polishing masque från Exuviance med deras PHA-syra som peelar samtidigt som den binder fukten i din hud. Eftersom båda ansiktsprodukterna innehåller syra som har en exfolierande effekt på huden från olika märken ska du helst undvika att använda dessa tillsammans. Rejuvenating treatment masque från Exuviance ger verkligen en fantastisk lyster, glow och jämnare hudstruktur! En stor favorit hos mig 🙂 🙂 Kram Annica

    • YT skriver:

     Hejsan! Har rätt så fet hy på ryggen och vid dekoltaget vilket utav dessa två kroppspeelingar vore bra för mig? Gärna en som återfuktar men som inte leder till att man får finnar just vid det området som är lite fetare än resten av kroppen

     Med vänliga hälsningar,
     Y

 2. Gabriella skriver:

  Hej Annica, tänkte bara säga att jag beställde hem smoothing creamen ifrån dermalogica och hydrating boostern som du rekommenderade mig ☺️ Jag hoppas så starkt på att dessa två lär vara något för mig kommer bli helt överlycklig så slipper jag leta årerfuktningskräm ialf haha jag fastnade lite för Ljh vita propolis creamen och serumet passar dessa två en person som mig med fet/blandhy har ju som sagt använt mig av propyless som är fet i sig men ändå varit hur nöjd som helst 1 för att den ger så mycket fukt 2 för att den ger sån gloooow som jag är helt besatt av haha men brukade bli blank men bara lite var ändå så nöjd med den så har velat ha en återfuktningskräm som är som propyless men som också är anpassad för min hy är dermalogica smoothing creamen liknande? Eller är den för lätt i sig ger den liksom en matt yta? Har inte hunnit få hem den ännu ☺️ ger den glow samridigt som den återfuktar isåfall lär jag älska den sååå!! Läste ju som sagt om ljh creamen du nämnde också på bloggen att den ger sån lyster och det var ju förståss det som lockade mig samt serumet tänkte om det kanske är något för mig och ifall jag kan kombinera dessa två med dermalogicas rengöring och peeling såklart! Måste ju även tillägga att jag älskar charcol masken så tacksam att du tipsade mig om den!!! Tack tack tack!!! älskar dina rekommendationer verkligen!!! Anledningen till varför jag frågar så mycket också hehe du är ju helt enkelt BÄST på detta! Skulle jätte gärna vilja höra vad du tycker.. för det står att dermalogicas smoothing cream och hydrating boostern jämnar ut hudtonen vilket jag älskar och ger glow men vet tyvärr inte hur pass tänkte om jag borde köra på ljh men känns ändå som att ljh bara är för specifika kvällar kanske don’t know..

  En till liten fråga här bara läste på bloggen din om BB krämen ifrån Klairs vill nämligen köpa en som man ibland kan ha när man inte orkar sminka sig undrar om den passar alla hudtyper? Är ganska vit olivfärgad hehe om inte undrar jag om det finns någon liknande BB kräm som är lika bra som denna som täcker och ger en jämn och fin yta utan att matta ner såklart ☺️

  Vart ett rätt så långt meddelande hehe hoppas du orkar läsa det.. Massa kramar!

  • Gabriella skriver:

   Hej, hade redan skrivit ett så långt meddelande men kom och tänka på en saj efter att ha skickat iväg kommentaren jag köpte ju som sagt hydrating boostern undrar hur jag bör använda den på bästa möjliga sätt? Under smoothing creamen varje dag/natt? Under ansiktsmasker med? Förutom lermasker då jag lider ju av pormaskar på näsan och lite hakan pga att jag har fet hy spanade in denna häromdagen Resist 10% Niacinamide Booster från Paulas Choice borde jag kanske satsat på denna istället för hydrating boostern? Undrar bara vilken som är bättre hehe för så pass bra effekt som möjligt eller är de lika bra så de knappt spelar någon roll då jag redan beställde den från derma

 3. Sanaz skriver:

  Hej Annica! Hoppas allt är bra med dig.

  Jag fick ett tips av dig gällande ögonkräm för ca 1-2 mån sedan… du tipsade mig Exuviance eye conplex… jag köpte mig denna produkt för ett par dagar sedan och hann bara använda den tre gånger jag vet inte om jag nu råkade lägga lite för mycket det la sig som en hinna runt ögonen… kändes skönt hels tiden men när jag väl kände mig runt ögonen så började det flagna på något sätt var ifrån själva krämen… känns absolut inte skönt att der blir så för det blir bara skrynkligt om du hänger med… la concealer häromdagen ca en timma efter att jag hade lagt krämen och man såg hur torrt det såg ut concealern sjönk liksom inte in i huden vilket det alltid gör… inte haft några som helst problem med det… de flagnade liksom får krämen.. vad kan detta bero på? Kan det vara att man råkat lägga lite för mycket av krämen? Hörde det från en hudterapeut men ingen aning om det var därför… blir inte så utan krämen… jag är 25 år gammal och har aldrig haft problem med torra ögon men under ca 6 månader har det känts väldigt torrt ☹️ Ser också torrt ut enligt mig under ögonvrån lite längre ner resten ser hur bra ut som helst… har också små knottror typ milier där vid ögonvrån lite neråt ej på resten utav ögonen… stör mig väldigt mycket på det känns inte fräscht även om andra inte ser det… känner dessa knottror med fingrarna har bara lust att dra bort de… juste jag har väldigt fet hy också har även läst och hört att man kan få det av för hög talgproduktion fet hy och av torrhet och jag har både och… snälla kan inte du hjälpa mig med detta nu lät detta lite för besatt lol men vill ju så hemskt gärna bli av med detta åt detta! Bör jag byta kräm? Fortsätta med Exuviance? Och applicera i rätt dos… Många är ju så nöjda med denna ögonkräm så den verkar ändå så bra… Skulle du också kunna förklara lite kort hur man ska applicera en ögonkräm och hur mycket man ska ta sä det varken blir för mycket eller för lite… lätt hänt att det kan bli lite för mycket ibland… Kanske borde jag satsa på en mer återfuktning eller både serum och kräm? Vet inte ☹️ Är ju som sagt fet i hyn är lite rädd ifall jag nu köper mig en annan ögonkräm och det kanske blir för fet så att dessa knottror blir täppta och orsakar ännu mer du vet säkert någon som är riktigt amazing och kan hjälpa mig med detta så duktig som du är! Hoppas hoppas jag blir av med detta besvär tack vare din hjälp

  Best Regards,
  Sanaz

  • annica skriver:

   Hej Sanaz, Det låter som att ögoncremen inte har haft något fäste och rullat av huden när du appliceras din ögoncreme. Tips på hur du kan tänka när du applicerar produkter kring ögonen: https://www.youtube.com/watch?v=uRUTNBc3su4&index=6&list=PUn8rU7YzxNq_1_AVZ-2aaug Ett tips är även att se till att huden är väl återfuktad från tex ett ansiktsvatten innan applicering för ett jämnare resultat. Håller tummarna att du får till det med denna produkt då den verkligen är helt fantastisk och så många nöjda och återkommande kunder 🙂 Kram Annica

   • Sanaz skriver:

    Hejsan! Hade svarat på ditt svar men vet inte vad som hände?? Hittar inte mitt svar? Ska jag fortsätta med Exuviance ögonkrämen? Brukar applicera ansiktsvatten innan men vart ändå som jag förklarade konstigt nog kan det bli så om man råkat lägga för mycket? Frågade också om dessa små prickar får man det av torrhet eller när de blir täpt för står att de kan bero på tre olika saker skulle vilja få bort de lär de minskas med ögonkräm? Och kan man få bort det hos en terapeut? Stod att de kan uppstå av fet hy kan bli ihoptäppt

    • annica skriver:

     Hej Sanaz, Du kan med fördel applicera ansiktsvattnet innan och låt gärna huden vara lite fuktad från ansiktsvattnet innan du applicerar din ögoncreme. Är det milier så kan en anledning till att de bildas vara yttorrhet. Så jättebra att du börjar blanda dessa med fukt, minskar det inte är det alltid bäst att besöka en hudterapeut som kan hjälpa dig att tömma dessa. Kram Annica

 4. Sara skriver:

  Hej Annica,

  Behöver lite hjälp, vad är de bästa man kan göra åt en nyklämd innebränna på kinden, stort o rött märke nu 🙁 hur får man de att läka snabbt?

  Kram

  • annica skriver:

   Hej Sara, Jättebra att du söker en reparerande produkt när huden har fått ett ärr och nu behöver läka på bästa sätt. Jag skulle rekommendera dig att behandla den med Clinical scar reducing serum som hjälper till att öka läkningsprocessen i huden och lugnar inflammation. Kram Annica

 5. Madde skriver:

  Hej!
  Önska tips åt trötta/påsiga ögon som har mörka ringar under och ser allmänt hängiga ut..

  Kram

  • annica skriver:

   Hej Madde, Eftersom du nyligen har haft PD ska du vara lite försiktig att gå på allt för aktiva produkter men Dermalogicas UltraCalming produkter fungerade ju bra för dig. Har du testet detta ögonserum? En jättebra produkt för att stärka upp huden kring ögonen som även för att mörka ringer blir mindre synliga 🙂 Kram Annica

 6. Alyssa skriver:

  Hej! Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på 🙂 vad tycker du om image skincare och varför har ni inte produkten? Min hudterapeut informerade om de produkter men vill GÄRNA ha din expertis då jag följer dig slaviskt 🙂 Skall byta hudvård dåjag använt carita i många år och behöver lite omväxling. Har använt la mer i två månader som jag fullkomligt älskar men inte plånboken……. Haha 🙂

  Tacksam för svar!
  Kärlek
  Alyswa

  • annica skriver:

   Hej Alyssa, Riktigt spännande märke och förstår att du gillar dessa 🙂 Kanske att dessa kommer till Skincity någon gång. Framtiden får visa vad som kommer att hända.. Kram Annica

 7. Josefin skriver:

  En fundering över olika julkalendrar, är det bra att blanda produkter från olika märken under kort tid. Eftersom de tar väl en stund innan huden vänjer sig med nya produkter så finns de inte risk att huden blir kaos om man är i mitt fall rätt känslig? Jag kan absolut ha fel men det är därför jag frågar för jag inte vet

  • annica skriver:

   Hej Josefin, Detta är ett mycket bra tillfälle att testa på nya produkter för att få chans att prova på mindre storlekar än att alltid köpa full size. Plus att vissa märken kanske inte tilltalar direkt utan när man först får testa på produkten inser man att “OJ, var har denna produkt varit hela mitt liv” 🙂 🙂 Men du har så rätt, för att sedan kunna jobba mer resultatinriktat behöver du använda produkterna under en längre tid. Kommer ihåg från förra året att vi hade många produkter som fick sig en WOW-upplevelse hos massa kunder. Kram Annica

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »