• Hudspecialisten

Lansering! Skinceuticals

ÄÄÄNTLIGEN får jag avslöja att SkinCeuticals har flyttat in till oss på Skincity. Woooohooo!!! Alla kollegor hoppar högt och det är med största LYCKA jag nu får presentera… Jag vet även att Måååånga av er har väntat på denna stund.

SkinCeuticals! Här pratar vi avancerad hudvård med revolutionerande och omfattande forskning. SkinCeuticals tar fram multi funktionella produkter och effektiva formuleringar av rena, aktiva och kliniskt dokumenterade ingredienser.

Här kommer tre must haves som jag absolut tycker att ni ska ta en närmare titt på.

Skinceuticals

Resveratrol B E

Resveratrol B E är Skinceuticals super grymma natt treat, ett nattserum som är rik på antixoxidanter och maximerar hudens återuppbyggnad. Serumet, som du applicerar närmast huden på kvällen, smälter in, stöttar och stärker hudens naturliga återhämtningsprocess. Serumet innehåller en HÖG koncentration av ren och stabil Resveratrol med en koncentration på hela 1%. Resveratrol är en av de absolut främsta antioxidanterna och jobbar på att reparera och återställa huden. Resultatet blir en jämnare och fastare hud. Här finns också Baicalin, ett extrakt från en liten blomma i Sibirien med fantastiska egenskaper och E-vitamin. Tillsammans boostar ingredienserna huden så att den egna, naturliga reparationen och skyddet skapas.

Här har vi en riktig age-smart produkt, som passar alla hudtyper. Idealisk för en mogen hy, men passar även utmärkt för en bland- till fet hy.

Skinceuticals

H.A. Intensifier Corrective

Ett riktigt toppklass fuktserum, som kraftfullt förstärker hudens hyalyronsyra nivåer. Här pratar vi plumpad hud och ajö med fina linjer. Detta serum med sin fylliga gel konsistens och lila i sin ton, kan appliceras både morgon och kväll, förstärker hudens hyalyronsyra nivå med upp till 30%. Ett multifunkionellt korrigerings serum med en bas av hyalyronsyra.

När jag själv testade detta serum, fick jag en riktig WOW effekt och såg märkbara resultat på mina nasolabiala veck, linjerna man kan få mellan näsa och mun. Likt en mjuk duk slätar den ut huden och fyller ut de små linjerna och rynkor. Vi får en hälsosam, långvarigt återfuktad och plumpad hud. Passar alla hudtyper!

Phyto Corrective Masque

Masken, som får vilken reaktiv hud som helt att återställas och lindras. Jag vet att ni ääälskar att maska och denna textare är något helt över de vanliga. Denna avancerande mask med starkt koncentrerade botaniska extrakt är intensivt lugnande och återställer hudens naturliga utstrålning och jämnhet. Masken är intensivt lugnande, minskar rodnad och har en kylande effekt. Perfekt vid hudreaktioner, vid stressad eller känslig hud och idealisk vid rosacea. Innehåller t ex gurka, timjan och olivextrakt. Går utmärkt att sova med ett par kvällar i veckan.

SkinCeuticals

Jag kommer inom kort skriva och berätta mer om SkinCuticals som vi är mycket stolta och glada att få ha med i Skincity familjen. Om du redan nu vill läsa mer så kan du göra det HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 svar till “Lansering! Skinceuticals”

 • (35) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Madelene skriver:

  Masken låter ju helt magisk.
  Skulle en hy som är känslig och har PD kunna använda denna dock ej blossande PD just nu?

  Stor kram!

 2. Linn skriver:

  Hej Annica!
  Jag undrar om man kan använda Skinceuticals
  MINERAL MATTE UV DEFENSE SPF 30 som dagkräm bara som den är eller bör jag ha en annan dagkräm under?

  • annica skriver:

   Hej Linn, Du skulle kunna ha denna som dagcreme. Speciellt om du har passande serum innan och inte är i behov av en så pass rik creme 🙂
   Kram Annica

 3. Sofia skriver:

  Jag ser att flera av skinceuticals produkter har högt innehåll av alcohol denat. En del menar att alcohol denat kan irritera och skada huden. Jag är intresserad av HA intensifier corrective och Reservatrol BE men känner mig osäker därför. Vad anser du alcohol denat?

  • annica skriver:

   Hej Sofia, Superbra fråga och något som vi även har pratat med Skinceuticals om 🙂 Anledningen är att hålla produkten stabil för din hud och det är inte som påverkar din hud negativt. Så hur jag ser på detta är så pass beroende av övriga ingredienser i produkten. Kram Annica

 4. Gabriella skriver:

  Hej Annica, tack snälla för svar jag hoppas att denna fläck försvinner på utsidan av underläppen och ej blir till någon fläck eftersom att jag knappt rört den… men ser ut som en fläck och ang maskerna finns massvis med mudmasker som är otroligt bra som man inte testat och jag vart ju så nöjd med charcoal masken då den verkligen spänner hyn riktigt ordentligt samt lämnar den så ren du tipsade om medik8 förr tänkte bara höra en sista gång här hehe vilken skulle du tipsa om som verkligen uppnår de förväntningar jag har hehe som verkligen rensar och spänner hyn ordentligt samt efterlämnar med en lyster och när det kommer till rengöringen jag börjat använda som jag bytte mot special cleansingen kan få en lätt finne ibland efter rengöringen samt mask osv vet du vad det kan bero på? Tror det är något som ligger i hyn men som dyker upp vid rensning… anledningen till att jag frågar är för jag såklart inte vill att de ska dyka upp massa finnar efter tvätten då det är de värsta jag vet sist men inte minst använder ju smoothing creamen men kikade in på denna igår som många gillar calm water clean från dermalogica de sägs återfukta rejält och ge det där lystret eftersom att den är ganska så vattning… påminner mig om propyless lite skulle denna vara något för mig? sist men inte minst när det kommer till ljh vita propolis läste ett par kommentarer här där vissa heller tyvärr inte upplevt att de fått något lyster så tänkte om det verkligen är en produkt som ger lyster eftersom att de står så samtidigt som du också skrivit om den flera gånger här på bloggen hehe.. massa frågor här nu hoppas det var ok ☺️

  Önskar dig en underbar onsdag!
  Massa Kramar

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Det kan vara svårt att lämna allt resultat till en produkt utan de är fler produkter i din rutin som ger ett fint resultat och sättet de samarbetar på 🙂 Tycker absolut att du ska gå på den du upplever passar dig. Har du varit nöjd med Charcoal från Dermalogica så tycker jag samtidigt att du ska fortsätta med denna. Huden kan så lätt få en försämring när man börjar med nya produkter och lättaste sättet för att inte påskynda en utrensning allt för mycket är att gå på för hårt med dina produkter. Så tänk på att vänja in dina nya steg som du adderar till din rutin! Sedan behöver huden oftast också få en liten försämring innan den hittar tillbaka och lättare kommer i balans.
   Kram Annica

   • Gabriella skriver:

    Tack snälla för svar ☺️ Du tycker alltså att jag ska hålla mig till smoothing creamen istället för calm wather gel ifrån dermalogica vart bara nyfiken på den hehe så ville bara kolla om den kanske vore något för mig? Jag fick ju som sagt en torrhetsfläck som du kallade det för på utsidan av underläppen nu fick jag en på kinden också kliades lätt och sedan vart den bara röd ser ut som en fläck och har såklart ej pillat på den… vet du vad jag kan göra åt dessa två utslag? Kanske någon kräm? Lugnande osv… som jag vara kan behandla på just dessa två områden… vet inte vad det beror på? Kan det vara kyla? För har inte ätit något annorlunda tänkte om det kanske var en allergisk reaktion… Vart lite orolig speciellt då de är röda som en fläck… sen läste jag även en kommentar här på bloggen som jag vart påmind utav… har märkt att jag är lite röd vid näsvingarna och kan klia där ibland vet du vad det kan bero på? Vad jag sett sä är de flesta lite lätt rosa där som jag nu är och varit ett bra tag… inte lagt märke åt det tidigare men läste att de som har fet hy och producerar för mycket talg lätt kan bli röd där och lite fet men ändå torr? För kan ändå känna att jag kan bli väldigt torr även om det är fet och lätt kan bli blankt… litet dilemma här skulle behöva din hjälp bara att fortsätta återfukta ordentligt va? Då boostern samt smoothing creamen ska ge tillräckligt med fukt va? Behöver väl inte byta ut något? hoppas att jag inte är allt för jobbig hehe… i övrigt ska jag bara hålla mig till rengöringen peelingen och boostern inklusive dag/natt krämen ☺️ Beställer även hem charcoal nu… och bör man hålla sig till ett märke när det kommer till hudvård? För jag ser många blanda olika märken? Undrar bara för du skrev att du tyckte jag skulle köra på charcoal masken just för att det var ifrån dermalogica… tänkte då jag brukar använda två andra mud maskar med ifrån andra märken ☺️ Ska väl inte påverka hyn på ett dåligt sätt menar jag då det är enkla mud masker hehe… sist men inte minst när det kommer till glow skrev du förut att jag kunde köra på ljh cremen efter min booster vilket utav ljh produkter ger mest lyster? Finns ju även droppar med samt 24 timmas cremen… sorry för sä många frågor men lika bra att ställa allt på en gång kände jag lol…

    Tusen tack för att du finns och för ditt tålamod och all hjälp!!! Så tacksam

    Massa kramar
    Gabriella

    • annica skriver:

     Hej Gabriella,
     Eftersom du nyligen har börjat med övriga steg i din rutin är det bra om huden får vänja in sig med det först. Men känner du att huden är behov av ännu mer lugnande produkter är detta absolut helt rätt väg att gå. Känslighet ska alltid prioriteras 🙂
     När det kommer en torrhetsfläck denna tid på året är det ofta väder och vind som kan ha skapat en obalans i huden. Du har fortfarande milda och bra steg i din rutin och något som du kan fortsätta använda även när huden hamnar ur balans men kanske att ta till någon extra fuktmask när du känner att huden kan behöva lite extra vård.
     Fukten är helt rätt väg för att du lättare ska komma i balans med din hud, speciellt nu 🙂
     Du kan använda produkter från olika märken men när man är ganska ny med en rutin och har en obalans är kan det vara en fördel att hålla sig till samma märke så långt det går.

     Hoppas du fick svar på dina funderingar. Lycka till!

     Kram Annica

     • Gabriella skriver:

      By the way, sorry glömde tillägga denna torrhetsfläck lär väl ej bli ärr? Har absolut ej pillat på den den är platt men röd mörk undrade också om jah borde applicera något särskilt där men tror du missade den frågan hehe Kram

     • Gabriella skriver:

      Tack snälla! Så jag behöver inte tillägga något? Någon fukt mask kanske eller så? Skrev också att jag är lite rosa/röd vid näsvingarna men syns ej så mycket enbart lite när jag kollar mig själv väldigt nära spegeln… aldrig haft det tidigare kan det vara vädret? Fick tyvärr inget svar på det hehe… sista saken jag vill tillägga är att jag ibland kan få enstakade stängda finnar som nu fick två uppe vid käklinjen haft de ett tag de syns knappt men känns… tror de är små cystor? Låter skränande kan man få bort det utan ingrepp och så? För vart ganska skraj när jag läste om det varför får mam sånt och kan de försvinna av sig själv? Något särskilt jag bör applicera där? Jätte tacksam för svar Annica… hoppas att det är ok att jag ställer frågor nät det uppstår saker man inte har så mycket erfaren kring.. hoppas du kan hjälpa mig!

      Kram kram

     • annica skriver:

      Hej Gabriella, Slår ihop dina funderingar till ett svar 🙂
      En fuktmask är jättebra när du känner att huden kan behöva något utöver din rutin. Skin hydrating masque är ett mycket fint alternativ för dig och din övriga rutin. Det kan vara svårt att säga exakt vad allt är men utifrån vad du berättar har du en bra rutin och när du känner att huden behöver det lilla extra lägger du till masken. När hudens talg blir tilltäppt och inte hittar ut som det ska bildar detta lätt en tilltäppthet och blir en talgansamling. Jag tycker att du först ska ge din fina rutin en chans och Daily microfoliant kommer bland annat arbeta fint på detta. Torrhetsfläckar blir sällan ärr och eftersom du har bra hudvård hjälper du huden vid reparation. Solar defense booster är ett jättebra solskydd som passar din hudtyp, tillstånd och som lätt lägger sig på huden och ger ett högt och bra skydd. Inget som är farligt för din hud 🙂 Du kan använda den som din dagcreme så länge du applicerar serum innan som du blivit rekommenderad.
      Kram Annica

 5. Yasemin skriver:

  Hejsan Annica! Jag har på senaste märkt att jag alltid är lite lätt röd runt näsvingarna kliar också där ibland och kan bli lätt torrt vad beror det på ?? Har fet hy också jag har tyvärr också rökt pinsamt att säga det då de skadar så mycket men slutade för exakt en månad rökt länge och känns som de kan vara anledningen vet du något om det? Hade inte något sådant förut för länge sen märkte det efter ett tag kan de vara peeling? Känns inte som de osäker? Slutade röka för att få en bättre hy och för ett hälsosammare liv : ) Kram

  • annica skriver:

   Hej Yasemin, Detta område är mycket tunt och påverkas ofta vid väderomslag eller andra ändringar i din vardagar. Tänk nu på att addera ett litet extra skydd till din hud så att huden lättare kommer tillbaka till sitt normala jag 🙂 Tycker absolut att Phyto masken från Skinceuticals skulle passa kanon i din rutin och för att ge huden det lilla extra.
   Kram Annica

 6. Jennifer skriver:

  Hej Annica, detta har inget med Skinceuticals att göra, men jag undrar lite över Medik8 – Hydr8 Eye 360 SPF30. Jag ska till Indien i 5 veckor i mars, och söker med ljus och lykta efter en ögoncreme med spf. Jag är 27 år och har blandad hy kan man säga. Vill inte ha något som är “för starkt”. Tror du den kan funka för mig eller har du tips på någon annan bra ögoncreme med spf? Kram

  • annica skriver:

   Hej Jennifer, Den kan passa dig men om du föredrar en annan produkt som jag hjälp använder kring ögonen tycker jag absolut att du ska testa ett nytt skydd från Skinceuticals 🙂 WOW vad det har fattat grejen med ett riktigt bra skydd! Mineral radiance SPF50 Ett högt, lätt och något tonat skydd som passar din hud! Kram Annica

 7. Alexandra skriver:

  Så spännande med ett nytt märke!
  Jag använder Bioline Primaluce rengöring och toner, Verso dag och nattkräm samt Verso facial serum och hydration serum. Finns det något från Skinceuticals som jag kan lägga till utan att det krockar med övriga produkter?

  • annica skriver:

   Hej Alexandra, Åh vilken fin rutin 🙂 Du får gärna berätta mer om din hud och vad du vill arbeta på så hjälper jag dig att hitta just DIN Skinceuticals-produkt! Kram Annica

   • Alexandra skriver:

    Tack snälla för ditt svar!
    Jag har pigmenteringar och en ojämn hudton och samtidigt stora porer med pormaskar.
    Det är främst detta jag vill få bukt med.
    Har funderat på om c-vitaminserum, tex Trivita skulle vara något? Kanske Skinceuticals har något passande?
    Trevlig helg och kram!

    • annica skriver:

     Hej Alexandra, Då är Phlorentin CF verkligen ditt antioxidantserum 🙂 🙂 Passar den hud som önskar att arbeta på ojämn hudton, porer, talg och anpassad för en mer blandhy/fet hy. Plus den höga koncentration antioxidanter!
     Kram Annica

 8. Åsa skriver:

  Hej Annica,

  Går det att kombinera reservatolserumet med retinolserumet från PC? Kan man även kombinera det med exfoliering (BHA och Aha)?

  Hälsningar
  Åsa

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Du kan använda den tillsammans med dina övriga steg 🙂 Du applicerar då Reservatrolen efter dessa steg i din rutin. Kram Annica

 9. Lena skriver:

  Hej Annica!
  Du är livsfarlig med dina produktrekommendationer 🙂
  Vad är det för skillnad mellan HA Intensifier Corrective och Retexturing Activator som jag blev rekommenderad? Jag behöver något riktigt grymt för mina nasolabial- och marionettveck.0

  • annica skriver:

   Hej Lena, Då är HA Intensifier är just din produkt 🙂
   Restexturing activator är produkten som fokuserar på huden som har lite lättare att bli tilltäppt samtidigt som den stärker barriär, minimerar porer, ger lyster och arbetar på hudton och struktur. Men HA Intensifier arbetar på att stärka hyalurunsyranivån i huden och motverkar att hyaluronsyra bryts ner lika lätt. Detta kommer verkligen ge de dina linjer en utmaning!
   Kram Annica

 10. Johanna skriver:

  Hej Annica! Fungerar det att lägga till skinceuticals h.a serum till vilken rutin som helst? Som en fukt boost när det behövs? Jag har en liten flaska Codage nr 1 som jag verkligen gillar, tänkte när den är slut om man ska pröva en annan. 🙂

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Eftersom detta serum inte påverkas av andra aktiva ingredienser så är det ett jättebra serum att addera när huden behöver det lilla extra, oavsett märke 🙂 Ett jättebra alternativ till Codage No1 när du vill testa något mycket likvärdigt men samtidigt något lite nytt och annorlunda.
   Kram Annica

 11. Ranveig skriver:

  Hei! Fantes det ikke et retinolserum på 0,5 % i denne serien? Mener du viste bilde av det i din hudpleierutin 🙂 Ser på SkinCuticals hjemmeside at dette er i deres sortiment. Mvh Ranveig

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Superbra fråga! Den fanns inte tillgänglig just nu men den finns i sortimentet 🙂 Kan även vara så att den ska uppdateras. Så den ligger just nu lite på vänt 🙂 Kram Annica

 12. Erica skriver:

  Yaaay! Som jag längtat 🙂
  Jag undrar bara hur ni förvarar deras Phloretin cf? Har ni dem i en kyl? Anledningen till att jag frågar är för att jag har blivit besviken dem få gånger jag skickat efter c vitamin serum (ej från er sida) då jag haft oturen och fått hem en som redan oxiderats (den var orange) så den gick inte att använda. Jag har dock aldrig skickat efter nån från er, men jag är så sugen på phloretin cf! Jag vill bara vara säker på att man får hem en som är ok.

  • annica skriver:

   Hej Erica, Alla produkter som skickas från Skincity kommer alltid direkt från leverantör och sedan hem till dig som kund. Inget som öppnas är på plats och om det skulle vara något angående en produkt eller leverans är du alltid välkommen att kontakta oss 🙂 Phlorentin CF innehåller stabilt c-vitamin, L-Ascorbic Acid, och påverkas därför inte på detta sätt. Så länge du använder upp produkten inom de månader som står i “öppet-lock”-symbolen på baksidan av din produkt.
   Kram Annica

 13. Elin skriver:

  Hej! Hur fungerar detta märke för en person som har extremt känslig hy som reagerar på allt och som dessutom till och från får pd som kräver antibiotika?

  • Elin skriver:

   Jag använder idag hudvård från La Roche-Posays serie rosalic på inrådan från hudläkare. Testade Maria Åkerbergs produkter anpassade för känslig hy men det gick nån vecka så hade jag pd 🙁

   • annica skriver:

    Hej Elin, Skinceuticals Phyto corrective gel har verkligen givit fantastiska resultat på denna rodnad, tilltäpptheter och obalans som sker i huden vid PD. Kan vara svårt att säga vad som kommer att fungera bäst men detta är en produkt som jag verkligen tycker att du ska ge en chans! Återkom gärna hur det går och berätta mer.
    Kram Annica

    • Elin skriver:

     Tack <3 får se om jag vågar testa den då. Grymt jobbigt när man vill ha en bra hudvård som gör rätt för huden men huden är så stressad så den knappt tål minsta förändring 🙁 Bara ett vanligt väderomslag påverkar med utslag!

Så härligt med fredag!! Och det underbara vädret slutar inte förvåna! I går morse när jag fick syn på mig själv i spegeln, i all hast, la jag märke till min knall bleka kropp. Som ni vet så solar jag inte men jag gillar heller inte att matcha mina vita tapeter i hallen… 😉 Så […]

Se hela inlägget »

GLOSSY SKIN

Glossy skin is always in! Eller hur. 😉 Jag får så många fina komplimanger från er för min lyster och det gör mig lika glad varje gång. Tänkte därför dela med mig av små knep för att förvandla och få ett riktigt daggfrisk glow. Ja, de mest rika, tunga cremerna och den mest fulltäckande makeupen […]

Se hela inlägget »

LIVE EVENT-SOLSKYDD Repris

För er som missade LIVE- sändningen i torsdags med mina hudvårds-gurus till kollegor Elin & Lena, kan nu se de i efterhand nedan eller på Facebook sidan HÄR. De delar med sig av riktigt smarriga tips och lär ut allt om hudvårdens viktigaste ämne SOLSKYDD!

Se hela inlägget »

LIVE EVENT IKVÄLL-SOLSKYDD

Jiihoooo!!! Ikväll klockan 20.00 är det dags för ett nytt LIVE event med mina super grymma hudterapeut kollegor Lena och Elin! Kvällens tema är SOLSKYDD! LIVE-sändningen äger rum på Skincitys Facebook-sida och i en fullspäckad timme kommer ni att få härliga sommartips av Lena och Elin som även besvarar alla funderingar kring solskydd! Jag vet att det […]

Se hela inlägget »

Hello Hyggee!

Premiär för Hyggee! Jag har letat efter ett hudvårdsmärke som jag kan ha parallellt med min långa hudvårdsrutin.. Låt mig förklara.. Lika mycket som jag älskar min 13 stegs rutin och spendera tid i badrummet så ser inte alltid livet ut så…. ibland måste det gå snabbt. Hyggee har multifunktionella produkter som är perfekta att […]

Se hela inlägget »

SOLSKOLAN 3: SPF Touch up

Såå underbart med så mycket sol hörrni! Ni vet redan vikten av att ha solskydd varje dag men att återapplicera sitt skydd när man har makeup kan vara lite mer tricky. Det säger sig självt att vi inte kommer att tvätta av makeupen mitt på dan för att sedan återapplicera… eller? 😉 Well det tror […]

Se hela inlägget »

Skincity i skönhetsmeckat!

Annyeong! betyder Hej på Koreanska. För idag lämnar jag över ordet till min kollega Sofia som nyss är hemkommen från en super spännande resa i skönhetsmeckat Sydkorea! Hej Allihopa! Jag hade äran att få åka till Seoul, Sydkorea under nästan en vecka. Vi skulle bland annat besöka fabriken där Klairs tillverkar sina sheet-masks samt diskutera koreanernas […]

Se hela inlägget »

Med ett leende på läpparna så bjuder jag här på härliga bilder från gårdagens pressevent vi hade. Paula och Bryan från Paulas Choice är på ett exklusivt Sverigebesök och presenterar massa härliga nyheter som lanseras i september om ni kommer älska!! Paula bjöd på minst sagt underhållning och slog hål på en hel del hudvårdsmyter Skincitys best […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag prata om hur ofta och vilken mängd vi ska applicera vårt UV-skydd. Att vakna upp med en lång dag framför sig i solen och tro att det räcker att applicera sitt skydd enbart på morgonen för att få ett fullbordat gott skydd hela dagen är ett big NO NO. Frågan är bara […]

Se hela inlägget »