Scrolla för att läsa mer

Gott Nytt 2018!

Nu vill jag passa på att tacka er alla för att vi har haft ett heeelt fantastiskt 2017 tillsammans! När jag blickar tillbaka är det med ett leende på läpparna och jag är så tacksam för allt som har hänt under året.

Ser fram emot ett nytt spännande år, fullspäckat med härliga nyheter tillsammans med välkända godingar som gör underverk och som vi kan grotta in oss i.

Ja nu är det väl också dags att tillsammans sätta upp nya hudvårdsmål?! Hur ser era ut inför 2018? Det kan ju vara allt från att skaffa en rutin till att optimera rutinen? Hitta mer lämpliga produkter? Skapa en mer komplett 13 stegsrutin eller kanske kort och gott korta ner rutinen till bara ett par steg? Satsa på syror eller kanske helt eko? Vad vet jag? 🙂 Jag är super nyfiken på att få höra om era skincare goals för nästa år… skriv gäärna i kommentarsfältet, då får jag veta mer om era mål och oxå lite guide vad ni är intresserade av att läsa framöver för att ta hudvården till nästa nivå!

Jag önskar ER ett underbart Gott Nytt År och ni är varmt välkomna tillbaka till ett fullspäckat 2018 här på bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 svar till “Gott Nytt 2018!”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Thesa skriver:

  Ska ta tag i min hy rejält och bland annat kärlbränna, så ska satsa på minimal, men bra hudvård i fejset och till kroppen blir det bara godis med eteriska oljor etc!

  Gott Nytt År Annica och tack för en fin webbutik 🙂

 2. Pernilla skriver:

  Gott nytt år!
  Behöver verkligen få ordning på min hy som känns trött och grå och torr. Småbarnsförälder
  Behöver nytt serum som hjälper till att få lite ordning på huden och önskar gärna tips från dig? Bra serum som heller inte kostar alltför mycket.

 3. Kim Vestin skriver:

  Hej! Jag har just upptäckt att jag är gravid och skulle därför gärna få feedback på min hudvårdsrutin från dig, om det är något jag bör sluta med respektive börja med. Såhär ser den ut just nu 🙂

  På morgonen:
  Medik8 Gentlecleanse
  Klairs supple preparation toner
  BP submersive serum paradoxe
  LJH Vita propolis cream

  På kvällen:
  Precleance morgon PTR gold cleansing butter
  Medik8 gentlecleanse
  BR Lotion p50w
  Klairs supple preparation toner
  BP submersive serum paradoxe
  Oftast nattmask PC skin recovery hydrating mask lr BP instant hydrating mask

  Jag är 34 och har en känslig, något yttorr hy, och kan även få pormaskar och enstaka finnar (speciellt nu har det ploppat upp några vid hårfäste och käklinje…)

  Nån gång i veckan använder jag en lermask från Medik8, nån gång en kornpeeling från Neals yard remedies. Tidigare använde jag också Alpha-H Beauty sleep power peel och ögonkräm från Dermalogica Age reversal eye complex. Har dock hunnit förstå att retinol är no-no vid graviditet så har upphört med dessa, trots att det smärtar då jag verkligen trivts med dem.

  Nu undrar jag om du kan tipsa mig om en ögonkräm med liknande egenskaper som är graviditetssäker? Skulle också behöva tips om ett riktigt bra solskydd jag kan använda dagligen! Har svårt för kakig känsla, så gärna en väldigt tunnflytande.

  Har också medik8 c-tetra serum hemma som jag tänkt börja fasa in i morgonrutinen nu i januari. När i rutinen bör den ligga, innan Klairstoner lr efter?

  Min sista fråga är om du kan tipsa om en annan rengöring än gentlecleanse, som jag inte tycker jättebra om i varken känsla eller doft.

  Många frågor på en gång – sorry! Uppskattar verkligen er butik och kundservice.

  Allt gott!
  /Kim

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR! […]

Se hela inlägget »

Sovmasker-Tid att andas ut

Idag söndagen till ära vill jag tipsa er om riktigt härliga höst masker som verkligen bäddar in huden som i ett tjockt duntäcke . Som jag var inne på i ett tidigare inlägg så är det lätt att huden hamnar i obalans i årstids övergångarna. Vi har haft en lång och härlig sommar och nu […]

Se hela inlägget »