Scrolla för att läsa mer

Dagens lucka: 30% på CODAGE

 Codage
Alltså bara ett par dagar in i vår magiska kalender.. hur känner ni darlings? Känns det bra? Är ni nöjda so far..???
Idag bjuder vi på hudvårdens DNA. Serum, serum, serum. Eller Codage har ju mer än serum men Serum är verkligen hjärtat i Codage precis som det är i hudvården. Idag bjuder jag er på min Codage MUST HAVE!
SERUMFAVORITEN SOM GER KRAFT & ENERGI
Jag kan känna en brist på energi i huden i bland… ni vet känslan när man kan känna sig trött i huden..Ibland syns det mycket och ibland syns det lite.. hudens känns liksom lite lös å tung, typ som när man sovit dåligt.  Hajjar ni vad jag menar? DÅ kan ni säga HEEEEJ till Serum Radiance & Energi!
 
Det här serumet togs fram specifikt för filmstjärnorna på filmfestivalen i Cannes. De efterfrågade något som kunde göra att de kunde vara uppe sent på nätterna på galej, jobba hårt på dagarna och ändå se fräscha ut.  TA DAA så föddes Radiance & Energy No 3. Känns helt som ett serum i min smak även om jag inte är ute på galej hela nätterna;). Så det är verkligen speciellt utvecklat för en tött, glåmig och lysterlös hud som behöver ENERGI. Dvs precis det iaf jag behöver sätta in i rutinen nu för att mota olle i grind när jobbet rullar på i 110 och mörka hösten är på ingång. Ger huden extra kraft att återhämta vid stressiga perioder med lite sömn!
Innehåller mkt aktiva  näringsämnen, som gröna alger och flera olika typer av microalger ( detta med havets grymma ingredienser har jag oxå saknat lite i min hudvårdsrutin), lågmolekulär hyaluronsyra, DNA skyddande peptider, A,C,E-vitamin. Viper venom Peptide ( dvs lite botox effekt på flaska).  MUMMMELIMUMS. Är oxå en perfekt första antiage produkt för en ung person. Det är inget för kraftigt stimulerande så den kan verkligen användas av alla åldrar. Perfekt oxå för killar eller de som inte gillar å ha så mkt makeup men vill skapa en snygg lyster direkt på huden. Funkar även på känslig hud då den bla. innehåller lugnande neuropeptider.
Detta är en bestseller worldwide!

 

Som ett litet bonus tips vill jag å det varmaste rekommendera Codage wounderbara kombinerade Mask Peeling, Micro Peeling Mask. Hörrni, denna lämnar er inte besvikna.. mega plumping på huden samtidigt som den liksom bara hyvlar av det tråkiga lagret av gamla hudceller supereffektivt.

Codage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

37 svar till “Dagens lucka: 30% på CODAGE”

 • (37) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sanaz skriver:

  Hej Annica! Vet inte om du minns men hade ställt en fråga gällande kroppspeeling längre ner bland dina tidigare inlägg ☺️ Jag har ju som sagt på senaste märkt att jag fått små röda prickar på benet bara på ena benet har jag några få men på det andra benet är det lite mer men ej så mycket det känns inte så skönt och inte så fint heller speciellt när man vill ha på sig någon klänning och så vet du vad sånt här kan bero på? Rakar mig aldrig utan vaxar istället rakade endast en gång och det var i somras dock är prickarna på vissa delar som jag knappt rakat på så känns som att det inte är pga rakningen vill så gärna få bort det ☺️ Det är väl möjligt då jag aldrig haft sånt förr? Man får lite panik haha skulle peeling regelbundet hjälpa som Exuviance? Den verkar vara väldigt bra tänkte isåfall köpa den från skincity ☺️

  Hoppas du får en fin söndag!
  Kramar
  Sanaz

  • annica skriver:

   Hej Sanaz, Exfoliering från Exuviance kan absolut minska irritation i hårsäckarna i förebyggande syfte, men är huden röd, irriterad och är tilltäppt kan BHA-syran hjälpa dig och sedan kan Exuviance kroppsprodukt vara något att gå över till när huden är i lite bättre balans. Men först lugna och minska ner stressen i huden 🙂 Kram Annica

   • Sanaz skriver:

    Tack snälla! Vet inte om den riktigt är irriterad eller om de röda beror på något annat vad är de vanligaste orsakerna? Själv tror jag det är inåtväxta små hårstrån som gör att det ser rött ut på ytan då de är små prickar för har lite inåtväxta hårstrån speciellt när hårstråna minskat efter vaxningarna man gjort genom tiden jag tänkte på paulas choice men den är ju mer som en body lotion var typ bara de som man kanske störde sig på lite haha vill helst ha någon skrubb man kör i duschen så man får bort alla dödahudcellr så de inåtväxta hårstråna försvinner men ska nog gå lika bra med Exuviance? ☺️ Kan liksom ej förvärras hehe tycker du jag ska köra med en skrubbhandske innan denna peeling eller bara peeling över Kram kram

 2. Linn skriver:

  Hej.
  Hur ska man tänka när det står ”för mogen hud”, ungefär från vilken ålder är det aktuellt ? Finns det någon risk med att använda en sådan produkt för tidigt?
  Mvh Linn

 3. Fia skriver:

  Hej! Vad blir skillnade på att tex använda pc daglig leave on syra eller köra typ codage micro peeling ett par ggr i veckan ? Har en blandhy med lite svarta porer och lite ojämn hudyta som jag vill jobba på.

  • annica skriver:

   Hej Fia, Superbra fråga!
   För att verkligen kunna arbeta effektivt på något så envist som pormaskar tror jag mer på daglig underhållning av huden. Codage bygger också på daglig exfolering med Pre-treatment toning lotion och att du sedan kan addera tex Micro peeling för att boosta effekten och för att få in andra exfolierande ingredeinser som enzymer. Använer du Paula’s Choice dagliga exfoliering idag kan ett tips vara att addera RESIST Weekly resurfacing treatment 10% AHA för att även arbeta med en högre koncentration av AHA-syra som för att huden inte lika lätt blir tilltäppt då denna syra mer arbetar på ytan och hjälper till att binda fukten i huden. Du arbetar även på hudton och struktur med AHA 🙂
   Kram Annica

 4. Sandra skriver:

  Hej!! Hoppas du vill ge lite input på detta, gjort ert hudtest men känner mig lite kluven till svaren…
  Jag har kört denna rutin från EA Pro i ca 1,5 år: gentle facial cleanser, skin renewal cream och triple protection morgon och bara de två första kväll. Ngn ggn/v hydration peel pads. jag är ganska nöjd med EA, min yttorrhet har försvunnit och jag känner mig mjuk i hyn. Dock vill jag jobba mer mot mina pormaskar, jag har ju exfoliering i min rutin i tvätten och även peelpadsen om jag förstått rätt men jag tycker ändå att porerna “står ut” eller känns tex på hakan om jag drar in underläppen (knasig beskrivning:). De syns även i pannan, näsan och på kinderna. Testat PC 2% bha liquid Ett tag men tycker mina pormaskar bara blivit ngt bättre men kanske kommer den inte till sin rätt tillsammans med min övriga rutin?
  Tycker de borde gå att exfoliera bort pormaskarna mer om du förstår vad jag menar…och förhoppningsvis jobba på djupet.
  Även testat ett prov på perfecting serum från EA tidigare (som jag nu fick förslag på i hudtestet) men inte upplevt ngn förändring…

  Så ja, på ett sätt är jag nöjd med EA eller delar av den men jag kan även tänka mig att byta HELT till PC om det skulle bli ännu bättre resultat. Känns som den serien har så mååånga spännande produkter…tänker på niacimide booster, hyaluronic, retinol, C-vitamin mm.
  Har en blandhy, vill jobba på pormaskarna, hyns struktur och jämnhet samt dämpa ngr ärr.

  Stooort tack på förhand!!! Och för all inspiration!

  • annica skriver:

   Hej Sandra, Jättebra att du säger till när du känner dig kluven så att du kan få svar på dina funderingar 🙂
   Jag skulle rekommendera dig att försöka hålla kvar via Elizabeth Arden PRO då man gärna ska vara lite försiktig att blanda syror mellan olika märken. Sensitive skin peel pads innehåller BHA-syra som hjälper till att lösa upp tilltäppt talg. Vilket blir ett jättebra tillägg till din rutin. Du kan fortsätta med Hydration peel pads men 2 gånger i veckan och Sensitive 1 gång i veckan att göra med. Sedan kanske du byter och tar Sensitive 2 gånger i veckan för att arbeta ännu mer på just pormaskar. Du har nu otroligt bra förutsättningar med denna eftersom du har haft bra med AHA-syra i din rutin. Lite beroende på fin ålder.. men ett alternativ skulle även kunna vara Perfection facial serum som innehåller båda AHA, BHA och niacinamid.

   Kram Annica

 5. Gabriella skriver:

  Hej Annica, hoppas allt är bra med dig jag använder ju som sagt Dermalogica clearing skin wash och daily microfoliant samt hydrating skin boostern… jag skrev till dig för ca en vecka sedan om att jag var nöjd med produkterna och kände att finnarna hade försvunnit… dock var min hy så bra hela sommaren fast än jag använde dermalogica clearing skin wash då med sedan började det poppa upp enstakade finnar som varade i ca tre månader sedan försvann dem och min hy såg ut att må bra igen… så jag tog en paus från dermalogica clearing skin wash i ungefär 5 dagar vet tyvärr inte om det varv pga det men finnarna dämpades ner och de uppstod ej nya finnar nu idag började jag använda den igen och bara efter några timmar så kände jag att jag fick tre uppkommande finnar nära hakan vid käken på ena sidan bara samt två vid hakan vart så glad att de hade försvunnit då jag alltid haft problem med min hy med små finnar och inkapslingar vilket gjort att man känt sig så obekväm och mått så dåligt över det… att en hy kan påverka en så mycket är så galet… nu undrar jag om det är pga dermalogica cleansingen? Jag känner att jag är helt hopplöst och behöver din hjälp jag läste även massa omdömen om den på dermalogicas egna hemsida och många skriver där att deras hy vart försämrad av just denna rengöring och att de tom fick finnar jag skrev detta för ett bra tag sedan också vet inte om du minns… men kan den ge sådana här finnar? De blossar upp och så är de inga finnar i och på vissa är de finnar och tyvärr pillar man ibland speciellt när man tex väntar 2-3 veckor och de ej försvinner då känner man ne nu måste jag ta bort den och de leder ju tyvärr till fläckar men som tur har de försvunnit och blekts ut med tiden men tänkte är detta fel rengöring för mig kanske? Hoppas så att du kan hjälpa mig skulle bli helt överlycklig känner mig hopplös just nu jag valde att använda just denna för att den var inriktad mot porer som jag har samt enstakade finnar ska jag kanske köpa någon annan? Och bara byta ut rengöringen? Är så osäker

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Även om huden börjar kännas bättre är det viktigt att fortsätta med rutinen som passar din hud och för att huden inte lika lätt ska bli tilltäppt. Så min rekommendation är att gå tillbaka till de som fungerat för dig och även om huden kommer i balans är det viktigt att fortsätta ett tag till. Iallafall 1-2 månader. Jag har förstått att du gillar att läsa omdömen men det är en bra och omtyckt produkt och det är svårt att veta kanske exakt vilka övriga produkter man har använt tillsammans med denna rengöring och vad man har haft för behov. Så det är bra med omdömen men viktigt att även vara lite kritisk 🙂 Tror dock att du ska vara lite försiktig att använda Charcoal masken så att det inte blir allt för mycket aktivitet på en gång. Så rengöringen som tidigare och Daily microfoliant ett par gånger i veckan. Masken är bra men nu när många steg är nya för dig är det viktigt att inte börja med allt på en gång 🙂 Kram Annica

   • Gabriella skriver:

    Tack så hemskt mycket för svar underbara du! Jo jag tänkte också på det men finnarna var helt slockna och hyn började bli så ren när jag tog paus sedan igår när jag körde hela rutinen inklusive charcoal masken så fick jag enstakade finnar som blossade upp lite här och var… låter det inte lite konstigt? Hehe för står att charcoal masken är så bra och rensar en stressad hy men jag fick snarare finnar när jag körde hela rutinen så du tycker att jag ska vänta med charcoal? Vet ju riktigt inte om det var den eller clearing skin wash när tycker du jag ska använda masken? Använde den väldigt sällan också hade inte använt den på ca tre veckor förrän igår… ska jag fortsätta med clearing skin wash och ej byta ut mot special cleansing? Vill bara lösa detta så hyn blir bra igen känns så jobbigt när man äntligen sa åhh nu är de gone… så hann det komma på en dag efter rutinen… Tack för att su hjälper en… uppskattas så fruktansvärt mycket ska du veta! ☺️

    Massvis med kramar

    • annica skriver:

     Hej Gabriella, Upplever du att en produkt inte fungerar för dig behöver du inte fortsätta med den, du känner din hud som bäst 🙂 Jag tycker som jag tidigare sagt att du ska kombinera Clearing skin wash med Special cleansing gel. Det kan bli lite mycket att använda Clearing morgon och kväll när huden inte är så tilltäppt plus att du även upplever huden som känslig. Kram Annica

  • Gabriella skriver:

   Vill bara tillägga en liten sak också jag nu kom på hehe jag hade ju som sagt inte använt dermalogica clearing skin wash på fem dagar just för att se om finnarna försvann och de försvann efter ett tag nu använde jag den först körde jag den sedan daily microfoliant och charcoal masken avslutades med serum och återfuktningskrämen efter enbart några timmar poppade det upp några styckna tre vid käken en vid hakan så konstigt kan det vara för att jag tog paus ifrån rengöringen ett tag? Eller är det för att rengöringen är fel för mig? Man blir ju så nedstämd när dessa finnar kommer tyvärr… vilket många blir hehe… tänkte om du tycker att jag bör byta ut den mot special cleansingen istället eller mot ett annat märke helt enkelt? Var nöjd med den i början men nu gjorde den mig sä osäker sen läste jag om special cleansing och står inget om att den jobbar på problemhy med porer och enstakade finnar gör den det som denna rengöring jag nu har tydligen ska jobba mot? har blandhy men ändå väldigt fet och producerar mycket talg då jag även är fet nere vid dekoltaget och även rygg resten av kroppen är normal jätte tacksam för din hjälp

   Hoppas du får en amazing start på veckan fina du!

   • Petra skriver:

    Nu vet inte jag hur gammal du är Gabriella, men den största orsaken till att du får finnar är faktiskt vad du äter.
    När jag var yngre hade jag väldigt mycket finnar och alla pratade om att man inte skulle äta ost, choklad osv, men för min del var det mjölken som var den största boven. När jag började dricka vatten till maten blev min hy avsevärt mycket bättre och ju mindre socker jag äter, desto finare blir hyn än i dag då jag har passerat 40 år.
    Det är naturligtvis bra att använda produkter som passar din hud, men ta en titt på vad du har på tallriken också och inte bara vad du har i badrumsskåpet.

   • annica skriver:

    Hej Gabriella, Se tidigare svar 🙂 Kram Annica

  • Gabriella skriver:

   Glömde förståss att nämna att jag även använt charcoal masken ca 4-5 gånger med jämna mellanrum tänkte ifall det kan vara den?

   Kramar

 6. Sanaz skriver:

  Hej igen Annica! Jag kollade runt lite och läste om keratosis pilaris det är väl inte det jag kan ha? Då jag bara har några få och bara på ena benet tänkte har aldrig haft problem med sådana saker heller detta kommer upp när man läser om röda små prickar på benen dock tänkte jag att det kan ju vara av inåtväxta hårstrån då det låter mer troligt undrar också om man bara kan köra med la mers body lotion efter peeling som vanligt med ordentlig fukt behöver väl inte vara något specifikt? ☺️

  • annica skriver:

   Hej Sanaz, Det kanske inte behöver vara keratosis pilaris med de behandlas på lite lika sätt 🙂 Så misstänker du att det är KP kan du med fördel börja med att använda den BHA-lotion som jag rekommendera dig från början då den även gynnar en hud med inåtväxta strån. Kram Annica

 7. Madelene skriver:

  Hej fina du!
  Hoppas allt är bra med dig.
  Jag har ju haft perioral dermatit som vart lugn eller bra tag nu. Paulas CHOICE
  RESIST ANTI-AGING EYE GEL samt PAULA’S CHOICE
  RESIST C15 SUPER BOOSTER, är de något jag skulle kunna testa eller är de big no ännu? Vill ju ha en bra ögonkräm mot trötta o påsiga ögon och hyn är torr o grå nu.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Madelene, Du kan använda dessa men det kan alltid vara svårt att säga hur en hud med PD svarar på nya produkter även om de är mycket milda. Men eftersom du har haft riktig torrhet kring ögonen tror jag att ett säkrare kort blir RESIST Anti-aging eye cream som är lite rikare 🙂 Önskar du C-vitamin till din dagliga rutin rekommenderar jag dig RESIST Super antioxidant concentrate serum som är en lite bättre start! Fortfarande mycket effektiv och går bra att även använda kring ögon. men som du vet.. tänk på att vänja in dessa produkter med huden så att huden får vänja in sig. Kram Annica

 8. Ida skriver:

  Hej Annica!
  Först vill jag bara säga att jag tycker du gör bra och spännande inägg på din blogg, och att ni på skincity gör ett grymt jobb 🙂

  Sen har jag en fråga, som egentligen inte har med inlägget att göra. Men undrar om du kan rekommendera ett serum som är bra mot röda ärr från tidigare finnar, inte djupa bara små röda. Använder exuviance och är lite torrare. Läste lite om serum placenta. Skulle du rekommendera de, eller har du något bättre förslag? du får gärna rekommendera en mask som också jobba på ärr!

  Skulle vara supertacksam för svar!
  Kram 🙂

  • annica skriver:

   Hej Ida, Tack för dina otroligt fina ord 🙂 Så glad att du tog dig tid och berättade hur du upplever Skincity och bloggen. Det gör mig alldeles varm, TACK igen!
   Vespera bionic serum från Exuviance har otroligt många bra fördelar när det kommer till ärr. Den hjälper till vid läkning, jämnar ut hudton, reparerar din hud, skyddar och så mycket mer. Ett riktigt bra och multifunktionellt serum. Om du har denna kan placenta absolut vara ett jättebra tillägg i din rutin. Du adderar då den efter Vesperan och som mask måste jag bara tipsa på Creme masque vernix otroligt reparerande och hjälper huden att komma i en mycket fin balans.
   Kram Annica

 9. Tova skriver:

  Har N1 o N10 och de funkar super även på
  Min hy! (Super torr, har eksem i ansiktet med så blir väldigt känslig och blossar upp lätt) jättekul att lägga in lite mer i sin hudvård och att dessa funkade lite sugen på cofferten men den kostar lite så har inte vågar på mig den im inte allt funkar

 10. Sandra skriver:

  Hej igen! Men daily 5 % aha och weekly 10 % aha har väl funnits ett tag? Är det RESIST ADVANCED SMOOTHING TREATMENT 10% AHA som är nyheten du menar? Läst lite om den och den innehåller ju både aha och bha vilket låter grymt…men nu slog snåltarmen till lite, den innehåller ju hälften mot weekly…
  Är den så mkt bättre tror du? Vilken ska jag välja om jag inte hoppar på nyheten denna gång?
  Kram!

  • annica skriver:

   Hej Sandra, Ja, helt riktigt nyheten är: RESIST ADVANCED SMOOTHING TREATMENT 10% AHA 🙂 Du hittar ännu mer aktiva ingredienser i denna plus att den har en lite rikare och mer återfuktande textur som gör att den blir drygare för dig.
   Kram Annica

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »

Torra händer?

Våra händer behöver extra kärlek nu när kylan är här. Den kalla luften gör att huden lätt torkar ut, vilket kan visa sig som självsprickor, trasiga nagelband och sköra naglar.  För att hjälpa er att hålla händerna snygga och mjuka denna säsong vill jag tipsa om dessa super produkter. Handcremernas handcreme som reparerar vilken torr […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 2

Här kommer fortsättningen på vilka favoriter som fick äran att följa med på resan.. 🙂 Som rengöring gjorde jag det enkelt för mig och tog med mig 2 st travel sizes av Hygges Cleasning Water.. Det är ett milt rengöringsvatten som avlägsnar make-up och orenheter samtidigt som den återfuktar och bevarar en stark hudbarriär. Toppen […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 1

Tänkte bjuda er som gillar resor på en liten reserapport från Maldiverna. Måste säga att Maldiverna är min absoluta favoritdestination. Det är så vackert att jag får ont i hjärtat. Havet, sanden, himlen. Alltid lika vackert men hela tiden på olika sätt. Alla dessa element är ju hela tiden i förändring.. man tittar bort en […]

Se hela inlägget »

Kuren mot keratosis

Just denna tid på året när kylan krypet sig på blir huden ofta extra utsatt. För den som inte är bekant är keratosis pilaris (KP) en över produktion av keratin som resulterar i röda små ”knottror” på huden som kan vara både irriterande och svåra att bli av med. Här kommer knepen hur du på […]

Se hela inlägget »

Lösningen för en känslig hud!

Har ni sett nyheten att vi har fått in Epionce i vårt sortiment. Ett märke jag vet ni kommer att gilla och ni som redan känner till ja you already know what I´m talking about! 😊 Med sin dubbla kliniska prövningar från oberoende företag ser de till att produkterna gör vad de säger och levererar […]

Se hela inlägget »

Rätt makeup för mogen hud

Många tycker det här med makeup är ganska så svårt. När man blir lite äldre kan man även få oönskade linjer och torrare hud uppkomma som för många tycks försvåra det hela. Men den goda nyheten är att anpassar vi vår makeup rätt kan vi göra underverk. Med rätt val av produkter kan vi både […]

Se hela inlägget »

Vinterpreppa huden-Nyhetsmorgon

I morse var min kollega Sofia med på Nyhetsmorgon om pratade om sååå spännande ämnen. Om ni missade det så kommer hela klippet här nedan. 🙂 Eller så kan ni se det direkt på Nyhetsmorgon via denna länk. Under reportaget pratade Sofia om det så kallade blåaljuset. Från våra mobiler, datorskärmar får vi koncentrerat det så kallade […]

Se hela inlägget »

Meet the founders: CODAGE

För några veckor sedan kickade jag igång ett till nytt koncept här på bloggen som jag döpte till ”Meet the founders”. Förra gången intervjuade jag Kerstin Florian, grundaren av ett av världens främsta SPA märke, så om du missade inlägget så kan du läsa det HÄR. Idag bjuder jag på en riktigt maffig intervju med […]

Se hela inlägget »

Så påverkar kollagen din hud

Kollagen ett riktigt buzz word och på allas läppar just nu. Ett naturligt byggsten i våra kroppar. Visste ni att runt 30 procent av kroppens protein består av kollagen och finns i våra ben, senor, muskler och i vår hud. Men med åldern… ja redan så tidigt som i 30 års åldern… krymper kollagenförrådet vilket […]

Se hela inlägget »