Scrolla för att läsa mer

Dagens Lucka: -30% på BY TERRY

By Terry

Terry de Gunzburg denna sprudlande, energiska kvinna och en stor internationell makeup artist, som också var en skicklig utvecklare hos Yves Saint Laurent i över 15 år. Hon valde att kliva av och skapade i stället sitt eget hyllade hudvårdsmärke i makeup format! By Terry!

 

I dagens lucka finner vi verkligen ett makeup artist märke men som är lika perfekt att använda för oss alla. Det som jag älskar med By Terry är enkelheten, men ändå med den höga kvaliteten och sist men inte minst med en riktig rolig twist på produkterna.

Låt mig nu presentera den helt nya lanseringen av Lash-Expert Twist Bruch Mascara. Här kan vi snacka om rolig twist! Med denna verkligt innovativa mascara kan du själv skräddarsy dina fransar. Gå från en mer naturlig look till en riktig fransförvandling. Med en vridning av mascaralocket förvandlas borsten och du kan du själv börja designa dina fransar. Hur häftigt är inte detta??

 By Terry mascara

Jag älskar den djupsvarta nyansen med en touch av blått i, som ger en intensiv effekt på fransarna. Själv gillar jag att ha en lite mer nedtonad makeup look på dagen och sedan kunna förvandla om min make till fest med mycket mascara och markerade ögon. Twist-mascaran ger både längd plus volym, sitter på bra och är lätt att tvätta av. Snacka om en Game-Changer! Så passa på att inhandla den perfekta julklappen till dig själv! 😉

 By Terry mascara

Mitt bonustips är att sätta lite färg på tillvaron nu i vintermörkret! By Terry har nämligen fantastiska nyanser i både läppstift, rouger, highlighter och läppglans. Det är som en godisbutik för ögonen.

 

Spana in Rouge Expert Click Stick dessa sidenmatta läppstift som finns i 25 olika nyanser. Från sprakande färgstarkt till ”barely-there” nyanser. Det finns kulörer för alla hudtoner och tillfällen. Click Sticken är mjuka och creamiga i sin konsistens och sitter på hela dagen. Ett tips, för en lättare finish, applicera med fingret och dutta ut över läpparna. För full täckning, applicera som ett vanligt läppstift. Så lätt får du två produkter i en och samma!

 Rouge Expert Click Stick

Så en mascara som ger fantastiska fransar och ett snyggt läppstift till är du good to go! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 svar till “Dagens Lucka: -30% på BY TERRY”

 • (35) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. F.K. skriver:

  HeJ! Kan ni få inn Z.O. Medical hudvård?? 🙂

  • annica skriver:

   Hej F.K., Jätteroligt att du återkommer med önskemål på märken 🙂 Noterat och så får vi se vad som händer framöver. Kram Annica

 2. Petra skriver:

  Hej Annica!

  Jag använder nu
  PAULA’S CHOICE
  RESIST INTENSIVE WRINKLE-REPAIR RETINOL SERUM. Tänker att jag så småningom vill ha ett effektivare retinol. Vilket rekommenderar du? Använder syror från pc. Fick tips på chatten om ptr retinol. Den verkar bra men vill endå ha ett “second opinion” 🙂 borde jag passa på och köpa nu när den är på erbjudande. eller är versos nattkräm lika effektiv men skonsammare för huden? Tacksam för svar. 🙂

  • annica skriver:

   Hej Petra, Du kan absolut gå på lite högre koncentration av retinol men bra att börja milt och sedan öka upp 🙂 Versos nattcreme är annars en mycket bra start. Kram Annica

 3. Carullen skriver:

  Hejsan!
  Jag har använt EA pro men håller på att gå över till Klairs och LJH, gillar verkligen dessa, hittills!!
  Dock tar jag med mig EA pro TAP för SPF som är fantastisk. Vill även ha en ofärgad SFP och har då använt Filorga E-youth som jag också gillar jättemycket. Tyvärr “rullar” den när jag använder tillsammans med Klairs. 🙁
  Klairs egen SPF har jag fått uppfattningen av att den är ger en vit hudton.
  Så jag skulle önska tips på SPF som är av samma typ som EApro TAP och Filorga, dvs dagkräm med SPF.
  Kanske kan önska ett inlägg om SPF för daglig,t året runt, bruk som uppföljning av syra-inläggen.

  Tack! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Carullen, K-beauty är fantastiskt!
   Klairs SPF har både kemiskt och fysikaliskt filter så den går fortfarande in i huden men är lite vit. Jag upplever den inte som vit på huden och tycker att det är ett lätt och bra solskydd. Jättebra att du återkommer och tipsar om kommande inlägg.
   Kram Annica

 4. Petra skriver:

  Ännu en fråga. Är det bättre att använda pc aha 5% alla dagar eller 10% 1/vecka?

 5. Tove skriver:

  Hej Annica!
  Här kommer en hel roman med funderingar från en 28-årig total nybörjare i hudvårdsdjungeln!
  Känns pinsamt att erkänna att jag tidigare bara haft en kvällsrutin bestående av en billig rengöring från nivea och dermalogicas skin smoothing cream. Detta har jag kört på i flera år, ja jag vet ILLA!

  Har dock aldrig haft några större bekymmer med min hy, men på senare tid har jag känt mig både torr och oljig med en hel del pormaskar som lätt blir inflammerade. Så, jag gick iväg på en microzone-behandling där hudterapeuten från dermalogica tyckte att min hud hade ett torrt lager vilket gjorde att porerna täpptes till. Jag blev rekommenderad att använda Special cleansing gel, Skin renewal booster och Skin smoothing cream både morgon och kväll samt Daily microfoliant 2-3 ggr i veckan.
  När jag kom hem och tänkte lite på vad hon sagt kändes det konstigt att jag inte blev rekommenderad mer fuktgivande produkter, så jag klickade hem PC Rehydrating moisture mask från er för att komplettera med. Tänker jag rätt här? Tycker om att vara mycket utomhus både varma sommardagar och kalla vinterdagar, kan jag använda samma rutiner året runt?

  Nu är jag 1,5 vecka in i mina nya rutiner och huden varierar lite från dag till dag i att kännas mer torr, eller mer oljig jämfört med innan, och har fått mer finnar. Jag förstår att det tar ett tag att vänja in produkterna men jag undrar om det är något som du tycker jag bör tänka på eller lägga till/ta bort i mina rutiner?

  Phu, det var nog allt för tillfället! 😉 Tack så länge!

  • annica skriver:

   Hej Tove, Du har bra produkter utifrån hudens behov och jättebra att du adderar en fuktmask, huden har en tendens att bli torrare när man börjar med en ny rutin och speciellt denna tid på året. Även om produkterna verkar exfolierande och reglerande av talg har du även återfuktande egenskaper i dina produkter. Rutinen anpassar du efter behov och tänk även på att addera dagligt solskydd för att göra din rutin optimal! Huden är just nu under invänjning och kommer snart komma i balans. Första 1-3 veckorna brukar huden bli som mest ur balans innan det vänder. En sista sak att tänka på.. tänk på att vänja in Skin renewal booster, det är en fantastisk produkt som kommer att ge otroligt fina resultat, men det kräver lite mer invänjning 🙂 Lycka till! Kram Annica

 6. Gabriella skriver:

  Hej Annica, tack för ditt senaste svar kring dermalogica produkterna ☺️ Jag tycker att clearing skin wash känns oerhört bra efter att man tvättat ansiktet känns rent och fräscht… men att de poppade upp finnar gjorde mig bara så osäker.. sen har jag väldigt fet/blandhy och porer så hyn blir lätt täppt har även hög talgproduktion tror du missat det hehe då du skrev ”eftersom att du din hy inte är så tilltäppt” för jag är även fet på rygg och bröstkorgen och detta kommer oftast av hög talgproduktion vilket jag har så därför valde jag clearing skin wash då de tydligen ska vara bra mot dessa besvär… sen avvaktade jag ju i fem dagar… tror att du nu vet vad för hy jag har hehe… jag äter även nyttigt så är inget som kommer av maten… utan bara denna höga talgproduktion jag haft som liten.. tycker du att jag bör fortsätta med denna rengöring eller ska jag byta ut den helt mot special cleansingen? För känns lite synd att behöva byta ut allt då jag ej tror att jag behöver det? Då dermalogica ändå är ett bra märke… och la ju även till boostern osv efter att du tipsade om de ☺️ En till liten fråga man kan väl inte få inkapslade finnar av clearing skin wash? Har enbart två små i ansiktet undrar om det bästa är att ta bort det hos en hudterapeut de kan väl få bort de?

  Önskar dig en fin helg! ☺️
  Kram

 7. Gabriella skriver:

  Vill bara tillägga att i början var jag också lite rädd med att börja varje dag och kväll så gjorde aldrig det just för att de ej skulle uppstå mer så av rädsla använde jag ej produkterna flitigt har nu börjat göra det och står även att denna clearing skin wash jobbar mer på finnar porer än special cleansing speciellt på fet hy med hög talgproduktion… sist men inte minst vilket av dessa två ska jag köra med tycker du? Nu när jag förklara precis hur min hy är ☺️ Hoppas du fått en bild då du hade missförstått lite hehe när du trodde att jag ej hade så tilltäppt hy ☺️ Tack för att du hjälper Annica!

  Kram kran

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Du upplever att du lätt kan få tilltäpptheter men att det mer är mindre partier och upplever därför inte att du behöver produkter endast utifrån detta. Utan att det även är viktigt att behandla de torrare partierna som du har för att förhindra att huden inte lika lätt blir tilltäppt igen. Viktigt att hitta en bra balans mellan exfoliering och fukt 🙂 Inte alltid det lättaste men det är därför det är viktigt att hitta en balans mellan dessa. Lycka till och försök hålla dig till tidigare rekommendation 🙂

   Kram Annica

   • Gabriella skriver:

    Hej, tack så mycket ☺️ Menar du att jag ska fortsätta med denna cleansing jag nu har samt resten? Utan att byta ut de? Tänkte har ju precis tilllagt resten också så skulle känts lite onödigt att byta ut allt…

    Kramar

    • annica skriver:

     Hej Gabriella, Vet att du och jag har varit lite fram och tillbaka med din rutin. För att det ska bli tydligare får du gärna lista upp din rutin och skicka till info@skincity.se med bilder på din hud 🙂 Så kan jag och mina kollegor lättare kunna följa upp och se hur vi på bästa sätt kan lägga upp rutinen. Hittar inte några köp registrerat på dig och har lite svårt att se exakt vad du använder just nu. Kram Annica

     • Gabriella skriver:

      Missade det sista du skrev sorry känns också lite pinsamt att skicka in närbilder på hyn när den inte är så jätte fräsch låter kanske jätte konstigt I know men skulle kännas tryggare att visa upp hyn i verkligheten än på bild man får sån kompleks på närbild när den är lite ur balans Åhh känns svårt att skriva detta med då det kanske låter konstigt men hoppas du som hudterapeut förstör mig Kan gärna skicka in bild på produkterna om jag får till din email eller kanske tom på Instagram? Hade ialf en liten fråga kring produkten som jag nyligen skrev här ovanför tack för ditt tålamod och hänsyn fina du!

     • annica skriver:

      Hej Gabriella, Eftersom du har Daily microfolaint kan du byta till Speciel cleansing gel. Du kan tex med fördel ta lite Daily microfoliant direkt i din rengöring till kvällen 🙂 Förstår om du inte vill skicka in bild men tycker du har en bra och anpassad rutin som passar just din hud och tillstånd.
      Kram Annica

     • Gabriella skriver:

      Hej Annica! Tack återigen för svar… jo jag vet det har faktiskt varit lite fram och tillbaka.. men sista rek jag ifrån dig var dermalogica clearing skin wash microfoliant peelingen samt charcoal masken ibland och smoothing creamen inklusive hydrating boostern du skrev också att detta skulle vara bra ☺️ Så köpte dessa dock bad jag min syster beställa de eftersom att jag var utomlands och använder mig av ett utlandskyrkan bankkort ☺️ Jag undrade bara om jag skulle fortsätta med rengöringen och ville berätta så tydligt som möjligt hur min hy är så att du får en bättre bild hehe har ju tilltäpptheter och porer vid näsa hakan bara och lite utanför näsan där samt finnar som ibland kan poppa upp pga hög talgproduktion som jag har så även min rygg och dekoltaget lätt kan bli fet så undrad bara om jag skulle fortsätta med clearing skin wash eller byta ut den helt mot special cleansingen istället anledningen till att jag hittills kört och velat använda clearing skin wash är för att många hudterapeuter säger att denna är extra effektiv och bra mot tilläpptheter och pormaskar och enstakade finnar medans special cleansing är mer åt något annat stämmer det? Var bara detta jag undrade hehe annars kör jag på denna rutin varje dag och kväll dina svar och din hjälp uppskattas lika mycket varje gång! Betyder mycket By the way så beställde jag ju dessa produkter efter din rek också då du skrev att detta skulle nog passa riktigt bra ☺️ Man vill ju helst inte byta ut så snabbt då man precis lagt till nya produkter…

      Massa Kramar!

 8. ELLa skriver:

  Hej vad rekommenderar du har röda blemmor på näsa som finnar? Vad kan passa till att dölja det?

 9. Em skriver:

  Hej
  Tack för den bästa hudvårdsbloggen!

  Jag känner mig lite vilse i alla produkter jag köpt på mig nu.

  Har PC 2% bha, samt PC 10% niacinamide. och Biologique P50. Jag har retinolserum från PTR och C-vitamin från Medik8. Har på det även C15 super booster från PC.
  Har förstått att C-vitamin serum ska man gärna ta på morgonen, och retinol på kvällen.
  Men vart får jag in BHA, P50 och niacinamide?
  Jag har även Supple facial toner från Klairs. Används den i samband med bha/p50 eller istället för dem?
  Och är super booster lite samma sak som den från Medik8?
  Förlåt för alla frågor.
  /Förvirrad

  • annica skriver:

   Hej Em, Jättebra att du hör av dig när du känner dig osäker. Du har en fin rutin med många produkter men tänk på att inte blanda allt för många aktiva steg i rutinen. Även om BHA från Paula’s Choice och Biologique Lotion P50 är fantastiska så skulle jag rekommendera dig att försöka välja en av dessa 🙂 Produkterna arbetar på liknande sätt och du ska försöka att undvika att blanda exfolierande syror mellan olika märken.
   Supple facial toner ersätter inte din leave-on exfoliering, utan du applicerar först ansiktsvatten och sedan följer upp med kommande exfoliering(Lotion P50/2% BHA). Men har du en mildare rengöring(som Lait U från Biologique recherche kan du använda rengöring, Lotion P50 och sedan Supple facial toner). När du använder ditt ansiktsvatten är alltså lite beroende på vilken rengöring du har. Min rekommendation på upplägg av dina produkter.

   Morgon
   Supple facial toner
   PC 2% bha/Lotion P50 (anpassas efter behov och hur länge du använt den)
   C15 super booster från PC
   C-vitamin från Medik8

   Kväll
   Supple facial toner
   PC 2% bha/Lotion P50 (anpassas efter behov och hur länge du använt den)
   PC 10% niacinamide
   Retinolserum från PTR (anpassas efter behov och hur länge du använt den)

   Lycka till!

   Kram Annica

 10. Sanaz skriver:

  Hejsan! Jag har en fråga jag funderar över torrborstning tycker du det är något bra? Finns ju massa peelingar från kroppen numera men tänker mer om du tycker det är bra att torrborsta kroppen först och sedan peela med kroppspeeling om man har lite inåtväxta hårstrån. Vad tycker du? Eller är det lika bra med bara en kroppspeeling? Kring torrborste kan man köpa vilken som? Som säljs på Åhléns och övriga butiker? Eller ska det ha specifika strån? Skulle gärna vilja höra vad du tycker.
  Mvh
  Sanaz

  • annica skriver:

   Hej Sanaz, Torrborstning kan vara riktigt bra, så länge huden inte är så känslig 🙂 Ett bra sätt för att verkligen få igång cirkulationen i huden. Inåtväxta strån kan ofta vara lite stressade och då kan det bli lite häftigt med torrborstning, då kan det vara bättre med kroppspeling med milda syror eller body lotion med exfolierande syror 🙂 Kram Annica

   • Sanaz skriver:

    Hejsan! Tack! Köpte Exuviance body polishing peelingen jag frågade om häromdagen tycker du att man ska smörja in den med händerna i cirkulerande rörelser eller med en handske för så bra resultat som möjligt

    Funderar över en liten sak jag har små små millier under ögonen vilket stör mig även om de knappt syns men jag kan ibland känna de med fingrarna och känns som att jag kan då bort de med fingrarna när jag typ skrapar på de på ett försiktigt sätt de slätas ut typ i en minut sen känns de igen och man vill ju som sagt inte pilla på de ifall de blir ärr men kan riktigt hålla mig då de stör mig använder mig av Exuviance ögonkräm och den kan väl inte täppa till de? Så att de kommer fler eller syns mer? Känns så ibland när jag kan lägga en ögonkräm eller bara ansiktskräm så känns de som att jag får en finne vid ögat konstigt nog är ju fet också i hyn men även väldigt torr i ögonen undrar också om jag kan då bort de hos en hudterapeut skulle ju glädjas enormt då de stör mig en aning

    Mvh
    Sanaz

    • annica skriver:

     Hej Sanaz, Det kan räcka gott och väl att börja använda händerna till en början 🙂
     Exuviance ögoncreme täpper inte till och ger bra med fukt kring ögat vilket kan vara en av de anledningar till att huden lättare blir tilltäppt. Men du behöver oftast ge huden lite tid innan du kan se de större resultaten. Så du kan med fördel fortsätta med denna fantastiska ögoncreme som verkligen levererar fantastiska resultat.
     Kram Annica

 11. Malin skriver:

  Hej Annica!
  Din blogg har varit lite ”konstig” på sista tiden. Får inte upp de nya inläggen. Ibland kan jag nå dem om jag trycker på ”se hela inlägget” men just nu är det här inlägger det senaste jag ser. Vet inte om det är fler som upplever det här . Vill ju ta del av din fina blogg Allt gott!

  • annica skriver:

   Hej Malin, Jag ser till att kolla upp detta på en gång 🙂 Självklart så ska det fungera felfritt så glad att du tar dig tid att återkoppla när du upplever att något inte är som det ska. Kram Annica

   • Lena skriver:

    Hej, ja den har strulat länge. Jag har även meddelat chatten för ett tag sen. Man måste aktivt uppdatera på mobilen eller hemsidan för att se nya inlägg, frågor och svar. Lätt att missa så hoppas ni får ordning på det.

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »

Torra händer?

Våra händer behöver extra kärlek nu när kylan är här. Den kalla luften gör att huden lätt torkar ut, vilket kan visa sig som självsprickor, trasiga nagelband och sköra naglar.  För att hjälpa er att hålla händerna snygga och mjuka denna säsong vill jag tipsa om dessa super produkter. Handcremernas handcreme som reparerar vilken torr […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 2

Här kommer fortsättningen på vilka favoriter som fick äran att följa med på resan.. 🙂 Som rengöring gjorde jag det enkelt för mig och tog med mig 2 st travel sizes av Hygges Cleasning Water.. Det är ett milt rengöringsvatten som avlägsnar make-up och orenheter samtidigt som den återfuktar och bevarar en stark hudbarriär. Toppen […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 1

Tänkte bjuda er som gillar resor på en liten reserapport från Maldiverna. Måste säga att Maldiverna är min absoluta favoritdestination. Det är så vackert att jag får ont i hjärtat. Havet, sanden, himlen. Alltid lika vackert men hela tiden på olika sätt. Alla dessa element är ju hela tiden i förändring.. man tittar bort en […]

Se hela inlägget »

Kuren mot keratosis

Just denna tid på året när kylan krypet sig på blir huden ofta extra utsatt. För den som inte är bekant är keratosis pilaris (KP) en över produktion av keratin som resulterar i röda små ”knottror” på huden som kan vara både irriterande och svåra att bli av med. Här kommer knepen hur du på […]

Se hela inlägget »

Lösningen för en känslig hud!

Har ni sett nyheten att vi har fått in Epionce i vårt sortiment. Ett märke jag vet ni kommer att gilla och ni som redan känner till ja you already know what I´m talking about! 😊 Med sin dubbla kliniska prövningar från oberoende företag ser de till att produkterna gör vad de säger och levererar […]

Se hela inlägget »

Rätt makeup för mogen hud

Många tycker det här med makeup är ganska så svårt. När man blir lite äldre kan man även få oönskade linjer och torrare hud uppkomma som för många tycks försvåra det hela. Men den goda nyheten är att anpassar vi vår makeup rätt kan vi göra underverk. Med rätt val av produkter kan vi både […]

Se hela inlägget »

Vinterpreppa huden-Nyhetsmorgon

I morse var min kollega Sofia med på Nyhetsmorgon om pratade om sååå spännande ämnen. Om ni missade det så kommer hela klippet här nedan. 🙂 Eller så kan ni se det direkt på Nyhetsmorgon via denna länk. Under reportaget pratade Sofia om det så kallade blåaljuset. Från våra mobiler, datorskärmar får vi koncentrerat det så kallade […]

Se hela inlägget »

Meet the founders: CODAGE

För några veckor sedan kickade jag igång ett till nytt koncept här på bloggen som jag döpte till ”Meet the founders”. Förra gången intervjuade jag Kerstin Florian, grundaren av ett av världens främsta SPA märke, så om du missade inlägget så kan du läsa det HÄR. Idag bjuder jag på en riktigt maffig intervju med […]

Se hela inlägget »

Så påverkar kollagen din hud

Kollagen ett riktigt buzz word och på allas läppar just nu. Ett naturligt byggsten i våra kroppar. Visste ni att runt 30 procent av kroppens protein består av kollagen och finns i våra ben, senor, muskler och i vår hud. Men med åldern… ja redan så tidigt som i 30 års åldern… krymper kollagenförrådet vilket […]

Se hela inlägget »