Dagens Lucka: -30% på BABOR

  • | Annica

Låt mig presentera Babor, ett riktigt lyxigt, modernt och framgångsrikt märke som finns världen över. Biokemisten Dr. Babor grundade märket för drygt 60 år sen och den svarta rosen på loggan valde han för att den står för ”fullkomlig skönhet”. Ja, Babors produkter handlar verkligen om skönhet genom att skapa snabba, effektiva och långvariga resultat. För att få till alla dessa kvaliteter, samarbetar Babor med de bästa universiteten, ja de som ligger i framkant med sin forskning och utveckling när det handlar om huden. För Babor är naturen också super viktig och i starkt fokus i allt som man åstadkommer.

Dagens första tips är att passa på att fylla upp med Babors aktiva ampuller. Ampuller concentrates som är ännu mer aktiva och koncentrerande än ett serum. Babor är den okrönta drottningen när det kommer till ampuller och de ger huden så mycket näring.  Perfekt att ta till en ordentlig ampull-kur ifall det uppstår obalans i huden. Babors engångs ampuller i glas innehåller en mycket hög koncentration av aktiva ingredienser, som snabbt absorberas upp av huden. Det finns många olika sorters ampuller att välja på, så ni kan skräddarsy och mixa och matcha precis som ni önskar.

Babor Ampuller

En ampull, som jag vill lyfta lite extra så här innan jul är Stop Stress, ett mycket passande namn så här års och som ger fantastiska resultat! Nu när det är så pass kallt ute och varmt inne så blir det stora påfrestningar för huden. Stop Stress, denna lugnande fluid svalkar, dämpar rodnad, irritation och ger omedelbar effekt. En riktig SOS behandling! Toppen att applicera en ampull på kvällen efter rengöring, genom att badda in hela innehållet och sedan låta fluiden absorberas upp av huden. Avsluta med din nattcreme och när du vaknar har du fått en fantastiskt lugn och jämn hudton.

Kika även in Multi Vitamin ampuller, ja ni hör en riktig booster och mångas favorit!

Babor Multi Vitamin

Mitt nästa tips är att skämma bort huden på kroppen. En perfekt julklapp till dig själv eller till någon annan som du vill ge något härligt, lyxigt är Babor Relaxing Shower Milk to Foam. Här har vi mumma för både kropp och sinne. Denna uuunderbara shower milk omvandlas vid kontakt med vatten till ett härligt cremigt skum. Den innehåller närande oljor och hör här stamcellsextrakt från champagnepäron och massa andra godsaker och har en lyxig textur som rengör, återfuktar och sist men inte minst lugnar sinnet.

Babor Relaxing

Transforming formulas d v s när en produkt går från en konsistens till en annan som i detta fall hos Relaxing Shower Milk to Foam, då mjölken förvandlas till foam. Ja lägg detta på minnet då jag kommer prata mer om denna trend 2018. 😉

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

36 svar till “Dagens Lucka: -30% på BABOR”

  • (36) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Em skriver:

    Vann stort (nja.. 1000 haha) på bingolotto, går in på skincity och ni har rabatt på exuviance. Behöver jag ens säga att en del gick åt på en gång? Peeling padsen och rejuvenating treatment masque som jag fått många tips om att ha hemma. Lite som att vinna två gånger på samma kväll. God jul på dig (er – fått så mycket bra hjälp i chatten). Kram!

    • annica skriver:

      He Em, Tack för fina ord och vilka bra produkter du passade på att klicka hem 🙂 Hoppas att du hade en underbar jul och gott nytt år!
      Kram Annica

  2. Em skriver:

    Vann stort (nja.. 1000 haha) på bingolotto, går in på skincity och ni har rabatt på exuviance. Behöver jag ens säga att en del gick åt på en gång? Peeling padsen och rejuvenating treatment masque som jag fått många tips om att ha hemma. Lite som att vinna två gånger på samma kväll. God jul på dig (er – fått så mycket bra hjälp i chatten). Kram!

    • annica skriver:

      He Em, Tack för fina ord och vilka bra produkter du passade på att klicka hem 🙂 Hoppas att du hade en underbar jul och gott nytt år!
      Kram Annica

  3. Em skriver:

    Vann stort (nja.. 1000 haha) p&#229 bingolotto, g&#229r in p&#229 skincity och ni har rabatt p&#229 exuviance. Beh&#246ver jag ens s&#228ga att en del gick &#229t p&#229 en g&#229ng? Peeling padsen och rejuvenating treatment masque som jag f&#229tt m&#229nga tips om att ha hemma. Lite som att vinna tv&#229 g&#229nger p&#229 samma kv&#228ll. God jul p&#229 dig (er – f&#229tt s&#229 mycket bra hj&#228lp i chatten). Kram!

  4. Sanna skriver:

    Hej
    Funkar Babors ampuller med Exuviance produkter?
    Mvh
    Sanna

    • annica skriver:

      Hej Sanna, Bra fråga! Det fungerar alldeles utmärkt 🙂 Se bara till att hitta en produkt som passar din hud och ditt tillstånd. Återkom om du behöver rådgivning! Kram Annica

  5. Erika skriver:

    Hej 🙂 Jag har precis börjat meden rutin medJAN MARINI efter att ha sneglat på detta märke lääänge..ja år.. men inte kommit till skott. Har haft PC innan (och fick då mycket fin o bra hjälp av dig här) och de senaste 9 månaderna NeoStrata samt rengöring från Exuviance vilket fått min hud helt utan den minsta plita! Dock har ärr funnits kvar på kindben som jag vill jobba bort och då beslut jag fär att ge JM en rejäl chans.

    Jag har detta sedan snart en vecka tillbaka:
    C-esta rengöring
    C-esta serum
    Bioclear lotion (varannan kväl nu första veckan )
    Transformation Cream
    Solskydd har jag från PC Resist samt Jane Iredales BB-creme. B

    När huden vant sig ska jag lägga till retinol serumet från JM. MIn hud har fått lite plitor på kindbenen men de är väl normalt. Får bara fortsätta välja in försiktigt. Min hud kan kännas lite stressad och så nu mer..inte stressad med utslag utan mer att ärren blir mer röda och huden blir helt varmt i ansiktet (ej blank utan VARM). Skulle jag ha fördel av Babors Stop Stress ampull? Har beställt dom. Aldrig testat ampuller tidigare men de känns som dessa funkar till alla märken o inre är förknippade med utrensning ??

    Mim hud kan kännas rätt yttorr såhär års och jag har även köpt Hyla 3D serumet men de ligger kvar i kartong för jag tror jag ångrar de köpet. Men vad tror du? Kommer c -esta o transformation räcka o successivt bygga upp fukten i mon hud eller borde jag satsa på serumet också? Du får gärna kollator hudtest 🙂 hittills känns JM annars super. Bioclear känns inte alls på huden men de är nog fär min hud blivit van med krämer o pads från Neostrata med 10% aha-syra i sig vardera. Du får gärna komma med din input i min rutin då du är så himla duktig! 🙂

    Tack på förhand. Kram Erika

    • annica skriver:

      Hej Erika, Åh vad härligt att vara igång med en så fin rutin som Jan Marini 🙂 När man använder Jan Marini så bygger detta på en 5-stegs rutin med rengöring, serum, exfoliering, creme och solskydd. Så det är jättebra att du har denna bas och nu önskar bygga vidare. Eftersom du endast har haft grunden i en veckan kan det vara lite tidigt att addera en så pass aktiv ingrediens som retinol, även om den gör din hud gott. Men bara så att det inte blir allt för mycket nytt på en gång för dig. Det tar oftast 2 månader för huden att vänja in sig med en ny rutin och känns huden stressad redan nu. Du har en jättefin grund som jag tycker att du ska fortsätta med ett tag till innan du adderar fler steg. Så fortsätt på samma fina spår som du har idag. Känns huden torr kan du addera en fuktmask för att ge det lilla extra eller dra ner något mer exfolieringen 🙂 Stort lycka till och god jul!
      Kram Annica

      • Eriks skriver:

        Hej igen 🙂 Tack för ditt svar! 🙂 Okej då fortsätter jag med endast de fem stegen o tolkar de som de kanske är dumt att ta in Baborampuller oxå just nu. tack för svar o god jul 🙂

  6. Malin skriver:

    Hej Annica, min hy reagerar lite konstigt ibland. Vanligtvis yttorr, torr med sprickor i hyn pga att jag är torr antar jag. Är 28år, skrev till dig för någon vecka sedan ang min rutin och torrhet. Jag har nu funderingar igen… jag har nog kört på lite hårt pga tycker min hy spelar mig ett spratt och jag har försökt överlista den (utan större framgång). Jag har tyvärr lite blandade aktiva hudvårdsmärken.

    Jag tycker PC fuktmasken är otroligt skön men min hy suger upp allt på en gång och det känns nästan som en vanlig ansiktskräm på mig som för en gångs skull faktiskt återfuktar.

    Jag har följande produkter sen 1månad konsultation och mailande mer era hudterapeuter.
    Exuviance gentle cleanser
    PC resist moisture renewal oil booster
    PC calm redness spf 30 normal to dry skin

    Har även två fuktmasker
    PC hydrating mask
    Exuviance deep hydrating treatment (knappt använd)
    Exuviance pads (använder Max 2ggr/vecka)
    PC bha liquid 2% (som jag har slutat med)

    Som du nämnt tidigare bör jag ju inte blanda aktiva ingredienser. Jag har tänkt mig Exuviance och försöka fasa ut PC, men är så velig. Det kanske funkar med dessa PC om det inte är aktiva ingredienser..? Vill ju vara schysst mot min hy, men blir galen av detta yttorra och att det aldrig ger med sig. Jag måste liksom skrubba (med händerna när jag tvättar mig) av allt torrt som uppstår på mina kinder. Det känns som fukten inte får rätt start då jag är såhär torr innan jag börjar med serum och kräm. Jag kan även få knotter, talg?, pluppar (vet ej vad det är) på kinderna när jag är klar med tvätt och återfuktning. Vad beror detta på? att jag är känslig? Blir lätt röd i hyn av värme etc.

    Vill ju helt få en hy med lyster, fukt och som ser fräsch ut. Men känns omöjligt då all fukt liksom bara rullar av mig.

    Sorry för långt och kanske liknande fråga som sist. Men, stort tack för att ni är så proffsiga i ert team.

  7. Sanna skriver:

    Hej
    Funkar Babors ampuller med Exuviance produkter?
    Mvh
    Sanna

    • annica skriver:

      Hej Sanna, Bra fråga! Det fungerar alldeles utmärkt 🙂 Se bara till att hitta en produkt som passar din hud och ditt tillstånd. Återkom om du behöver rådgivning! Kram Annica

      • Sanna skriver:

        Åh va bra! Vilken ampull skulle du rekommendera om jag är väldigt yttorr, har lite pigmenteringar och har en tendens att få inkapslade porer runt hakan. 40+ är jag. Tack för svar!!

  8. Erika skriver:

    Hej 🙂 Jag har precis börjat meden rutin medJAN MARINI efter att ha sneglat på detta märke lääänge..ja år.. men inte kommit till skott. Har haft PC innan (och fick då mycket fin o bra hjälp av dig här) och de senaste 9 månaderna NeoStrata samt rengöring från Exuviance vilket fått min hud helt utan den minsta plita! Dock har ärr funnits kvar på kindben som jag vill jobba bort och då beslut jag fär att ge JM en rejäl chans.

    Jag har detta sedan snart en vecka tillbaka:
    C-esta rengöring
    C-esta serum
    Bioclear lotion (varannan kväl nu första veckan )
    Transformation Cream
    Solskydd har jag från PC Resist samt Jane Iredales BB-creme. B

    När huden vant sig ska jag lägga till retinol serumet från JM. MIn hud har fått lite plitor på kindbenen men de är väl normalt. Får bara fortsätta välja in försiktigt. Min hud kan kännas lite stressad och så nu mer..inte stressad med utslag utan mer att ärren blir mer röda och huden blir helt varmt i ansiktet (ej blank utan VARM). Skulle jag ha fördel av Babors Stop Stress ampull? Har beställt dom. Aldrig testat ampuller tidigare men de känns som dessa funkar till alla märken o inre är förknippade med utrensning ??

    Mim hud kan kännas rätt yttorr såhär års och jag har även köpt Hyla 3D serumet men de ligger kvar i kartong för jag tror jag ångrar de köpet. Men vad tror du? Kommer c -esta o transformation räcka o successivt bygga upp fukten i mon hud eller borde jag satsa på serumet också? Du får gärna kollator hudtest 🙂 hittills känns JM annars super. Bioclear känns inte alls på huden men de är nog fär min hud blivit van med krämer o pads från Neostrata med 10% aha-syra i sig vardera. Du får gärna komma med din input i min rutin då du är så himla duktig! 🙂

    Tack på förhand. Kram Erika

    • annica skriver:

      Hej Erika, Åh vad härligt att vara igång med en så fin rutin som Jan Marini 🙂 När man använder Jan Marini så bygger detta på en 5-stegs rutin med rengöring, serum, exfoliering, creme och solskydd. Så det är jättebra att du har denna bas och nu önskar bygga vidare. Eftersom du endast har haft grunden i en veckan kan det vara lite tidigt att addera en så pass aktiv ingrediens som retinol, även om den gör din hud gott. Men bara så att det inte blir allt för mycket nytt på en gång för dig. Det tar oftast 2 månader för huden att vänja in sig med en ny rutin och känns huden stressad redan nu. Du har en jättefin grund som jag tycker att du ska fortsätta med ett tag till innan du adderar fler steg. Så fortsätt på samma fina spår som du har idag. Känns huden torr kan du addera en fuktmask för att ge det lilla extra eller dra ner något mer exfolieringen 🙂 Stort lycka till och god jul!
      Kram Annica

      • Eriks skriver:

        Hej igen 🙂 Tack för ditt svar! 🙂 Okej då fortsätter jag med endast de fem stegen o tolkar de som de kanske är dumt att ta in Baborampuller oxå just nu. tack för svar o god jul 🙂

  9. Malin skriver:

    Hej Annica, min hy reagerar lite konstigt ibland. Vanligtvis yttorr, torr med sprickor i hyn pga att jag är torr antar jag. Är 28år, skrev till dig för någon vecka sedan ang min rutin och torrhet. Jag har nu funderingar igen… jag har nog kört på lite hårt pga tycker min hy spelar mig ett spratt och jag har försökt överlista den (utan större framgång). Jag har tyvärr lite blandade aktiva hudvårdsmärken.

    Jag tycker PC fuktmasken är otroligt skön men min hy suger upp allt på en gång och det känns nästan som en vanlig ansiktskräm på mig som för en gångs skull faktiskt återfuktar.

    Jag har följande produkter sen 1månad konsultation och mailande mer era hudterapeuter.
    Exuviance gentle cleanser
    PC resist moisture renewal oil booster
    PC calm redness spf 30 normal to dry skin

    Har även två fuktmasker
    PC hydrating mask
    Exuviance deep hydrating treatment (knappt använd)
    Exuviance pads (använder Max 2ggr/vecka)
    PC bha liquid 2% (som jag har slutat med)

    Som du nämnt tidigare bör jag ju inte blanda aktiva ingredienser. Jag har tänkt mig Exuviance och försöka fasa ut PC, men är så velig. Det kanske funkar med dessa PC om det inte är aktiva ingredienser..? Vill ju vara schysst mot min hy, men blir galen av detta yttorra och att det aldrig ger med sig. Jag måste liksom skrubba (med händerna när jag tvättar mig) av allt torrt som uppstår på mina kinder. Det känns som fukten inte får rätt start då jag är såhär torr innan jag börjar med serum och kräm. Jag kan även få knotter, talg?, pluppar (vet ej vad det är) på kinderna när jag är klar med tvätt och återfuktning. Vad beror detta på? att jag är känslig? Blir lätt röd i hyn av värme etc.

    Vill ju helt få en hy med lyster, fukt och som ser fräsch ut. Men känns omöjligt då all fukt liksom bara rullar av mig.

    Sorry för långt och kanske liknande fråga som sist. Men, stort tack för att ni är så proffsiga i ert team.

  10. Sanna skriver:

    Hej
    Funkar Babors ampuller med Exuviance produkter?
    Mvh
    Sanna

  11. Erika skriver:

    Hej 🙂 Jag har precis b&#246rjat meden rutin medJAN MARINI efter att ha sneglat p&#229 detta m&#228rke l&#228&#228&#228nge..ja &#229r.. men inte kommit till skott. Har haft PC innan (och fick d&#229 mycket fin o bra hj&#228lp av dig h&#228r) och de senaste 9 m&#229naderna NeoStrata samt reng&#246ring fr&#229n Exuviance vilket f&#229tt min hud helt utan den minsta plita! Dock har &#228rr funnits kvar p&#229 kindben som jag vill jobba bort och d&#229 beslut jag f&#228r att ge JM en rej&#228l chans.

    Jag har detta sedan snart en vecka tillbaka:
    C-esta reng&#246ring
    C-esta serum
    Bioclear lotion (varannan kv&#228l nu f&#246rsta veckan )
    Transformation Cream
    Solskydd har jag fr&#229n PC Resist samt Jane Iredales BB-creme. B

    N&#228r huden vant sig ska jag l&#228gga till retinol serumet fr&#229n JM. MIn hud har f&#229tt lite plitor p&#229 kindbenen men de &#228r v&#228l normalt. F&#229r bara forts&#228tta v&#228lja in f&#246rsiktigt. Min hud kan k&#228nnas lite stressad och s&#229 nu mer..inte stressad med utslag utan mer att &#228rren blir mer r&#246da och huden blir helt varmt i ansiktet (ej blank utan VARM). Skulle jag ha f&#246rdel av Babors Stop Stress ampull? Har best&#228llt dom. Aldrig testat ampuller tidigare men de k&#228nns som dessa funkar till alla m&#228rken o inre &#228r f&#246rknippade med utrensning ??

    Mim hud kan k&#228nnas r&#228tt yttorr s&#229h&#228r &#229rs och jag har &#228ven k&#246pt Hyla 3D serumet men de ligger kvar i kartong f&#246r jag tror jag &#229ngrar de k&#246pet. Men vad tror du? Kommer c -esta o transformation r&#228cka o successivt bygga upp fukten i mon hud eller borde jag satsa p&#229 serumet ocks&#229? Du f&#229r g&#228rna kollator hudtest 🙂 hittills k&#228nns JM annars super. Bioclear k&#228nns inte alls p&#229 huden men de &#228r nog f&#228r min hud blivit van med kr&#228mer o pads fr&#229n Neostrata med 10% aha-syra i sig vardera. Du f&#229r g&#228rna komma med din input i min rutin d&#229 du &#228r s&#229 himla duktig! 🙂

    Tack p&#229 f&#246rhand. Kram Erika

  12. Malin skriver:

    Hej Annica, min hy reagerar lite konstigt ibland. Vanligtvis yttorr, torr med sprickor i hyn pga att jag &#228r torr antar jag. &#196r 28&#229r, skrev till dig f&#246r n&#229gon vecka sedan ang min rutin och torrhet. Jag har nu funderingar igen… jag har nog k&#246rt p&#229 lite h&#229rt pga tycker min hy spelar mig ett spratt och jag har f&#246rs&#246kt &#246verlista den (utan st&#246rre framg&#229ng). Jag har tyv&#228rr lite blandade aktiva hudv&#229rdsm&#228rken.

    Jag tycker PC fuktmasken &#228r otroligt sk&#246n men min hy suger upp allt p&#229 en g&#229ng och det k&#228nns n&#228stan som en vanlig ansiktskr&#228m p&#229 mig som f&#246r en g&#229ngs skull faktiskt &#229terfuktar.

    Jag har f&#246ljande produkter sen 1m&#229nad konsultation och mailande mer era hudterapeuter.
    Exuviance gentle cleanser
    PC resist moisture renewal oil booster
    PC calm redness spf 30 normal to dry skin

    Har &#228ven tv&#229 fuktmasker
    PC hydrating mask
    Exuviance deep hydrating treatment (knappt anv&#228nd)
    Exuviance pads (anv&#228nder Max 2ggr/vecka)
    PC bha liquid 2% (som jag har slutat med)

    Som du n&#228mnt tidigare b&#246r jag ju inte blanda aktiva ingredienser. Jag har t&#228nkt mig Exuviance och f&#246rs&#246ka fasa ut PC, men &#228r s&#229 velig. Det kanske funkar med dessa PC om det inte &#228r aktiva ingredienser..? Vill ju vara schysst mot min hy, men blir galen av detta yttorra och att det aldrig ger med sig. Jag m&#229ste liksom skrubba (med h&#228nderna n&#228r jag tv&#228ttar mig) av allt torrt som uppst&#229r p&#229 mina kinder. Det k&#228nns som fukten inte f&#229r r&#228tt start d&#229 jag &#228r s&#229h&#228r torr innan jag b&#246rjar med serum och kr&#228m. Jag kan &#228ven f&#229 knotter, talg?, pluppar (vet ej vad det &#228r) p&#229 kinderna n&#228r jag &#228r klar med tv&#228tt och &#229terfuktning. Vad beror detta p&#229? att jag &#228r k&#228nslig? Blir l&#228tt r&#246d i hyn av v&#228rme etc.

    Vill ju helt f&#229 en hy med lyster, fukt och som ser fr&#228sch ut. Men k&#228nns om&#246jligt d&#229 all fukt liksom bara rullar av mig.

    Sorry f&#246r l&#229ngt och kanske liknande fr&#229ga som sist. Men, stort tack f&#246r att ni &#228r s&#229 proffsiga i ert team.