Scrolla för att läsa mer

Gott Nytt 2018!

Nu vill jag passa på att tacka er alla för att vi har haft ett heeelt fantastiskt 2017 tillsammans! När jag blickar tillbaka är det med ett leende på läpparna och jag är så tacksam för allt som har hänt under året.

Ser fram emot ett nytt spännande år, fullspäckat med härliga nyheter tillsammans med välkända godingar som gör underverk och som vi kan grotta in oss i.

Ja nu är det väl också dags att tillsammans sätta upp nya hudvårdsmål?! Hur ser era ut inför 2018? Det kan ju vara allt från att skaffa en rutin till att optimera rutinen? Hitta mer lämpliga produkter? Skapa en mer komplett 13 stegsrutin eller kanske kort och gott korta ner rutinen till bara ett par steg? Satsa på syror eller kanske helt eko? Vad vet jag? 🙂 Jag är super nyfiken på att få höra om era skincare goals för nästa år… skriv gäärna i kommentarsfältet, då får jag veta mer om era mål och oxå lite guide vad ni är intresserade av att läsa framöver för att ta hudvården till nästa nivå!

Jag önskar ER ett underbart Gott Nytt År och ni är varmt välkomna tillbaka till ett fullspäckat 2018 här på bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Gott Nytt 2018!”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Thesa skriver:

  Ska ta tag i min hy rejält och bland annat kärlbränna, så ska satsa på minimal, men bra hudvård i fejset och till kroppen blir det bara godis med eteriska oljor etc!

  Gott Nytt År Annica och tack för en fin webbutik 🙂

 2. Pernilla skriver:

  Gott nytt år!
  Behöver verkligen få ordning på min hy som känns trött och grå och torr. Småbarnsförälder
  Behöver nytt serum som hjälper till att få lite ordning på huden och önskar gärna tips från dig? Bra serum som heller inte kostar alltför mycket.

 3. Kim Vestin skriver:

  Hej! Jag har just upptäckt att jag är gravid och skulle därför gärna få feedback på min hudvårdsrutin från dig, om det är något jag bör sluta med respektive börja med. Såhär ser den ut just nu 🙂

  På morgonen:
  Medik8 Gentlecleanse
  Klairs supple preparation toner
  BP submersive serum paradoxe
  LJH Vita propolis cream

  På kvällen:
  Precleance morgon PTR gold cleansing butter
  Medik8 gentlecleanse
  BR Lotion p50w
  Klairs supple preparation toner
  BP submersive serum paradoxe
  Oftast nattmask PC skin recovery hydrating mask lr BP instant hydrating mask

  Jag är 34 och har en känslig, något yttorr hy, och kan även få pormaskar och enstaka finnar (speciellt nu har det ploppat upp några vid hårfäste och käklinje…)

  Nån gång i veckan använder jag en lermask från Medik8, nån gång en kornpeeling från Neals yard remedies. Tidigare använde jag också Alpha-H Beauty sleep power peel och ögonkräm från Dermalogica Age reversal eye complex. Har dock hunnit förstå att retinol är no-no vid graviditet så har upphört med dessa, trots att det smärtar då jag verkligen trivts med dem.

  Nu undrar jag om du kan tipsa mig om en ögonkräm med liknande egenskaper som är graviditetssäker? Skulle också behöva tips om ett riktigt bra solskydd jag kan använda dagligen! Har svårt för kakig känsla, så gärna en väldigt tunnflytande.

  Har också medik8 c-tetra serum hemma som jag tänkt börja fasa in i morgonrutinen nu i januari. När i rutinen bör den ligga, innan Klairstoner lr efter?

  Min sista fråga är om du kan tipsa om en annan rengöring än gentlecleanse, som jag inte tycker jättebra om i varken känsla eller doft.

  Många frågor på en gång – sorry! Uppskattar verkligen er butik och kundservice.

  Allt gott!
  /Kim

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »